icon

Nevera počas tehotenstva

16. máj 2025

Ahojte, chcela by som poradit.
S muzom sme spolu 7 rokov mame 4 rocnu dceru. Muz na podviedol pred 2 rokmi so svojou byvalou zistila som to priznal sa a povedal ze milujem iba mna a ze to uz nikdy nespravi.. po 2rokoch som sa stretla s tou zenou a on ju cele 2 roky kontaktoval .. ja som otehotnela druhy krat a on ju v pohode zavolal na dovolenku.. babrko som aj tak potratila ale chapete ako mi to mohol robit ako tehotnej… ked som na to prisla povedal mi ze uz to nikdy nespraví. Vravim napis jej ze je koniec on ze dobre potom pisem tej zene ci jej napisal a ona ze nie potom sa mi priznal ze to poslal na neexistujuce cislo … odpustit alebo vobec nie ? Myslite ze ju miloval? Ona ho nechcela povedala mu ze snnim uz nechce mat nic ale on ju stale volal nonstop.. dovolenka.. turistiky ku sebe domov.. miloval ju ??

Strana
z2
dora281
Autor odpoveď zmazal
kavasmliekom
17. máj 2025

Neprejde a bude sa to aj opakovať. Veď sama si zistila, že ti opakovane klamal.

evansova
17. máj 2025
@kavasmliekom

Miloval? Nemiloval? Išiel? Nešiel? Zasunul?... Uz pri prvom príznaku nevery by letel jednosmernou letenkou do... Prdele

@kavasmliekom Presne tak, priamou. cestou do prdele! Naco ti je taký chmulo. Rozchod, riadne vysoké vyzivne, uprava styku s dcérou (ak si ochotna mu ju zverit) a dovi, dopo. Nie si onuca, aby sa k tebe takto choval!

torysheer
17. máj 2025

Nepreboli ani neprejde...teda áno, v nasratost. Budeš nas.ata na seba že si to vôbec pripustila a na neho že si si veľmi nevhodne vybrala otca svojho dieťaťa

margotka17
17. máj 2025

Noooo, mne osobne by bolo jedno či ju miluje, či miluje mňa, či obidve súčasne, ja by som bola zabalená čo by dup, kľúče hodené do schránky a utekala by som ako blesk. Mne by taký človek vôbec nechýbal. Všetko je len na tebe, ty vieš, čo chces 😏🫣.

bielasovicka
17. máj 2025

Vy ste manželia a bývate zvlášť? Na ostatné sa ani radšej nepýtam. Si stratený prípad. Pekne povedané 🤦🏼‍♀️

autor
17. máj 2025
@bielasovicka

Vy ste manželia a bývate zvlášť? Na ostatné sa ani radšej nepýtam. Si stratený prípad. Pekne povedané 🤦🏼‍♀️

@bielasovicka veru po tomto celom sa citim ako strateny pripad,🥲

majkaalexia
18. máj 2025

To či ju miluje ktovie ked s ňou je už 2r asi áno no istotou ti viem povedať že teba nemiluje a ani si neuvedomuje tvoju hodnotu pretože človek ktorý miluje a váži si čo má nepodvedie ty si mu dobrá len na to že má navarene ,popratane a má istotu u teba v sexe keď nemá čas ísť za inou má v posteli teba. Chceš takého muža?ktorý ťa nemiluje a ani si neuvedomuje a neváži aká si ?viem milujes ho no máš dieťa ty máš zmysel života ty máš svoju lásku dieťa. choď od neho preč nájdeš si raz iného muža ktorý ťa bude úprimne milovať bude mať rád aj tvoje dieťa a ty budeš šťastná keď budeš stále s tým hlupákom nič dobré od neho nečakaj 2r ťa podvádza 2r ti klamal + nemiluje ťa ,neváži si ťa lebo keby ťa miloval nepodviedol by ťa a svoj voľny čas by venoval tebe a vášmu dieťatu nie milenke
načo ti taky debil ?na ďalšie klamstvá?ty nie si sama ty máš dieťa máš zmysel života...

evaachesa
18. máj 2025

Sebaláska a hrdosť ti nič nehovoria? Takto sa dobrovoľne ideš ponížiť a robiť zo seba hlupaňu? Tebe to nevadí že si pre ostatných na smiech? Áno, na smiech keďže o všetkom vieš a aj tak s ním chceš ostať. Potom tu prosím ťa nezakladaj ďalšiu tému že máte dieťa, muž ťa podvádza, odchádza za milenkou a ty nemáš kam ísť. 🤦🏻‍♀️ Žena PREBER SA!!! 🤷

faelyn
18. máj 2025

Poviem ti skúsenosť mojej mami a teda aj jej 2 sesternic a mojej tety, ktoré všetky muži odkopli po cca 20-25 rokoch manželstvách. Moja mama je však k tvojmu prípravu najbližšie lebo otec jej v podstate od začiatku manželstva klamal a podvádzal ju. Aj keď mala o tom dôkazy (ešte keď sme s bratom boli deti) vždy mu odpustila aj pred 5 rokmi ked to videla na vlastne oči, tak mu odpustila. A čo myslíš ? Vždy jej povedal, že už to neurobí, ale vždy to urobil zas a znova. Tiež to bol mamin prvý, ale myslíš že to nejak zavážilo ? Jedine pre ňu. Bola na ňom veľmi závislá po všetkých možných stránkach, aj keď ich manželstvo bolo už za mojich detských čias katastrofa. Mamu sme prosili nech sa s nim rozvedie ešte, keď sme boli s bratom malé deti, a áno deti si všímajú situáciu medzi rodičmi. Každopádne jeho chovanie voči mame bolo časom horšie a horšie a jeho bokovky boli stále častejšie. Môjho otca by som prirovnala k takému Charliemu zo seriálu 2 a pol chlapa🫣 mamu sme nakoniec donútili, aby sa na neho konečne vykašľala a začala si vážiť samu seba/osamostatnila sa. Bolo to ťažké, najmä zo začiatku. Hovorím bola na ňom veľmi závislá, aj emočne aj finančne… ale postavila sa s našou podporou na vlastne nohy a je to už 5 rokov, čo ho nechala. Odvtedy si žije a aj my si žijeme oveľa lepšie. Mama ma omnoho viac sebavedomia, je usmievavejšia atď… ale tých 5 rokov nebolo pre ňu ľahkých. Bolo to náročné najmä psychicky, veľmi ju to bolelo (on jej to celé absolútne neuľahčoval) ale zvládla to. Takže prejist to prejde, ale trvá to. Mame sa to občas vráti, tie spomienky a to jej nerobí dobre, ale snaží sa. Čím viac času prejde, tým je to lepšie. Chcem tým povedať, že ono je to teraz ťažké, ale aj to odlúčenie a odpútanie sa od neho ti bude určitý čas trvať, tak nestrácaj čas🤷🏼‍♀️ tak, ako mama tak aj jej sesternice aj teta to mali rovnako, tie fázy plaču, hnevu, bolesti, ľútosti… ale časom sa z toho dostali a je to stále lepšie.
Nie si prvá ani posledná, ktorá to ma rovnako. Nie si stratený prípad, bohužiaľ je takýchto prípadov veľmi veľa.
Ja toho chlapa o ktorom píšeš ani nepoznám, ale aj tak ti viem na 100% povedať že sa nezmení a bude to rovnaké, ak nie horšie.

viera012345
18. máj 2025

To,co cíti k tej druhej,ci je láska,ci posadnutosť,to neviem...ale viem,ze keď je schopný Vám klamať 2 roky,tak si Vás nezaslúži.V prípade,ze by sme hovorili o jednorazovom pochybení, zaslúžil by si šancu a odpustenie, ale takto môžeme hovoriť o tom, že má popri rodine milenku...inak povedané,sedi na dvoch stoličkách.

autor
18. máj 2025
@faelyn

Poviem ti skúsenosť mojej mami a teda aj jej 2 sesternic a mojej tety, ktoré všetky muži odkopli po cca 20-25 rokoch manželstvách. Moja mama je však k tvojmu prípravu najbližšie lebo otec jej v podstate od začiatku manželstva klamal a podvádzal ju. Aj keď mala o tom dôkazy (ešte keď sme s bratom boli deti) vždy mu odpustila aj pred 5 rokmi ked to videla na vlastne oči, tak mu odpustila. A čo myslíš ? Vždy jej povedal, že už to neurobí, ale vždy to urobil zas a znova. Tiež to bol mamin prvý, ale myslíš že to nejak zavážilo ? Jedine pre ňu. Bola na ňom veľmi závislá po všetkých možných stránkach, aj keď ich manželstvo bolo už za mojich detských čias katastrofa. Mamu sme prosili nech sa s nim rozvedie ešte, keď sme boli s bratom malé deti, a áno deti si všímajú situáciu medzi rodičmi. Každopádne jeho chovanie voči mame bolo časom horšie a horšie a jeho bokovky boli stále častejšie. Môjho otca by som prirovnala k takému Charliemu zo seriálu 2 a pol chlapa🫣 mamu sme nakoniec donútili, aby sa na neho konečne vykašľala a začala si vážiť samu seba/osamostatnila sa. Bolo to ťažké, najmä zo začiatku. Hovorím bola na ňom veľmi závislá, aj emočne aj finančne… ale postavila sa s našou podporou na vlastne nohy a je to už 5 rokov, čo ho nechala. Odvtedy si žije a aj my si žijeme oveľa lepšie. Mama ma omnoho viac sebavedomia, je usmievavejšia atď… ale tých 5 rokov nebolo pre ňu ľahkých. Bolo to náročné najmä psychicky, veľmi ju to bolelo (on jej to celé absolútne neuľahčoval) ale zvládla to. Takže prejist to prejde, ale trvá to. Mame sa to občas vráti, tie spomienky a to jej nerobí dobre, ale snaží sa. Čím viac času prejde, tým je to lepšie. Chcem tým povedať, že ono je to teraz ťažké, ale aj to odlúčenie a odpútanie sa od neho ti bude určitý čas trvať, tak nestrácaj čas🤷🏼‍♀️ tak, ako mama tak aj jej sesternice aj teta to mali rovnako, tie fázy plaču, hnevu, bolesti, ľútosti… ale časom sa z toho dostali a je to stále lepšie.
Nie si prvá ani posledná, ktorá to ma rovnako. Nie si stratený prípad, bohužiaľ je takýchto prípadov veľmi veľa.
Ja toho chlapa o ktorom píšeš ani nepoznám, ale aj tak ti viem na 100% povedať že sa nezmení a bude to rovnaké, ak nie horšie.

@faelyn dakujem , ze si sa mi zdoverila s tvojou skusenostou.. presne tiez mam pocit ze som nanom zavisla ved tolko rokov spolu .. bude to tazke ,ale teda uz s nim niesom. Škoda že niektoré veci nejdú vymazať zo dna na den 🙂 ale verim a dufam ze bude mi lepsie ..

petrao2
18. máj 2025

Musis prijat fakt ze ste spolu nikdy neboli ☝️☝️
7 rokov a jedine co vas spaja su deti 🤦‍♀️

yasina
18. máj 2025

Boze no..
Tak nemiluje tta proste.. Chce furt milenky..
Hrozne.. Je mi na grcanie z toho co robia muzi dneska... . .. Ak nie milenky tak pecko a of
Mam dost. .no nechce ta. Ma ta na zaplatanie zivota..

. Hrozne.. Je mi zle

kadika123
18. máj 2025

Velmi smutna situacia 😔 musis si teraz prechadzat peklom,stalo sa mi nieco velmi podobne,takze viem ako ti je,ako sa citis🍀♥️
Musi to preboliet,plac,hnevaj sa,zúr,na to mas pravo no nelutuj jeho a neuvazuj o tom,ze to das s nim po tom vsetkom dokopy..Nikdy sa nezmeni takyto charakter..jedine vychodisko je utekat od takeho..mas dieta,svoju lasku,ktora ta teraz potrebujea potrebuje vzor🙂 a nie hento individum co ta dokazal 2 roky klamat do oci a veselo podvadzat ta!Ver mi,nemiluje ani teba a ani ju..🙏 takyto clovek co toto dokaze,ta nemoze milovat skutocne,uprimne..A o ucte k tebe ani nehovorim..
Urcite mas na ineho chlapa,kt si ta bude vazit,milovat ta a nikdy,nikdy ti toto nespravi!♥️Drzim ti moc palce,bud silna a maj sebauctu,zasluzis si ovela,ovela viac♥️🍀

mischy00
18. aug 2025

Záleží kde a prečo? A co ho viedlo priznať sa?....nie vždy su to len výčitky, možno milenka začala robiť dusno alebo ho niekto niekde videl.

netti87
18. aug 2025

@anonym_autor Ahoj, ako sa mas ?

ankare
18. aug 2025

@anonym_autor Chumaj sprostý debilný!!! Nezaslúži si Ťa!

Strana
z2