icon

Nepripadám si dosť dobrá pre snúbenca

8. máj 2025

Príde mi že pre snúbenca nie som dosť dobrá. Že by mal na viac. Som z toho dosť frustrovaná a veľa vecí mi začalo v poslednej dobe vadiť. Na ňom, na tom čo robí, čo nerobí. Neviem či to je len obdobie. Obdobie keď ja som na materskej, cítim sa zle za to ako vyzerám. On chodí do práce, na firemné víkendové akcie, začal sa o seba viac starať. Nie je to tak že ja by som sa nestarala, starám sa o vlasy, o pleť, oňho aj o jeho, naše potreby, ale o to tu nejde. Jednoducho mám asi strach že čo ak nájde lepšiu ako ja? Napríklad na tých akciách a večierkoch. Možno mi len šibe že som už tak dlho doma. Modrý koník je super filter. Pekný večer majte.

domkakvet
8. máj 2025

Ako sa sprava ku tebe, dava ti najavo, ze ta lubi, zaujima sa o teba, rozprava sa s tebou, pomaha v domacnosti, ako casto chodi na tie akcie, snad nie kazdy vikend?

mikasa_ackerman
8. máj 2025

A s ním ste sa o tom porozprávali?

autor
8. máj 2025
@domkakvet

Ako sa sprava ku tebe, dava ti najavo, ze ta lubi, zaujima sa o teba, rozprava sa s tebou, pomaha v domacnosti, ako casto chodi na tie akcie, snad nie kazdy vikend?

@domkakvet správa sa asi normálne. Nikdy nebol na nejaké citové prejavy tak nemám veľmi čo porovnávať. Na akcie chodí každý druhý mesiac

ika02
8. máj 2025

Ahoj, si tehotná, alebo už máš bábätko? Nebudeš “len” precitlivelá pod vplyvom hormónov?

isis234
8. máj 2025

... čo ak nájde lepšiu ako ja? Napríklad na tých akciách a večierkoch. ...... potom napíšeš že na akcie chodí každý druhý mesiac...
Vy nechodíte spolu von? Na prechádzky? Výlet?
....cítim sa zle za to ako vyzerám. Nie je to tak že ja by som sa nestarala, starám sa o vlasy, o pleť, oňho aj o jeho, naše potreby.......
čo sa ti stalo?

autor
8. máj 2025
@ika02

Ahoj, si tehotná, alebo už máš bábätko? Nebudeš “len” precitlivelá pod vplyvom hormónov?

@ika02 máme dve deti

freepalestine
9. máj 2025

Mozno ked sa zo snubenca, s ktorym byvas a mas dve deti stane manzel, ta to prejde…
Inak, hodnota zeny nie je len ta, ako vyzera. On vie preco si ta vybral a preco ostava. Pre neho si ty lepsia ako akakolvek ina v praci ci inde. Mas nieco co ine nemaju. Co to je, vie alebo citi len on. Drz sa 🧡

autor
9. máj 2025
@freepalestine

Mozno ked sa zo snubenca, s ktorym byvas a mas dve deti stane manzel, ta to prejde…
Inak, hodnota zeny nie je len ta, ako vyzera. On vie preco si ta vybral a preco ostava. Pre neho si ty lepsia ako akakolvek ina v praci ci inde. Mas nieco co ine nemaju. Co to je, vie alebo citi len on. Drz sa 🧡

@freepalestine ďakujem za váš príspevok 🥺🥹

evcagabi
9. máj 2025

Boze. Nechapem, kde sa to v zenach berie, toto podcenovanie. Ja momentalne, po porode, vyzeram najhorsie vo svojom zivote a aj tak viem, ze moj chlap by nikdy nic lepsie nenasiel ako som ja. Popracuj na sebavedomi

domkakvet
9. máj 2025

Ak vam vsetko funguje, tak popracuj na sebe aby si sa citila lepsie.

dancingqueen321
10. máj 2025

Moze mat nejaky objav v robote, ked si od urcitej doby potrpi na vyzor. Moj kolega toto robil

rayla
10. máj 2025
@dancingqueen321

Moze mat nejaky objav v robote, ked si od urcitej doby potrpi na vyzor. Moj kolega toto robil

@dancingqueen321 No, to si jej pomohla😁🤦.. baba sa cíti nahovno, tak jej ešte pridam.

rayla
10. máj 2025

Autorka.. stereotyp a pocit, že on zažíva niečo výnimočnejšie, ako ty, ktorá si v jednom kole... recept - urobiť si vlasy, pekný makeup, nové boty a káva/obed v meste s fakt dobrou kamoskou.. deti medzitym s tatkom.. prídeš ako znovuzrodená..

margotka17
11. máj 2025

A čo chýba tebe, že sa tak cítiš? Veď je s tebou, s tebou ma dve detičky a plánuje spoločný život spečatiť manželstvom. Užívaj si každý deň, ako tá jeho princezná, nehladaj nič, čo nie je. Držím palceky 👍.