Nepokojná snúbenica
Zo snúbenicou sme skoro 3 roky. Je to tá najúžasnejšia žena ktorú strašne moc milujem a zbožňujem. Je milá,priateľská,skromná. Miluje zvieratá, svoju prácu (zdravotná sestra).
No dnes ráno ma nalakala. Kedysi ešte na začiatku mi hovorila,že občas plače zo snov. Myslel som si,že si to namysla až dodnes. Zobudil som sa na divne zvuky. Znelo to akoby mala záchvat a keď som ju chcel zobudiť strašne sa rozplakala až akoby mala záchvat. Vôbec som nechápal čo sa deje.
Jej otec mal nedávno cievnu ktorú však zvládol bez následkov. Stalo sa to za celý čas čo sme spolu asi 3x ale toto bolo iné. Je to podľa Vás normálne? Od rána ju sledujem, je taká smutnejšia.
Je to normálne. Hlavne keď bude mať nejaké psychicky náročné obdobie, prípadne keď bude veľmi fyzicky vyčerpaná. Mám to tak celý život. V reál živote mám chladnú hlavu a emócie sa mi uvoľnia počas spania.
@zuzanapjat no úprimne mňa to videsilo pretože to bol úplne hystericky plač a vôbec neviem čo bolo dovodom
Chlapce a ty si z cukru ci co? Tak mala zly sen pkcas tazkeho obdobia a teraz nad tym vserkym rozmysla.
Znies ako by bolo polutovat teba a nie ze ty mas byt oporou v dobrom aj v zlom
Niečo sa jej snívalo a už to išlo. Nemusíš to dramatizovať.
To nie je správanie, že by to robila naschvál a vedome. Je to stav, ktorý sa jej deje a nevie ho ovplyvniť.
Ved ťa varovala.
Co ta otázka že či je to normálne?
Ale ved sa len boji o niekoho koho miluje . Ja mavam moc zle sny... Kde ja ublizujem druhym kde je mne ublizovane...ale takyto stav nemám. Ja by som sa porozpravala s psychologom.
sny a reakcie v nich neovplyvnis. podla mna v beznom zivote v sebe dost vela veci dusi a jej podvedomie sa s tym z casu na cas jednoducho vysporiada po svojom. pretoze musi. vsetky nespracovane veci jednoducho buchnu.
Ja, stale vravim, ze na modrom koni ma už nic neprekvapi a stale sa niekto nájde kto ma vytrhne z reality bežneho chapanie. Aby jeden dospely chlap bol vystrašený a znepokojeny z toho že niekto plače zo sna, to je už naozaj cez čiaru . Teba autor čo vcera v noci zhodili z 15 dimenzie na tuto Zem. Akurat teraz pri mne spi jazvečička, ktora zo sna chrape, slinta, skuči, trha s ňou ako keby mala epilept. zachvat a nikdy ma nenapadlo si myslieť, ze je s ňou niečo nie v poriadku. Nechci, vediet, čo sa zo sna dá ešte všetko robiť, okrem hysterickeho plaču.
pre je zvlastne tvoje spravanie.. aky chlap napise na MK, aby sa spytal na takuto vec?
Boze, ja vrieskam strasne, alebo vydavam divne zvuky, lebo chcem vrieskat a nejde mi to, mam sny o vrazdach, koncentracnych taboroch, o tyrani ludi. Alebo o tom, ze mi starka lezi v truhle a nahle otvori oci alebo vyzera ako zombik. Jeden si velmi dobre panatam, to bolo pre maturitami. Strasne zle som spala, vsade krv, kusky ludskych koncatin. No nevrieskaj, neplac pri tom. Neviem, moj muz ma pohladka, podrga, nech sa zobudim, predycham, napijem sa a skusim znova zaspat. Vobec to neriesime dalej. Este aby si myslel, ze som sibnuta kvoli tomu? Toto je divnejsie nez to, ze place zo sna.
@nevenka ja mam také sny ze v nich nedokazem vrieskat ked vrieskat chc je m
.. mam sny o znasilneni mojim svagronm ze niekoho zavrazdim ... Ale zatial mi nikto nepovedal ze vrieskam alebo placem.. x krat som soala u kamaratov a nic nehovoroli.
Mne sa to stalo ževraj raz, je to psychického pôvodu, stres. Plakala som veľmi, ale asi to bolo už od úľavy, keď môjho muža pustili z nemocnice.
Mala som ťažký sen, veľmi zlý a veľmi skutočný. Zobudila som sa a plakala… Aj keď som bola šťastná, že to bol len sen, myslela som na to celý deň a celý deň bol tým ovplyvnený - bola som smutná a bez nálady. Aj napriek tomu, že, o čom bol ten sen, si nepamätám… Môj mozog to vytesnil. Aj takto pracuje mozog a je to normálne.
Ty si divny chlap
Upozornila ta na to a bude to asi tym, ze mala zle obdobie, tak ze mozes v klude spat.
Je pravda,že v práci mala ozaj stres...ďakujem len sa o ňu proste bojím čo si myslím,že je normálne nie?
Tak je to take nevidane aby muz takto precitlivelo reagoval kvoli takej somarine. Ale v podstate asi mozme len zavidiet 🤔 neviem k comu sa priklanam

Posnam aj take ze zo spanku niekto vrieska akoby ho rezali… a nic normalka spi …