icon

Neprispôsobivá suseda

4. okt 2023

Ahojte . Potrebujem od vás fakt radu. Mám susedku, ktoru musí počuť každý. Keďže ja bývam pod ňou počujem toho asi najviac. Včera to už bol taký extrém , že to už sa nedalo. Mala tam chlapa, ktorý vrieskal ešte ešte a o jej zvukoch ani nejdem písať, zverenec. Bolo už pol 12 v noci od 10 sa rozprávali do nejakej pol 1 , spať sa nedalo , no a potom prišla tá ich divočina. Nestarat sa do toho a pretrpieť alebo jej niečo povedať? Takéto orgie mávajú raz do týždňa. Čo má najviac prekvapilo dnes som ju videla stať pri výťahu s dcérou môže mať tak 10 rokov. To si fakt myslí že to dievča vie pri to to spať? A ako môže byť doslova sprostá keď toto robí keď je doma dcéra ? Veď ja to počujem ako by boli vedľa v izbe ako to musí počuť jej dieťa? Či si myslí ze spí ? Prosím Vás ženy čo robiť povedať jej to a keď áno ako ,doslova by som porodila čo jej povedať 😃alebo nato kašľať však nech si užíva. Najviac mi je ľúto jej dcéry,tá vyzera ako keby sa bála celého sveta, neskutočne utiahnuté dievčatko. Vopred vám ďakujem za rady a prepáčte keď už tu niečo podobné bolo.

Strana
z2
autor
4. okt 2023

@fotoportret keď ma doma malú dcéru ? Nie ďakujem tiež mám doma jednu malú,jednu dospievajúcu nie som uchylacka aby ma museli počúvať ani môj manžel aby ho počuli deti ako kričí ešte ešte. Staršia už vie o čo sa jedná. Užívame si keď nie sú doma, ale určite nie na celý panelák. Tiež nie som ticho, ale viem koľko môžem upustiť uzdu. A určite nebudem zjapat na celý panelák o pol 12 v noci keď každý spí a je počuť všetko

autor
4. okt 2023

@fauko ďakujem pekne za radu 🙂

petronellla87
4. okt 2023

Radu nemam, ale spomenula som si na svoj prvy byt ked nadomnou byvala pani a tiez si takto uzivala panske navstevy😁 myslela som ze uz to horsie byt nemoze, ale potom si kupili supravu na karaoke 🤣

humajnicek
4. okt 2023

Normálne by si jej mala povedať, že išiel od nich hluk a nemohla si spať. Nejako bližšie by som to zbytočne nerozvádzala. Veď vie, čo robili, takže by to mala vziať do úvahy. Všetko je o komunikácii.

kornelies
5. okt 2023

My zeny to berieme trosku inac, ked pocujeme susedu pri sexe. By si sa divila, ako sa k tomu stavaju muzi. Tvoj ti to nepotvrdi (lebo je tvoj manzel), ale vo vseobecnosti su nakloneni k zenam, ktore sa neboja uzit si sex. Muzom to nevadi, skor su zvedavi, ako muz v posteli caruje, ked je zena spokojna. 😄

Strana
z2