icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

vecne_nespokojny
1. mar 2024

@tanyag Nepovládzeš tempo 👊😁

tanyag
1. mar 2024

@vecne_nespokojny Haha 😀 na to by som sa rada pozrela 🤣

pralinka25
1. mar 2024

@tanyag no teda fakt ho toho tvojho suseda dal riadne do poriadku. vyzera ze vazne vie co robi.

tanyag
1. mar 2024

@pralinka25 Noo ja si myslím, že áno 😉 že vie

tanyag
1. mar 2024

@pralinka25 Ja ti potom pošlem foto ako dal do poriadku mňa 😉 ale to až za niekoľko týždňov 😀

pralinka25
1. mar 2024

@tanyag no na to sa vazne tesim. podla mna ondro niekde robi chybu. nie svojou vinou ale nieco musi byt zle. tie bolesti nie su koser. jednoducho niekde nieco prepina ine sa podcenuje nejde to ako celok a potom sa dokalici a bude mu to vsetko na nic. tiez by mal investovat do niekoho schopneho.

tanyag
1. mar 2024

@pralinka25 Som rovnakého názoru ... mne tiež dookola ľudia vravia, že načo stále platím trénerovi, že už dávno mám vedieť sama ako cvičiť...tak jasné, že viem...ale niekedy sa človek zabudne alebo telo s mozgom nespolupracuje a stačí jeden cvik urobiť zle a už môže byť problém ... a to ja nechcem...radšej investujem peniaze ale viem, že to robím správne...

pralinka25
1. mar 2024

@tanyag ved toto. ked si clovek nieco odpali tak to uz nevrati spat. no a zas okrem ineho ason je to prijemnejsie no ne 😀

tanyag
1. mar 2024

@pralinka25 hej hej 😉 dosť príjemné haha

pralinka25
1. mar 2024
vecne_nespokojny
2. mar 2024

@tanyag
@pralinka25 Viete čo ja som so svojím spokojný ale tie bolesti sa stávajú no...možno má len niečo málo zaboli a už plačem 😏 haaha....inak som si všimol, že veľa chlapov čo dvíhajú riadne váhy a v šatni sa zoblikeli a na bruchu falda 😂 chodí tam jeden gypsy chlapisko taký malý 200 kg na drepy 100 a niečo kilá na ramená a v šatni jak som ho videl strašne ma zaujímalo jak vyzerá brucho a falda riadna 😁 takže ono aj ja nejako tak rastiem aj keď podľa mojej váhy a tak by som mal byť skôr štíhla a vyrysovaná postava...ono ťažko je zbaviť sa brucha keď teraz ten čas cvičím objem skôr 😏

panda21
2. mar 2024

@vecne_nespokojny kreatínu by som sa vôbec nebala. Je to najviac preštudovaný suplement vo fitness svete. A je úplne bezpečný ale účinný. Vyskutuje sa normálne v tele, v hovädzom mäse atď. Ta pumpa mne osobne príde zbytočná, stačí si dať poriadnu kávu pred tréningom. Ale nejaký poriadny protein a kreatín nikdy nie je na škodu pri cvičení.

tanyag
2. mar 2024

@vecne_nespokojny Veď aj tréner má 🤣🤣🤣 on maká na bruchu len pred súťažou nejakou 🤣

pralinka25
2. mar 2024

@vecne_nespokojny tvoj trener ani nemusi byt zly. ale tipnem si ze nie vsetko co hovori pocujes,

vecne_nespokojny
2. mar 2024

@pralinka25 Hlavne som nemal tie strečingy ale to on ani nejako nepodporoval

vecne_nespokojny
2. mar 2024

@tanyag Inak toto čo tvoj chlap spravil skôr ženy takto rozmýšľajú 🤔 inak ten tvoj predošlý bol cudzinec ?

tanyag
2. mar 2024

@vecne_nespokojny Áno cudzinec 😃

tanyag
2. mar 2024

@pralinka25 ináč zo začiatku som ani ja nepočúvala 🤣 resp. ja som akokeby ohluchla a nevedela sa sústrediť...ale to bolo len na začiatku...dala som si pár faciek doma a už sa koncentrujem 🤣

vecne_nespokojny
2. mar 2024

@tanyag a krajina (keď to môžem vedieť) neviem prečo ale niečo mi hovorí, že to bude Talian 😁

tanyag
2. mar 2024

@vecne_nespokojny Nie je to Európa 🤣 ale nemusíme zachádzať do detailov 😃

vecne_nespokojny
2. mar 2024

@tanyag Južná Amerika ? 😄

pralinka25
2. mar 2024

@tanyag no cim to asi tak bude ze si ohluchla 😀 boli pretazene oci.

tanyag
2. mar 2024

@pralinka25 No hej 😃 nevedeli kam skôr pozerať 😃 haha idem makať...🤣

pralinka25
2. mar 2024

@tanyag chodis do posilky aj cez vikend?

tanyag
2. mar 2024

@pralinka25 jasné 😃 6 x do týždňa 🤣 niekedy 7 ... ale snažím sa aj oddýchnuť ten jeden deň

pralinka25
2. mar 2024

@tanyag tak to fakt ficis. ja tiez cvicim kazdy den ale rozhodne to nie je taky zabijak ako mas ty.

vecne_nespokojny
2. mar 2024

@tanyag 6x do týždňa to máš jednu svalovú partiu 2x do týždňa ? 🤔

tanyag
2. mar 2024

@vecne_nespokojny 3 x do týždňa silový tréning...zvyšok chodím sama na kardio väčšinou...😃 aj teraz šľapem na páse 🤣🤣🤣 čakám na partiu chlapov a žien, nech si dáme spoločne nejaké cviky, kruháč a podobne

tanyag
2. mar 2024

@pralinka25 dnes taká oddychovka 😃

vecne_nespokojny
2. mar 2024

@tanyag ahaaaa tak hej to dáva zmysel ja idem bez kardia 😁 super, že tak makáš aj na staré kolená 😁😁 (sorry podpichovačka) 😂