icon

Netaktný chlap vo vzťahu

Včera o 21:47

Ahojte ,
stretavam sa s jednym chlapom priblizne treti mesiac. Do vztahu sme este nevhupli a uprimne ani neviem ci je to dobra volba. Uplne na zaciatku bolo fajn, avsak zacala som si vsimat v poslednom case, ze je netaktny. Ak je s kamosmi, ked si takto rozumeju nech rozprava Ale pri zene a v spolocnosti by sa mal drzat v urcitych veciach. Mam fakt pocit, ze usta mu idu skor ako porozmysla co povie. Neuvedomuje si, ze to co povie moze mat dopad. Skusala som mu povedat ze to nie je prijemne, zeby mal uz vediet , co si kde moze dovolit povedat a pri kom. No zeby som videla nejaku extra zmenu tak to nie. Mam sa o to este nejak pokusit alebo to rovno zabalit.

Strana
z2
unicornlady
Dnes o 08:00

Ja mám takých ľudí v rodine a tiež mi to vadí.
Neznamená to, že autorka je precitlivená. Len každému vyhovuje niečo iné, je inak nastavený.
Autorka, jeho asi neprerobíš, jemu to príde normálne, najmä, ak to má všade okolo seba (že aj ľudia okolo neho sú podobní s podobným štýlom vyjadrovania)

anonym_caef05
Dnes o 09:36

@anonym_autor
@anonym_autor Uf, zbaľ to čo najskôr. Pasívno agresívny hulvát. Ani dlho nečakal, pokiaľ sa ukázal. Našťastie. To nemá s humorom nič spoločné, to je agresia skrytá akože sa humor.

anonym_caef05
Dnes o 09:39
@unicornlady

Ja mám takých ľudí v rodine a tiež mi to vadí.
Neznamená to, že autorka je precitlivená. Len každému vyhovuje niečo iné, je inak nastavený.
Autorka, jeho asi neprerobíš, jemu to príde normálne, najmä, ak to má všade okolo seba (že aj ľudia okolo neho sú podobní s podobným štýlom vyjadrovania)

@unicornlady jemu to príde normálne. Veď prečo nie, arogantny je. Ale skús ty jemu povedať niečo na rozum, zasiahnuť jeho ego. Povedať mu, že šoféruje ako dement, či sa vôbec učil zákrutu vybrať v autoškole a potom uvidíš, aký bude nesvoj. Takýto ľudia druhých urážajú, ale na seba samých neznesú ani krivý pohľad.

danica2711
Dnes o 09:50

@anonym_autor ak ti na ňom niečo vadí hneď od začiatku, nemá zmysel pokračovať, časom sa to nezlepší, skôr naopak

Strana
z2