Nevera a jej dôsledky: Ako to zvládnuť?
Neviem čo mám robiť, po dvadciatych rokoch manzelstva, som zistila, že ma môj muž podvádza s 22 ročným deckom. Zrútil sa mi cely svet. Neviem ako to zvládnuť a nezbláznit sa. Nespím celu noc, neviem čo idem robiť. Celá sa trasiem a neviem sa ukĺudnit.
...no a v druhom rade si uvedom, že to tvoja chýba je, asi mal málo sexi v manželstve... a napraviť takú chybu ide len jedným spôsobom a rozchod to nie je ....ženy ma za tento názor asi pokrájanú, ale máte aspoň nad čím mudrovať
@pilot911 no ty si blbec, nehnevaj sa na mna. A to sa tu takto o ludoch nevyjadrujem. Ak mal malo sexu, v prvom rade mal komunikovat. A vacsinou ak je toho sexu malo, chyba je zas len niekde inde. Pravdepodobne aj zene chyba nieco od manzela, pomoc, pozornost, neha, cokolvek, moznosti je vela. Alebo si myslis, ze zeny budu cele nadrzane skakat na chlapov, len aby im nezdrhli? Sama autorka pise o sebe, ze je udrziavana, on rozkysnuty, uz len podla opisu by som na neho chut nemala. Na vztahu treba pracovat neustale. Nie ze zena len nech otrci a vsetko je ok.
Bože jak som chcel rozumieť ženám...a je to čím ďalej so mnou horšie....rozchod a len rozchod , hrdosť, hlúposť a frigidita , potierať iný názor ....tak zostaňte samé....alebo sa grupujte do komunity žien
@pilot911 a čo má zavolať tú mladú,aby išli žiť do trojky? Či ako si to predstavuješ ty chytrák?
Bože jak som chcel rozumieť ženám...a je to čím ďalej so mnou horšie....rozchod a len rozchod , hrdosť, hlúposť a frigidita , potierať iný názor ....tak zostaňte samé....alebo sa grupujte do komunity žien
@pilot911 už sa ti nejaká prihlásila na ten inzerát,v ktorom hľadáš slúžku zadarmo?
@pilot911 mat takeho ako ty,tak naozaj radsej sama.Si myslis,ze ak je zena sama,zakonite prehrala?co my zeny sa nevieme vysrat bez vas?V com sa v zene nevyznas?Normalna,obycajna zena chce verneho muza,ak ho nema,tak je nestastna a konci to rozchodom/rozvodom.Co je na tom take strasne tazke pochopit?A ak muz,vyzaduje od zeny sluzenie,teda varenie,pranie,chodenie do prace,starostlivost o deti,bezny chod domacnosti aby bol poriadok,ak su zvierata,este aj kolo nich a z tohto celeho vycerpania ma este kedykolvek otrcit,ako fenka a neustale vyzerat sexy a nadherna a muz chodi len do prace a doma prstom nepohne,len sa vyvali jak taky galvan na gauc,tu ma mate,oslavujte ma,lebo som muz,ja nic nemusim,mozem mat aj pupek,byt smradlavy,lenivy,nechutny,pozerkat mobil,tv a ty vsetko ked porobis zenska jedna,tak ma este prid obrobit a ak nie,idem za inou.
@anonym_autor no presne viem co myslis. Teda u mna to bola manzelka po 20 rokoch s mladym kolegom. No uz to budu tri roky a je to ako na hupacke. Obcas mam lepsiu naladu, ale vacsinu casu to mam v hlave. Momentalne teraz je to u mna dost zle. Zmenilo ma to do stavu, ked mi je vsetko uplne jedno a neviem mat z nicoho radost. Asi je to u kazdeho inak, ale u mna neni riesenie. Aj keby si sa rozisla, ten druhy po chvile bude spokojny a ty budes v depkach. po rozchode z takehoto dovodu bude ten podvedeny vzdy na tom horsie
@anonym_autor no presne viem co myslis. Teda u mna to bola manzelka po 20 rokoch s mladym kolegom. No uz to budu tri roky a je to ako na hupacke. Obcas mam lepsiu naladu, ale vacsinu casu to mam v hlave. Momentalne teraz je to u mna dost zle. Zmenilo ma to do stavu, ked mi je vsetko uplne jedno a neviem mat z nicoho radost. Asi je to u kazdeho inak, ale u mna neni riesenie. Aj keby si sa rozisla, ten druhy po chvile bude spokojny a ty budes v depkach. po rozchode z takehoto dovodu bude ten podvedeny vzdy na tom horsie
@anonym_ae88c8 Sa prestan lutovat. A zacni zit. 3 roky je dost casu, aby si sa cez to preniesol.
@anonym_ae88c8 bože a toto si hovorí chlap🙄
anonym_9ef832 ty máš asi dosť, teba život riadne skúšal, to čo nasplietaš o mužoch a dokonca to vztiahneš na neznámeho, až sa hanbím že som muž, tebe muža naozaj netreba, máš aj samonasierací šomrací gén to je fakt na uzavretú izbu ... s tým ani do spoločnosti nechoď ... to asi aj menštruáciu máš v jednom kuse ...
Ja dobre viem, že toto nie je portál pre mňa, tu riadny chlap ak aj zablúdi, tak ho vysmejú, že zalezie do kúta, chcel som poskytnúť názor druhej strany - ja sa nedám odbiť negatívnym názorom ... vernosť je namieste ak sexu majú obidvaja dosť , ak dlhodobo chýba a nie je to neschopa nasleduje nevera - to je prírodné pravidlo .... tak choďte rečami proti nemu ....
Ja dobre viem, že toto nie je portál pre mňa, tu riadny chlap ak aj zablúdi, tak ho vysmejú, že zalezie do kúta, chcel som poskytnúť názor druhej strany - ja sa nedám odbiť negatívnym názorom ... vernosť je namieste ak sexu majú obidvaja dosť , ak dlhodobo chýba a nie je to neschopa nasleduje nevera - to je prírodné pravidlo .... tak choďte rečami proti nemu ....
@pilot911 Ak by malo platiť toto pravidlo, ktore tu popisuješ, tsk neverna by som mala byt podla toho ja, lebo o sex som sa musela doslova doprosovať a to bolo mozno tak dva krat do roka.
anonym_9ef832 ty máš asi dosť, teba život riadne skúšal, to čo nasplietaš o mužoch a dokonca to vztiahneš na neznámeho, až sa hanbím že som muž, tebe muža naozaj netreba, máš aj samonasierací šomrací gén to je fakt na uzavretú izbu ... s tým ani do spoločnosti nechoď ... to asi aj menštruáciu máš v jednom kuse ...
@pilot911 klasika,som histerka,mam menstruaciu a isto som aj frigidna,vsakze.Take tipicke,zaobalit vsetko do menstruacie a pod.Tym si sa len ty potvrdil v tom,co si tu kazda mysli,slizoun.Vypovedaju o tom aj tvoje zalozene fora.Sice je pekne,co pises,ze nie je sex=rovna sa nevera.No co v pripade,ak ten sex je a i tak muz ide inde?ved kolke tu pisu,ze sexu mali habadej a i tak vrzol inde.Skratka,chcel nieco nove,zena bola okukana,furt ta ista vagina,telo,ksicht.A aj ked menili polohy,korenili si to,i tak sa dal zlakat inou,mozno mladsou,mozno tlstejsov,mozno starsov,skratka ten pocit vzrusa,ze robi nieco zle a zakazane.V takom pripade je naozaj irelevantne,ze manzelka mu moze aj k#rvu v posteli robit,i tak to je stale ona a on chce nieco nove.To je proste v nom.Ty to beries velmi zlahka a len prvoplanovo,nedala,siel/sla inde.No su pripady,kedy to nestaci.Darmo na mna prskas,je pekne dat sem ten pohlad chlapa a su tu rozni muzi,co pisu fakt k veci a zeny si z toho aj nieco beru.No ty to nie si,s tvojou radou tipu-nie je zex,ide sa inde,to je len jeden kamen urazu,vychytal si len ten jeden jediny problem.Dalsia vec,treba si uvedomit,preco ten sex nie je a nie hned bezat inde,takto daleko nik nepochodi,ani ty ako muz,ani zena.Ked uz chces davat pohlad zo strany muza,sa aj niekedy zamyslate,preco vam zena neda?a nie,nebude to vzdy len o frigidite.Tiez uz ten vas ksicht mozno nestoji za to,mozno je uz tak vycerpana z toho,ze nic nerobis,ze skratka nevladze,mozno si pribral,mozno si sa dlho nekupal,mozno si protivny,mozno mozno mozno.Ma dovod,preco nechce mat ten sex.....A nie,nebolo mi nalozene a ani ublizene,prekvapivo pre teba,je my s nimi lepsie,nez so zenami,viac si s nimi rozumiem.A sex milujem,uzivam si ho plnymi duskami a nikdy ma nebolela hlava 😘 co sa tyka spolocnosti,kazdy si ju somnou uziva.To,ze tvoj nazor je mi vzdialeny,este neznamena,ze som nejaky menstruacny vybuch.I ked ty si ma isto predstavujes ako nejaku putku s pomedzi hrncov v teplakoch,ktora s mastnou hlavou odmieta aky kolvek dotyk.To,ze ti niekto nalozi,neznamena,ze je frigidny,nervozny a pod vplivom menzesu.Zameraj sa na seba,vela zien tu s tebou nesuhlasi.Si skratka bud ublizeny a sklamany,alebo opusteny slizoun.
@anonym_autor Žena, pre Krista...to nie je žiadna šoková terapa, ale holý fakt!!!! Každý deň je tu ***** tém o nevere!!! Chlap zasunie hoci kde, že?
@anonym_ae88c8 vráť jej to ,aj z úrokom.Pretože odpustenie ti nepomohlo ,rozvod nechceš ...tak iné ti nepomôže.😁Aj to ľutuje ,či stalo sa ...zmier sa stým a neotravuj .
...no a v druhom rade si uvedom, že to tvoja chýba je, asi mal málo sexi v manželstve... a napraviť takú chybu ide len jedným spôsobom a rozchod to nie je ....ženy ma za tento názor asi pokrájanú, ale máte aspoň nad čím mudrovať
@pilot911 ale houby. Proste mu len hučalo v guľoch, do toho kríza stredného veku, kedy vám z hormónov drbe viac ako ženským v prechode a je vymaľované.
anonym_9ef832 ale ak by som Ti mohol nejak pomôcť tak to urobím rád ... momentálne som v Grécku ale napíš ahancin@gmail.com
@anonym_autor tak sa zamiloval do inej ,.ver.tomu že muž nemôže milovať dve ženy , už to asi nikdy nebudete mať ako predtým☹
@anonym_autor tak sa zamiloval do inej ,.ver.tomu že muž nemôže milovať dve ženy , už to asi nikdy nebudete mať ako predtým☹
@arabela55 Ale no ,veď koľko žien sa tu chválí ....Že je možné milovať dvoch mužov a dokonca ,že milujú dvoch mužov....tak prečo by to nešlo aj naopak????
@pilot911 nemyslim, ze keby ta zena podviedla a este ti vynadala a poobvinivala ta, ked ju konfrontujes, tak to ides zachranovat. Poradil by si sam sebe odchod a odchod.
A naozaj zeny nemaju problem ostat same a zit si svoj zivot bez muza. To je taky zufaly vykrik muzov (Tak si ostan sama!), ktori este nevysli z toho generacneho myslenia, ze zena predsa potrebuje muza. Ze musi potrebovat muza.
Ktore bolo postavene na tom, ze muz smel vsetko a zena mu bola podriadena. Tak si zeny iba vypracovali techniky, ako prezit v takom utlaku.
Normalny ale nebol.
A ten vykrik Tak si ostan sama! je taky prejav bezmocneho dietata, resp. bezmocneho narcisa.
Ktorym si muz chce naposledy narychlo este dodat dolezitu hodnotu (ktoru uz neciti), a ktory zene naposledy vyvola (pobaveny) usmev na tvari, nez zatvori za nim definitivne dvere.
anonym_9ef832 ale ak by som Ti mohol nejak pomôcť tak to urobím rád ... momentálne som v Grécku ale napíš ahancin@gmail.com
@pilot911 dones magnetku a olivovy olej

Verím ti že to je ťažké . Ako to bude ďalej, bude len medzi vami dvom. Niektoré vzťahy sa dajú dokopy po takomto niečom, niektoré to ukončia. No ver že ta 22 rocna fiflena s nim neostane pokiaľ ju finančné nepodporuje