Neprípustná láska
Túžim po ňom tak veľmi a nemôžem ho mať ale chcem aby o Tom vedel ... Pretože chcem vedieť na to jeho názor .. a všetko okolo toho ale nemôžem mu to povedať priamo ... Prosím poraďte ale len k téme .. nepotrebujem počúvať teda čítať odsudzovanie a pod.
Čau Fero, budeme spolu chodiť?
@jan510 nieeee
@januska12323 jasné 🤦🏻♀️
A co z toho budes mat, ked o tom bude vediet? Cakas, ze vsetko zahodi a pobezi za tebou?
@vanilkovazmrzka nie nemusí za mnou bežať len by som chcela vedieť jeho názor ..
Ak ho nemozes mat, tak su na to len 2 dovody:
- aspon jeden z vas dvoch je zadany (tipujem , ze zadany bude tvoj objekt lasky) alebo ta tvoj vysnivany proste nechce..
V oboch pripadoch odporucam obratit svoju pozornost inam.
Ono to mozno dobre vyzera v sladkych love story filmoch, taka ta akoze osudova nestastna laska, ale dost naprd zije, takze sa radsej posun dalej..
Informacia, co on akoze na to, ta ti nijako nepomoze..
@beronsche už som to skúšala milión krát ... Posunúť sa ďalej nejde to vždy sa mi pritrafí na S5 do života
ja chcem severusa snape-a 😍 tiež z toho nikdy nič nebude. viem ako sa cítiš 😢
keby ťa tak velmi lúbi a chce tak by mu nerobilo problém aj opustiť tú s ktorou teraz je.Ved to čitaš asi aj tu denno denne ako chlapi odišli od žien k milenkám a sú spolu. Síce takéto konanie neobhajujem,ale vidíš stáva sa a dosť často. Alebo je slobodný ale nemá záujem.To je to, že na lásku treba dvoch a ked jeden nechce tak sa človek aj vešať môže a nič z toho
Takze ti bude lepsie, ked z jeho ust budes pocut, ze nema zaujem? 🤷♀️
@liusa82 ale on vôbec nevie ani len netuší že k nemu niečo cítim alebo že po ňom túžim
@vanilkovazmrzka možno áno
ja túžim 20 rokov po Robertovi de Niro,fakt neviem,či o tom tuší.....chcela by som poznať jeho názor ? Nemáte na neho kontakt ?
Tak ked sa chces strapnit, tak chod do toho. Povedz mu to, ked sa stretnete. Ahoj, ako sa mas, tiez ma chces tak, ako ja teba?
@naniki ako vidím nebola si v takej situácii
@tykat je zadaný
@tanyan tak ta protizakonnost, to som radsej uplne opomenula, tym smerom Ani nejdem uvazovat..
Ostatne veci, ako interne smernice a pod., dokonca Ani ked ide o knaza a pod. az take nepreklenutelne nie su.. keby velmi chceli.. 🙂
Autorka - tak trp po zvysok zivota... Co ti na to napisat... Hadam jedine, ze casto ide len o pobluznenie, kedy si fanaticky zidealizujes nedosiahnutelny objekt zaujmu, a z ktoreho by ta rychlo vyliecila realita..
Teraz citam, ze je zadany. Tak to si nechaj zajst chut... Ci co si predstavujes , ze sa presne stane, ked sa mu zdoveris?
Zem sa zatrasie a on ti vyzna lasku?
Prepac, fakt pateticke...
bola a som.....ver mi
@beronsche neviem nechcem mu to sama povedať myslela som si že si to všimne ale podľa všetkého je tak slepý asi alebo teda neviem no ... Preto lebo aj on je zadaný
@naniki a povedala si mu to ?
A ze miluje svoju partnerku a preto ta ignoruje, to ti v tvojom pobluzneni nenapadlo?
Kolko mas rokov? Ak -nast, tak tomu rozumiem. 🙂
nie nepovedala,neviem po taliansky
@beronsche no hej, môže to byť aj tým, že ľúbi svoju ženu..... alebo ešte aj tým, že autorka sa mu nepáči 😀 autorka sorry, možno si ťa všimol ale si proste špatná ☹
Radsej si nechaj svoju fantaziu pre seba. Ak je zadany, tak co si myslis, ze sa stane? Nie, neospusti ju ako z romanu. Vies, co sa stane? Posle ta niekam a bude sa ti vyhybat. Toto ozaj chces? Budes do vankusa plakat a nie fantazirovat o jeho objatiach.
a z blízkeho okolia= Ona mu povedala = on sa potešil=opustil ženu s dvojčatami a začal začiatok rozprávky.Túžba pominula = narodilo sa dieťa = a ON ju opustil = lebo.....dalšia mu povedala,že po ňom túži.Tak preskakoval ku každej ktorá túžila......to sú tzv. skokani

A on tu chodi?😄