icon

Neviem, čo ďalej s našim vzťahom.

23. mar 2020

Za posledné obdobie som od partnera nepočula jedine milé slovo,(celkovo to počujem veľmi výnimočne),ale za posledné týždne sa naša komunikácia zúžila na klasickú rekapituláciu dna alebo poprianie si pekného dňa (nežijeme spolu)....inak neriesime medzi sebou žiadne problémy,ani hádky,ani nič negatívne...väčšinou spolu trávime vikendy,no ja som uprednostnila už druhý víkend bez neho....aj som sa na to podujala, (byť s ním), ale vydržala som s ním len pár hodín a už som mala potrebu zmiznúť...proste sa vytratiť do svojho súkromia a byť si sama sebe pani....ten pocit,keď si behám doma odlicena a robím si čo chcem mi tak neskutočne chýbal,že som proste od neho odišla...ja neviem,ako ďalej...on to pochopil,aj sa snaží o nejaký kontakt,je vcelku milý,ale ja neviem,čo so sebou...nechcem o neho úplne prísť,no nechcem už tráviť s ním všetok svoj voľný čas...povedzme len keď budem chcieť ja....neviem ako to s ním vydebatovat...ani kedy je vhodné sa stretnúť,zatiaľ nemám moc chuť....on by bol so mnou najradšej každý deň,ale ja mám pocit,že iba na zabitie jeho voľného času a ja mám aj kopu iných povinností...neviem odhadnúť hranicu toho,kedy chce byť so mnou naozaj a kedy len proste zabiť voľný čas a počtu nebyť sam

Strana
z2
aylinn
23. mar 2020

Boze toto iste som mala aj ja.. nevola sa lukaš?😂😂

jaskolka
23. mar 2020

Ste priatelia s výhodami. Nič viac, nič menej. Také vzťahy po čase skončia. Keď on to berie iba tak, ani nerieš, čo cíti, lebo asi necíti viac, ako kamarátstvo. Ty tiež to nechceš zrejme posunúť do normálneho levelu. Zbytočne to rozoberás, hutas okolo toho. Nič vážne medzi vami nie je. Chcel možno častejšie sa stretnúť, dala si najavo, že nie, akceptuje a ma svoj život. Proste to nerieš, možno vám to tak vydrží nejaký čas, možno ani nie.

autor
23. mar 2020

@jaskolka čo je to podľa teba normálny level???
Fungujeme takto 3 roky

jaskolka
23. mar 2020

Ze ty tiež nechceš bežný vzťah, kde dvaja spolu žijú v jednej domácnosti atď.to je pre väčšinu ľudí "normálny level"

kassandra25
23. mar 2020

Ako popisujes, ze sa otaca za byvalou na dvore, ci tam nie je, tak to nie je v poriadku. Alebo ze ju navstevuje. Na rovinu? Ak by ona chcela, luskla prstami, tak on pobezi, pretoze podvedome este stale nieco k nej citi, ak nie uplnu lasku, preto take nieco este s tebou ani neriesil. Inak, vety, ako sa mas, co robis, aky mas dnik ci ako si spala, su predsa zaujmom, ja by som sa tesila. To, ze chce byt s tebou, je opat zaujmom, neboj sa, keby nechcel, vobec by s tebou nebol, mal by iny program. Si inak naplast na jeho byvalu. Musi si davat pozor, aby ta neoslovil jej menom. Neviem, co este napisat, asi nebudete spolu v zivote. Keby tak prislo dieta, to by bola galiba!....?

marca12
23. mar 2020

Potom ho nemas rada a to je problem a vidis na nom vsetko zle. Lebo je prirodzene,ak mam niekoho rada,chcem byt s nim,nechce sa mi od neho odist. Ved zaciatky su take,ze sa neviete nabazit jeden druheho. Aj ked ma clovek konicky,ale tesi sa na partnera. Ako chces budovat vztah. Ved rodina je o tom byt spolu a rad travit cas spolu. A ak budete mat deti ako s nimi budete fungovat? Vzah prirodzene vyusti do spolocneho byvania,zalozenia si rodiny. Skor to vyzera,ze on je v tej prirodzenej faze vztahu a ty si sa zabrzila niekde na zaciatku. Po takom case by si uz mala byt pri nom uvolnena,nemala by si mat problem ukazat sa mu nenamalovana.

matapo
23. mar 2020

....vo faze ked tvorite este len par je to divne ze si nechybate a ze netuzis but s nim, ak uz ste dalej ze ta zamilovanost uz opadla trochu tak je to podla mna normalne ze netuzite kazdu minutu travit spolu. Je velmi fajn ked mate kazdy svoje zaujmy kt. vas naplnaju ale je tie potrebne aby ste mali aj spolocne zaujmy, co by ste mohli robit spolu. Je dobre ked udrziavate aj ine priatelstva, taky vztah ma sancu vydrzat velmi dlho. Spolocne byvanie nie je prekazkou, aj ked spolu byvate stale je dobre si zachovavat aj svoje sukromie a vyhradit si cas len na seba a svoje konicky.

joannita
23. mar 2020

Chces vediet ako zistit ci nieje s tebou iba z nudy? Je to uplne jendoduche, proste sa a nim rozid a cakaj na reakciu. Ked ta lubi a nieje s tebou len z nudy, bude bojovat. Podla toho co pises, nemas absolutne co stratit.

autor
23. mar 2020

@joannita to už sa stalo...dali sme sa "opäť dokopy" kvôli sexu...pred cca rokom...takže asi toľko k tomu

joannita
23. mar 2020

A ty ho lubis?

autor
23. mar 2020
joannita
23. mar 2020

Tak potom? Vadi ti ze je s tebou len z nudy, ale pritom ty si tiez (okrem sexu)
Nestravaj cas v neperspektivnom vztahu, neviem kolko mas rokov, ale rodinu neplanujes?

ysseba
23. mar 2020

Keď to nejde, tak to nejde 😉 Neľúbiš ho, nechceš byť s ním, preferuješ byť bez neho ako byť s nim. Tak nechápem o čom to vlastne uvažuješ. Však mu normálne povedz, že kým bude bez nových partnerov, že občas môžete spolu stráviť noc. Ale nechápem prečo (keď sama píšeš), že ho neľúbiš, prečo ti záleží na tom, že ti nepovie nič pekné. Máš ty v hlave a v srdci upratané? Vieš čo chceš a nechceš, hej? Lebo neviem, ale mňa by "netankovalo", že mi chlap nepovedal nič pekné keď ho neľúbim, nechcem s nim byť. myslím si dve veci: 1/ mala by si si v hlave a srdci spraviť poriadok a nebrzdiť sa v niečom novom niečím starým 2/ myslím si, že si veľmi mladá, aj on, že bývate u rodičov (alebo teda aspoň ty) Inač si neviem vysvetliť 3 roky sa stretávanie len cez víkendy.

mala_hobitka
23. mar 2020

Myslím, že si si zvykla na jeho spoločnosť ale nejaké city k nemu nechováš. Možno si nejaké mala ale už sa pomaly ale isto vytrácajú.
Podľa mňa s ním iba zabíjaš občas čas. A jemu to nejako nevadí. Proste ste spolu lebo nemáte čo lepšie na práci a ešte aj toto vlastne pomaly padá.
Odporúčam nezabíjať čas ani svoj ani jeho a ukončiť tento...neviem či je to vlastne vôbec vzťah. Ak ste si nevyjasnili čo vlastne medzi vami je...pravdepodobne tam nič moc nie je.
Zrejme ste boli len kamaráti s výhodami.

dilino
23. mar 2020

pišeš chcem byť s nim len ked mňe to vyhovuje takto to nefunguje priznala si sa že neľubiš ho načo sa s nim stretavať zbytočne stracaš čas ste kamárati z výhodami nič viac a ked by ti to nevyhovovalo a chcel by sa s tebou stretnuť čo by si mu povedala nevyhovuje mi to aspoň že si úprimna sama k sebe tak bud aj k nemu.

janetinka27
24. mar 2020

mozno by ste sa mali navzajom uistit, na com ste. netreba dlhe debaty. zrejme sa medzi vami ani nevyvinulo nic, co by sa dalo nazvat vztahom, naklonnostou. niektori ludia idu spolu na turu, do baru, na hokej atd a na to nepotrebuju byt partneri. mne to pride tak, ze vy spolu tiez takto travite cas, aby ste neboli sami. ak ti to takto vyhovuje a necakas nic viac, ak ti nevadi, ze roky bezia, tak nemas co riesit. ale ak dufas, ze ten clovek je s tebou kvoli tebe, ze mu na tebe zalezi, tak z toho co si napisala, mi pride, ze o teba nestoji. asi by mu bolo jedno, ci si to ty, alebo nejaka ina. ak ste sa aj po rozchode dali znova dokopy a nic sa nezmenilo, zrejme islo iba o pokracovanie vo vzajomnom zabijani casu, nie o skutocny zaujem. vztah je vec vzajomna, ked jeden robi nieco pre druheho, tu podla mna ide iba o naplnanie vlastnych potrieb, nie potrieb druheho.

autor
24. mar 2020

@janetinka27 nepochopila som celkom,ako si myslela to napĺňanie potrieb druhého??? Ja pre seba od neho väčšinou nič nechcem,iba ak niekam odviezť,inak nič,som sebestačná a on odo mňa tiež nie,tiež si poradí....takže neviem,ako mám chápať tento rozmer napĺňania potrieb druhého

janetinka27
24. mar 2020

ked je clovek sebestacny, nezavisly, samostatny, tak vlastne nikoho nepotrebuje ;)

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
24. mar 2020

@janetinka27 v tomto ponímaní sa nepotrebujeme to je fakt...obaja sme samostatní a sebestační...takže ani neviem čo akože by som mu mala napĺňať alebo on mne...nič ma nenapadá 🙂

jurio
21. máj 2020

Zamilovany clovek straca pojem o case a chce byt s tym druhym v podstate stale a ak s nim neni,tak na neho stale mysli..ak ty pri nom mas po par hodinach potrebu odist, tak to o niecom svedci a sice, ze ho mas uz dost.

Strana
z2