Nevera zo strany manželky a pokračovanie vzťahu

1. jún 2021

Ahojte, casto sa tu objavuje tema, ze vydata zena stretne niekoho ineho a preskoci iskra....zaujimalo by ma, ako tieto pribehy pokracuju. Odola nakoniec ta dotycna, alebo podlahne "pokuseniu"? ak ano, chcela by som vediet, ci to splnilo ocakavania a ako sa to dalej vyvinulo 🙂 Dozvedel sa to manzel? atd.

landsmanka
1. jún 2021

myslim, ze je to dost na tej zene. ako sa citi v stahu, pokial jej chyba nieco v manzelstve a najde to v milencovi tak ano podlahne, lebo jej da to co potrebuje. uz ci je to pozornost, sex ci nieco ine

fomelka
1. jún 2021

Tak ale to majú aj chapi tak, je podľa mňa jedno či muž alebo žena podľahne. Keď vzťah ochladne alebo sa v ňom daná osoba necíti už dobre, bohužial dochádza aj k takýmto veciam

panelacikova
1. jún 2021

píšeš knihu? 😀

grankosko
1. jún 2021

Zapamätaj si, že po čase sa všetko prevalí a väčšinou to býva ešte tak, že tá žena, ktorá podviedla svojho muža to potom ľutuje. Mám takú kamarátku, ktorá si našla mladšieho a po pár rokoch to poriadne oľutovala, no už mala smolu.

elizabet173
1. jún 2021

je to predsa u každej iné. Sama by som nikdy ako zadaná neliezla do ďalšieho vzťahu, ak by som v ňom mala problémy, tak ich riešim, ak to nejde (na to treba dvoch), tak ten vzťah ukončím a potom sa poobzerám po druhom. Poznám ženu, ktorá si našla milenca, po čase sa k nemu odsťahovala, rozviedla sa, zdá sa, že sú šťastní, ale nie je to ešte ani tri roky, čo odišla od muža aj s dvomi deťmi. Ukáže čas, či to bolo správne rozhodnutie. Nepoznala som ich bližšie, aby som mohla povedať, ako spolu žili, mne sa zdajú obaja veľmi príjemní, ale aké bolo ich spolužitie, vedia len oni dvaja. V našej rodine je žena, ktorá si tesne pred päťdesiatkou našla milenca, muž sa o tom prirodzene dozvedel, bol z toho veľmi nešťastný, ale horšie to zobrali dospelé deti, ktoré ju úplne odpísali. Po pár rokoch sa s milencom rozišli, neviem prečo, nie som s ňou v kontakte. Ona sa k manželovi vrátila, sú rozvedení, bývajú spolu, ale len ako spolubývajúci, rozdelili si dom na dve časti, deti s ňou komunikujú len v nevyhnutných prípadoch, takže celé zle. Nikdy sa nedá predpokladať, ako to skončí, ale vieš, ako sa to hovorí - milenec je človek, ktorý ťa ťahá z problémov, do ktorých by si sa nedostala, keby si nemala milenca. Ja osobne by som sa cítila ako chudera, keby som si počas manželstva našla milenca.

dskjhfdlkdjhl
1. jún 2021

To je neprenosna skusenost. Kazdy clovek je iny, v inej situacii (aj ked naoko velmi podobnej), takze skus a uvidis.

renata1405
1. jún 2021

Kludne skus a uvidis potom napis ako si dopadla.

otecko_69
2. júl 2021

Ano, dozvedel som sa to.