icon

Nevera počas tehotenstva

16. máj 2025

Ahojte, chcela by som poradit.
S muzom sme spolu 7 rokov mame 4 rocnu dceru. Muz na podviedol pred 2 rokmi so svojou byvalou zistila som to priznal sa a povedal ze milujem iba mna a ze to uz nikdy nespravi.. po 2rokoch som sa stretla s tou zenou a on ju cele 2 roky kontaktoval .. ja som otehotnela druhy krat a on ju v pohode zavolal na dovolenku.. babrko som aj tak potratila ale chapete ako mi to mohol robit ako tehotnej… ked som na to prisla povedal mi ze uz to nikdy nespraví. Vravim napis jej ze je koniec on ze dobre potom pisem tej zene ci jej napisal a ona ze nie potom sa mi priznal ze to poslal na neexistujuce cislo … odpustit alebo vobec nie ? Myslite ze ju miloval? Ona ho nechcela povedala mu ze snnim uz nechce mat nic ale on ju stale volal nonstop.. dovolenka.. turistiky ku sebe domov.. miloval ju ??

Strana
z2
sella38
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
16. máj 2025

@autorka to, či ju miloval ti môže byť 6. Iste je, ze nemiluje teba a neustale ti klame, to by ta malo trápiť oveľa viac.

pribinak
16. máj 2025

Áno, ju milival a miluje
Teba podvádzal a podvádzať bude

autor
16. máj 2025

Strasne ma to nici .

jankalukasova
16. máj 2025

A čo mu chceš odpustiť? To pred dvoma rokmi? Tie dovolenky? To, že to trvalo 2 roky? Počas tehotenstva? Že to odoslal na neexistujúce číslo? Alebo to, že on to proste neskončí a bude žiť paralelne dva životy? Ak aj to posledné, tak nie je problém. Odpusti mu a žite v trojici.

procrastique
16. máj 2025

Teba má len na také biedne zaplátanie svojho života ale pri každej možnej príležitosti si vyberie akúkoľvek inú ženskú len nie teba.

januska12323
16. máj 2025

Je úplne jedno čo cíti ona k nemu, on ju chce a teba má na háku.

petamich
16. máj 2025

Ja teraz mozno budem trochu raznejsia ale zeny vy nemate sebauctu? Naozaj zvazujes, ze mu odpustis?

andrejka2424
16. máj 2025

Ku sebe domov? Nemáte rovnaké bydlisko?Na dovolenku? Bežne chodí bez vás? Trochu zamotané a zvláštna štylizácia.

autor
16. máj 2025
@andrejka2424

Ku sebe domov? Nemáte rovnaké bydlisko?Na dovolenku? Bežne chodí bez vás? Trochu zamotané a zvláštna štylizácia.

@andrejka2424 nebyvame spolu, ale stavame dom.. chodi velmi casto pracovat do zahranicia sam mi povedal ze by mi povedal ze isiel prec .. a isiel by s nou na dovolenku. Takze ja by som nemala odkial vediet ze naozaj nie je v zahranici a nepracuje

mk22
16. máj 2025

Véd ti klame celé dva roky ak nie dlhšie.
Načo ti je taky cocot, čo obhana milenky.
Ho posli k nej, ten bude podvádzať kým ty budeš odpúšťať, choré.
Poza môj chrbát aby môj muž chodil volal na dovolenky druhu?
A ty si co, jeho mama, že mu kazes pred tebou napísať milenke, že je koniec?
A ešte co potrebuješ počuť, ved sa ti vyjadril, v pohode by ta oklamal a išiel s nou.
Co máš v hlave tmu???

petamich
16. máj 2025

A vysvetlis mi preco vobec uvazujes, ze mu odpustis a preco s nim vobec si? Mate dieta a nebyvate spolu? Cele cudne

autor
16. máj 2025

Dakujem vam zienky, ja tiez nechapem ako nieco takeho chcem odpustit. Lame mi to srdce na milion kuskov 💔

mk22
16. máj 2025

Odpustiť???
Prefackaj sa.
Kedy bude mať príležitosť vtedy oklame a beží za druhou.
Véd ti to sam povedal, priznal sa, oznámil.. Co ešte chceš počuť.

simona20201309
16. máj 2025

On ta nenici. Ničíš sa sama. Ja chápem ze si nešťastná a sklamaná, zničil vám rodinu. Nenávidela by som ho za to ale nestracala by som s nim viac čas. Neminaj už na neho energiu. Rieš výživné. Keď ma na dovolenku s milenkou, vytriasla by som z neho aj gate.
Sustred sa na seba a na dcérku, užívaj si čas s ňou, sustred sa na seba a prajem ti veľa šťastia do nového života. Hlavne nezatrpkni a ži! Ver že bude lepšie. Neskôr si uvedomíš aký to bol idiot, neskôr si budeš rátať dva a dva a časom sama pochopíš že bez neho budeš oveľa šťastnejšia

simona20201309
16. máj 2025

A stavím sa že je to ten typ gigola pre ktorého si vlastne ani nikdy nebola dosť dobra a nakoniec to bude všetko tvoja chyba.
Jednu vec ti ešte poradím- nedaj mu dôvod na to, aby sa cítil nevinný. Tzn. - žiadne scény! Urob to s hrdosťou. Bud milá, šťastná a usmievavá. Nech ľutuje ze prišiel o úžasnú ženu. Keď budeš robiť scény, bude rad ze sa ta zbavil.

jaskolka
16. máj 2025

Veď to jasne dal najavo, podvádzal ta s ňou,klame ti,píše jej,chce ju,chce byť s ňou,teba má na háku,čo ešte chces,aby urobil,aby si pochopila,že k tebe totálne nic necíti a nikdy ani nebude?
Ničis sa sama,lebo veľmi dobre to vieš a napriek tomu sa (netuším prečo)stále snažis s ním fungovať ako vo vzťahu.Dokedy sa chces takto dobrovoľne týrať?

aurora33
16. máj 2025

Pane Boze žena, kde máš nejaku sebaúctu? Načo ti je taký klamár a kurevnik?

autor
16. máj 2025
@simona20201309

On ta nenici. Ničíš sa sama. Ja chápem ze si nešťastná a sklamaná, zničil vám rodinu. Nenávidela by som ho za to ale nestracala by som s nim viac čas. Neminaj už na neho energiu. Rieš výživné. Keď ma na dovolenku s milenkou, vytriasla by som z neho aj gate.
Sustred sa na seba a na dcérku, užívaj si čas s ňou, sustred sa na seba a prajem ti veľa šťastia do nového života. Hlavne nezatrpkni a ži! Ver že bude lepšie. Neskôr si uvedomíš aký to bol idiot, neskôr si budeš rátať dva a dva a časom sama pochopíš že bez neho budeš oveľa šťastnejšia

@simona20201309 ďakujem 🍀🍀🍀

kiki68
16. máj 2025

Ist od neho, ten nevies kde je, je to klamar, ani ta druha krasotina ho nechce, zjavne vie preco lepsie ako Ty

miskakyska
16. máj 2025

...ste spolu sedem rokov a nebývate spolu??..mi niekto stojí na kábli??... ešte jej aj sms vypisuješ...a ešte čo také zapotiš?... Ako sa môže jedna dospelá,svojprávna žena po Tom všetkom pýtať na soc.sieti či mu odpustiť.. keď napíšeme áno,tak mu odpustis, keď nie tak mu neodpustis??...tento mal už visieť v prievane za 🥚🥚

evcagabi
16. máj 2025

Tebe hrabe, vsak?

kavasmliekom
16. máj 2025

Miloval? Nemiloval? Išiel? Nešiel? Zasunul?... Uz pri prvom príznaku nevery by letel jednosmernou letenkou do... Prdele

natalka13
16. máj 2025

Preco nebyvate spolu? Ste manzelia?

11brano11
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
16. máj 2025

Ked mu na tebe nezalezi, tak mu je jedno, ci si tehotna, alebo nie. On je s tebou iba kvoli dietatu a vyhovujes mu iba preto, ze jeho ta byvala nechce. Uz pred dvomi rokmi si to mala ukoncit a nemusela si prezivat toto trapenie znovu.

autor
17. máj 2025

Je to moj prvy chlap akeho som v zivote mala .. 7 rokov spolu dietatko. Velmi mi je razko a strasne ma to boli neviem ako sa od toho odputať. Myslite ze raz , to naozaj preboli a prejde ?

clementisa
17. máj 2025

Ty si ale naivná nechápem vykašli sa na neho čo najskôr veď on ťa nemá vôbec rád robí si čo chce žije svoj vlastný život a ty mu to žerieš ,nechápem ako môžeš s ním žiť a pozerať na neho ešte ho začni obhajovať aký je skvelý otec a manžel prečo si to neukončila pred dvoma rokmi čo si si myslela že d taký chlap sa naozaj znení vymazala by som ho zo života hneď ako by som sa to dozvedela dom predáte a všetko bude dobré prajem veľa šťastia

jesenzima
17. máj 2025

Ja nechápem, ako ťa to môže "bolieť" ... To by ťa skôr malo s prepáčením nasrať, mala by si ho poslať do .... Vieš kam ..a nie revat za nejakým blbom, čo ťa podvádza celý vzťah, klame ti a neviem čo ešte 🤢🤢🤢 čo si nejaká ďalšia zúfalka, čo potrebuje mať hocijakého debila na krku? A nezabúdaj, že ste vzor pre vaše dieťa...

maya_hi
17. máj 2025

Je to klamár a hajzel. Zaslúžiš si hádam niečo lepšie, nie?

Strana
z2