icon

Nevera po 2 rokoch vo 4 ročnom vzťahu

rutinaxy
31. dec 2025

ahojte tak uz som aj ja v klube podvedenych. Za par dni oslavujem 37 rokov. S priatelom sme boli 4 roky. Na zaciatku vztahu ma poznacilo to ze mi pocas sexu povedal ze by som si mohla dat casom spravit silikony, ze jeho to vzrusuje atd…ze inak som krasna ale ze s tym by som bola uz uplna topka.
Mam normalnu postavu, mam zvacsene pery, nechty, staram sa o seba…asi si myslel ze budem nadsena ked mi to povie no mna to polozilo strasne mi to podkopalo sebavedomie. Velmi sa mi potom ospravedlnoval, povedal ze ho to odjakziva vzrusovalo nie o take si vyskusat, mat proste babu co ma umele kozy. Nejako sa to vo mne postupom casu utriaslo no priznavam ze som mu potom niekolko mesiacov robila psychicky teror. Vkuse som sa utvrdzovala ci uz niekedy mal taku babu, ako je to prenho dolezite, Ci ked po tom tak tuzi- a ja si ich nebudem chcidet dat zvacsit tak ci to nebude ho stalw lakat a prirahovat atd atd…nebolo to uplne na denne baze no proste som sa zacyklila. Potom ma to po nejakom case preslo a mala som pocit ze vsetko funguje. Par dni dozadu som zhodou okolnosti- asi mi to vesmir podhodil pred oci, nebudem vysvetlovat detaily ale nasla babu na soc. sietach a ked som si listovala jej storycka-vyber z roku 2023, tak som tam nasla fotky ako je s nim. Jedna foto unho v aute, dalsie dve z fitka a jedna u nej doma ako jej tam nieco montuje. Boli to tak jedna fotka raz za mesiac myslim ze od septembra do decembra. Mne sa zrutil svet, ked som mu to ukazala nevedel reagovat. Odisla som, na druhy den sme sa stretli a pytala som sa- samozrejme bola to baba s urobenymi kozami 🙂 Povedal ze to bol skrat, ze to milion krat olutoval, vraj sa stretli tak raz dva krat do mesiaca a on to potom ukoncil lebo si uvedomil ze miluje mna a hento prenho neni podstatne. Bolo to v obdobi ked som ho psychicky nicila tymi mojimi neustalymi kontrolami otazkami atd a vysvetlil to tak ze nevedel co ma robit ci chce byt somnou ci ma fakt lubi ked mu takto “ublizujem” a ze som mu dala chrobaka do hlavy ze si uz nevyskusa sex s babou co ma spravene kozy 🤦🏾‍♀️ ze co ked po tom fakt tuzi atd… Ze vie aku strasnu chybu spravil, ako mi ublizil ako si to bremeno so sebou niesol 2 roky ale nechcel mi to povedat lebo nechcel o mne prist. Posledne 2 roky co sme spolu bolo vsetko fajn… Teraz sa zaprisahava ze uz by mi v zivote neublizil, ze ma miluje chce somnou rodinu, ze mu to dalo facku ze sa zachoval ako uboziak, ze to bol skrat a nic k nej necitil, ze asi ona si to inak vysvetlovala. Ze mam nam dat druhu sancu ze mu mam verit ze nic take uz nespravi, ze tamtym co spravil pochopil ze nic mu nestoji za to aby ma stratil.
Napisete mi nazor? Mne to pride absurdne, nevyspele- ma 36 rokov, na druhej strane je mozne ze som ho k tomu “dokopala” mojim psycho terorom?
Neviem co mam robit, pol hodinu sa mi hnusi mam pred ocami ako ju trtka a chyta prsia, dalsiu pol hodinu si poviem ci zahodit 4 roky ked som mala pocit ze je tam perspektiva ze to funguje a hento by mi ani vo sne nenapadlo.
Bude tu 100% nazorov ze sa mam nanho vykaslat ze by som na to nikdy nezabudla a stale to videla?

zorienka28
1. jan 2026
@rutinaxy

@petronelag ano…lebo to ze ja som ho istym sposobom “psychicky” deptala nie je vyhovorka na to aby spravil to co spravil. Teraz sa zamyslam…hovoril mi ze som nanho robila natlak, ze som mu robila psychicky teror ze nevedel co dalej tak namiesto toho aby dal stopku, povedal dame si pauzu neviem co chcem ci ta este chcem, alebo rozidme sa tak on spojil prijemne s uzitocnym a rovno si to ci ma lubi- isiel overit priamo s babou co ma aj spravene kozy aby zabil 2 muchy jednou ranou, aj to ci ma lubi ale zaroven aj to ze ci fakt tie silikony su prenho v zivote az tak dolezite alebo staci ked si to par krat a bude to stacit.

@rutinaxy Akoze on ta podviedol, lebo si potreboval overit, ci su prenho silikony existencne dolezite pre vztah? A co to bude nabuduce? Pribrala si? Pretiahne chudu. Si bruneta? Nebude si isty, tak pretiahne blondinu. Prosim ta tento debil ma aspon vela penazi alebo kkt zo zlata, ze sa ho takto drzis? Mala si ho poslat do riti uz o teh poziadavke, aby si pre jeho uchylku isla pod noz.

enmery
1. jan 2026

Ty si mala utekať, keď ti zadrel to so silikónom. To inak dopadnúť nemohlo. Toho sa drž, predsa mu neodopries šancu ublížiť TI aspoň 100krát. Aby si si bola istá, keď tohto perfektného chlapa kopne kam patrí...

enmery
1. jan 2026
@anonym_f7c889

@rutinaxy mozno ho to aj mrzi (comu neverim skor ho mrzi ze si na to prisla). Ale mala by si si seba vazit viac.
Mrziet moze niekoho ze ta tukol autom na parkovisku, nie ze ho pchal opakovane do inej. Bohuzial ano zivotna chyba a za chyby sa plati.

@anonym_f7c889 Hej určite ho mrzí 2ročna nevera. Jedine, čo ho mrzi, že to prasklo...ďakujeme, že takýmito komentármi drzite zeny pri pokazenych kusoch a tie rodia a vychovávajú dalsie takéto pokazené kusy🫡

enmery
1. jan 2026
@minenkaa

@anonym_3fcd86 musim sa priznať že teraz ano

@minenkaa Predstav si, že na vine je on, keďze podviedol. Nie autorka. Ona je vinna, že robi debilovi cirkus namiesto toho to ukončiť. On neskúšal silikony kvôli jej cirkusu, ale kvòli sebe a jej zadrel silikonove kozy, ked mal vo vybrakovanom mozocku potvrdene, že chce babu s urobenymi kozami.

anonym_f7c889
1. jan 2026
@enmery

@anonym_f7c889 Hej určite ho mrzí 2ročna nevera. Jedine, čo ho mrzi, že to prasklo...ďakujeme, že takýmito komentármi drzite zeny pri pokazenych kusoch a tie rodia a vychovávajú dalsie takéto pokazené kusy🫡

@enmery asi nevies citat s porozumenim. Nevadi. Vies treba precitat celu vetu. Nie iba pismenka.

enmery
1. jan 2026
@anonym_f7c889

@enmery asi nevies citat s porozumenim. Nevadi. Vies treba precitat celu vetu. Nie iba pismenka.

@anonym_f7c889 Samozrejme. Takéto osoby sa chytia presne tej jednej vety, vieš? Takým sa to nemá písať ani ironicky. Aj ja by som jej poradila, nech s nim ostane, ale tento sa trtosil cely zivot a je to povrchné nič a bude to robiť do smrti a total Grecka Helena tu hra tragediu...jeden druhého si zaslúžia. On okrem nej bude vyhľadávať dalšie hlupane.

zorienka28
1. jan 2026

Autorka pocula som, ze tato je najnovsie single

anonym_43626d
1. jan 2026
@zorienka28

Autorka pocula som, ze tato je najnovsie single

@zorienka28 toto je strasne.

koniarova
2. jan 2026
@rutinaxy

@moonlight1210 dakujem ti za tvoju spravu, myslim ze si to vystihla cele 100% 🙏🏽

@rutinaxy vážne máš záujem o takého jednoduchého chlapa? 😂😂😂On ťa podvedie a ešte sa debil s ňou aj fotí. 🤦To musí byť nejaký vadný kus.

enmery
2. jan 2026
@koniarova

@rutinaxy vážne máš záujem o takého jednoduchého chlapa? 😂😂😂On ťa podvedie a ešte sa debil s ňou aj fotí. 🤦To musí byť nejaký vadný kus.

@koniarova 2 roky a ona ho chce, ona normálne uvažuje nad rozvíjanie vzťahu. A to ešte v živote neverili skutočným problémom.

katuskamala1
2. jan 2026

Je ine, kebyze to je ozaj skrat a jednorazovka, a ine mat dalsi vztah s inou navyse s tym,co chcel u teba... Ja by som toto teda nerozchodila.. Je mi luto.

anonym_065407
2. jan 2026
@anonym_bb45f9

@rutinaxy Presne tak,tak posledna veta.Ziadne odpustanie,,ale poslat ho het a niiiikdy s nim uz nic, aj keby si sa nahodou s druhym rozviedla, Toto su chrapuni prveho stupna,,Nie , nie si ty na vine,,Stara ludova mudrost.....,Podvedie raz , podvedie zas,,A stale,a stale az do konca zivota, keby ste boli spolu ako manzelia (lebo my manzelia sme ) , by si tu neveru mala pred ocami do konca zivota .Viem o com hovorim,,Mna podviedol,,zostala som s nim kvoli detom,mali sme uz 3, a az doteraz banujem ,, ze som ho mala hned nechat..hoci sme uz teraz starsi,stale,a stale roky,rokuce sa mi to vracia ta jeho nevera na mysel,,..a to nehovorim ked ide prec,,kedze viem aj s kym trt...l A ked ide trebars do tej dediny, odkia lje ta prva,(myslim si,ze ich mal viac ) tak az mi zacne v hlame hrmiet,,Ale nepripominam mu to,,lebo este by sa aj urazil..Zit s takymto kure......om sa skratka neda..Ja banujem doteraz ze som s nim, vtedy som to mala ukoncit ,ale , lutovala som aj deti, reku budu bez otca a mala som v plane postavit dom ,tak som si myslela,ze ked budeme v novom krasnom dome po rokoch na vsetko zabudnem. proste, ze ma to prejde. .Praveze uplny opak. Hoci aj financie super ,zarabal jak skoro minister,, ,(,Dom dostavany, krasne zariadeny,,deti zdrave,uz aj vystudovane,,proste aj socialne nam mic nechyba, No, ale nemyslim si zase ze by sme boli miiionari,,,Mozeme si dovolit ist aj na drahsiu dovcu, aj na dve.,.No ale,, Ale od tej nevery nie som s nim stastna,i a myslim ze s nim uz ani nebudem nikdy .,,dokonca mi na nom vobec nezalezi Ale .ziadne zlo mu neprajem,, ani vtedy,som mu nepriala ked som tu jeho neveru videla na vlastne oci . . Baby vtedy som myslela ze dostanem porazku,alebo infarkt..No potvrdzujem ja ako original manzelka nevernika,, sa uz neoplati s takym zostat,, ani keby bol herec krasavec a k tomu bohac .Proste ideal na zivotny zväzok, ,Viem to podla seba..Odpustat mu odpustam, ( ja som veriaca ) ale zabudnut sa to neda,,A uz ani nikdy pre mna nie je clovek ,ktoreho som milovala,..Skratka moja laska k nemu umrela..Hovori sa ...ze dve veci sa v zivote nedaju zvratit,1) UPT alebo vrazda nevinneho zijuceho a ,po 2 ) Nevera ,.Tak davaj si pozor,,,on ta bude velmi lakat, slubovat hory ,doly,,ale on bude neverny furt,pokial bude mat prilezitost, a bude zdravy,(,,oni nevernici ani za to akoze chudačikovia nemozu,oni to tak nemysleli,,proste dokaze ta aj na kolenach odprosovat )nedaj sa oblbnut..,Ja som zivim dokazom toho,ze ani ten krasny ,dom ,autá dovolenky,moja ,dobra praca , mi nepomohli,,aby som sa s tou neverou nejak vysporiadala .proste doteraz az tak, psychicky trpim,,,ze sa mi neskutocne hnusi,,hoci je aj sikovny, vzdelany,, ale na mna nicim nezabera..Velmi tazko s nim aj niekam idem..A tesim, sa, ked niekde odleze, vtedy ho nemam na ociach a robi sa mi s kludom..Ano prezila som to,ale nikomu toto neprajem..,,Sice zijem s nim, ale ako manzelka sa necitim,, To vidim,len akoze na papieri,, ale nie ani v srdci, ani v dusi..A najhorsie ja ani za to nemozem..

@anonym_bb45f9 presne jak môj prípad,ako cez kopirák..rada by som si s tebou popísala, pretože toto pochopí iba kto prežije.Potrebovala by som sa poradiť .Mohla by som ti napísať? Dá sa napísať anonymné súkromná správa?

rutinaxy
autor
3. jan 2026

mate uplnu pravdu baby, dakujem za vase reakcie, pomohli ste mi sa na to pozriet s triezvym pohladom.

rutinaxy
autor
7. jan 2026

zienky tak stretla som sa s nim skoro po 2 tyzdnoch, mala som unho este nejake veci. V podstate mi nevedel vysvetlit, hovoril ze to bol skrat, ze to nebol on, ze nechape ako to mohol robit ze je mu zo seba strasne zle, ze aj potom ako si to uvedomil a ostal somnou…ze oeby vedel tak si radsej neviem co spravi ako keby tomu zabranil no proste blablabla a ze chape ako ma zranil, no ze to sa stalo 2 roky dozadu ze to ho neospravedlnuje, ale ze proste je somnou resp vie ze chce byt uz len somnou ze prisaha na neviem co vsetko ze uz take nikdy nespravi a neublizi mi. No proste asi klasicke reci.
Prosim nepiste mi tu ze si pridrbana, ja si vsetko uvedomujem, neviem si predstavit nieco s nim mat, momentalne by mi vadilo aj keby sa ma dotkne…no proste mozog jedno a zaroven ma obcas prepadnu take myslienky ze co keby co keby co keby…co keby sa naozaj fakt uvedomil, co keby si fakt uvedomil ze chce len mna a uz nechce robit tie veci? Co keby sa fakt otocil? Ja to nechcem najradsej by som bola na 110% rozhodnuta ale mozno ma pochopite ze teraz je to take obdobie po tom, kedy sa mi zas davaju do hlavy nejake pekne spomienky, a samozrejme co ak by to s nim bolo po tom vsetko super :(
je mi z toho strasne smutno tak reku napsiem sem nech mi asi zase otvorite oci…len ma zaujimalo ci nemate nejaku skusenost alebo ako to vidite ze ci realne by to asi uz nikdy nemohlo byt ok?

enmery
7. jan 2026
@rutinaxy

zienky tak stretla som sa s nim skoro po 2 tyzdnoch, mala som unho este nejake veci. V podstate mi nevedel vysvetlit, hovoril ze to bol skrat, ze to nebol on, ze nechape ako to mohol robit ze je mu zo seba strasne zle, ze aj potom ako si to uvedomil a ostal somnou…ze oeby vedel tak si radsej neviem co spravi ako keby tomu zabranil no proste blablabla a ze chape ako ma zranil, no ze to sa stalo 2 roky dozadu ze to ho neospravedlnuje, ale ze proste je somnou resp vie ze chce byt uz len somnou ze prisaha na neviem co vsetko ze uz take nikdy nespravi a neublizi mi. No proste asi klasicke reci.
Prosim nepiste mi tu ze si pridrbana, ja si vsetko uvedomujem, neviem si predstavit nieco s nim mat, momentalne by mi vadilo aj keby sa ma dotkne…no proste mozog jedno a zaroven ma obcas prepadnu take myslienky ze co keby co keby co keby…co keby sa naozaj fakt uvedomil, co keby si fakt uvedomil ze chce len mna a uz nechce robit tie veci? Co keby sa fakt otocil? Ja to nechcem najradsej by som bola na 110% rozhodnuta ale mozno ma pochopite ze teraz je to take obdobie po tom, kedy sa mi zas davaju do hlavy nejake pekne spomienky, a samozrejme co ak by to s nim bolo po tom vsetko super :(
je mi z toho strasne smutno tak reku napsiem sem nech mi asi zase otvorite oci…len ma zaujimalo ci nemate nejaku skusenost alebo ako to vidite ze ci realne by to asi uz nikdy nemohlo byt ok?

@rutinaxy Nie. Ale pokojne choď do toho. Vieš ako sa hovorí, múdry sa učí na chybách iných, hlupák na svojich, niektorí nikdy. Svoje šťastie ci nešťastie v budúcnosti máš v rukách len ty. Ak silne potrebuješ ďalšiu bolestivú lekciu, choď do toho.

lentakyterapeut
7. jan 2026
@rutinaxy

@rutinaxy dotklo sa ma ze pises iba zienky 🙂
Ja som na tvojej strane. Nikto ti nema pravo nadavat. Pozri, muzi rozmyslaju inak. Ja vychadzam z toho ze ho mas rada a vsetky vestice tu na koni maju doma svoje vlastne problemy ktore tu nevesaju. Nikto nie je bez chyby. Daj tomu cas to je jedine co teba utvrdi v tom co chces.

Neboj polovica zien neveru odpusti a ziju stastne dalej. Do kedy? Otazka je ina. Druhy by chybu neurobil? Mozno nie a mozno ano.

simca06022011
7. jan 2026

@rutinaxy no.. tu je priklad, ze netreba lasovat po socialnych sietach a on dilino, ked to chcel ututlat, v provom rade mal zariadit aby taketo jeho fotky sa nezverejnovali.
Co ti, ale poradit... zariad sa srdcom, ak vam je spolu dobre. Zhodnot si v klude, ako budes zvladat tuto "staru" zradu, ci mu budes vediet doverovat. Vies, odpustit sa da vsetko. Ale ak ma nieco vychadzat na povrch teraz pravidelne, lebo (a takato tema tu uz xkrat bola) tuto neveru budete mat v hadkach odteraz az navzdy, ked sa nieco stane, tak aj to treba zvazit. CI je lepsie bojovat tu na zlepseni stavu, alebo ist z kratsej cesty sa musis rozhodnut sama. Nikto ti nepovie, ci tie ospravednenia su 100%, ci vravi pravdu, po tomto by si mu ani neverila aj tak, keby povedal cokolvek.
Za mna cakat, ze bude "bojovat ako kon", je nezmysel, lebo predpokladam, ze ked sa ti bude teraz podkladat, nosit dary, sypat si popol na hlavu = nepomoze to dovere u vas, skor sa on ako chlap este viac zhodi a uz vobec nebude ziadna ucta u vas. Treba mat realne ocakavania a nie niekoho zhadzovat a ponizovat. AK k tomu ma dojst, tak sa treba rovno rozist, na tom sa dalsi vztah stavat uz neda. A je uplne normalne, ak zena vobec nema chut s takymto clovekom dalej existovat, napriek comukolvek co by urobil...

enmery
7. jan 2026
@simca06022011

@rutinaxy no.. tu je priklad, ze netreba lasovat po socialnych sietach a on dilino, ked to chcel ututlat, v provom rade mal zariadit aby taketo jeho fotky sa nezverejnovali.
Co ti, ale poradit... zariad sa srdcom, ak vam je spolu dobre. Zhodnot si v klude, ako budes zvladat tuto "staru" zradu, ci mu budes vediet doverovat. Vies, odpustit sa da vsetko. Ale ak ma nieco vychadzat na povrch teraz pravidelne, lebo (a takato tema tu uz xkrat bola) tuto neveru budete mat v hadkach odteraz az navzdy, ked sa nieco stane, tak aj to treba zvazit. CI je lepsie bojovat tu na zlepseni stavu, alebo ist z kratsej cesty sa musis rozhodnut sama. Nikto ti nepovie, ci tie ospravednenia su 100%, ci vravi pravdu, po tomto by si mu ani neverila aj tak, keby povedal cokolvek.
Za mna cakat, ze bude "bojovat ako kon", je nezmysel, lebo predpokladam, ze ked sa ti bude teraz podkladat, nosit dary, sypat si popol na hlavu = nepomoze to dovere u vas, skor sa on ako chlap este viac zhodi a uz vobec nebude ziadna ucta u vas. Treba mat realne ocakavania a nie niekoho zhadzovat a ponizovat. AK k tomu ma dojst, tak sa treba rovno rozist, na tom sa dalsi vztah stavat uz neda. A je uplne normalne, ak zena vobec nema chut s takymto clovekom dalej existovat, napriek comukolvek co by urobil...

@simca06022011 To nie je zrada, dlhodobo klátil silikónovú a autorke nakukaval, že chce silikóny a ci si ich neďa kvôli nemu a nevie, pritom už silikonovu klátil....táto nevera je ich fakt posledny problém, tento muž nie je muž, a vôbec nie použiteľný do zivota, zakomplexovany klamar a totálne povrchný.

anonym_d114dd
7. jan 2026
@rutinaxy

cize v ziadnom pripade neverit tomu ze ho to strasne mrzi ze sa zachoval ako uboziak a ze on to skoncil lebo si uvedomil ze chce uz len mna, a ze uz by to v zivote nespravil nech sa pod zem prepadne, ze to bola jeho zivotna chyba ktora mu dala facku aby sa spamatal…?

@rutinaxy prosimta 🫶🏻🙏🏻 píše ti žena v rokoch, ktorá si prešla viacerými neverami od rôznych mužov.
Takže....neblazni dievča! Nech ťa ani nenapadne vracať sa k nemu! Som šokovaná že vôbec nás tým uvažujes!
Toto nebola jednorazová, toto bola plánovaná opakovaná nevera. Ja som neodpustila ani jednorazovú podotýkam. Odišla som aj s deťmi .
SAMOZREJME že ti teraz sľubuje ajajaj také už hrali. A samozrejme že by to urobil znova a samozrejme že pravdepodobne ona nebola jediná!
Keď sa k nemu vrátiš urobí to znova a ty mu už aj tak NIKDY nebudeš veriť. Stále budeš mať pred očami umelé kozy nejakej kozy a už nikdy sa toho nezbavis.
A tipujem, že už uvažujes ako si das ty tie kozy urobiť že?
Ver mi, viem o čom píšem. Kopnúť do zadku!

simca06022011
7. jan 2026
@enmery

@simca06022011 To nie je zrada, dlhodobo klátil silikónovú a autorke nakukaval, že chce silikóny a ci si ich neďa kvôli nemu a nevie, pritom už silikonovu klátil....táto nevera je ich fakt posledny problém, tento muž nie je muž, a vôbec nie použiteľný do zivota, zakomplexovany klamar a totálne povrchný.

@enmery to je na nej ako si to vyriesia a vezmu. Podla mna je to uplne klasicka nevera. Ostatne su len dohady, ci je/nie je pouzitelny atd... mozno nevyspely bol, to ano, ale ostatne nevies. len si myslis.

enmery
7. jan 2026
@simca06022011

@simca06022011 Neverím, že toto by si poradila dcére, že ma počúvať srdce a dat mu šancu...neverím. ak sa s ním dá dokopy onedlho to mame dalsiu tému.

anonym_d114dd
7. jan 2026
@rutinaxy

@rutinaxy až teraz vidím že uvažujes naozaj vrátiť sa k nemu. Ak tak urobíš, práve som si úplne zakopala cestu ku šťastiu.
Robíš obrovskú chybu.stane sa to isté a to na 100% a rozidete sa za pár rokov a vyhliadky na rodinu budeš mať nulové takmer. Alebo ti spraví dieťa a vtedy sa jeho nevery rozbehnú úplne naplno, lebo všetky ktoré máme deti vieme, že deti sú pre vzťah antikoncepcia a chlap len hľadá ako uniknúť preč.
Zapamätaj si, vrátiš sa k nemu - zabudni na šťastie. Čaká ťa obdobie výčitiek, depiek, podozrievania a nešťastných dní. A samozrejme to urobí znova. To viem na 100%

anonym_3fcd86
7. jan 2026
@rutinaxy

@rutinaxy síce nerada, ale napisem ti moju skúsenosť. Nikto sa mozno bude hádať, ze to nie je to iste ale pre mna to bola nevera. S mužom sme sa dali dokopy opitý, v podstate sme začali nas vzťah sexom, ani jeden poriadne nevedel na čom je. Bolo nam spolu fajn tak sme spolu chodili. Po roku som mu prisla na neveru. Bol to sex cez telefón s jeho “kamarátkou”. Tento vzťah udržiaval vela rokov aj pri jeho minulých vzťahoch. Ona mu pisala veci ako ľúbim ta a pod, on to mal vraj ako upgrade porno (cca 2x/t). Nikdy sa nevideli, nikdy sa inej nedotkol co bol so mnou no mna to uplne položilo. Uz je to päť rokov a stale to niekedy vytiahnem v hádke. Napriek tomu som si ho vzala a mala s ním deti. Milujem ho, no keby sa mam s dnešným rozumom rozhodnúť znova asi by som do toho nešla. Velmi ťažko sa to hodnotí, moj muž je taký, ze ked sa raz rozhodne s niečím prestať tak to urobí a ja naozaj verim, ze uz neurobí nikdy nic co by mi ublížilo. Ale ak by ano, verim, ze by som nabrala odvahu odísť. Takze moja rada je odpustí mu ale hľadaj otca svojich deti inde.

rutinaxy
autor
7. jan 2026

dakujem, ja si uvedomujem ze som asi retardovana ale hovorim si ze ked mi to takto doslo do hlavy po tom ako sme boli vcera spolu je to mozno a snad normalne kedze mam srdce :(
Na jednej strane mi je z toho zle ked si to predstavim, nechapem za co ma mal a co je to za cloveka co toto dokaze. Ja by som toto nedokazala spravit ani len niekomu koho nemam rada…neviem. Je to grc cele…
Jedine fakt co mi teraz teda dnes sa prezenie hlavou je ze co keby sa fakt mohol uvedomit ze fakt sa z neho stane iny clovek a proste ze fakt si uvedomi ze co v zivote chce alebo nechce resp co bude alebo nebude robit…ale to je asi sprostost ze? Podla mna toto clovek v sebe bud ma alebo nema… ze ma k tomu sklony, ma na to to srdce proste…

simca06022011
7. jan 2026
@enmery

@simca06022011 Neverím, že toto by si poradila dcére, že ma počúvať srdce a dat mu šancu...neverím. ak sa s ním dá dokopy onedlho to mame dalsiu tému.

@enmery ja som nepovedala, ze mu a dat sancu ale ze sa ma zariadit podla seba a nie rad tu. A za tym si stojim. Najlepsie je hejtovat cely svet a radit kraviny. Ona so svojim rozhodnutim bude zit, ci sa rozhodne ostat alebo odist. Nie ty. A ja zijem 20rokov s muzom, kde sme si cez podobnu vec pred 19rokmi presli, takze na rozdiel od tuto moralnych rad o dcerach a neviem com, viem o com hovorim a nepotrebujem sudit chlapa, ktoreho nepoznam.

dollyzv
7. jan 2026

Podľa mna to skončila ona lebo prišla na to ze ma teba, alebo sa jej priznal a chcel ju len ako milenku..nie preto ze si nieco uvedomil..toto bolo vedome podvádzanie a co najhoršie opakovane, nie ze bol niekde ožratý na diskotéke a ani o sebe nevedel( tam by sa možno este dalo porozmýšľať ci odpustiť a ist ďalej kvôli jednému pošmyknutiu a “polahcujucim okolnostiam”..radšej zahodiť 4 roky ako ďalších 20 a podľa mna ta to bude zrat az do kedy s ním ostaneš..do druhého dňa si vymyslel prázdnu výhovorku ako ho to mrzí a pekne to zvalil na teba ze ty za to mozes..svoju chybu učinil akože tvojou..na zvracanie vy mi bolo uz len z tohto

simca06022011
7. jan 2026
@rutinaxy

dakujem, ja si uvedomujem ze som asi retardovana ale hovorim si ze ked mi to takto doslo do hlavy po tom ako sme boli vcera spolu je to mozno a snad normalne kedze mam srdce :(
Na jednej strane mi je z toho zle ked si to predstavim, nechapem za co ma mal a co je to za cloveka co toto dokaze. Ja by som toto nedokazala spravit ani len niekomu koho nemam rada…neviem. Je to grc cele…
Jedine fakt co mi teraz teda dnes sa prezenie hlavou je ze co keby sa fakt mohol uvedomit ze fakt sa z neho stane iny clovek a proste ze fakt si uvedomi ze co v zivote chce alebo nechce resp co bude alebo nebude robit…ale to je asi sprostost ze? Podla mna toto clovek v sebe bud ma alebo nema… ze ma k tomu sklony, ma na to to srdce proste…

@rutinaxy ludia v zivote robia chyby, ty si NIKDY neurobila chybu? cize nazor "bud to v sebe ma, alebo nema" podla mna je prilis "prisny", takto zovseobecnujuco. Ludia sa casto ucia na svojich chybach. Co je ale fakt, ze dovera sa tazko zliepa, a hlavne, nemozes si byt ista ci sa nieco stane znovu, ci bude opakovat spravanie, ak sa mu nieco dalsie nebude pacit.. len ty vies ci chces to skusat, alebo nie. Ono aj ine povahove crty vedia napovedat vela... moze byt ze neveru ma proste v krvi, ak ho poznas vies, mozno aj detaily o jeho ex vztahoch mas nejake, atd... urcite ma v krvi dlhodobe zatajovanie a klamanie, lebo ako sa pise vyssie, toto nebolo jednorazove posmyknutie sa v bare, ale s niekym sa cielene dlhodobo stretaval. Kto vie, co by na to povedala, ta druha zena... ze ako to bolo :D ci mu fakt nedala kosom ona,lebo sa jej napr. malo venoval?? kedze on v podsate bol s tebou? mozno na neveru ona prisla... len ty si si nevsimala doma naznaky. A nakoniec si vysla najhorsie z toho, zabijala si cas, pritom si bola ta dobra poslusna, co ho domka cakala... proste "istota".

anonym_f7567e
7. jan 2026

@rutinaxy podľa mňa máš dosť rokov na to, aby si vedela čo máš spraviť ...už vtedy keď ti povedal o prsiach by som ho kopla do zadku....keď prídu deti si nájde druhu ? Lebo ver to zamáva celou domácnosťou....ja mám skoro žiadne prsia a nikdy v živote mi môj manžel nepovedal že by chcel väčšie..skor si.srandu si z nich robíme, lebo život není o veľkých koziach ale o Tom, aby tvoj partner si ťa vážil v každej situacii a bol pri teba, ja by som takého otca pre svoje deti veru nechcela....

enmery
7. jan 2026
@rutinaxy

@rutinaxy Chlap, ktorý ti povie, ci by si si nedala urobiť umelé TA NIKDY NEMILOVAL. A nebude. Chcela len svoju bábiku a to na vás ešte neprišli fakt ťažké chvíle...choroby, deti, kg plus po pôrode...

rutinaxy
autor
7. jan 2026

ja viem mate pravdu, ja si to vsetko uvedomujem len proste ja nechapem citim prazdno, odpor…no rano sa zobudim a doobedu je to najhorsie mozog zacne pracovat a spomienky funguju ako davka nahradnej drogy, len predlzuju “absinencne” muky :( kedy ten clovek zacne prirodzene chybat…hoci realne si vsetko to co pisete uvedomujem. Myslite ze tomu proste pomoze cas? je to normalne taketo pocity ako na kolotoci?