Nevera počas tehotenstva
Ahojte, chcela by som poradit.
S muzom sme spolu 7 rokov mame 4 rocnu dceru. Muz na podviedol pred 2 rokmi so svojou byvalou zistila som to priznal sa a povedal ze milujem iba mna a ze to uz nikdy nespravi.. po 2rokoch som sa stretla s tou zenou a on ju cele 2 roky kontaktoval .. ja som otehotnela druhy krat a on ju v pohode zavolal na dovolenku.. babrko som aj tak potratila ale chapete ako mi to mohol robit ako tehotnej… ked som na to prisla povedal mi ze uz to nikdy nespraví. Vravim napis jej ze je koniec on ze dobre potom pisem tej zene ci jej napisal a ona ze nie potom sa mi priznal ze to poslal na neexistujuce cislo … odpustit alebo vobec nie ? Myslite ze ju miloval? Ona ho nechcela povedala mu ze snnim uz nechce mat nic ale on ju stale volal nonstop.. dovolenka.. turistiky ku sebe domov.. miloval ju ??
Áno, ju milival a miluje
Teba podvádzal a podvádzať bude
Strasne ma to nici .
A čo mu chceš odpustiť? To pred dvoma rokmi? Tie dovolenky? To, že to trvalo 2 roky? Počas tehotenstva? Že to odoslal na neexistujúce číslo? Alebo to, že on to proste neskončí a bude žiť paralelne dva životy? Ak aj to posledné, tak nie je problém. Odpusti mu a žite v trojici.
Teba má len na také biedne zaplátanie svojho života ale pri každej možnej príležitosti si vyberie akúkoľvek inú ženskú len nie teba.
Je úplne jedno čo cíti ona k nemu, on ju chce a teba má na háku.
Ja teraz mozno budem trochu raznejsia ale zeny vy nemate sebauctu? Naozaj zvazujes, ze mu odpustis?
Ku sebe domov? Nemáte rovnaké bydlisko?Na dovolenku? Bežne chodí bez vás? Trochu zamotané a zvláštna štylizácia.
Ku sebe domov? Nemáte rovnaké bydlisko?Na dovolenku? Bežne chodí bez vás? Trochu zamotané a zvláštna štylizácia.
@andrejka2424 nebyvame spolu, ale stavame dom.. chodi velmi casto pracovat do zahranicia sam mi povedal ze by mi povedal ze isiel prec .. a isiel by s nou na dovolenku. Takze ja by som nemala odkial vediet ze naozaj nie je v zahranici a nepracuje
Véd ti klame celé dva roky ak nie dlhšie.
Načo ti je taky cocot, čo obhana milenky.
Ho posli k nej, ten bude podvádzať kým ty budeš odpúšťať, choré.
Poza môj chrbát aby môj muž chodil volal na dovolenky druhu?
A ty si co, jeho mama, že mu kazes pred tebou napísať milenke, že je koniec?
A ešte co potrebuješ počuť, ved sa ti vyjadril, v pohode by ta oklamal a išiel s nou.
Co máš v hlave tmu???
A vysvetlis mi preco vobec uvazujes, ze mu odpustis a preco s nim vobec si? Mate dieta a nebyvate spolu? Cele cudne
Dakujem vam zienky, ja tiez nechapem ako nieco takeho chcem odpustit. Lame mi to srdce na milion kuskov 💔
Odpustiť???
Prefackaj sa.
Kedy bude mať príležitosť vtedy oklame a beží za druhou.
Véd ti to sam povedal, priznal sa, oznámil.. Co ešte chceš počuť.
On ta nenici. Ničíš sa sama. Ja chápem ze si nešťastná a sklamaná, zničil vám rodinu. Nenávidela by som ho za to ale nestracala by som s nim viac čas. Neminaj už na neho energiu. Rieš výživné. Keď ma na dovolenku s milenkou, vytriasla by som z neho aj gate.
Sustred sa na seba a na dcérku, užívaj si čas s ňou, sustred sa na seba a prajem ti veľa šťastia do nového života. Hlavne nezatrpkni a ži! Ver že bude lepšie. Neskôr si uvedomíš aký to bol idiot, neskôr si budeš rátať dva a dva a časom sama pochopíš že bez neho budeš oveľa šťastnejšia
A stavím sa že je to ten typ gigola pre ktorého si vlastne ani nikdy nebola dosť dobra a nakoniec to bude všetko tvoja chyba.
Jednu vec ti ešte poradím- nedaj mu dôvod na to, aby sa cítil nevinný. Tzn. - žiadne scény! Urob to s hrdosťou. Bud milá, šťastná a usmievavá. Nech ľutuje ze prišiel o úžasnú ženu. Keď budeš robiť scény, bude rad ze sa ta zbavil.
Veď to jasne dal najavo, podvádzal ta s ňou,klame ti,píše jej,chce ju,chce byť s ňou,teba má na háku,čo ešte chces,aby urobil,aby si pochopila,že k tebe totálne nic necíti a nikdy ani nebude?
Ničis sa sama,lebo veľmi dobre to vieš a napriek tomu sa (netuším prečo)stále snažis s ním fungovať ako vo vzťahu.Dokedy sa chces takto dobrovoľne týrať?
Pane Boze žena, kde máš nejaku sebaúctu? Načo ti je taký klamár a kurevnik?
On ta nenici. Ničíš sa sama. Ja chápem ze si nešťastná a sklamaná, zničil vám rodinu. Nenávidela by som ho za to ale nestracala by som s nim viac čas. Neminaj už na neho energiu. Rieš výživné. Keď ma na dovolenku s milenkou, vytriasla by som z neho aj gate.
Sustred sa na seba a na dcérku, užívaj si čas s ňou, sustred sa na seba a prajem ti veľa šťastia do nového života. Hlavne nezatrpkni a ži! Ver že bude lepšie. Neskôr si uvedomíš aký to bol idiot, neskôr si budeš rátať dva a dva a časom sama pochopíš že bez neho budeš oveľa šťastnejšia
@simona20201309 ďakujem 🍀🍀🍀
Ist od neho, ten nevies kde je, je to klamar, ani ta druha krasotina ho nechce, zjavne vie preco lepsie ako Ty
...ste spolu sedem rokov a nebývate spolu??..mi niekto stojí na kábli??... ešte jej aj sms vypisuješ...a ešte čo také zapotiš?... Ako sa môže jedna dospelá,svojprávna žena po Tom všetkom pýtať na soc.sieti či mu odpustiť.. keď napíšeme áno,tak mu odpustis, keď nie tak mu neodpustis??...tento mal už visieť v prievane za 🥚🥚
Tebe hrabe, vsak?
Miloval? Nemiloval? Išiel? Nešiel? Zasunul?... Uz pri prvom príznaku nevery by letel jednosmernou letenkou do... Prdele
Preco nebyvate spolu? Ste manzelia?
Ked mu na tebe nezalezi, tak mu je jedno, ci si tehotna, alebo nie. On je s tebou iba kvoli dietatu a vyhovujes mu iba preto, ze jeho ta byvala nechce. Uz pred dvomi rokmi si to mala ukoncit a nemusela si prezivat toto trapenie znovu.
Je to moj prvy chlap akeho som v zivote mala .. 7 rokov spolu dietatko. Velmi mi je razko a strasne ma to boli neviem ako sa od toho odputať. Myslite ze raz , to naozaj preboli a prejde ?
Ty si ale naivná nechápem vykašli sa na neho čo najskôr veď on ťa nemá vôbec rád robí si čo chce žije svoj vlastný život a ty mu to žerieš ,nechápem ako môžeš s ním žiť a pozerať na neho ešte ho začni obhajovať aký je skvelý otec a manžel prečo si to neukončila pred dvoma rokmi čo si si myslela že d taký chlap sa naozaj znení vymazala by som ho zo života hneď ako by som sa to dozvedela dom predáte a všetko bude dobré prajem veľa šťastia
Ja nechápem, ako ťa to môže "bolieť" ... To by ťa skôr malo s prepáčením nasrať, mala by si ho poslať do .... Vieš kam ..a nie revat za nejakým blbom, čo ťa podvádza celý vzťah, klame ti a neviem čo ešte 🤢🤢🤢 čo si nejaká ďalšia zúfalka, čo potrebuje mať hocijakého debila na krku? A nezabúdaj, že ste vzor pre vaše dieťa...
Je to klamár a hajzel. Zaslúžiš si hádam niečo lepšie, nie?