Neočakávané poznámky od manžela
Aj Vy ste zarazene niekedy co trepnu vasi muzi?
Dnes situacia:
Mame na navsteve moju mamu.
Sedime vsetci v kuchyni a vsetko v pohode.
Reku urobim si veceru,ja si robievam jedlo zvlast,ostatni uz jedli.
Tak si to idem pripravovat,v kuchyni stale my vsetci.
Vytiahnem mast z chladnicky ze si trosku dam miesto oleja na panvicu a opeciem si papriky.
OZAJ LEN TAKU DUBKU som si dala na varechu ze pre chut.
A zrazu moj dokonaly muz,ktoreho neskutocne milujem,za ktoreho sa netreba hanbit-ale sa nim pysit.Vzdy zdravy usudok aj reci aj vsetko okolo neho trepne ze:
"A ja si budem davat na chleba olej"?
Ja kukam,mama kuka.
A to je natom to najblbsie ze mama kukala,teraz vykvaka vsetkym tuto historku bo to vyzeralo,ze ma muz vydeluje.
No hanba na sto rokov.
Ked zbadal ze je zle tak to on akoze zo srandy povedal,aby sme sa zasmiali.
Tak ja neviem ci mam byt citacka blbych poznamok ze toto bolo zo srandy.
Poviem narovinu ze to myslel akoby vazne,to ho uz poznam.
No porad mi zostalo na odpadnutie.
Mozno to len moc prezivam bo my sa vobec nehadame,ziadne manzelske problemy nemame no raz za uhorsky rok ma dokaze niecim tak prekvapit(hlavne co sa tyka neakej poznamky jeho na hocico),ze som z toho dost dlhu dobu vyorana jak mys.
Cele to znelo divne a este pred tou mamou,no des🥴To nevymyslis.Ze ci si on bude chleba natierat olejom,to znie jak od kretena.Dnes mame tichu domacnost,reku premyslaj nadtym co trepnes..
Ch
Ja zasnem, tak tvoja mama vsade vytrubuje detaily z tvojej domacnosti a ty si nasrata na muza pre nic? Nadpis taky, ze som cakala, ze ta nevhodna poznamka bude nieco ako "rad by som pretiahol susedu" a pod. Ale nie ze on bude jest olej 🙈 moj ty kvet, toto je neuveritelne... Uprac si mamu, ved to by mala byt osoba, ktorej mozes doverovat najviac na svete a nie niekto, kto ta poohovara, kadial chodi 🙈 ja som normalne v soku z tohto prispevku... Verim a dufam, ze tato diskusia nie je realna...
Ja zasnem, tak tvoja mama vsade vytrubuje detaily z tvojej domacnosti a ty si nasrata na muza pre nic? Nadpis taky, ze som cakala, ze ta nevhodna poznamka bude nieco ako "rad by som pretiahol susedu" a pod. Ale nie ze on bude jest olej 🙈 moj ty kvet, toto je neuveritelne... Uprac si mamu, ved to by mala byt osoba, ktorej mozes doverovat najviac na svete a nie niekto, kto ta poohovara, kadial chodi 🙈 ja som normalne v soku z tohto prispevku... Verim a dufam, ze tato diskusia nie je realna...
@lindusss2016 mna hlavne zaraza,ze v ktorom presne bode sa takato situacia nemoze stat😮Zato ze to nie je Siedme nebo s Rozborilom tak sa to nemoze stat?Nemozes sa nas.rat pre sprostost??To vas bavi pisat stale to iste do zblaznenia?Existuje neaka hranica toho preco sa treba naozaj nas.rat ci co?Boze boze,Vy zienky dokonale,nanasierajuce sa len tak pre nic za nic,skutocne ziarive krasne a fascinujuce bytosti bez blbych reakcii,tip top krasky v kazdej situacii.Ste bohyne,co viac k vam dodat,klobuk dole pred vasimi NEVYMYSLENYMI pribehmi vzajomneho respektu a pochopenia a hlavne humoru v kazdej nanosekunde vasho bytia🩷
@anonym_a0f6f9 to ze sa k svojim zenam muzi zle spravaju znamena v preklade,ze ja nemam pravo sa nahnevat pre hlupost?Aha,dobre.Inak len tak mimochodom,chcela som hlavne aby ine zeny opisali prihody so svojimi muzmi,nieco na odlahcenie.Take pribehy su tu zrovna asi tri,co im muzi vyviedli,ostatne iba urazky aj ked som sa k tomu vyjadrila uz milion krat.Pre buducnost radim zenam,aby tu nic nepisali,nie je nic zbytocnejsie ako sem sa prist vyrozpravat
@anonym_autor ale samozrejme, že nikto nemá patent na dokonalé reakcie a takmer každý pár sa pochyti na nejakej hroznej tuposti.. u nás doma sa to stáva bežne.. ale práve preto, že su to fakt blbosti, ktoré keď sa vášne ukľudnia vysvitne že sa dá na Tom zasmiať, tak preto to radšej nerozoberat ďalej medzi širšou masou ľudí a už vôbec nie, ktorá vás nepozná, lebo to proste vždy vypáli zvláštne.. sú to také malé hádky, ktoré fakt nestoja za pozastavenie ak u vás naozaj nejde o to, že by ti muž vydeloval jedlo.. to by bolo už na inú diskusiu..
@jana_eyre_2 no ved uz viem do buducnosti,ze urcite taketo nieco si necham vzdy pre seba.Ta situacia bola v realite uplne normalna no tu z toho urobia extremne rodiny lebo cakali,ze ma podviedol so susedou ci co🥴A ja o oleji a ony o susedach chceli citat.A tu vidim taku diskusiu akurat nad tvojim nickom- ze olej pri vyprazani velmi prska,snad tu chuderu zato nezozeru za ziva ze ma take problemy😎alebo pockat,to bude urcite daco vymyslene pokial ju jej muz pri tom vyprazani nevyfackal..
@anonym_autor Este napis, ci aj policky v chladnicke mate rozdelene aby ste si potraviny navzajom nezjedli. Strasne cudna rodina, jak spolubyvajuci 😬
@beata_k od spolubyvajucich mame daleko.Jedine zeby spolubyvajuci boli na sebe vkuse prilepeni a milovali sa spolu ako kraliky a mali spolu deti(aj ked neviem posudit,v najme som nikdy s nikym nebola,asi ty mas v tom prax)A prezrad prosim,aky by malo zmysel si delit policky v chladnicke ak hospodarime spolocne??Skus to vysvetlit logicky prosim🙂
@anonym_autor muzi sem tam takr blbosti pobedia,no boze nevysiel mu vtip
@lindusss2016 mna hlavne zaraza,ze v ktorom presne bode sa takato situacia nemoze stat😮Zato ze to nie je Siedme nebo s Rozborilom tak sa to nemoze stat?Nemozes sa nas.rat pre sprostost??To vas bavi pisat stale to iste do zblaznenia?Existuje neaka hranica toho preco sa treba naozaj nas.rat ci co?Boze boze,Vy zienky dokonale,nanasierajuce sa len tak pre nic za nic,skutocne ziarive krasne a fascinujuce bytosti bez blbych reakcii,tip top krasky v kazdej situacii.Ste bohyne,co viac k vam dodat,klobuk dole pred vasimi NEVYMYSLENYMI pribehmi vzajomneho respektu a pochopenia a hlavne humoru v kazdej nanosekunde vasho bytia🩷
@anonym_autor pardon, ale ja absolutne netusim, ake pribehy sa prezentujú v siesmom nebi, ani prečo to sem pleties.
A nie, nemoze sa to stat. Nie, ked pises, ze tvoj manzel je dokonaly (nie my sme dokonale, to boli tvoje slova) a vy sa absolutne nehadate.
Keby si zila s debilom, s ktorym ste vkuse v sebe, tak ano, vtedy uz vyletis aj za to, ze sa neoravidelne nadychol. Ale s dokonalym muzom? To co ma doma, chudak? Ten musi byt ozaj len dokonaly a nrma pravo ani na taku chybu, ze povie nieco, co sa tebe nezda? No sorry, ale za to som sa naozaj nikdy nenafucala a este nikdy som nemala tichu domacnost. Nikdy. Nie ze by sme boli dokonali a nemali obcas nedorozumenia, ale ticho je forma pasivnej agresie a ja by som takto nikdy partnera netrestala.
Opakujem ti, zameraj sa na svoj problem s matkou, lebo toto, co si opisala, je absolutne cez ciaru. Ak tvoja mama roznasa veci z tvojho sukromia a ty voci nej nemas doveru, tak s nou mas toxicky vztah. Popracuj na tom a nebudes sa musiet fucat na chudaka chlapa za nic.
@anonym_autor pardon, ale ja absolutne netusim, ake pribehy sa prezentujú v siesmom nebi, ani prečo to sem pleties.
A nie, nemoze sa to stat. Nie, ked pises, ze tvoj manzel je dokonaly (nie my sme dokonale, to boli tvoje slova) a vy sa absolutne nehadate.
Keby si zila s debilom, s ktorym ste vkuse v sebe, tak ano, vtedy uz vyletis aj za to, ze sa neoravidelne nadychol. Ale s dokonalym muzom? To co ma doma, chudak? Ten musi byt ozaj len dokonaly a nrma pravo ani na taku chybu, ze povie nieco, co sa tebe nezda? No sorry, ale za to som sa naozaj nikdy nenafucala a este nikdy som nemala tichu domacnost. Nikdy. Nie ze by sme boli dokonali a nemali obcas nedorozumenia, ale ticho je forma pasivnej agresie a ja by som takto nikdy partnera netrestala.
Opakujem ti, zameraj sa na svoj problem s matkou, lebo toto, co si opisala, je absolutne cez ciaru. Ak tvoja mama roznasa veci z tvojho sukromia a ty voci nej nemas doveru, tak s nou mas toxicky vztah. Popracuj na tom a nebudes sa musiet fucat na chudaka chlapa za nic.
@lindusss2016 TY nikdy,nikdy,nikdy.Nuz vies ako sa hovori,nikdy nehovor nikdy.Ani ja nemam vo zvyku trestat chlapa hociakym sposobom.Tichu domacnost sme mali az teraz po dlhom case.A neboj sa onho tolko-on vie preco mu vyhovujem a je so mnou,chudak rozhodne nie je.Celkovo ako mozes o nom tvrdit ze je pri mne chudak na zaklade opisu jednej jedinej situacie.Uz len to za teba hovori-aka dokazes byt vnimava.Nam to vyslo spolu po kazdej stranke(klop klop) cim sa nemoze chvalit kazdy chlap,ani kazda zena.Jedna nezvladnuta situacia z mojej strany horor z manzelstva nerobi.Chybu som si priznala,s tym problem tiez nemam ako vatsina zien tak co este viac.U nas staci prepac a pritulit sa k sebe a je to opat skvele.A vieme sa k sebe tulit az moc aj po rokoch.A to ze on je fajn,v mojich ociach dokonaly neznamena hned,ze nemozem byt sem tam krava,vsakze.To zrejme nic nevylucuje.Tiez mam kramy,hormony vseliak naskakane,pocasie blbe,den blby alebo hocico a pokial nevybuchli Jaslovske,tak sa to so mnou vydrzat da.Co natom,ze som raz za rok ofucana.Ako sa nafucim,tak sa aj odfucim-ako kazda ina.A som asi trochu viac citliva ale ani to nie je na skodu,radsej citlivu emotivnu zenu ako chladnu zenu...ze
@lindusss2016 TY nikdy,nikdy,nikdy.Nuz vies ako sa hovori,nikdy nehovor nikdy.Ani ja nemam vo zvyku trestat chlapa hociakym sposobom.Tichu domacnost sme mali az teraz po dlhom case.A neboj sa onho tolko-on vie preco mu vyhovujem a je so mnou,chudak rozhodne nie je.Celkovo ako mozes o nom tvrdit ze je pri mne chudak na zaklade opisu jednej jedinej situacie.Uz len to za teba hovori-aka dokazes byt vnimava.Nam to vyslo spolu po kazdej stranke(klop klop) cim sa nemoze chvalit kazdy chlap,ani kazda zena.Jedna nezvladnuta situacia z mojej strany horor z manzelstva nerobi.Chybu som si priznala,s tym problem tiez nemam ako vatsina zien tak co este viac.U nas staci prepac a pritulit sa k sebe a je to opat skvele.A vieme sa k sebe tulit az moc aj po rokoch.A to ze on je fajn,v mojich ociach dokonaly neznamena hned,ze nemozem byt sem tam krava,vsakze.To zrejme nic nevylucuje.Tiez mam kramy,hormony vseliak naskakane,pocasie blbe,den blby alebo hocico a pokial nevybuchli Jaslovske,tak sa to so mnou vydrzat da.Co natom,ze som raz za rok ofucana.Ako sa nafucim,tak sa aj odfucim-ako kazda ina.A som asi trochu viac citliva ale ani to nie je na skodu,radsej citlivu emotivnu zenu ako chladnu zenu...ze
@anonym_autor takze raz si to prepiskla, zachovala si sa ako krava podla tvojho opisu a hned si to musela napisat sem? Zalozit o tom diskusiu a riesit to tu cez x stran, ked sa stacilo ospravedlnit a pritulit? Ci si potrebovala najskor od cudzich zien pocut, zesi to prehnala, ale hned si to sebareflexivne vyhodnotila a utekala si sa mu ospravedlnit, sj ked si ho najskor chcela naucit rozmyslat o tom, co trepol (opat tvoje slova)... 🤔 Nuz akosi neverim...
@lindusss2016 s mamou mam tiez dobry vztah,je milujuca aj starostliva.Keby je toxicka nemala by vela kladov a ja ako jej dieta,by som sa k takej matke nemala a stranila sa jej.Ale opat sme aj pri tych zlych vlastnostiach,ktorymi ludia tiez akosi ovplyvaju.Svoje deti dokaze rozoberat s dalsimi pribuznymi v rodine a ako rozobera vsetko dobre co sa nas tyka,tak aj to zle.Ale co,zabijeme ju zato ze je taka??Nie,lepsie riesenie je naucit sa s tym zit.Samozrejme jej pritomnost prispela k tomu,ze som taku blbost nerozdychala.Mozno budem nabuduce mudrejsia-to sa skusenostami stava.
Aj v našej rodine sa veľa klebetí a každý sa stará do každého.
Preto sa netreba moc zdieľať s ľuďmi, ktorým sa nedá veriť.
Takže chápem, akú máš mamu.
@anonym_autor takze raz si to prepiskla, zachovala si sa ako krava podla tvojho opisu a hned si to musela napisat sem? Zalozit o tom diskusiu a riesit to tu cez x stran, ked sa stacilo ospravedlnit a pritulit? Ci si potrebovala najskor od cudzich zien pocut, zesi to prehnala, ale hned si to sebareflexivne vyhodnotila a utekala si sa mu ospravedlnit, sj ked si ho najskor chcela naucit rozmyslat o tom, co trepol (opat tvoje slova)... 🤔 Nuz akosi neverim...
@lindusss2016 neviem,proste ma to napadlo sem napisat,nebol v tom ziadny iny zamer-a chcela si precitat,co vsetko vyviedli ini muzi.Vitpr prva veta v uvode.Samozrejme ze nebolo potrebne to sem pisat,bolo to iba take impulzivne rozhodnutie nad ktorym som nerozmyslala-co z toho vznikne.Netusila som,ze az take scifi sa tu z toho spravi.A hej,ked mi tu zacali pisat,ze som to prepiskla- prislo mi muza luto ze mozno naozaj som mohla inak reagovat.Ale pre teba je vsetko neuveritelne.Ty rano vstanes a uz sa mas neuveritelne takze tazko s tebou nieco riesit.Ved nakoniec,mysli si co chces,co natom zalezi🫢
Aj v našej rodine sa veľa klebetí a každý sa stará do každého.
Preto sa netreba moc zdieľať s ľuďmi, ktorým sa nedá veriť.
Takže chápem, akú máš mamu.
@anonym_b0c9c8 mama je fajn.Milion krat nam pomohla v hocicom.Financne,ci deti postrazit,postarat sa,objat nas,proste taka prava mama s touto jednou chybou🙂No ked je zle stoji vzdy pri nas a to je najhlavnejsie❤️Mamu lubime🧡
No, tak keď je mama taká super, tak prečo si bola taká vykoľajená z toho, že to počula?
@anonym_b0c9c8 mama je fajn.Milion krat nam pomohla v hocicom.Financne,ci deti postrazit,postarat sa,objat nas,proste taka prava mama s touto jednou chybou🙂No ked je zle stoji vzdy pri nas a to je najhlavnejsie❤️Mamu lubime🧡
@anonym_autor takze problem nie je manzelova vtipna poznamka, problem je tvoja klebetna mama. Tak aspon vies, co bude po okoli najblizsie dva tyzdne vykladat. Ked s tym smalcom bude oboznamene aj to jaj najsirsie okolie bude si musiet najst inu temu.
A nabuduce kup maslo, ked bude v akcii a strc do mraznicky. Nestane sa vam, ze by ste vysli z masla a chlapovi by hrozilo, ze bude jest chlieb s olejom

Wau, chudák tvoj muž.... tu si prelistuj ako sa niektorí muži vyjadrujú alebo zachovajú k svojim partnerkam- to sú problémy a nie toto, ved ty si z ničoho urobila problém a ešte to posypala tichou domacnostou 🙈 no ja odpadnem.