icon

Neprijatie rozchodu zo strany partnera

1. máj 2025

Ukončila som vzťah, 6rocny… partner si to nechce pripustiť ,vecne reci o zmene a neviem akých zázrakoch ,že bude iný ,viac sa zaujímať a podobne zvasty… ako zotrvať…a radikálne to zastaviť…keďže stále to neberie vážne

thereisabear
1. máj 2025

Prerušiť kontakt? Zablokovať?

kavasmliekom
1. máj 2025

Nevsimat si ho.

viestta
1. máj 2025

Ukoncit vsetky debaty, vypisovacky. Oznamit mu, ze je definitivny koniec, ak sa chcel zmenit mal na to 6 rokov. Viac neodpoedat. Ak nepomoze zablokovat vsade a ignorovat.

tairyx
1. máj 2025

Neodpovedať na správy, ignoruj ho. Ak ťa vyhľadáva osobne, treba mu pohroziť, že podáš trestné oznámenie na polícii za obťažovanie, ak by neprestal, aj to reálne urobiť. Čo si ale myslím že k takému by nedošlo, väčšinou zaberie ignorácia. Musíš len vydržať.

ika02
1. máj 2025

Ahoj, ja som sa tak raz nechala “ukecať” a nedopadlo to dobre. Keď raz kvôli niečomu chceš vzťah ukončiť, máš určite vážny dôvod. Jasne mu povedz, že nepraješ si, aby Ťa kontaktoval, že si urobila za vzťahom hrubú čiaru a začínaš novú kapitolu života, kde on nemá miesto. Poďakuj mu za všetko pekné, čo ste prežili a .... koniec. Nereaguj na jeho správy, never, že niečo sa zmení..... Mal na to čas a .... dopadlo to takto. Venuj sa chvíľu sebe a možno príde niečo, čo Ti bude vyhovovať. Držím prsty!

niki35
1. máj 2025

Nezmení sa. Mal na to dosť času
Tak ako ti radia baby, neodpovedaj na správy a ignoruj

domkakvet
1. máj 2025

Cakat kym s tym prestane.

livsi
2. máj 2025

Gratulujem! Ale nenapisala si, či spolu bývate, máte spolu nieco nadobudnuté, máte deti… ak áno je to komplikovanejšie, ak nie, tak ho blokni a preruš kontakty

earlgrey
2. máj 2025

Večne ho to baviť nebude...ak chceš rochod aj ty a nie len z trucu, tak ho ignoruj...on prestane...

sevrin
2. máj 2025

A ten vzťah si ukončila z ničoho nič, normálnej ste fungovali a jedného krásneho slnečného dňa si mu povedala, že je koniec? Alebo to medzi vami dlhšie trvalo, že ste sa hádali a hrozila si mu rozchodom?

viestta
2. máj 2025
@sevrin

A ten vzťah si ukončila z ničoho nič, normálnej ste fungovali a jedného krásneho slnečného dňa si mu povedala, že je koniec? Alebo to medzi vami dlhšie trvalo, že ste sa hádali a hrozila si mu rozchodom?

@sevrin a mozno on zil v predstave, ze vsetko je tak ako ma byt a pred problemami zatvaral oci, alebo problemy zvaloval na nu, svoju chybu nikdy nepriznal

princkrason
3. máj 2025
@earlgrey

Večne ho to baviť nebude...ak chceš rochod aj ty a nie len z trucu, tak ho ignoruj...on prestane...

@earlgrey cau moja, ako? 😎

earlgrey
3. máj 2025
@princkrason

@earlgrey cau moja, ako? 😎

@princkrason Ahoj láska, žiješ? Super a ty ako?

princkrason
3. máj 2025
@earlgrey

@princkrason Ahoj láska, žiješ? Super a ty ako?

@earlgrey žijem a nestiham sa ty tu venovat 😕🙂

earlgrey
3. máj 2025
@princkrason

@earlgrey žijem a nestiham sa ty tu venovat 😕🙂

@princkrason No nie len tu ale aj po mimo 🤣

princkrason
3. máj 2025
@earlgrey

@princkrason No nie len tu ale aj po mimo 🤣

@earlgrey veru co uz a co noveho? doma vsetko po starom?

earlgrey
3. máj 2025
@princkrason

@earlgrey veru co uz a co noveho? doma vsetko po starom?

@princkrason 😉 jasné...stále čakám na teba, kedy sa ma prestaneš báť 🤣

princkrason
4. máj 2025
@earlgrey

@princkrason 😉 jasné...stále čakám na teba, kedy sa ma prestaneš báť 🤣

@earlgrey och to sa teda načakáš🙂