Nepríjemná atmosféra u kamarátky
Neviem ako zacat , vcera sme boli u kamaratky po dlhej dobe ja s manzelom synom ona doma s muzom … no zo zaciatkz debatka kratko taka klasika ale potom otocila temu tak ze zacala strasnd zhadzovat a ponizovat a vysmievat sa manzelovej rodine … aki su sprosti ze naleteli podcodnikom (su to
Cca 75 rocni ludia ) a nadiktovali udaje z karty , a dalej ze nakupuju sprosrosri … jej manzel sedel ticho a ja som k tomu len dodala ze mozno by bolo spravne ich upozornit a vysvetlit nebezpecenstvo tychto nakupov , bolo mi luto jej muza lebo sedel cely cas bez slova a ona veselo ponizovala a smiala sa no nebolo to nic prijemne…. Jej rodina nie je ziadna ukazka tiez preto som bola v soku ze takto si isla … potom sme sa uz pobrali domov lebo bolo to neprijemne… mne bezne ohovara jeho rodinu ked sme same 2 ale toto bolo uz moc ze aj pred mojim aj svojim muzom a syn to nechape este takze to nic…. Mala by som s nou prerusit kontakt? Je mozne ze ohovara mozno aj svoje okolie ?…
Nieže je možné, ale presne takto drísta o Tebe, keď tam nie si...
Nieže je možné, ale presne takto drísta o Tebe, keď tam nie si...
@enmery obavam sa toho ….
tvoja kámoška vyslovene osiera každého . aj teba pred možno manželom, alebo inými kámoškami.
troška by som mala odstup od nej. neznášam tieto tipy.
tvoja kámoška vyslovene osiera každého . aj teba pred možno manželom, alebo inými kámoškami.
troška by som mala odstup od nej. neznášam tieto tipy.
@anonym_5ca1b0 a co by si navrhla ? Prerusit kontakt odmlacanim alebo jej napisat ? Teraz to nemam ako zakomponovat do chatu ale spozorneli sme s manzelom velmi a bolo
To Neprijemne velmi….
obmedz kontakt. pomaly čoraz menej telef. , mailuj a pod. stretávať sa tiež nie toľko a často. mne veľmi vadia takýto ľudia.
@anonym_autor my máme s 2 známymi také vzťahy, že si povieme aj to negatívne o rodine nie len všetko je ružové a zijeme krasne.Teraz v sobotu sme mali návštevu a tiež kamarátka povedala, že svokor 72 r jazdi autom a má už nejaké spomalené reakcie, že sa s ním boji aj jazdit.Jej muž sa ho najprv zastával a ich dcéra potom povedala, že minule zabudol zavriet zadné dvere a oškrel ich o plot.Tak jej muž povedal, že bude sa musieť s nimi porozprávať a nech ide na vyšetrenie či je ešte schopný šoférovať, ktoré už dávno mal mať kvôli veku a posielala ho tam aj obvodna.Napadlo ti, že má na ich konanie zlosť?že možno by prišli o dosť penazi, alebo len raz prídu?Ja mám rada priamych ľudí čo netaja veci a aj ja niekedy poviem niečo neg na mojich rodičov či svokrovcov.Toto nie je ohováranie povedala pravdu a asi ma k vám dôveru, keď povedala také osobné veci.
kamarátstvo s kravou nie je žiadny prínos do života
@anonym_autor my máme s 2 známymi také vzťahy, že si povieme aj to negatívne o rodine nie len všetko je ružové a zijeme krasne.Teraz v sobotu sme mali návštevu a tiež kamarátka povedala, že svokor 72 r jazdi autom a má už nejaké spomalené reakcie, že sa s ním boji aj jazdit.Jej muž sa ho najprv zastával a ich dcéra potom povedala, že minule zabudol zavriet zadné dvere a oškrel ich o plot.Tak jej muž povedal, že bude sa musieť s nimi porozprávať a nech ide na vyšetrenie či je ešte schopný šoférovať, ktoré už dávno mal mať kvôli veku a posielala ho tam aj obvodna.Napadlo ti, že má na ich konanie zlosť?že možno by prišli o dosť penazi, alebo len raz prídu?Ja mám rada priamych ľudí čo netaja veci a aj ja niekedy poviem niečo neg na mojich rodičov či svokrovcov.Toto nie je ohováranie povedala pravdu a asi ma k vám dôveru, keď povedala také osobné veci.
@anonym_c645b3 áno, z časti máš pravdu... ale : ona sa na tom smiala a ponižovala ich a to je teda priepastný rozdiel...
Ja mať takú "kamarátku", tak by som sa snažila stretávať čoraz menej... ak by ma konfrontovala, prečo sa jej vyhýbam, povedala by som jej priamo dôvod..
@anonym_autor ved si to mohla stopnut hned na navsteve. Stacilo povedat, ze uz neriesme svokrovcov, podme sa rozpravat o niecom prijemnejsom.
Povedat jej razne svoje
obmedz kontakt. pomaly čoraz menej telef. , mailuj a pod. stretávať sa tiež nie toľko a často. mne veľmi vadia takýto ľudia.
@anonym_c645b3 toto bolo u vas ale by som
Povedala nic hrozneho , ona ich ponizovala a nazvala debilmi hlupymi starymi ludmi a smiala sa no velmi sa nam
Nemalo do debaty … vobec sa to
Ani nehodilo vysmieva sa jeho rodine aj ked sme 2 ale ja ich nepoznam
Neviem kde je pravda nebudem
Predsa osocovat cloveka ktoreho nepoznam a kto vie kde je pravda
@anonym_5ca1b0 dakujem tak
To
Bude najlepsie 🙂!
Obmedziť kontakt a keď sa spyta prečo, napíš, povedz, ze to pre teba už bolo cez čiaru takéto správanie.
@anonym_c645b3 tvoja kamarátka o svokrovi hovorila, že aký je "sprostý", keď nevie šoférovať ?! ...nie, ona len priamo povedala o probléme, ktorý ju trápil; iné je vysmievať sa a ponižovať a iné je seriózne povedať o tom, čo je problém, aj keď to bude pre niekoho nepríjemné...
@anonym_c645b3 tvoja kamarátka o svokrovi hovorila, že aký je "sprostý", keď nevie šoférovať ?! ...nie, ona len priamo povedala o probléme, ktorý ju trápil; iné je vysmievať sa a ponižovať a iné je seriózne povedať o tom, čo je problém, aj keď to bude pre niekoho nepríjemné...
@anonym_860aed tak ..
@anonym_c645b3 nechápem tých ľudí, ktorí iných považujú za hlúpych len preto, že niekomu naleteli...mali sa o takýchto podvodoch rozprávať so starými rodičmi...nie každý pozerá tv, kde sa o tom hovorí...a spýtaj sa kamarátky , či sa na túto tému rozprávali so svokrvcami, keď už je tá najmudrejšia a jej by sa určite niečo také nestalo😁
Inak, asi majú baby pravdu, takto podobne sa určite vyjadruje aj o tebe a tvojej rodine, keď tam nie si...asi by som len obmedzila kontakt, keď už je to tvoja dobrá kamarátka ...stretneš sa s ňou, keď budeš chcieť ty...
Prvá otázka na tú návštevu k nim Vás volali oni, či ste sa nenapadko votreli? Nevidím nič zle na tom, 75 ročným rodičom majú ich deti vtlkat do hlavy, telefonovať a rozprávať sa aby neuverili všetkému, a tvoj muž čo na to? Lebo toho nespomínaš, či sedel ticho ako ťuťko? Odpovedz na tieto podstatné veci a uvidíme kde je pravda
Prvá otázka na tú návštevu k nim Vás volali oni, či ste sa nenapadko votreli? Nevidím nič zle na tom, 75 ročným rodičom majú ich deti vtlkat do hlavy, telefonovať a rozprávať sa aby neuverili všetkému, a tvoj muž čo na to? Lebo toho nespomínaš, či sedel ticho ako ťuťko? Odpovedz na tieto podstatné veci a uvidíme kde je pravda
@zuzubb007 čo to tu melieš ?
@anonym_c645b3 nechápem tých ľudí, ktorí iných považujú za hlúpych len preto, že niekomu naleteli...mali sa o takýchto podvodoch rozprávať so starými rodičmi...nie každý pozerá tv, kde sa o tom hovorí...a spýtaj sa kamarátky , či sa na túto tému rozprávali so svokrvcami, keď už je tá najmudrejšia a jej by sa určite niečo také nestalo😁
Inak, asi majú baby pravdu, takto podobne sa určite vyjadruje aj o tebe a tvojej rodine, keď tam nie si...asi by som len obmedzila kontakt, keď už je to tvoja dobrá kamarátka ...stretneš sa s ňou, keď budeš chcieť ty...
@anonym_860aed presne to bola nasa reakcia , ze musia ich upozornovat a vysvetlit aky su dnes podvodnici vynaliezavi …. Aj v tb davaju ako starsi ludia vyhodia 20.000€ oknom :( a podobne ….. dnes uz idu na to tak rafinovane ze to nie je mozne
@anonym_autor nemeliem pýtam sa normalne, či neboli nervózny napríklad, že ste prišli na návštevu? Atď. A muž nezačal na nich kričať čo sa starajú?
@zuzubb007 pozvali nas predsa oni asi po polroku k nim . Neviem či niekto sa prepač pozyva sam na navstevu🙈Povedali sme rovnaky nazor , že je dobre im dohovorit a dat aj priklady ako dnes mozu naletiet a ani nevedia ako . Nic nekupovat online ziadne karty nezadavat ale nie na nich tak hnusne hovorit a teda ona sama na muzovu rodinu. Ja sama som nevedela co povedat , ona isla monolog a potom som strihla ze uz je aj vela hodin a sa to zbehlo na odchod …
@anonym_autor tá je teda strašne úbohá... nechcela by som mať takého človeka vo svojom okolí
@zuzubb007 pozvali nas predsa oni asi po polroku k nim . Neviem či niekto sa prepač pozyva sam na navstevu🙈Povedali sme rovnaky nazor , že je dobre im dohovorit a dat aj priklady ako dnes mozu naletiet a ani nevedia ako . Nic nekupovat online ziadne karty nezadavat ale nie na nich tak hnusne hovorit a teda ona sama na muzovu rodinu. Ja sama som nevedela co povedat , ona isla monolog a potom som strihla ze uz je aj vela hodin a sa to zbehlo na odchod …
@anonym_autor dobre, že si nezavolala na ňu sanitku😆tak asi máme iné vzťahy.Okrem toho, že sa opustila, lebo možno svokrovci nespravili takýto problém prvý x tebe konkrétne nejako ublížila?Alebo len trpis paranojou, že ťa ohovára?Dnes sú ľudia neuveriteľne haklivi a Silvia dobre píše mala si byť asertivna a povedať vieš čo toto sa týka svokrovcov nechcem o tom počúvať aj tak ti s tým nepomozem.Ale lepšie je potom ohovárať kamarátku na Mk😉prerus kontakty čo tam po rokoch kamarátstva.Jej muž mal povedať xy toto si vyriešime sami nehodí sa to teraz hovoriť.
A možno to má preventívny charakter upozorní svojich rodičov, že sa to môže stat
@anonym_autor jaj prepáč ja som myslela, že sa vysmieva manželovej rodine akože tvojho muža tak som to pochopila, tak zase povedala pravdu, že sú blbý tam nevidím dáky zlý dôvod ale ak to hovorila posmešne to je zase blbé, a jej muž si mal otvoriť sám ústa, neviem nenadavali na vašu rodinu čiže bavila by som sa v pohode a nimi, keby sa to stalo mojim rodičom tiež ich nepochvalim a poviem im ako boli byť taky blbý proste realita do očí a co
Nic jej nepis,a odmlc sa.Nereaguj,alebo len tak stroho,ze nemas teraz cas,potom ti napisem.A nic jej dalej nepis.Ak znova napise,jej zabudla som na teba,sorry.
Ako treba sa vyhovorit a snad dievca pochopi.Aj bez toho,aby si musela byt priama a razna.
@anonym_autor jaj prepáč ja som myslela, že sa vysmieva manželovej rodine akože tvojho muža tak som to pochopila, tak zase povedala pravdu, že sú blbý tam nevidím dáky zlý dôvod ale ak to hovorila posmešne to je zase blbé, a jej muž si mal otvoriť sám ústa, neviem nenadavali na vašu rodinu čiže bavila by som sa v pohode a nimi, keby sa to stalo mojim rodičom tiež ich nepochvalim a poviem im ako boli byť taky blbý proste realita do očí a co
@zuzubb007 ano ano tak presne, vies ja som tych ludi videla 2x moj muz raz na ich svadbe , nemozme na nich zle vyjadrovat ani ich nwpoznam a podla mna su super . On sa svojich rodicov nezastal vobec ☹( ona isla a my sme boli ticho az na koniec sme sa vyjadrili resp ju aj tym stopli… bolo mi luto jej muza ako sa musi citir ked zena povie ze su stari hlupaci a taketo slova padali… ale zaujimave je , ze on toho vela nemoze lebo jej rodicia kupili byt pred svadbou na nu a uz bolo aj take ze mu povedala ze sa moze zbalit do igelitky a vypadnut no…. Vidim to tak , ze aj dusi manzela ☹((
Nic jej nepis,a odmlc sa.Nereaguj,alebo len tak stroho,ze nemas teraz cas,potom ti napisem.A nic jej dalej nepis.Ak znova napise,jej zabudla som na teba,sorry.
Ako treba sa vyhovorit a snad dievca pochopi.Aj bez toho,aby si musela byt priama a razna.
@anonym_76733d toto je dobre tak to nastavim🙏🏻
Úbohá osoba, aj ona bude raz stará a blbá. Nepovažovala by som ju za kamarátku.
@anonym_autor no, mohla si sa ozvať nie smerom k nemu, že by mal poučiť rodičov, ale smerom k nej, že teda už je to trošku príliš tieto reči z jej strany. A ak prerušiť kontakt, tak určite nie bez vysvetlenia ale pekne jej dať spätnú väzbu.
@anonym_autor V živote som sa naučila o i.aj to, že kto v mojej prítomnosti ohovára,kritizuje, súdi iných,v prítomnosti iných bude mať potrebu zaoberať sa so mnou

Ja by som taku kamarátku nechcela