Neprípustná láska
Túžim po ňom tak veľmi a nemôžem ho mať ale chcem aby o Tom vedel ... Pretože chcem vedieť na to jeho názor .. a všetko okolo toho ale nemôžem mu to povedať priamo ... Prosím poraďte ale len k téme .. nepotrebujem počúvať teda čítať odsudzovanie a pod.
@liusa82 takto nikdy som nerobila niečo čo by ozaj ukázalo že áno chcem ťa páčiš sa mi neprihovaram sa len sa sem tam usmejem na neho úsmev mi opätuje ale nič viac ...
Tiez som mala jednu taku lasku, nedalo sa zabudnut, stale sa mi ten clovek vracal do zivota, boli tam problemy preco by sme spolu nemali byt (ale nebol zadany ako u teba). Nakoniec sme spolu na isty cas skoncili a poviem ti, dopadlo to zle, velmi zle...
Takze radim, miesto utapania sa v emociach sa snaz robit nieco, co tvoju pozornost odputa, pracuj, cestuj, stretavaj novych ludi. Dufam, ze ta ani nenapadne mu nieco hovorit ci naznacovat, to sa proste nerobi, ak by nahodou raz bol opat slobodny a ty by si este mala zaujem, potom sa realizuj. Uvedom si, ze cele toto je len v tvojej hlave a da sa s tym pracovat.
@kandelabra ďakujem

Treba napísať do časopisu Bravo.
Ty asi nebudeš z tých bystrejsich. Na akú riť potrebuješ dat vedieť zadanemu mužovi že si do neho paf? A aký názor chceš počuť?
Pocuj, je jedno akým spôsobom mu to dáš vedieť, aj tak sa strapnis.
Naozaj ma zaujíma tvoj vek
neboj, takých ešte bude kopec, ...
Ty nie si tá z tej témy, kde mala záujem zachrániť frajera najlepšej kamarátky, lebo ona sa na neho sťažovala? 😀
@avonladyba prosím ? Z akej témy ? Toto je tu môj prvý príspevok
cau autorka,
stalo sa mi to dva x v tej istej praci s 2 rôznymi kolegami asi polroka po sebe 😁😂
Ten prvy - ten mi vyrazil dych - teda kstretnutie s nim. Bolo to ken medzi dverami ale ostala som ako priklincovana stáť 😅
On bol taky zlaty, rozumny, mily a veru aj fešak na pohladanie. V praci sme sa stretavali, on sa vzdy milo usmial a uprimne? No fakt mi tym jeho usmevom a milym - dobre ranko, urobil den krasnym. Zrovna sa mi uz dlhsiu dobu rozpadaval dlhodoby vztah. Obcas ma zaviezol domov, ked ma videl kracat na autobus, bavili sme sa o praci, co budeme ten den robit po prichode domov a take uplne vseobecne veci. Obrucku nemal 🤪
Ale on bol na vsetkych taky mily aj ked tusim, ze sme si boli vzajomne sympaticky.
Raz som o nom basnila kamoske - nemenovala som, a ona mi po mojom vyleve povie - a vola sa xy! Tak som onemela... Smiala sa, ze je to jej sused, poznaju sa od mala a moj popis na neho sedel uplne perfetne, a bolo jej hned jasne ze ide o neho. Pred par dnami sa stretli a hovoril jej, kde pracuje.
Ona ma vsak rychlo vyliecila 😁 alebo vytocila skor...
Hovori mi - on je fakt super chlap a prave preto z toho nic nebude, tak si nerob nadeje. Je zasnubany s vasou tiez novou kolegynou 🙂 Nikto ani netusil vo firme, ze ti dvaja sa poznaju. Boli velmi nenapadni.
Scdruhym kolegom sme viac kecali a obcas skocili na kavu, zaviezol ma domov sem tam.
Tomu som sa po case povedala, ze k nemu teda citim nieco viac ako ku kamaratovi.
Odhodlavala som sa dlho, bolo to vseliake u nas - teda ale maximalne sme si dali pusu na líce.
On ma vsak bral ako dobru kamaratku a viac nechcel.
A tak sme fungovali dalej a teda mbe sa ulavilo a vedela som, na com som.
Ale teda tomu prvemu by som nikdy nic nepovedala, ani keby je nezadany. Pretoze on bol ozaj mily ku vsetkym, mal to v povahe. Nemienila som sa ztrapnovat. Ale napriek tomu som sa nadalej vedela tesit jeho usmevu a dokonca aj z jeho stastia, i ked s inou kolegynou 🙂
Tak si to riadne zvaz, lebo to ozaj vyzera, ze to cele je len v tvojej hlave. Keby chcel, dsvno preberie iniciativu - co i len kamaratsku.
No bude to ťažké...ale ak nechceš rozbiť na kusy rodinu zadaného tak čím skôr zabudnúť, nezaoberať sa myšlienkou na neho.... oddisť ďaleko, vyliať si kýbel studenej vody každý deň na hlavu, otrepať si hlavu o stenu alebo čokoľvek len mu to nepovedať a úplne na neho zabudnúť....
Nechaj ho na pokoji keď je zadaný a nejaví o teba záujem. Co si potrebuješ dokázať?
Ked je zadany tak urcite nema o teba zaujem.

@autor tak mu to treba povedať narovinu a uvidíš.Ak tam nie sú deti ešte by som do toho išla ale ak už aj deti má tak by som to nechala tak.Ale ked je takýto hluchý a
slepý tak neviem neviem či z toho niečo bude asi ozaj nechce