icon

Nevera po 2 rokoch vo 4 ročnom vzťahu

rutinaxy
Včera o 14:11

ahojte tak uz som aj ja v klube podvedenych. Za par dni oslavujem 37 rokov. S priatelom sme boli 4 roky. Na zaciatku vztahu ma poznacilo to ze mi pocas sexu povedal ze by som si mohla dat casom spravit silikony, ze jeho to vzrusuje atd…ze inak som krasna ale ze s tym by som bola uz uplna topka.
Mam normalnu postavu, mam zvacsene pery, nechty, staram sa o seba…asi si myslel ze budem nadsena ked mi to povie no mna to polozilo strasne mi to podkopalo sebavedomie. Velmi sa mi potom ospravedlnoval, povedal ze ho to odjakziva vzrusovalo nie o take si vyskusat, mat proste babu co ma umele kozy. Nejako sa to vo mne postupom casu utriaslo no priznavam ze som mu potom niekolko mesiacov robila psychicky teror. Vkuse som sa utvrdzovala ci uz niekedy mal taku babu, ako je to prenho dolezite, Ci ked po tom tak tuzi- a ja si ich nebudem chcidet dat zvacsit tak ci to nebude ho stalw lakat a prirahovat atd atd…nebolo to uplne na denne baze no proste som sa zacyklila. Potom ma to po nejakom case preslo a mala som pocit ze vsetko funguje. Par dni dozadu som zhodou okolnosti- asi mi to vesmir podhodil pred oci, nebudem vysvetlovat detaily ale nasla babu na soc. sietach a ked som si listovala jej storycka-vyber z roku 2023, tak som tam nasla fotky ako je s nim. Jedna foto unho v aute, dalsie dve z fitka a jedna u nej doma ako jej tam nieco montuje. Boli to tak jedna fotka raz za mesiac myslim ze od septembra do decembra. Mne sa zrutil svet, ked som mu to ukazala nevedel reagovat. Odisla som, na druhy den sme sa stretli a pytala som sa- samozrejme bola to baba s urobenymi kozami 🙂 Povedal ze to bol skrat, ze to milion krat olutoval, vraj sa stretli tak raz dva krat do mesiaca a on to potom ukoncil lebo si uvedomil ze miluje mna a hento prenho neni podstatne. Bolo to v obdobi ked som ho psychicky nicila tymi mojimi neustalymi kontrolami otazkami atd a vysvetlil to tak ze nevedel co ma robit ci chce byt somnou ci ma fakt lubi ked mu takto “ublizujem” a ze som mu dala chrobaka do hlavy ze si uz nevyskusa sex s babou co ma spravene kozy 🤦🏾‍♀️ ze co ked po tom fakt tuzi atd… Ze vie aku strasnu chybu spravil, ako mi ublizil ako si to bremeno so sebou niesol 2 roky ale nechcel mi to povedat lebo nechcel o mne prist. Posledne 2 roky co sme spolu bolo vsetko fajn… Teraz sa zaprisahava ze uz by mi v zivote neublizil, ze ma miluje chce somnou rodinu, ze mu to dalo facku ze sa zachoval ako uboziak, ze to bol skrat a nic k nej necitil, ze asi ona si to inak vysvetlovala. Ze mam nam dat druhu sancu ze mu mam verit ze nic take uz nespravi, ze tamtym co spravil pochopil ze nic mu nestoji za to aby ma stratil.
Napisete mi nazor? Mne to pride absurdne, nevyspele- ma 36 rokov, na druhej strane je mozne ze som ho k tomu “dokopala” mojim psycho terorom?
Neviem co mam robit, pol hodinu sa mi hnusi mam pred ocami ako ju trtka a chyta prsia, dalsiu pol hodinu si poviem ci zahodit 4 roky ked som mala pocit ze je tam perspektiva ze to funguje a hento by mi ani vo sne nenapadlo.
Bude tu 100% nazorov ze sa mam nanho vykaslat ze by som na to nikdy nezabudla a stale to videla?

rutinaxy
autor
Dnes o 10:33
@anonym_1494b9

@rutinaxy možno to oľutoval a už by to nespravil, ale vieš mu to odpustiť a neničiť samú seba predstavami a nedôverou k nemu? Ak to dokážeš, tak to skúste. Ak to nedokážeš, tak si neubližuj aj ty ešte a ukonči to teraz a nestracaj čas.

@anonym_1494b9 len ako zistit ci to dokazem alebo nedokazem…ja si skor myslim ze nedokazem lebo to sa podla mna len tak z hlavy vymazat neda to ako si predstavim ako za nou chodil ako s nou trtkaval ako pocas toho sa dokazal zaroven stretavat aj somnou atd… To si myslim ze clovek z hlavy uz nikdy nedostane. A presne to keby som tak vedela ze co spravit aby som seba trapila co najmenej :(

lienka.7
Dnes o 10:41

@rutinaxy správaš sa ako 15tka, nie 37 ročná žena 🤦‍♀️

anonym_2ff126
Dnes o 10:45

@rutinaxy och fuj, ty si bud hlupa alebo zufala, ze toto dokazes vobec tolerovat
S niekym takym este travit cas tak sa povraciam

rutinaxy
autor
Dnes o 10:50
@lienka.7

@rutinaxy správaš sa ako 15tka, nie 37 ročná žena 🤦‍♀️

@lienka.7 preco? ;(

lentakyterapeut
Dnes o 10:53

Paci sa mi v diskusiach ta neskutocna drama. Bezna zena ma aj 30 chlapov za sebou kym sa vyda. Bavme sa o takom priemere. Ano najdu sa aj co mali menej alw aj takw co mali o hodne viac. Cize bezna zena mala sex z 30 chlapmi. Potom pride muz a je jedno kto urobi neveru muz ci zena. Zrazu cez to nejde vlak a nic a koniec. Tak 30 pred je nic ale jeden pocas vztahu za dlhe roky je koniec sveta. No bavim sa. Stat sa to moze tomu nezabranis. A ano s clovekom s ktorym chces byt dlho ci cely zivot moze sa stat ze pridu problemy a hned palit mosty? Ok 😆

rutinaxy
autor
Dnes o 11:01
@lentakyterapeut

Paci sa mi v diskusiach ta neskutocna drama. Bezna zena ma aj 30 chlapov za sebou kym sa vyda. Bavme sa o takom priemere. Ano najdu sa aj co mali menej alw aj takw co mali o hodne viac. Cize bezna zena mala sex z 30 chlapmi. Potom pride muz a je jedno kto urobi neveru muz ci zena. Zrazu cez to nejde vlak a nic a koniec. Tak 30 pred je nic ale jeden pocas vztahu za dlhe roky je koniec sveta. No bavim sa. Stat sa to moze tomu nezabranis. A ano s clovekom s ktorym chces byt dlho ci cely zivot moze sa stat ze pridu problemy a hned palit mosty? Ok 😆

@lentakyterapeut ja som asi z ineho sveta ale mala som doteraz 9 chlapov… tak podla teba je v pohode ak to partner spravi tomu druhemu? ze pri nejakych problemoch si proste odskoci za inou zenou? a ta jeho skutocna ma byt nakoniec aj rada ze si uzil inde a potom sa vratil k nej?

lentakyterapeut
Dnes o 11:11
@rutinaxy

@lentakyterapeut ja som asi z ineho sveta ale mala som doteraz 9 chlapov… tak podla teba je v pohode ak to partner spravi tomu druhemu? ze pri nejakych problemoch si proste odskoci za inou zenou? a ta jeho skutocna ma byt nakoniec aj rada ze si uzil inde a potom sa vratil k nej?

@rutinaxy nema byt rada ale mala si 9 chlapov, ten tvoj si tiez moze predstavovat ze sa bozkavate a pcha jazyk tam kde bolo 9 vtakov. Iba hovorim ze ludia robia velku dramu. Zivot je dlhy a ludia co? Ano robia chyby. Jednoducho sa to stat moze. Napriklad strasne sa pohadas s muzom nervy na kraji tak ujdes k ex a posvedies muza s chlapom ktoreho poznas. No a co teraz ? Bola si v koncoch s nervami tak sa to stalo. Co teraz koniec vztahu? Ked si s niekym dlhe roky zase zahodis vztah a ides hladat princa? Tak vela stastia princov je za vagon vsade cakaju az dostanu samcu byt verni do konca zivota.

anonym_3fcd86
Dnes o 11:15
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ja som mala jedného kym som sa vydala. Odkiaľ mas túto štatistiku?
Inak v minulej téme si viacerým neodpovedal ci si slobodný, žiadna s tebou nevydržala kvoli tvojim názorom? Jedna vec je ze ty tolerujes neveru, ale preco podsúvaš iným, ze robia chybu ak zahodia xy rokov vzťahu kvoli nevere a ze je nevera uplne normálna? Vies ze existujú ľudia co maju sebaúctu však.

rutinaxy
autor
Dnes o 11:18
@lentakyterapeut

@rutinaxy nema byt rada ale mala si 9 chlapov, ten tvoj si tiez moze predstavovat ze sa bozkavate a pcha jazyk tam kde bolo 9 vtakov. Iba hovorim ze ludia robia velku dramu. Zivot je dlhy a ludia co? Ano robia chyby. Jednoducho sa to stat moze. Napriklad strasne sa pohadas s muzom nervy na kraji tak ujdes k ex a posvedies muza s chlapom ktoreho poznas. No a co teraz ? Bola si v koncoch s nervami tak sa to stalo. Co teraz koniec vztahu? Ked si s niekym dlhe roky zase zahodis vztah a ides hladat princa? Tak vela stastia princov je za vagon vsade cakaju az dostanu samcu byt verni do konca zivota.

ale to je predsa rozdiel jasne ze kazdy pred kazdym mal xy pomerov vztahov ved to je samozrejme. Ale ide tu o ten tvoj charakter a o to ako si toho cloveka vazis nie? To nam ma byt jedno ze si chodia zatrtkat inde a potom sa vratia? Dokedy…dokym nezistia ze s tou trtkackou si aj rozumeju lepsie atd a potom ta kopnu do riti a ostanu ti tak ci tak oci pre plac. Ako si ta den druhy vie vazit ked umyselne robi tieto veci…asi som staromodna a ano nikdy nehovor nikdy ale ja ked niekoho lubim nedokazala by som mat s nikym inym nic.

rutinaxy
autor
Dnes o 11:19
@anonym_3fcd86

@lentakyterapeut ja som mala jedného kym som sa vydala. Odkiaľ mas túto štatistiku?
Inak v minulej téme si viacerým neodpovedal ci si slobodný, žiadna s tebou nevydržala kvoli tvojim názorom? Jedna vec je ze ty tolerujes neveru, ale preco podsúvaš iným, ze robia chybu ak zahodia xy rokov vzťahu kvoli nevere a ze je nevera uplne normálna? Vies ze existujú ľudia co maju sebaúctu však.

@anonym_3fcd86 presne ta sebaucta

lentakyterapeut
Dnes o 11:21
@anonym_3fcd86

@anonym_3fcd86 ved sebauctu ti neberiem potom je vas plna zoznamka ze hladate toho spravneho do zivota. Po 40tke vela spravnych nie je mozes preberat len v tom co ostalo na pulte. Cize kvalita nizka. Drzim palce kazdej. Ved pisem ze su zeny co maju malo partnetov ale vela ziwn ich malo aj hodne toto je taky priemer.

lentakyterapeut
Dnes o 11:28
@rutinaxy

ale to je predsa rozdiel jasne ze kazdy pred kazdym mal xy pomerov vztahov ved to je samozrejme. Ale ide tu o ten tvoj charakter a o to ako si toho cloveka vazis nie? To nam ma byt jedno ze si chodia zatrtkat inde a potom sa vratia? Dokedy…dokym nezistia ze s tou trtkackou si aj rozumeju lepsie atd a potom ta kopnu do riti a ostanu ti tak ci tak oci pre plac. Ako si ta den druhy vie vazit ked umyselne robi tieto veci…asi som staromodna a ano nikdy nehovor nikdy ale ja ked niekoho lubim nedokazala by som mat s nikym inym nic.

@rutinaxy neviem kolko mas rokov ale pises staromodna. Cize nieco odzite asi mas. Hadali ste sa uz? Urcite ano. Aj velmi velka hadka bola. Asi ano. Aj si si v duchu povedala ze ty ( vsetky nadavky sveta) od hnevu? Mozne to je. Su povahy co po hadke urobia nieco co potom lutuju. Taky skrat. A teraz co? Mozes po kazdej hadke zahodit vztah a ist hladat novy. Zahodit roky kde bolo vela pekneho za to ze jeden urobil skrat. Ja ked dam na vahy neveru a 15 rokov vztahu. Ano bol by som nasraty, ale co vyhra ? Zahodis vsetky tie roky? no ja si to neviem predstavit. Zacinat na stare kolena odznova. a ten novy clovrk ti stejne nepovie vsetko cize zase spoznavas niekoho kto ma kopec tajomstiev.

marca12
Dnes o 11:31
@lentakyterapeut

@rutinaxy neviem kolko mas rokov ale pises staromodna. Cize nieco odzite asi mas. Hadali ste sa uz? Urcite ano. Aj velmi velka hadka bola. Asi ano. Aj si si v duchu povedala ze ty ( vsetky nadavky sveta) od hnevu? Mozne to je. Su povahy co po hadke urobia nieco co potom lutuju. Taky skrat. A teraz co? Mozes po kazdej hadke zahodit vztah a ist hladat novy. Zahodit roky kde bolo vela pekneho za to ze jeden urobil skrat. Ja ked dam na vahy neveru a 15 rokov vztahu. Ano bol by som nasraty, ale co vyhra ? Zahodis vsetky tie roky? no ja si to neviem predstavit. Zacinat na stare kolena odznova. a ten novy clovrk ti stejne nepovie vsetko cize zase spoznavas niekoho kto ma kopec tajomstiev.

@lentakyterapeut Este pochopim jednorazovy neveru. Ale obhajovat pol rocny vztah,to uz aky chudak a zufalec musis byt,keby si toto nejakej zene toleroval.

anonym_3fcd86
Dnes o 11:35
@rutinaxy

@rutinaxy nie si staromódna. Len sa neriadis heslom ze budes radsej s chujom co si ta neváži len aby nejaký bol. Žena co sa nebojí byt sama a ma k sebe nejaku úctu. A tým ze netolerujes ponižovanie a neveru od muža preukazujes úctu k sebe samej. Chlapov je príliš vela aby si sa uspokojila s tým odpadom co mas doma.

rutinaxy
autor
Dnes o 11:36
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut ja nechapem co davas a porovnavas tu nejake bezne hadky vo vztahu s neverou. Jasne ze sa po kazdej hadke s tym clovekom nerozides ale je to o tom to prekonat…ale stale sa tu bavime o nevere. Cize podla teba ak ma clovek hadky a nezhody a po kazdej svrtej to ide riesit pomerom s inym clovekom tak takyto zivot ti ma stacit a mas s tym dalej zit? Lebo to je podla teba normalne? No podla mna teda urcite nie…Ale vsak ak by si bol ty s takymi zenami ok to ti gratulujem.
@lentakyterapeut

rutinaxy
autor
Dnes o 11:37
@anonym_3fcd86

@rutinaxy nie si staromódna. Len sa neriadis heslom ze budes radsej s chujom co si ta neváži len aby nejaký bol. Žena co sa nebojí byt sama a ma k sebe nejaku úctu. A tým ze netolerujes ponižovanie a neveru od muža preukazujes úctu k sebe samej. Chlapov je príliš vela aby si sa uspokojila s tým odpadom co mas doma.

@anonym_3fcd86 no ano presne ako pises

anonym_3fcd86
@lentakyterapeut

@anonym_3fcd86 ved sebauctu ti neberiem potom je vas plna zoznamka ze hladate toho spravneho do zivota. Po 40tke vela spravnych nie je mozes preberat len v tom co ostalo na pulte. Cize kvalita nizka. Drzim palce kazdej. Ved pisem ze su zeny co maju malo partnetov ale vela ziwn ich malo aj hodne toto je taky priemer.

@lentakyterapeut takze si slobodný 40tnik, ta nízka kvalita co ostala na pulte. Žiadna sebaucta keďže sa opakovane vyjadruješ ze by si bol so ženou co ta podvádza. Správne?

lentakyterapeut
@marca12

@lentakyterapeut Este pochopim jednorazovy neveru. Ale obhajovat pol rocny vztah,to uz aky chudak a zufalec musis byt,keby si toto nejakej zene toleroval.

@marca12 ano toto je kratky vztah. Myslim vseobecne ked su spolu roky ulet sa stane. Niekedy aj 3x ale jevto vzdy na nich. Moze si ist kazdy svojou cestou. No poznam takych co vedia ze sa podvadzaju ale majetky delit by bolo komplikovane.

anonym_3fcd86
Dnes o 11:39
@rutinaxy

@lentakyterapeut ja nechapem co davas a porovnavas tu nejake bezne hadky vo vztahu s neverou. Jasne ze sa po kazdej hadke s tym clovekom nerozides ale je to o tom to prekonat…ale stale sa tu bavime o nevere. Cize podla teba ak ma clovek hadky a nezhody a po kazdej svrtej to ide riesit pomerom s inym clovekom tak takyto zivot ti ma stacit a mas s tym dalej zit? Lebo to je podla teba normalne? No podla mna teda urcite nie…Ale vsak ak by si bol ty s takymi zenami ok to ti gratulujem.
@lentakyterapeut

@rutinaxy prosimta tento chlap v každej téme píše ze si ženy môžu same za neveru lebo su malo sebavedome a maju ist s kamoskou na kávu. Jeho vobec neber vážne ved nejaký dôvod musi byt ze je starý cap sam. Rob tak aby si bola ty stastna.

rutinaxy
autor
Dnes o 11:41
@anonym_3fcd86

@rutinaxy prosimta tento chlap v každej téme píše ze si ženy môžu same za neveru lebo su malo sebavedome a maju ist s kamoskou na kávu. Jeho vobec neber vážne ved nejaký dôvod musi byt ze je starý cap sam. Rob tak aby si bola ty stastna.

@anonym_3fcd86 dakujem, normalne som nechapala ci toto moze pisat normalny clovek…

anonym_3fcd86
Dnes o 11:43
@rutinaxy

@anonym_3fcd86 dakujem, normalne som nechapala ci toto moze pisat normalny clovek…

@rutinaxy on je tými názormi známy. Mozno este natrafis na mk na jeho názory a budes si ťukať po cele. Ani neodpovie ci je kvoli tomu slobodný ale asi ano

lentakyterapeut
Dnes o 11:49

Muz hlada vo vztahu pokoj. Ak mas emocionalne vybuchy tak ujde no. Taky je zivot. A tam hore k niektorej nehovorim ze ma po stvrtej hadke ujst ale ked par rokov zijes s niekym co doma strieda cirkus a emocionalne vybuchy tak ti z toho prepne. Bud sa stanes alkoholikom alebo ujdes inde. Mier vsetkym nechapavym.

rutinaxy
autor
Dnes o 12:05
@lentakyterapeut

Muz hlada vo vztahu pokoj. Ak mas emocionalne vybuchy tak ujde no. Taky je zivot. A tam hore k niektorej nehovorim ze ma po stvrtej hadke ujst ale ked par rokov zijes s niekym co doma strieda cirkus a emocionalne vybuchy tak ti z toho prepne. Bud sa stanes alkoholikom alebo ujdes inde. Mier vsetkym nechapavym.

@lentakyterapeut v kazdom vztahu sa to stane a nie raz ze su tam hadky a emocionalne vybuchy, a ked ma toho ten druhy dost ano nech odide a ukonci to, a nie ako slaboch ze sa na chvilu niekam zacne utiekat taha to na 2 strany a potom sa bud vrati alebo nevrati lebo ma novu korist. Ja ti hovorim o tomto.

lentakyterapeut
Dnes o 12:26
@rutinaxy

@lentakyterapeut v kazdom vztahu sa to stane a nie raz ze su tam hadky a emocionalne vybuchy, a ked ma toho ten druhy dost ano nech odide a ukonci to, a nie ako slaboch ze sa na chvilu niekam zacne utiekat taha to na 2 strany a potom sa bud vrati alebo nevrati lebo ma novu korist. Ja ti hovorim o tomto.

@rutinaxy na mk su dve silne opakujuce sa slova v odpovediach mamiciek. a to rozvod. Za hocico. Rozved sa na co ti je taky 😉😂 hej lebo za dverami cakaju traja lepsi. A druhe co mamicky radia odid alebo to najprv ukonci 😆😆 to su tak nelogicke rady. Kazdy v prvom rade pozera na to ci mu to prinesie hned iba starosti. Mozes byt hrda ako chces ale ked nemas kam ist co urobis. Jedna tu radila mamicke s 2 dcerami aby odisla z rodinneho domu na ubytovnu. Kde tam je logika? Povedat dvom dceram 12 a 19 tusim ideme sa tlacit na ubytovnu. A tie deti hlava v smutku ako sa budu na ne pozerat kamaratky ze ziju na ubytovni. To nie je urazka ale niektore vobec nerozmyslaju nad nasledkami. To je cele.

anonym_da31c6
Dnes o 12:28

@rutinaxy sprav mu laskavosť. Nechaj ho žit s nejakou silikonovou ančou. Nepačis sa mu taka aka si . To Ti teraz sem nedavam na zrazenie sebavedomia. Prave naopak, ako upozornenie a varovny prst. Pretože ked pridu deti , pokles prs, ochabnutie kože, brucha a potom zistiš že Ta tvoj partner "miloval" len ked si bola topka bolí oveľa viac. Nechaj ho nech si narazi držku na takej silikonovej. Bude sa musiet snažit riadne chlapec. Pretože taka žena nebude naročna len na bežny servis (manikura, vlasy, handry) ale aj dovolenky a pod. Potom mu to dojde. Možno. Nech ma chlapec šťastie a vzrušenie podľa svojho gusta.
A toto Ti pisem ako mama dvoch deti ,ktora si po telesnych zmenach vypočula že už mojho muza nevzrušujem a vnima ma len ako matku, nie ako partnerku a ženu. Kedysi som bola tiez "skoro topka" s drobnymi jeho poznamkami (takto si daj vlasy, tajto si namaluj nechty, toto si obleč a budes Top) . Ibaze ja som mala vtedy 24r a o dost menej skuseností. Poučila som sa na svojom trapeni . Bohužiaľ.

netti87
Dnes o 12:52
@anonym_bb45f9

@rutinaxy Presne tak,tak posledna veta.Ziadne odpustanie,,ale poslat ho het a niiiikdy s nim uz nic, aj keby si sa nahodou s druhym rozviedla, Toto su chrapuni prveho stupna,,Nie , nie si ty na vine,,Stara ludova mudrost.....,Podvedie raz , podvedie zas,,A stale,a stale az do konca zivota, keby ste boli spolu ako manzelia (lebo my manzelia sme ) , by si tu neveru mala pred ocami do konca zivota .Viem o com hovorim,,Mna podviedol,,zostala som s nim kvoli detom,mali sme uz 3, a az doteraz banujem ,, ze som ho mala hned nechat..hoci sme uz teraz starsi,stale,a stale roky,rokuce sa mi to vracia ta jeho nevera na mysel,,..a to nehovorim ked ide prec,,kedze viem aj s kym trt...l A ked ide trebars do tej dediny, odkia lje ta prva,(myslim si,ze ich mal viac ) tak az mi zacne v hlame hrmiet,,Ale nepripominam mu to,,lebo este by sa aj urazil..Zit s takymto kure......om sa skratka neda..Ja banujem doteraz ze som s nim, vtedy som to mala ukoncit ,ale , lutovala som aj deti, reku budu bez otca a mala som v plane postavit dom ,tak som si myslela,ze ked budeme v novom krasnom dome po rokoch na vsetko zabudnem. proste, ze ma to prejde. .Praveze uplny opak. Hoci aj financie super ,zarabal jak skoro minister,, ,(,Dom dostavany, krasne zariadeny,,deti zdrave,uz aj vystudovane,,proste aj socialne nam mic nechyba, No, ale nemyslim si zase ze by sme boli miiionari,,,Mozeme si dovolit ist aj na drahsiu dovcu, aj na dve.,.No ale,, Ale od tej nevery nie som s nim stastna,i a myslim ze s nim uz ani nebudem nikdy .,,dokonca mi na nom vobec nezalezi Ale .ziadne zlo mu neprajem,, ani vtedy,som mu nepriala ked som tu jeho neveru videla na vlastne oci . . Baby vtedy som myslela ze dostanem porazku,alebo infarkt..No potvrdzujem ja ako original manzelka nevernika,, sa uz neoplati s takym zostat,, ani keby bol herec krasavec a k tomu bohac .Proste ideal na zivotny zväzok, ,Viem to podla seba..Odpustat mu odpustam, ( ja som veriaca ) ale zabudnut sa to neda,,A uz ani nikdy pre mna nie je clovek ,ktoreho som milovala,..Skratka moja laska k nemu umrela..Hovori sa ...ze dve veci sa v zivote nedaju zvratit,1) UPT alebo vrazda nevinneho zijuceho a ,po 2 ) Nevera ,.Tak davaj si pozor,,,on ta bude velmi lakat, slubovat hory ,doly,,ale on bude neverny furt,pokial bude mat prilezitost, a bude zdravy,(,,oni nevernici ani za to akoze chudačikovia nemozu,oni to tak nemysleli,,proste dokaze ta aj na kolenach odprosovat )nedaj sa oblbnut..,Ja som zivim dokazom toho,ze ani ten krasny ,dom ,autá dovolenky,moja ,dobra praca , mi nepomohli,,aby som sa s tou neverou nejak vysporiadala .proste doteraz az tak, psychicky trpim,,,ze sa mi neskutocne hnusi,,hoci je aj sikovny, vzdelany,, ale na mna nicim nezabera..Velmi tazko s nim aj niekam idem..A tesim, sa, ked niekde odleze, vtedy ho nemam na ociach a robi sa mi s kludom..Ano prezila som to,ale nikomu toto neprajem..,,Sice zijem s nim, ale ako manzelka sa necitim,, To vidim,len akoze na papieri,, ale nie ani v srdci, ani v dusi..A najhorsie ja ani za to nemozem..

@anonym_bb45f9 A on na to ako reaguje ? urcite vsimol zmeny 😞

rutinaxy
autor
Dnes o 12:55
@anonym_da31c6

@rutinaxy sprav mu laskavosť. Nechaj ho žit s nejakou silikonovou ančou. Nepačis sa mu taka aka si . To Ti teraz sem nedavam na zrazenie sebavedomia. Prave naopak, ako upozornenie a varovny prst. Pretože ked pridu deti , pokles prs, ochabnutie kože, brucha a potom zistiš že Ta tvoj partner "miloval" len ked si bola topka bolí oveľa viac. Nechaj ho nech si narazi držku na takej silikonovej. Bude sa musiet snažit riadne chlapec. Pretože taka žena nebude naročna len na bežny servis (manikura, vlasy, handry) ale aj dovolenky a pod. Potom mu to dojde. Možno. Nech ma chlapec šťastie a vzrušenie podľa svojho gusta.
A toto Ti pisem ako mama dvoch deti ,ktora si po telesnych zmenach vypočula že už mojho muza nevzrušujem a vnima ma len ako matku, nie ako partnerku a ženu. Kedysi som bola tiez "skoro topka" s drobnymi jeho poznamkami (takto si daj vlasy, tajto si namaluj nechty, toto si obleč a budes Top) . Ibaze ja som mala vtedy 24r a o dost menej skuseností. Poučila som sa na svojom trapeni . Bohužiaľ.

@anonym_da31c6 ano a najlepsie na tom je ze on potom tvrdil ze uz si to vyskusal a zistil ze to prenho neni to dolezite co v zivote chce, ze proste asi to potreboval skusit kedze som mu aj ja nasadila chrobaka do hlavy ked som ostala ponizena tou jeho poznamkou ze by som si ja mohla dat umele prsia. Akoze cim viac sa nad tym zamyslam pride mi to absurdnejsie…ze dokazal ked sme mali horsie obdobie tak to ohrozit tym ze o mna pride tak proste “chcel som zistit ci ta este lubim a chcem byt s tebou a plus pritahovalo to ze si skusi aj tie silikony, normalne 2v1 asi 🤦🏾‍♀️” ze to si akoze fakt potreboval dat na misku vah to ci chce byt somnou alebo predsalen by mu nebolo lepsie s inou a dokonca silikonkou? Strasne

anonym_43d090
Dnes o 13:03
@lentakyterapeut

@rutinaxy na mk su dve silne opakujuce sa slova v odpovediach mamiciek. a to rozvod. Za hocico. Rozved sa na co ti je taky 😉😂 hej lebo za dverami cakaju traja lepsi. A druhe co mamicky radia odid alebo to najprv ukonci 😆😆 to su tak nelogicke rady. Kazdy v prvom rade pozera na to ci mu to prinesie hned iba starosti. Mozes byt hrda ako chces ale ked nemas kam ist co urobis. Jedna tu radila mamicke s 2 dcerami aby odisla z rodinneho domu na ubytovnu. Kde tam je logika? Povedat dvom dceram 12 a 19 tusim ideme sa tlacit na ubytovnu. A tie deti hlava v smutku ako sa budu na ne pozerat kamaratky ze ziju na ubytovni. To nie je urazka ale niektore vobec nerozmyslaju nad nasledkami. To je cele.

@lentakyterapeut Co pises to je velka pravda. Poznam zenu, kt.uz je vdova, ale zila s takym muzom ,kt.ju podviedol stale. A ? Zena ostala s nim, mala vsetko, peniaze , dovolenky ,velky byt, co len chcela. Nakoniec aj ona nasla, a ajtak ostala s manzelom. Mala rozum. Kebyze nerozmysla a odisla, co by jej ostala ? Nehovorim, ze treba vydrzat neveru, ale hned odist bez rozumu nema velke stastie 😏

lentakyterapeut
Dnes o 13:12
@anonym_43d090

@lentakyterapeut Co pises to je velka pravda. Poznam zenu, kt.uz je vdova, ale zila s takym muzom ,kt.ju podviedol stale. A ? Zena ostala s nim, mala vsetko, peniaze , dovolenky ,velky byt, co len chcela. Nakoniec aj ona nasla, a ajtak ostala s manzelom. Mala rozum. Kebyze nerozmysla a odisla, co by jej ostala ? Nehovorim, ze treba vydrzat neveru, ale hned odist bez rozumu nema velke stastie 😏

@anonym_43d090 polovica ak nie skoro vsetci v showbiznise maju majetky peniaze auta a podvadzaju sa hlava nehlava lebo to je styl zivota.

juliet86
Dnes o 13:23
@rutinaxy

@juliet86 myslis ze on na mna mohol robit gaslighting? v akom zmysle ak by si z toho co si si precitala mala definovat?

@rutinaxy ze vobec uvazujes ze za jeho neveru mozes ty..... to uz je uplne twisted samo o sebe... ze ty si ho tyrala teror mu robila a on chudacik nesvojpravny bol neverny??? klamal ti podvadzal ta? predstav si ze takuto istu storku by ti tvoja dcera rozpravala. jednoznacne gaslighting