Nepríjemné komentáre rodiny počas sviatkov
Ahojte, zakladam tuto diskusiu "Debilne poznamky clenov rodiny" , kto sa chce vyzalovat, kludne moze, su Vianoce a stretavame sa s clenmi rodiny, s ktorymi bezne netravime cas (vieme preco 😄). Bez odcudzovania a pisania komentov typu "a co si nesvojpravna, ked si sa nevedela obhajit" a pod 🙂 len proste vyleviky, co sa nas dotklo a pod.
Zacinam ja. Takze poskytla som casti manzelovej rodiny nasu rodinnu chatu, lebo hladali vacsie miesto, kde by mohli stravit sviatky, vsetko ine uz bolo obsadene alebo drahe, takze ked ma svagor oslovil, suhlasila som. Den dopredu sme im tam isli spustit vodu, kurenie a pod. Vcera sme ich boli pozriet na kavu na tu chatu a od svokra som ine nepocula, len hento kto robil bol nenormalny, to preco je tu takto, kurenie nestiha, bola nam zima a pod. Manzel zasahoval, povedal mu, ze mohol ist na lepsie miesto, ked sa mu nepaci. Ja som bola ticho, svokra uz nejaky ten rocik poznam a viem, ze vie len kritizovat. Skusam to brat tak 1 uchom dnu 2.von.
Kto chcete, vypiste sa tiez 😁
@anonym_autor komentáre žiadne, lebo to by každý videl, čo by potom bolo 🤣pokiaľ mne, manželke a synovi dá každý pokoj, som ticho, ak nie potom by videli. Rodina už je len z manželkinej strany ale tí vedia, že treba dať pokoj. Ale manželka si tiež vie povedať svoje 🤣.
To poznám. Polhodinová prednáška svokra na rodinnej oslave môjmu 13 ročnému synovi o umývaní predkožky. Resp.švagrovci sú najlepší vo všetkom. A aj oni sa tak cítia, patentované rozumy. Nestretávame sa...keď niekto dáva najavo,že sme vlastne 💩...
Ako každý rok “kam rastieš? Nevyrástla si? Aká si veľká” Etc Mám 35 rokov 😂

Moj svokor je top v tomto, co vsetko on dokaze ofrflat, to by nikto nevymyslel. Pritom on nevie nic a co aj zacne robit, to pokazi - a to su slova mojho manzela, nie moje. Dom mu chatra, nic si tam neporobi, ale inde vie najlepsie mudrovat. Ja som sa uz za tie roky naucila ignorovat jeho poznamky, ale ked nemam dobru naladu, tak mu poviem svoje. Naposledy sme ho isli pozriet a doniesla som mu moravske kolace, to skritizoval, ze som mala dat do cesta citronovu koru, ze by krajsie vonali. Ked jedol treti som mu povedala, ze tak reku asi nesmrdia, lebo sa mi zda, ze mu celkom beru.