icon

Neschopní partneri

31. mar 2025

Ahojte,mate aj vy doma niekoho mužskeho pohlavia ktorý je neskutočne neschopný čo sa týka domacnosti ? Moj otec nevie ani varit,ani upratovat ani prať ešte aj mama mu stale dava pod nos jedlo ,viem ze ju aj rozculuje to ze jej nepomaha ked ja niesol doma ( lebo ked som doma jej pomaham ) ale o chvilku sa budem stahovat tak dufam ze nebudu problemy no ,ako ste to mali /mate vy ?

Strana
z3
viestta
31. mar 2025

Nuz pan otec bude mat doma len jednu sluzku, nie dve. Pochybujem, ze by sa stal zazrak a zrazu zistil ako sa pouziva vysavac, sporak alebo pracka.

melanta
31. mar 2025

Za neschopnosť tvojho otca môže tvoja mama. Rozhodla sa zobrať si muža, ktorý sa nestará o domácnosť a robiť mu slúžku. A zle píšeš, ak píšeš, že otec nepomáha. On nemá pomáhať. On sa má starať o domácnosť rovnako ako mama, je to ich spoločná domácnosť. V každom prípade, aspoň vieš, ako to mať jedného dňa nechceš mať vo svojej domácnosti.

januska12323
31. mar 2025

Pán otec nie je neschopný len sa mu nechce keď to všetko vybavíte vy, načo by sa snažil?

0silvia0
31. mar 2025

Nie, nemame to tak

unicornlady
31. mar 2025

To je predstieraná neschopnosť (weaponized incompetence).

denkabemommy
31. mar 2025

Môj muž upratuje, varí, žehlí, o deti sa postará tiež, všetky mužské práce doma spraví. Jedine čo nerobí je pranie, lebo mu to nedovolím 😂. Muži nie sú neschopní, nemajú ale potrebu vyvíjať energiu na niečo, čo urobí niekto za nich 🤷🏼‍♀️. Ani ja by som nerobila nič, čo nemusím .

ivik4
31. mar 2025

Moj ocino
Teda, on aj vie ale nechce sa mu

katica06
31. mar 2025

Nie nemám to tak, môj muž sa spolupodieľa vie variť, piecť, naložíť myčku, zapnúť vysávač, mikrovlnku, použiť mop atď

ivanakal
31. mar 2025

Moj otec nikdy nevaril, nikdy nepral, nikdy nevysaval. Ale co sa tyka prac okolo domu, alebo oprav v dome, drevo navozit, take "chlapske" prace, vzdy bolo doma urobene. Nepripadalo mi to ani cudne, ani sa nad tym nepozastavujem. Nikdy som mamu nepocula nadavat, ze nic v dome nerobi, lebo robil, ale len to svoje.... A nemyslim si, ze je neschopny. Moj muz ale robi takmer vsetky domace prace.

lucia13022023
31. mar 2025

Našťastie nie🙏 u nás v rodine a aj mužovej sa všetci chlapi vedia sami o seba postarať.

danielahamar
31. mar 2025

Poznám takého jedného a čo sa s ním stane, ak sa žena podeje skôr, netuším. Našťastie môj muž robí naozaj všetko, aj navyše 🥰

gribka1
31. mar 2025

To je problém tvojej mamy. Kto vie, ako to bolo na ich začiatku a aké má potom on úlohy.

michaela329
31. mar 2025

Ale toto je problém Tvojej matky a nie Tvoj 🤷 A nie, takého muža nepoznám. Aj keď niečo niekedy nevie niekto, vie vždy niečo iné. Predpokladám, že aj Tvoj otec - takže by som ho neriešila.

jana_eyre_2
31. mar 2025

Možno by bol taký každý druhý chlap keby sa im ženy podvolili.. lenže sú ženy ktoré sa naseru a pekne to chlapovi vysvetlia tak, že si to k nim už nedovolí.. to tvoja mama asi nikdy nespravila a tak teraz obsluhuje a ty pomahas.. aspoň máš ponaučenie, že hranice treba dodržiavať aj v partnerských vzťahoch a nikdy sa nenechať takto zneužívať..

No a teda nie, môj muž vie urobiť mnohé domáce prace, hoci mu musím hovoriť ktoré, ale urobí všetko čo mu poviem..

selest
31. mar 2025

Nevie? To nie je raketova veda. Moj 4r nalozi pradlo vie zapnut pracku umyvacku, vybrat pravku, poparuje a povesia ponozky atd. Sam si vyberie tanier, z chladnicky napr dzem a palacinku, zo suplika lyzicku, sam si natrie a da zohriat do mikrovlnky. Vie na kolko aby nemal horuce. Sam si vyberie pohar, podotykam ze na vsetko si pekne vezme stolicku, naleje mlieko. Vsetko pekne odlozi, po dojedeni odlozi tanier do drezu a utierkou utrie stol ak treba. Rucnym vysavacom povysava cely byt a prachovkou utrie prach. Ma 4 roky. Zdravotne znevyhodneny starsi syn zvladne pod dozorom minimalne polovicu z toho. Ak to nejaky dospely zdravy chlap nerobi lebo to "nevie" tak bude bud mentalne zaostaly alebo vychcany. A hlavne je to aj chyba tej zeny. Ked jej povie ze si nevie utriet zadok bude mu ho chodit utierat?

mischy00
31. mar 2025

Každí vie alebo sa dokáže naučiť, tiež som kvôli tomu nemusela študovať školy. Ale potom je tu kategória žienky,: nechaj tak, ja to urobím lepšie a muž teda nechá tak🙂

zuzikak
31. mar 2025

to je chyba tvojej mamy, ze mu neukazala ako je v domacnosti potrebny. Nech mu ukaze ako sa zapina pracka, poprosi ho aby rozvesal pradlo lebo ona musi urobit nieco ine aby sa stihalo a zaroven obaja mali oddych. Hlavne ked nieco nespravi na 100% alebo rovnakym sposobom ako mama nech ho za to nekritizuje. Lebo potom jej pleskne so vsetkym. Tak isto by sa vedel naucit zehlit, umyt riad a aspon zakladne jedlo uvarit.

sisaka
31. mar 2025

@mischy00 no a ešte je tu kategória žien, čo akceptuje výhovorku , že NEVEDIA. Nedávno tu bola taká téma, kde kopec žien tvrdilo, že ich manželia nevedia variť. No nevedia, lebo nechcú vedieť.

viestta
31. mar 2025

@sisaka to mas pravdu. Akoby varenie, upratovanie, pranie a podobne "zensle prace" mohli u muzov poskodit produkciu testosteronu. A tomu bludu veria nielen muzi, ale castokrat aj zeny. Potom je tu skupina, ktora bude vehementne tvrdit, ze na to nemaju bunky lebo vsak su chlapi a to su "zenske" roboty. Samostatna kapitola su otcovia, ktori deti povazuju za zensku zalezitost, ich uloha zacala oplodnenim a tam aj skoncila.

mischy00
31. mar 2025

@viestta ved muž predsa zarába, cely deň je v robote a ťaží holými rukami železnú rudu.😝Ženy si zatiaľ doma skrabkaju a o tom, že aj ženy pracujú, to sa nehovorí nahlas, my sa len bavkame počas pracovnej doby. A veci vieme robit automaticky, sme sa s tym narodili predsa 🙂

0silvia0
31. mar 2025

@mischy00 jasne, lovia mamuta a zeny udrziavaju ten ohen, nech nevyhasne

sticker
demodun
31. mar 2025

Tak môj otec nevarí, nezehli, neperie.
Ale zas vyberie práčku, umyje riad a hlavne chodí na nákupy. To zase neznáša moja mama.
Ťažko povedať ako to bolo na začiatku vzťahu. Ak ho mama k ničomu nepustila, lebo ona to vedela lepšie, tak len zbiera to čo zasiala. Aj to sa často stáva a potom sa ženy čudujú a rozčuľujú, že muž sa nepodieľa na prácach...

beataxxx
31. mar 2025

Vsetky to davate za vinu mame, ale nie vzdy je to tak, niekedy sa to tak vyvinie za tie roky spoluzitia….niekedy to proste nejde, ak ma byt doma klud, viem o com hovorim, u nas nepomohli ziadne hadky, nic….tak som to hned na zaciatku vyriesila upratovackou,ale v kuchyni to moc neslo, zvykla som si….obidvaja robime, ja som roky mala velmi uspesnu firmu, ktora nas viac ako slusne zivila, muz ako lekar vtedy zarabal velmi malo, casom presiel na fakultu, tak este menej….cize nebolo to o tom,kto zivi rodinu, ale skor o tom,ze som chcela mat doma klud, tak som navarila, dala mu to na tanier a vobec mi to takto nevyhovuje, ale v nasom veku to uz nezmenim. Nastastie nase deti hovoria, ze u nas sa naucili, ako to nema co sa tyka domacich prac vyzerat a nastastie maju krasne emancipovane manzelstva

jana_eyre_2
31. mar 2025

@beataxxx a čo by akože robil keby niečo musel urobiť sám? V čom by bol narušený kľud?

beataxxx
31. mar 2025

Bol neprijemny a ja nemam rada zlu atmosferu, deti boli male, ja som strasne vela cestovala na sluzobky, radsej som vzdy vsetko zabezpecila, aby to klapalo a casom sa to tak zabehlo, to sa tazko zmenilo….viem, nie je to spravne a ja som stastna, ze dnesna mlada generacia to uz takto nema….

siska53
31. mar 2025

Ani v mojej rodine, ani v muzovej rodine nemame takto neschopnych. Samozrejme, zvacsa a viac robilo vzdy zeny, ale ked bolo treba, tak chlap vedel a vie plnohodnotne zastupit. Moj nema cas, tak ho nezatazujem, ale ak by som naozaj dlho nic nemohla, tak by vedel. Varit sice nevie, tam tak 2-3 veci, ale isto by si poradil.

pralinka25
31. mar 2025

Tvoj otec nie je neschopny. On je vychcany a lenivy. Naco by sa namahal ked ma na to lidi.

enmery
31. mar 2025

Tak si vyrastala, tak si si vzala. Nie, neschopní sú možno bez rúk a nôh. Zvyšok využíva "slúžka" model.

romiada
31. mar 2025

@danielahamar presne toto som chcela napisať. Ak sa pominie skôr žena tak taky chlap je na mašľu aj pre seba aj pre ostatnych

romiada
31. mar 2025

Dobry vtip je k tejto teme: žena vravi mužovi: poď ,ukažem Ti niečo nove v spalni. Muž nabehne natešený. Žena: ukažem Ti ako sa prezliekaju periny. 🤣 a takyto "vtip" by mal fungovať aj v kuchyni a kupelni

Strana
z3