Nevlastná sestra mi vadí. Čo mám robiť?
Niečo mi vadí na nevlastnej sestre.Ešte pred mojím narodením odišla mama od otca, oni dvaja na to majú dve verzie ,,pravdy,,.Podľa krstnej je pravda bližšie skôr k otcovej verzii. Mama zavádzala, hovorila mi polopravdy. O 15 rokov neskôr sa mama opäť vydala, konečne si našla muža, ktorý bol ochotný bývať s ňou u mojich starých rodičov. Ja som v tej dobe už bola na intráku a nikdy som ňou nebola na rovnakej vlnovej dĺžke. Na jar po krátkej chorobe jej zomrel otec. Potom sa hodila na PN vraj ochorela z otcovej smrti. Je taká ako mama, s mužom a deťmi bývala doma u rodičov, a oni ju dotovali ako kedysi starý rodičia mamu.
V novembri ma mama prekvapila, vraj si sestra konečne našla prácu v sekáči, nech sa tam ideme pozrieť aké pekné veci majú. Sekaáčom sa zásadne nebyhýbam, nájdete tam pekne veci, propagujú sa aj na sociálnych sieťach, ale už v decembri zatvorili prevádzku u nás v meste. Ešte majú mať v mojom rodisku a v okresnom meste, v nov a dec som šla okolo viac krát, buď bolo zatvorené a štyri krát tam bola iná žena, určite nie majiteľka. Mám dojem že zase niekto zavádza, neviem či aj mama aj sestra alebo iba sestra. Mama má už77r, a nie že by sa sestra starala o mamu, mama sa stará o dospelú dcéru. Nie je to na hlavu? Sestra nevarí, neupratuje, ešte aj lieky jej dáva predpisovať mama...
@luccija to budú zas sľuby, ako vlani, lebo problém je dlhodobý. Na jar keď otec zomrel povedala, že koncom leta, lebo že kúrenari majú plno. Potom bol aj dáky švagrov kamoš, ale nič nevymenil, neverím že vypýtal toľko čo oni povedali,2t na jeseň ešte ako tak kúrenie šlo, od decembra katastrofa. Keby som sa opýtala, že prečo sa neriešilo, tak to vyústi do vulgarizmov, lebo keď sa minú rozumné argumenty, vždy nastúpi k@k....a p.....
Ahoj, mozes skusit spracovat mamu, nech pteda ten dom, kde ziju a kupi si mensi byt.
Pripadne to riesit sudne, ak mas pocit, ze mama uz nie je sposobila rozumovo a ledabolo rozpredava majetok a peniaze sa minaju na exotiku alebo kde este. Kym este ma strechu nad hlavou, ked uz ju teraz bez vody a v zime nechavaju zit. Lebo to moze dojst do bodu, ze ju vycicaju uplne.
Kurenie by som riesila velmi jednoduch jednoAC teleso matke do jej casti, ktore ma aj moznost kurenia v zime a airko v lete - benefit je len cisto pre tvoju matku. Vodu riesit je uz komplikovanejsie ale to ste uz poriesili. Ale urcite by som neinvestovala do opravy kurenia pre cely barak
ak sa chces o mamu postarat tak nech na teba mama prepise dom s bremenom dozitia a mozes sa starat o dom s tym ze ti aj zostane ... a ak ta sestra znova udrie nevidim dovod preco nezavolat policajtov alebo si to rovno nahravat na telefon ale nenapadne... a tu kartu ktoru ma tvoja mama k uctu by som zablokovala ako stratenu a vybavila novu s tym ze zostane tebe a budes jej nakupovat potraviny, platit ucty a nechala by si jej len nejaky maly obnos ktory ak tvoja sestra zhrabne tak sa svet nezruti ale tvoja mama uz toho asi vela nepotrebuje

Tažke, ty by si nechala vlastnú mamu v totálnych horúčavách v lete bez pitnej vody? Alebo sa zlutoval alebo vyplatila blbých 250€ hodinovému manželovi za opravu?
Ale toto treba povedať sestre prečo si všetci nesadnete za stôl a nepovieš to?Ty muž, oni, mama a ako ideme riešiť kotol a ostatné veci.Treba z peňazí za lesy, pozemky zaplatiť 2500 eur nový kotol.Nech mama počuje čo povedia kto má peniaze sestra, mama?oni budú v exotike a ty riešiť starosti