icon

Silvestroval s inou

Dnes o 09:54

Spoznala som dobrého človeka. Je nám spolu dobre, všetko klape ako má. Poznáme sa len krátko na to, aby som ho predstavovala deťom. Ja som silvestrovala s deťmi a on išiel na pobyt. Brala som to v pohode, však sme nemohli byť spolu. Kým som nezistila, že na pobyte mu nedoručuje správy. Pravdepodobne pre to, že tam nebol sám ale s inou ženou. Neviem ako reagovať. Po dlhom čase naozaj človek s ktorým všetko klape. Nebudem od neho chcieť, aby sedel doma, keď ja s ním nemôžem byť, ale nečakala som, že tam bude s inou ženou. Ešte by som brala, že tam nie je sám, ale netají mňa. Čo všetko potom tají mne? Raz za čas napíše, a potom mu správy už zasa nedoručuje. Ja som len asi pohodlná zábavka na väčšinu života a keď pre niečo nebudem mať čas, tak si ho vyplní inou ženou. Keď idem ja na wc, tak asi tiež píše inej. Tak na nový rok som asi zasa single a dostala lekciu z naivity. Vážne si myslel, že mu toto budem tolerovať?

Strana
z3
lenkit
Dnes o 09:59

@anonym_autor možno nemá signál?
Nepovedal Ti s kým ide? Ak je to naozaj tak ako píšeš, že si na to nejak prišla, tak ma to mrzí. Uži si pekný deň s deťmi 🤍

doriiis
Dnes o 10:00

No neviem. Možno len nemá signál. Môjmu mužovi sa tiež nedorucuju správy, lebo nemá signál v práci. Niekedy to trvá aj hodinu, kým mu správa príde

eleanor2510

@anonym_autor ja som asi velmi naivna, ale moja prva myslienka, keby niekomu nedorucovalo spravy a viem o nom, ze je na pobyte, pravdepodobne v horach, by bola, ze nema signal. Preco hned taketo cierne scenare?

stellarstar

Môže byť že nemá signál alebo má fakt ženu alebo milenku a nechce byť buzerovaný. Opýtaj sa ho otvorene čo od teba chce, či to s tebou myslí vážne či si len zábavka pre neho. Či ti povie pravdu je už iná vec

anonym_fe7a8b
Dnes o 10:02

Na základe čoho si myslíš, že tam bol s inou?

sara07
Dnes o 10:03

namiesto konšpiracii a teorii sa proste na rovinu spytaj ked pride

domka222
Dnes o 10:07

Aj mňa napadol signál. Ale radšej sa na to asi vykašli, keď už teraz si to bez vysvetlenia uzavrela,že je s inou.

mirola
Dnes o 10:07

Aj keby som bola niekde s inym nevidim dovod na to, aby mi nechodili spravy. Ved su ine moznosti ako odstavit, stisit chat.. podla mna skor na tej chate nie je vsade signal..

anonym_4cdd2c
Dnes o 10:19

To preto ze tlacis na pílu a za každú cenu chceš chlapa..hľadaj samu seba a bud šťastná sama so sebou, to je naj..

huxy
Dnes o 10:20

Prečo ste nemohli byť spolu?

sissy27
Dnes o 10:24

@anonym_autor preboha to co je toto za konspiracie. Spravy mu nedorucovalo kvoli signalu. Keby bol s inou, tak si ten telefon vypne uplne a zapne az po navrate.

anonym_74f109
Dnes o 10:25

poznam niekolko muzov co si vypinaju data ak su s inou a zapinaju az ked su sami, odpisu a zas vypnu tak az take konspiracie to nie su.

anonym_f38613
Dnes o 10:33

@anonym_autor tak to asi nie je take uzasne ako si myslis. A single ludia radsej travia silvestra s inymi dospelakmi, nie s cudzimi detmi pri rozpravkach. Smutne, ale pravdive.

ibrunova
Dnes o 10:34

Všetko klape ako má a ty sa ho nevieš na toto opýtať?

autor
Dnes o 10:50
@ibrunova

Všetko klape ako má a ty sa ho nevieš na toto opýtať?

@ibrunova a myslíš, že je taký problém zaklamať? Tiež mi to príde na vypínanie dát

motylik2559
Dnes o 10:53

@anonym_autor Ahoj, kludne nemusel mat signal...bola som tiez raz na takom pobyte, ze sa mi nedorucovali spravy a ked som chcela volat, tak som isla na jedno miesto, lebo tam ako tak bol a tam sa dorucili aj spravy aj som mohla zavolat, ale ten hovor sekal...a tiez sa mi nechcelo na tom jednom mieste trcat cely den a vecer len kvoli mobilu🤷‍♀️ Takze kludne to mohlo byt signalom. Pripadne mozno si povedal,ze v ten den/vecer sa chce zabavit a nebude nonstop riesit mobil, tak ho vypol a zapol len ked ti napisal. Vies, ked ani ty netusis, ze s kym isiel na pobyt, ci ozaj s nejakou zenou...ale kludne to mohlo byt aj s partiou kamaratov predsa🤷‍♀️ Ved sa ho opytaj ako bolo na pobyte, co tam zazil, mozno sa sam rozrozprava aj s kym travil cas a ked nie, tak zrejme tam bol s nejakou zenou. Ale toto su vsetko len dohady, ten spravny dovod dostanes len od neho, ci uz bude priamy alebo vyhybavy (lebo aj ten hovori za seba).

januska12323
Dnes o 10:55

Keď budeš každú hlúposť takto rozoberať budeš single ešte dlho. Je milión možností prečo tvoje správy nevidel a nechodíte spolu tak tam mohol byť s kým chce.

ibrunova
Dnes o 11:00
@anonym_autor

@ibrunova a myslíš, že je taký problém zaklamať? Tiež mi to príde na vypínanie dát

@anonym_autor no nie je. To si už musíš ty v hlave upratať.

anonym_65d339
Dnes o 11:03
@huxy

Prečo ste nemohli byť spolu?

@huxy Ved to píše, že sú spolu krátko a nechce ho ešte predstavovať deťom a ona bola na Silvestra s deťmi.

anonym_e7b61c
Dnes o 11:03

Ma deti, nejaku minulost? Kolko ma rokov? Lebo to posobi ako vypinanie dat, ale moze to byt aj problemovym signalom...

zuzanita1609
Dnes o 11:07

A napadlo ti milá autorka,že nemal proste len signál? Alebo sa bavil a mobil neriešil,ako poväčšina ľudí, ktorí sú s blízkymi 😏

anonym_aaebe4
Dnes o 11:13

Prečo by vypínal dáta? Úplne by mu stačilo odstaviť tvoje správy, nech mu nechodia upozornenia, nemusel by sa úplne odpojiť od sveta... Nepýtala si sa pred tým s kým ide na pobyt a vieš kde je presne? My sme nedávno boli na takom, kde bol signál iba na jednom špecifickom mieste... ale zjavne si nesieš nejakú traumu, keďže hneď si si vytvorila celý príbeh, tú si spracuj a až potom hľadaj vzťah, lebo takto si každý zničíš sama skôr ako začne

anonym_68a1b4
Dnes o 11:14

Ty si mega paranoidna 😳 dobry clovek, vsetko klape ale nedorucuju sa mu spravy a ty ides supy bomby ze preto ze tam s niekym je??

My sme tiez na horach a napr. messenger mi ukaze spravy len ak si ho otvorim, nedava mi notifikacie

anonym_b2e221
Dnes o 11:16

Normálne sa ho spýtaj s kým bol

lentakyterapeut
Dnes o 11:18

Vy ste s tym signalom pekne naivne 😂😂😂 operatori garantuju signal na 95% Slovenska, no tak to museli oslavovat v dobsinskej ladovej jaskyni minimalne ked nemal signal. a bol na byte? Nie je byt kde by nebol signal. Samozrejme ze so 100% urcitostou si vypina data mozno ma aj schovane apky. Data si vypinaju aj zeny ked riesia rande mimo manzelstva. Cize ked riesia neveru. Ides von nechces aby ta muz kontroloval vypnes data. Muzi rovnako. Dobre rano a stastny novy rok.

anonym_f79fe9
Dnes o 11:22
@lentakyterapeut

Vy ste s tym signalom pekne naivne 😂😂😂 operatori garantuju signal na 95% Slovenska, no tak to museli oslavovat v dobsinskej ladovej jaskyni minimalne ked nemal signal. a bol na byte? Nie je byt kde by nebol signal. Samozrejme ze so 100% urcitostou si vypina data mozno ma aj schovane apky. Data si vypinaju aj zeny ked riesia rande mimo manzelstva. Cize ked riesia neveru. Ides von nechces aby ta muz kontroloval vypnes data. Muzi rovnako. Dobre rano a stastny novy rok.

@lentakyterapeut tak vieš ako? keď jednej muž nemá signál v robote v roku 2026 tak 3/4 Si musí byť určite!!!!bez signálu,nekaz im radosť

anonym_41191a
Dnes o 11:23

Takéto "tušenia" a "asi to urobil" príbehy sú úplne zbytočné, veď sa ho opýtaj, keď príde, ako trávil Silvestra a že prečo ti neodpovedal na správy... mohol byť s kamošmi, s rodinou...a že môže klamať? môže, ale to je riziko každého vzťahu, hlavne začínajuceho...či ti klame, zistíš až po čase...tak nádych a výdych, želám ti, nech to dobre dopadne a neodozenies ho zbytočnými podozreniami 😉

ibrunova
Dnes o 11:24

Mne je to divné.. Láska, ako Silvester? Kde budeš? Ja budem s deťmi, a ty kde? Či také neprebehlo?

anonym_65d339
Dnes o 11:25
@doriiis

No neviem. Možno len nemá signál. Môjmu mužovi sa tiež nedorucuju správy, lebo nemá signál v práci. Niekedy to trvá aj hodinu, kým mu správa príde

@doriiis A to robí v bani či robí pilčíka v lesoch na krajnom severe 🤦

lentakyterapeut
Dnes o 11:30
@anonym_f79fe9

@lentakyterapeut tak vieš ako? keď jednej muž nemá signál v robote v roku 2026 tak 3/4 Si musí byť určite!!!!bez signálu,nekaz im radosť

@anonym_f79fe9 ano su miesta kde signal nie je. Ak je banik v Novakoch ci kde a je 30 metrov pod zemou a fara uhlie uznavam signal nema, ale nie je byt kde by nebol signal. zase nemam 9 rokov ze ma kde kto opije

Strana
z3