Nevera a dôsledky na partnerský vzťah
Ahojte, vždy aktuálny problém...moja situácia..môj manžel si píše s cudzími ženami...správy tipu ako ich miluje, a sexuálne návrhy, fotky a robenie si to cez telefón.....minulý rok som nato prišla, samozrejme zatlkanie najprv, potom ospravedlenie, že už nikdy...a potom znova som nato prišla, že neprestal, dostal ultimanut že ja alebo tie ženské. Plakal, sľuboval.....teraz som znova našla fotky jeho ako sa fotí...podľa neho normálne. A ja som podľa neho psychiatrických pacient!! Neviem, ani čo chcem počuť od Vás...asi len kopni ho zadku! Tie čo prežili vedia..strach...poníženie, strata sebaucty,.....a pritom mam lepšie vzdelanie, prácu, výplatu a byt je len môj. Jedine co je mi ľúto aby syn nestratil oca, pretože ho miluje nadovšetko.....ale ja už nevládzem a a nebude asi dobre ostat v takomto vzťahu...asi len tak spoveď toto...a poučenie nedá sa zabudnúť.....
Vyhodila by som ho. Nech si ide za tými krásavicami
No tak asi si tak trochu pacient ked si mu 3x uverila ze prestane. Aj ta sebaucta je uz tak trochu na pol ceste prec.
Dieta strati otca len vtedy, ked strati zaujem otec... rozvod predsa nie je koniec sveta, tebe sa ulavi, dieta si bude bravat na vikendy... Je ti toto treba? Robi toto clovek, co ta miluje? Nie, nerobi.
@sisa197723 ale toto nie je nevera ale pekne ojeba..nie
@vanilkovazmrzka určite je..ja to viem..a preto asi potrebujem nakopnut
Verim, ze dobry otec (ak nim je) budem aj ked vy dvaja nebudete spolu 🤷♀️
Prosím Ťa. Ten istý scenár, ako u týranej ženy, ženy alkoholika. Najprv testuje hranice, potom ospravedlňovanie, plakanie prosenie, že už nikdy. A z nikdy je nakoniec vždy a končí sa to tým, že psychiatrický pacient je žena a on nerobí nič nenormálne. Vlastne za to môžeš ty. A úplne si to zaklincovala tým, že nechceš, aby syn prišiel o otca. Wtf. On bude jeho otcom do smrti. Prechádzalo mu to doteraz, bude vždy, pretože ty nič neurobíš. On nemá čo meniť, pretože jemu to vyhovuje, to si uvedom.
Takže budeš budeš takto žiť a akceptovať to alebo ho šokuješ,ukážeš, že si viac a pošleš ho do prdele. Pretože opakujem, takýto sa nezmení, nemá prečo, nechce. To sú choré vzorce správania a bohužiaľ ženy v takýchto vzťahoch trpia dobrovoľne.
Pošli ho kade ľahšie… píšeš, že byt je tvoj, máš lepší plat, tak nie si na neho finančne alebo majetkovo viazaná… a navyše keď už raz sľuboval a teraz je to opakovane, tak vidíš a vieš aj sama, že sa nezmení… každá normálna žena si zaslúži niekoho kto ju bude milovať a bude si ju vážiť, nestrácaj čas s debilom, príde niekto lepší.
A čo sa syna týka, rozvodom nestratí otca, stále bude jeho synom len na striedavú starostlivosť.
Keď čítam niektoré príspevky tak hrozné ako sa chlapi správajú fuj.
nedávaj takýto príklad synovi, že takto to ma byt. že je v poriadku čo robí otec a ty iba sklanas hlavu. si vo výbornej situácii, máš kde byvat, nemusíš riešiť že nemáš financie. normálne ho vyhoď, aby syn videl že mamka ma ešte sebauctu, on to pochopí keď bude dospelý. a na hlúpe reči okolia sa stačí sprosto spýtať či by tolerovali že ich partner rozposiela svojho vtaka kadekomu- myslím že väčšine padne sánka a bude klud.
@enmery ďakujem..asi som to potrebovala, precitat..aby som otvorila oci
@sisa197723 to ti fakt neni jasne ze ta ma v pazi totalne … dieta nema co vidiet taky priklad otca v svojom zivote
@sisa197723 čo by si poradila svojmu synovi, ak by sa jeho žena správala ako tvoj manžel? Myslím, že vieme čo. A presne to urob aj ty 🙂
@sisa197723 tak dala si ultimatum, on si vybral - a ked to potrebujes vysvetlit, tak si nevybral teba 🤷♀️
Neschovavaj sa za dieta - dobrym otcom mu moze byt aj ked uz nebudete manzelia a nebudete zdielat jednu domacnost. Manzelstvo a rodicovstvo su dva rozdielne vztahy.
@sisa197723 syn otca nestrati, ved tvoj manzel zije... ty sa zbavis tohto typu manzela... a vratis si uctu.. myslim, ze sanci dostal... neponizuj sa... odid... a zi.. hoc aj sama ale s uctou
autorka, dufam, ze tvoj uzasny partner ma uz zbalene kufre medzi dverami. takehoto cloveka po svojom boku naozaj nepotrebujes. urcite nechces takyto priklad davat synovi a sebe strpcovat zivot
@sisa197723 uz si odpustila a nic sa nezmenilo, tvoj syn moze mat s nim aj nadalej dobry vztah.
@sisa197723 je to tazky krok ale pozri sa nato takto - tvoj syn si robi obraz o tom ako ma vyzerat vztah medzi muzom a zenou prave z vasho vztahu. A toto teda rozhodne nie je normalne spravanie. A ty rozhodnie nie si psycho :D Cim skor sa od neho oslobod a vytvoris si priestor aby si stretla niekoho NORMALNEHO. So synom sa moze predsa nadalej stretavat a moze mu byt dobrym otcom. Ale manzel je fakt na **** a bude musiet veeeelmi dlho hladat nejaku ktora mu taketo spravanie bude tolerovat. Zrejme jedine taka ktora sa bude spravat rovnako. Otazka ci by to jeho ego znieslo.
Klame ta, robí to znova a znova.. Dala si mu ultimátum?
Výborne, avšak aby si nebola za hlupanu, čo dookola odpúšťa.. Stoj si za svojim.
A syn otca nestratí predsa.
Ak ho otec miluje môžu mať krásny vzťah.
Nevyhrazaj sa niečím, čo nie si schopná dodržať.
Tak mu len ukszjes, že vlastne môže robiť čo chce, ty len pohukas a život mu ide ďalej.
Načo ti je idiot ktorý si naťahuje úd cez fotky, kopni ho do riti, chudáka!
@sisa197723 Syn nestrati otca, môžu byť spolu aj po rozvode, či už v rámci striedavej starostlivosti alebo klasicky, cez víkendy (ináč ďakujem za takýto vzor, úžasný otec, úžasný vzor budúceho partnera). Ty naopak získaš späť svoje sebavedomie. Už si raz ultimátum dala, robí si z teba dobrý deň. Čiže ako sa hovorí, ak nechceš si nakakať do vlastných úst, tak vieš, aký je ďalší krok.. sakra ťažký krok, tomu verim. On v Tom bude pokračovať a potom, žiaľ, treba aj napísať, že ty by si bola tá, čo zhadzuje samu seba.
Nám sa to ľahko hovorí, keď nie sme priamo v tvojej situácii a nevieme pozadie.
Každopádne, ten pocit si viem živo predstaviť a veru, ja by som neodpustila ani raz.
Okrem toho, že je to od zadaného muža a otca dieťaťa oplzlé, nechutné a trápne (plus opradené klamstvami a nakoniec ťa ešte označí za psych. pacienta!) tak je to najmä obrovský dešpekt voči tvojej osobe - voči tebe ako žene a to by som neprekusla.
Nehovorím, že sa musíme rozvádzať kvôli každej blbosti, ale mali by sme mať zdravú hrdosť a sebaúctu chránenú hranicami. A tie keď sa prekročia, bohužiaľ môžu prísť dôsledky a o tom tvoj muž predsa vedel.
ako sa to nakoniec vyriesilo? odisla si? ja nemam kam a rozmyslam ako situaciu vyriesit, lebo spatne si uvedomujem, ze toto sa moze diat stale dookola, velmi mi to cele ublizuje, kebyze som financne ako ty na tvojom mieste by som urcite podala ziadost o rozvod

Nenič si svoj život a ani život svojho dieťaťa pri takom človeku.