Nevera z mojej strany (muž)
Dobry vecer prajem vsetkym zenam ktore si klikli na tento topic.
Povodne som tu mal rozpisany mega dlhy pribeh na 3 stranky vo worde, ale da sa to skratit nikoho tu asi nebavi citat slohy, ked tak sa rozpisem v komentoch.
Nez som sa rozhodol tu napisat, presiel som si podobne prispevky tu a zistil som ze sa u nich naslo par velmi dobrych rad alebo nazorov, tak som sa rozhodol to skusit aj ja.
Je mi jasne ze tu na seba najdem hlavne negativne komentare, ale ja som sa tu neprisiel obhajit sam pred sebou alebo vyvinit, prisiel som tu kvoli parnterke.
Je velmi lahke niekoho sudit, ale nikdy neviete co vam zivot prinesie do cesty a ako sa rozhodnete v tom jednom momente.
Dobre, cely pribeh v kratkosti z povodnych troch stran 🙈
So snubenicou s ktorou sa pozname nieco cez 4 byvame 3 roky spolu sme zacali mat krizu, v tom obdobi som uprimne spoznal nahodou jednu zenu ktora ma ocarila. Par krat sme stretli nemali sme nikdy sex, ale bozky boli. Priatelka nato prisla. Mna ale neboli srdce to, ze sa pravdepodobne rozideme, ale to ze som jej velmi ublizil a vidim ako sa trapi a milovala ma tak nekonecne ze bojuje sama so sebou a hlava vinu v sebe. Naozaj ma to mrzi nikdy som jej toto nechcel spravit aby mala taketo stavy,dufal som ze ak by sa niekedy nieco prevalila tak by ma strieskala zbalila veci a rozisli by sme sa.
Najhorsie je ze podobne neplanovane ulety som mal v zahranici kde chodim na sluzobky viac,boli rozne bankety, recepcie spolocne zoznamovanie atd. nikdy to nedoslo az k sexu to bola zasada. A nikdy som nemal ziadne vycitky. 😔
S odstupom casu od celeho incidentu, som dospel k zaveru, ze nedokazem garantovat ze budem verny aj po svadbe. A viem ze jej mozno zase ublizim a bude to este horsie ak budeme svoji. Lenze nemam silu sa rozist a povedat jej ze koniec ked viem ze som pre nu vesmir, stale dufam ze sa dam nejako dokopy, ale to asi nepride, navyse je od domna starsia a som pravdoeobne jej posledny partner s ktorym by mohla mat rodinu.
Prosim o vase rady a skusenosti, dokaze sa takyto muz napravit napr. po narodeni dietata? Alebo som proste notorik suknickar? Mame dat tomu cas alebo to skoncit? Jedine naco teraz myslim je co najmenej ublizit mojej partnerke pretoze je skvela zena.
@lanister predstav si, že by toto robil tvoj otec tvojej matke, alebo nejaký chlap tvojej sestre, alebo tvojej dcére. Ako by si to riešil, keby sa ťa to týkalo skrz tvojich najbližších žien. Asi by si tých chlapov nechválil. Skús vyhľadať odbornú pomoc a zisti príčinu, prečo nevieš odolať. Alebo svoju snúbenicu nemáš až tak rád, ako si myslíš. Chýba ti voči nej ÚCTA.
Karma je zdarma. Take klišé, ale.... Poznam dlho predlho pár, kde on stale podvadzal, ona odpustila stale, starala sa o rodinu....teraz ona 40+, ma dobru poziciu v práci, stara sa o seba je proste kocka, deti odrastene a rozvadza sa. Nasla si iného. Jej muž nechápe. Uz ho tie zalety pomaly prechadzaju uz ma blizsie k 50-tke. Ona zacina žiť. Vsetko sa mu vrátilo.Moze to tak byt aj u teba, tak ti poradim, aby si nikdy druhemu nerobil to, co nechces aby ten druhy urobil tebe. Také stare dobre pravidlo a pravdive

Nechápem prečo si ju žiadal potom o ruku, je jasné že to bude ťažšie pre ňu..
Dosť je mi zle z takých ľudí muž či žena je to jedno. Ak ho nevieš udržať na uzde nezhanam ženu na stály vzťah!