Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 moju fotku? ale prosim ta..nechceš tatkovu radšej?
@vecne_nespokojny dobre. a hlavne ho pocuvaj a rob si poznamky, nie ze skoncis sustredenie po prvej vete a zas budes hluchy a slepy ako tu.
@karolinakr na daj aj jeho. akoze 1+1 ked bol tatko fesak musis byt aj ty.
@pralinka25 však toto ..na mňa to asi nepreskočilo a on to neviem odkial mal, lebo babka pekna nebola 😂
@karolinakr tak mozno po dedovi. nekecaj daj posudime
@pralinka25 stale som nevidela foto, chod v ondrovych slapajach, nezahovaraj
1.ja som myslela, že mi radiš cvičit a mam chodit do posilovne
2.nevidela si ondrovu foto
3.napisala som ondrovi, ze nech vezme taninho trenera a ty na to, nezahovaraj
tak už som sa celkom stratila
Toto bolo celkom vtipné
no tak taninho trenera mas trosicku od ruky.
videla som ondrovu fotku tak prave preto som si spomenula ze som nevidela tvoju 😀
Aj ja chceeeeem foto
@vecne_nespokojny pošlem ti foto suseda, hlavu som odsekla, do ss ... že z akého muža s veľkým bruchom, spravil môj tréner muža s vypracovaným bruchom
@vecne_nespokojny a trvalo to 3 mesiace
@tanyag Masakeeeeeeer...toto 3 mesiace ? neverím...však aj ten chlap vyzerá, že je po 30 - ke
@tanyag Ale možno mu odporučil kade jaké suplementy
@tanyag aj ja chcem vidiet
@vecne_nespokojny ten chlap je po 40tke 😉 a áno za 3 mesiace...ako píšem, osobne ho poznám, je to sused, a vidím aj ako maká vo fitku...všetko sa dá, ak máš správneho trénera a hlavne ak počúvaš, čo ti tréner vraví a dodržuješ úplne všetko
@tanyag Tak to mal asi všetko určené čas a tak...ja som progres urobil ale až po dlhšej dobe....ale toto za 3 mesiace ? masaker
@vecne_nespokojny možno, kto vie...ale o to nejde...viem, že ani tréner a ani nikto z fitka neberie nejaké gebuziny ... ja pijem tiež proteínové nápoje...na doplnenie bielkovín, keďže nevládzem zjesť toľko bielkovín denne koľko by som mala...tak si to nahrádzam proteínovým nápojom (čokoládový proteín, jogurt, voda, ovsené vločky - úplná mňamka)
@tanyag Ale veľa tých trenérov odporúča kreatíny, pumpy...vieš určite, že pumpa ti zvýši výkon ale nie je prospešná na srdce...ale zas máš energiu aj po cvičení..
@vecne_nespokojny ja tiež dodržiavam úplne všetko...aj jedálniček, aj tréningy a ver mi, tie tréningy sú masaker..niekedy sa vážne plazím po zemi...ale nič nie je zadarmo (teraz nemyslím financie), ale ak chceš vyzerať dobre a niečo dosiahnúť, musíš jednoducho makať...ja sa priznám, že zo začiatku mi bolo fyzicky zle, plakala som doma...že to nedám ... že nevládzem...že tam umriem...🤣🤣🤣 ale to boli asi prvé 2 týždne také...teraz si sama aj váhu závažia, činiek atď. zvyšujem, po konzultácii s trénerom, lebo cítim, že napr. 20kg závažie je pre mňa nič...že potrebujem väčšiu váhu
@vecne_nespokojny to netuším čo je...čo je pumpa a kreatín 🤣 nikdy som o tom ani nepočula 🤣
@tanyag Pumpa to si dáš pred tréningom...možeš to nazvať aj ako "predtrenigovka"....vec, ktorá ťa nakopne pred tréningom a máš väčšiu silu, lepšie prekrvenie a viac vládzeš... akoby si vypila 5 káv možno :D a kreatín ti navodní svaly
@tanyag Ale ja sa fakt neflákam...aj jem toto čo mám...a nie vždy môžem pridávať váhu keďže niekedy sú bolesti kolená, zápaly....ale neviem ci panečku tak ten tvoj trenér je majster
@vecne_nespokojny no vážne netuším Ondrík, keďže ja si do tela nič také nedávam, ale či ostatní áno, neviem, pretože kecá sa veľa tam a ani raz to nikto nespomenul......ale nevylúčujem to....len ti nemôžem povedať, či niečo bral alebo nie, lebo neviem...
A áno, ten tréner je vážne profesionál...a mladý, len 30 bude mať...čiže v tvojom veku cca
@vecne_nespokojny Neviem či ty cvičíš len na strojoch a s čínkami, ale muži u nás normálne robia aj brušáky, aj drepy, aj zdvíhanie nôh a sklapačky....žinienka na zem a idú...
@tanyag Pošleš meno ? Som zvedavý čo to je za týpka ....aj ja som stále pod 30 :( a toto je rok cvičenia nooo nehovorím, že to je boh vie niečo no
@vecne_nespokojny Napíšem ti ss 😉
@tanyag Časom plánuješ makať sama ?
@vecne_nespokojny Budem makať aj sama, áno...či chceš makať so mnou? 🤣

@karolinakr
@pralinka25 V pondelok idem za fyzio tak s ním porozprávam čo a jak