Nevera po štyroch rokoch vzťahu
ahojte tak uz som aj ja v klube podvedenych. Za par dni oslavujem 37 rokov. S priatelom sme boli 4 roky. Na zaciatku vztahu ma poznacilo to ze mi pocas sexu povedal ze by som si mohla dat casom spravit silikony, ze jeho to vzrusuje atd…ze inak som krasna ale ze s tym by som bola uz uplna topka.
Mam normalnu postavu, mam zvacsene pery, nechty, staram sa o seba…asi si myslel ze budem nadsena ked mi to povie no mna to polozilo strasne mi to podkopalo sebavedomie. Velmi sa mi potom ospravedlnoval, povedal ze ho to odjakziva vzrusovalo nie o take si vyskusat, mat proste babu co ma umele kozy. Nejako sa to vo mne postupom casu utriaslo no priznavam ze som mu potom niekolko mesiacov robila psychicky teror. Vkuse som sa utvrdzovala ci uz niekedy mal taku babu, ako je to prenho dolezite, Ci ked po tom tak tuzi- a ja si ich nebudem chcidet dat zvacsit tak ci to nebude ho stalw lakat a prirahovat atd atd…nebolo to uplne na denne baze no proste som sa zacyklila. Potom ma to po nejakom case preslo a mala som pocit ze vsetko funguje. Par dni dozadu som zhodou okolnosti- asi mi to vesmir podhodil pred oci, nebudem vysvetlovat detaily ale nasla babu na soc. sietach a ked som si listovala jej storycka-vyber z roku 2023, tak som tam nasla fotky ako je s nim. Jedna foto unho v aute, dalsie dve z fitka a jedna u nej doma ako jej tam nieco montuje. Boli to tak jedna fotka raz za mesiac myslim ze od septembra do decembra. Mne sa zrutil svet, ked som mu to ukazala nevedel reagovat. Odisla som, na druhy den sme sa stretli a pytala som sa- samozrejme bola to baba s urobenymi kozami 🙂 Povedal ze to bol skrat, ze to milion krat olutoval, vraj sa stretli tak raz dva krat do mesiaca a on to potom ukoncil lebo si uvedomil ze miluje mna a hento prenho neni podstatne. Bolo to v obdobi ked som ho psychicky nicila tymi mojimi neustalymi kontrolami otazkami atd a vysvetlil to tak ze nevedel co ma robit ci chce byt somnou ci ma fakt lubi ked mu takto “ublizujem” a ze som mu dala chrobaka do hlavy ze si uz nevyskusa sex s babou co ma spravene kozy 🤦🏾♀️ ze co ked po tom fakt tuzi atd… Ze vie aku strasnu chybu spravil, ako mi ublizil ako si to bremeno so sebou niesol 2 roky ale nechcel mi to povedat lebo nechcel o mne prist. Posledne 2 roky co sme spolu bolo vsetko fajn… Teraz sa zaprisahava ze uz by mi v zivote neublizil, ze ma miluje chce somnou rodinu, ze mu to dalo facku ze sa zachoval ako uboziak, ze to bol skrat a nic k nej necitil, ze asi ona si to inak vysvetlovala. Ze mam nam dat druhu sancu ze mu mam verit ze nic take uz nespravi, ze tamtym co spravil pochopil ze nic mu nestoji za to aby ma stratil.
Napisete mi nazor? Mne to pride absurdne, nevyspele- ma 36 rokov, na druhej strane je mozne ze som ho k tomu “dokopala” mojim psycho terorom?
Neviem co mam robit, pol hodinu sa mi hnusi mam pred ocami ako ju trtka a chyta prsia, dalsiu pol hodinu si poviem ci zahodit 4 roky ked som mala pocit ze je tam perspektiva ze to funguje a hento by mi ani vo sne nenapadlo.
Bude tu 100% nazorov ze sa mam nanho vykaslat ze by som na to nikdy nezabudla a stale to videla?
Preboha rozid sa s nim, ked toto spravil teraz, tak co ked budete mat deti alebo nahodou ochories. Zbali si tasku a pojde za inou. Maj rozum.
@rutinaxy Si stará koza. A ak si si chcela primitíva udržať, mala si si dať urobiť silikóny a nie vyrábať mu scény pre nič za nič. S takou nedospelou hysterkou ako si ty je vzťah náročný a nepomôžu ani zväčšené pery, ani umelé nechty, ani fakt, že ti ťahá na 40. Daj si tie silikóny a dajte sa zasa dokopy, len sa preboha nemnožte. Kým ti príde menopauza, ešte si môžete užiť.
@rutinaxy rozist sa a zacat s niekym s cistym stitom. Z toho ako si to popisala neverim ze by si to casom odpustila. To nema byt urazka na teba ale su osoby ktore vedia mavnut rukou a ktore nie. A z tvojho prispevku mi pride ze ty to nebudes vediet spravit. Tak aby si sa za dalsie 4 roky neotocila za svojim zivotom ze to vlastne stale riesis a uz nedokazes verit a nedokazes to odpustit. Budes teraz psychicky nicit len seba.
Ja osobne by som to neodpustila.
@rutinaxy áno 100% ľudí ti povie že haló dievča, teraz sa vezmi , chod do kostola, poďakuj Bohu že nemáte ( nepíšeš, z príbehu mám za to, že nemáte ) deti.
A nie si stará....
Nezabudni si s nim dieta spravit 🙄. ( s deckom na krku sa bude lahsie odchadzat )
Ked uz sa teda pytas take otazky.
No co robit... poslat ho kade lahsie a najst si nieco lepsie ?
cize v ziadnom pripade neverit tomu ze ho to strasne mrzi ze sa zachoval ako uboziak a ze on to skoncil lebo si uvedomil ze chce uz len mna, a ze uz by to v zivote nespravil nech sa pod zem prepadne, ze to bola jeho zivotna chyba ktora mu dala facku aby sa spamatal…?
cize v ziadnom pripade neverit tomu ze ho to strasne mrzi ze sa zachoval ako uboziak a ze on to skoncil lebo si uvedomil ze chce uz len mna, a ze uz by to v zivote nespravil nech sa pod zem prepadne, ze to bola jeho zivotna chyba ktora mu dala facku aby sa spamatal…?
@rutinaxy teba serie nevera či tie prsia
@rutinaxy mozno ho to aj mrzi (comu neverim skor ho mrzi ze si na to prisla). Ale mala by si si seba vazit viac.
Mrziet moze niekoho ze ta tukol autom na parkovisku, nie ze ho pchal opakovane do inej. Bohuzial ano zivotna chyba a za chyby sa plati.
To si iba myslis, ze sa spamatal … nabuduce nebude robit fotky. Pytel na hlavu urobene prsia a zivot ide dalej. Mozes si dat tie prsia urobit a potom to bude urobeny zadok alebo ho len tak bude svrbet vtak. Keby si mala ca 25 tak poviem, dievca zobud sa … ale aky isiel taku nasiel … teba zaujmaju nejake prsia, fotky na IG a ze on dostal facku od zivota a on ta strati … nie len si da pozor, aby si mu na to neprisla on bude nahanat plastikove barbie a ty si vypytaj na narodeniny nove prsia a prehliadaj, co za zvlastne stvorenie mas doma … Mas pomaly 37 … stoji ti on za to? Naozaj nemas na nic lepsie?
@minenkaa aj aj 😀
Mne to pripadá tak, že dlhším spoznávaním si zistila, že tento muž má nastavené hodnoty takým spôsobom - že sú pre neho dôležité skôr zväčšené prsia, ako iné hodnoty. Keď toto uprednostňoval mal si nájsť takú priateľku hneď na začiatku a nie klamať už v zabehnutom vzťahu. Obyčajne sa muži ťažko zmenia a iste by som si kvoli nedávala zväčšovať prsia. Nedá sa vedieť, či pri nejakej príležitosti sa zase nepustí týmto smerom, je taký rizikový a rozchádzať sa ešte v staršom veku alebo už s dieťaťom by bolo ťažšie ako teraz.
@rutinaxy
To nebude ten pravý. A to ti píšem ako 15r vydatá žena. Muži sa menia, ženy sa menia. Menia sa nám chute, vône, nálady, potreby. Kozy vyskúšal, ale prišla si na to náhodou. Sakra veľká chyba pre spoločný zivot do konca. Keď sa mu o 10r bude páčiť pekny zadok mladej baby, tiež to bude chcieť vyskúšať?
No a ty asi tiež nie si ta prava. Psychicky teror nie je ospravedlniteľný ani neverou. Ak si ma chlap neváži, odidem.
Obaja ste to pokašľali. A ja si myslím, ze vedome a nenapraviteľne.
Mne to pripadá tak, že dlhším spoznávaním si zistila, že tento muž má nastavené hodnoty takým spôsobom - že sú pre neho dôležité skôr zväčšené prsia, ako iné hodnoty. Keď toto uprednostňoval mal si nájsť takú priateľku hneď na začiatku a nie klamať už v zabehnutom vzťahu. Obyčajne sa muži ťažko zmenia a iste by som si kvoli nedávala zväčšovať prsia. Nedá sa vedieť, či pri nejakej príležitosti sa zase nepustí týmto smerom, je taký rizikový a rozchádzať sa ešte v staršom veku alebo už s dieťaťom by bolo ťažšie ako teraz.
@rutinaxy
@petronelag ano…lebo to ze ja som ho istym sposobom “psychicky” deptala nie je vyhovorka na to aby spravil to co spravil. Teraz sa zamyslam…hovoril mi ze som nanho robila natlak, ze som mu robila psychicky teror ze nevedel co dalej tak namiesto toho aby dal stopku, povedal dame si pauzu neviem co chcem ci ta este chcem, alebo rozidme sa tak on spojil prijemne s uzitocnym a rovno si to ci ma lubi- isiel overit priamo s babou co ma aj spravene kozy aby zabil 2 muchy jednou ranou, aj to ci ma lubi ale zaroven aj to ze ci fakt tie silikony su prenho v zivote az tak dolezite alebo staci ked si to par krat a bude to stacit.
sa čítaš? ty si ho deptala rečami o tom že sa mu páčia silikony a on preto klátil silikonku? aby to skúsil, či naozaj? 😲🤦♀️
sa čítaš? ty si ho deptala rečami o tom že sa mu páčia silikony a on preto klátil silikonku? aby to skúsil, či naozaj? 😲🤦♀️
nechapem otazke 🙈
Akoze jedno nepochopim, mam milenca ktory ma priatelku a zvrejenujem ho po internete, ta silikonova krasavica tiez nieje najostrejsia ceruzka v peracniku 🤔
@rutinaxy ale fakt načo si mu to vravela ,keď ti to teraz vadí
@minenkaa tak ja som na vine ze to spravil?😀 ved on s tym vyrukoval na mna ako prvy tak jasne ze mi to prislo odveci tak som chcela vediet ako to ma nastavene ci to prenho nebude stale nieco nedosiahnutelne a bude si to chciet “splnit”
Akoze jedno nepochopim, mam milenca ktory ma priatelku a zvrejenujem ho po internete, ta silikonova krasavica tiez nieje najostrejsia ceruzka v peracniku 🤔
@ariannazara podla mna ona nevedela ze ma frajerku
@rutinaxy Prišla si mu na jednu neveru, máš aj dôkazy. Tipujem, že slečna netušila, že chodí a spáva zo zadaným. To, že si prišla na túto neveru neznamená, že bola jediná. Toto je typický sériový narcistický neverník a ty len o ostatných nevieš..
@blacki12 tvrdi ze v predoslych vztahoch to este nespravil…ale zas je pravda ze mal vztah tak max 2,5 roka myslim predchadzajuce…
Keby si to “vyskusal” raz. Ale on za nou chodil niekolko mesiacov, mal s nou v podstate paralelny vztah a testoval sa v jej posteli opakovane, ci mu to teda chuti, ci nie.
To vazne ma taketo vysvetlenie?
To je tak sebecentricke vysvetlenie, ze az.
Ako sorry, zasmiala by som sa mu do tvare, ci teraz mam ist ja si najst paralelny vztah a testovat sa u ineho muza, lebo si chcem overit, ci ho teda fakt lubim aj po nevere a chcem s nim ostat. Alebo ci chcem od neho odist.
Ze co on na takyto navrh.
Ved tu druhu skusal kvoli sebe, aby nahodou o nieco zaujimave neprisiel. Neukratil sa o daco prijemne. Nie kvoli tomu, ze si do neho rypala.
A keby sa mu ta druha zapacila, tak ti da normalne zbohom, ani sa neobzrie.
Este ti o hlavu otrepe vyhovorku, ze to preto, lebo si do neho rypala. Lebo tak vyzera lepsie, akoby priznal, ze je obycajny oportunista.
Ked sa vezmete a bude nahodou dieta, nasledne nevyspate noci, nervy na pochode, ty budes podrazdena z poporodnych hormonov, to pojde testovat susedky a kolegyne v praci? Ci dake devy z pokecu? Ci s nimi nebude mat krajsi zivot? Kazdu par mesiacov?
Naco ti je tak muz?
Vykasli sa na neho.
Je teraz na nom, aby zabojoval a snazil sa ako kon, ak mu ten vas vztah teda naozaj stoji za to, ako ti tvrdi (ze pochopil, ze ty si ta jedina).
Lebo jedine, co zatial dokazal, bolo, ze hladi iba na seba.

boze dobrý