icon

Nerozumiem ženám

14. jún 2025

Ahojte,
neviem či je chyba na mojej strane alebo kde ale, ale vo veľa veciach si nerozumiem so ženami a tam nastávajú konflikty medzi nami ale ja to nedokážem pochopiť. Konkrétne s 2 kamoškami som sa za posledné roky rozhádala, že sa nebavíme skrz chlapov, lebo jedna sa roky snažila o muža, ktorý očividne nejavil záujem a keď som už vybuchla a povedala, jej to, že nie on nemá zaujem on sa len raz za čas ozve telefonicky lebo sa chce vyrozprávať (rozprával jej často aj o ex a iných ženách) a keby mal záujem tak Ťa pozve na rande. S druhou sa nám momentálne rozpadá kamarátstvo pretože už 3. rok dáva debilovi šancu už 150tu a potom zakaždým dojde vyplakávať mne a počúvam tú rozprávku ja. A toto ja nechapem. Ja som zrovna ten typ, čo dá 1 šancu, 2 len výnimočne a potom sekne veškerý kontakt.. a jedna vec je tá, že ma absolutne nebavia počúvať tieto veci dookola lebo to je stále to isté ako ju oklamal a keď to chce ukončiť tak on nevie bez nej žiť, potom jej vynadá hrubo a stále dookola. A keď čítam niektoré prispevky tu na MK tak mi to len potvrdzuje, že niesú jediné.

margitka36526
14. jún 2025

Ahoj poznám ten pocit tiež som mala takú kamarátku ktorá sa neustále zmotávala na toho istého chalana i keď nejavil záujem alebo s ňou vybabral ,podotýkam ona s ním odišla aj pracovať do zahraničia kde sa s ňou pohádal a dokonca jej vylepil,sama išla domov ale nakoniec sú ajtak spolu 🤷🏻‍♀️niektoré ženy sa umúdria keď dostanú radu ale iné zas nie ..nie každej sa dá pomôcť 🙂 nechaj to tak,keď sa s tebou prestane baviť len preto lebo si povedala svôj názor tak nech si ide ona sa ajtak vráti keď ju odkopne a zistí ,že si mala pravdu .My sa tiež ledva bavíme odvtedy

jogy1984
14. jún 2025

Ženy netreba chápať ale milovať. To neustále počúvam.

marryliese
14. jún 2025

kamarátke môžeš radiť ale mala by si chápať, že ona má právo na vlastné rozhodnutia. Ty s nimi nemusíš súhlasiť. Je fajn, že jej chceš pomôcť ale ako kamarátka ak ju máš rada musíš akceptovať, že je to jej život. Pokiaľ ti to extrémne vadí tak sa s ňou prestaň kamarátiť a nájdi si inú.

autor
14. jún 2025
@marryliese

kamarátke môžeš radiť ale mala by si chápať, že ona má právo na vlastné rozhodnutia. Ty s nimi nemusíš súhlasiť. Je fajn, že jej chceš pomôcť ale ako kamarátka ak ju máš rada musíš akceptovať, že je to jej život. Pokiaľ ti to extrémne vadí tak sa s ňou prestaň kamarátiť a nájdi si inú.

@marryliese takto mne je to v podstate jedno čo robí, je to jej život, len mi vadia potom tie bombardovania v správach, a telefonáty plné plaču alebo ideme na kávu a ona celý čas len negatívne hovorí a sťažuje sa

marryliese
14. jún 2025

tak potom ti to jedno nie je a otravuje ťa to :D nechcela by som kamarátku čo by bola zo mňa otrávená. Daj si pauzu od nich, možno ti potom začnú chýbať.

luccija
14. jún 2025

Tak im nerob terapeutku povedz, že si to počula 100x a nikam sa neposunula.Ja mám takú už 25 r🙂)najprv rozvod a teraz je s takým istým ako cez kopirák obmedzila som stretávanie a správy odpisujem v štýle nič nové, vedela si to ..

svetlonos
14. jún 2025

Jednoduché- povedz jej, ze o čomkoľvek sa s nou budeš baviť okrem chlapa! Tvoj názor pozna aj jej povedz, ze to uz počúvať nemienim. Nech žije ako vie, chce ale mimo teba. U mňa to zabralo. Vy mate isto tak max w5 rokov a ziadne vlastne rodiny, zvlášť ty. Vtedy by si totiž mala ine veci na riešenie a nie kamosku s jej milion sancami. Ver ze viem o com pisem 😏

deti95060810
14. jún 2025

alebo zostaneš sama bez kámošiek, alebo budeš počúvať ich lamentovanie a bedákanie. Samozrejme žiadny výbuch z tvojej strany .... 😉

denkabemommy
14. jún 2025

Nabudúce keď si nájdeš kamošku, tak sa jej spýtaj aké má vzťahy s mužmi 🤣. Akože ja ťa chápem, tiež ma to kedysi vytáčalo, teraz si dávam sakra pozor, koho si pustím do života. Mojou prvou vetou sa v podstate riadim 😂😂.

astronaut321
14. jún 2025

No to keď už ani ženy nerozumejú ženám 😂😂

slaskou1975
14. jún 2025
@jogy1984

Ženy netreba chápať ale milovať. To neustále počúvam.

@jogy1984 dnes je už rovnoprávnosť 😊

orisker
14. jún 2025

Myslím, že nerozumieš ani čínsky.
A predsa vyše jedna miliarda ľudí rozumie.

autor
14. jún 2025
@astronaut321

No to keď už ani ženy nerozumejú ženám 😂😂

@astronaut321 ja nechápem tomu prečo si nechávajú vedome ubližovať a dobrovoľne žijú s klamármi, sukničkármi a psychopatmi ked nemusia, nemajú spolu deti ani nič čo by ich “viazalo”

kassandra25
14. jún 2025

Vieš, čo ti poviem. Ja nemám čas na kamosenie, lebo treba hľadať priaznivé termíny na stretká, a hlavne, spriaznené duše. Tie moje mi odišli všetky do zahraničia, tak sa malo stretávame. Poviem ti, každá jedna, či kamoška, či kolegyňa, ti ma trápenie s nejakým mužom. Ani jedna nelieta, že je happy. A mne bohato stačia iba kolegyne a moje deti, aspoň tie rozmýšľajú nad iba rozvojom a nie hlupostami. Ja osobne nevidím žiadny význam v sedení v kaviarni a tlachani. Aký to má prínos, to neviem.

astronaut321
14. jún 2025

Lebo ich lákajú “zlý chlapci”. Z môjho uhla pohľadu síce burany, podržtašky, lenivci a slaboši, ale proti chuti žiaden dišputát 😂. Keď ma niekto rád kyslé uhorky tak nech ich papá. Ty bojuj za svoje šťastie.. kto chce kam…

slaskou1975
14. jún 2025

Ver že ono je to vzájomne.. ako zo strany mužov tak aj žien.

slaskou1975
14. jún 2025
@astronaut321

Lebo ich lákajú “zlý chlapci”. Z môjho uhla pohľadu síce burany, podržtašky, lenivci a slaboši, ale proti chuti žiaden dišputát 😂. Keď ma niekto rád kyslé uhorky tak nech ich papá. Ty bojuj za svoje šťastie.. kto chce kam…

@astronaut321 nechcem sa nikoho dotýkať, ale každý kto súdi a píše o niekom tak v podstate píše o sebe.. čoraz viac ľudí by si to mohlo už začať uvedomovať.

astronaut321
14. jún 2025
@slaskou1975

@astronaut321 nechcem sa nikoho dotýkať, ale každý kto súdi a píše o niekom tak v podstate píše o sebe.. čoraz viac ľudí by si to mohlo už začať uvedomovať.

@slaskou1975 hlboké

yoginka231
15. jún 2025

Ale to nieje že nerozumieš ženam. Len jednoducho maš vo svojom okoli nevyspele ženy, to je cele. Treba sa spoznavat, hladat a najst si kamošky s ktorymi si budeš rozumiet lebo su vyspele a inteligentne. Ja osobne ked som sa minule rozpravala s byvalimi spolužiačkami zo zakladky a niektore sa mentalne vobec nezmenili...