icon

Nevyrovnaná reakcia po rozchode

16. dec 2025

Ahojte. Chcem sa opýtať aj keď viem že toto normálne nebolo. Ze čo to vlastne bolo. S ex mame dom. Ostal v ňom on ja som odišla. Dohodli sme sa že má vyplatí do pol roka lebo robota hypo ale to neni podstatne. Ja som myslela že city k nemu zhasli. Avšak bol za mnou že sa má chce opýtať že či môže jeho nová frajerka bývať v dome kde mám ja svoju časť. Hystericky záchvat som dostala. Najskôr nol v pohode snažil sa mi pomôcť ( mávam sklony čierne myšlienky) len potom keď som mu povedala že spm premýšľala že sa chcem vrátiť k nemu. Reagoval tebe *ebe k tebe by som sa nikdy v živote nevrátil a bodaj by ti čierne myšlienky vyšli mal by som pokoj ty mi nicis život. Ja neviem človeku vyznáte lásku najskôr povie že chápe že k nemu niečo cítim ale mám zo zahodiť on žije svoj život a potom vám praje smrť. Bud som ja divná alebo on.

anonym_442baa
16. dec 2025

Divní ste obaja😊

amonet
16. dec 2025

ty. a mala by si vyhladat odbornu pomoc

janai1
16. dec 2025

S tou jednou vetou to prehnal - smrť sa nepraje nikomu... Ale čo si čakala? Že zahodí svoj život, hodí sa ti okolo krku a odkráčate do dúhy?

ivik4
16. dec 2025

Ty 😃
Ja by som tiez nebola nadsena ze tam chce byvat s novou frajdou kym tam mam svoju cast ale tu si za divnu naozaj ty

pribinak
16. dec 2025

Ty si tá divná, čudná.

amonet
16. dec 2025
@janai1

S tou jednou vetou to prehnal - smrť sa nepraje nikomu... Ale čo si čakala? Že zahodí svoj život, hodí sa ti okolo krku a odkráčate do dúhy?

@janai1 nepraje, ale ak toto robila cely vztah sa mu ani nedivim ze buchol

rachel36a
16. dec 2025

Ty si uplne mimo...čo si akoze cakala

anonym_efed9f
16. dec 2025

Zober si to z jeho strany, slušne ta oslovil, že tam bude bývať jeho frajerka a ty mu urobis scény a zrejme asi je pravda v jeho očiach ze si mu ničila život, takže sa s tým zmier, že je rad, že sa ta zbavil
Ale hej smrť sa nepraje nikomu ale obaja ste to vyhrotili
A na čo ti je odpoveď kto je z vás divní? budeš to riešiť odborne tvoje stavy?alebo len chces utvrdenie ze tvoj ex je chuj ale ajtak má inú a tebe lepšie nebude?

anonym_49bcc9
16. dec 2025

chory ste obaja... daj si do poriadku dom - dufam ze mate spisane pred pravnikom dokedy ta mam vyplatit a kolko ... vybavit to a koniec- vypusti ho z hlavy ... on uz ma svoj zivot priatelku a ty nanho vyblafnes ze sa chces vratit? si normalna?? dom je defakto jeho.. nechala si mu ho ..je od neho minimalne mile,ze sa ta spytal,ci tam moze ist priatelka byvat ... snad mu nebude steraz robit naprieky

domkakvet
16. dec 2025

@anonym_autor nech ta vyplati a potom nech si tam byva s kym chce, uz preslo dost casu, bud peniaze ma, alebo nie.

anonym_ab139c
16. dec 2025
@anonym_efed9f

Zober si to z jeho strany, slušne ta oslovil, že tam bude bývať jeho frajerka a ty mu urobis scény a zrejme asi je pravda v jeho očiach ze si mu ničila život, takže sa s tým zmier, že je rad, že sa ta zbavil
Ale hej smrť sa nepraje nikomu ale obaja ste to vyhrotili
A na čo ti je odpoveď kto je z vás divní? budeš to riešiť odborne tvoje stavy?alebo len chces utvrdenie ze tvoj ex je chuj ale ajtak má inú a tebe lepšie nebude?

@anonym_efed9f A ty by si dala k dispozícii svoj dom cudzej ženskej?Kde sú Tvoje prachy? Už to vidím...

anonym_efed9f
16. dec 2025
@anonym_ab139c

@anonym_efed9f A ty by si dala k dispozícii svoj dom cudzej ženskej?Kde sú Tvoje prachy? Už to vidím...

@anonym_ab139c tak poviem nie
a nie ze mu budem robiť scény ako ho chcem naspäť

amdornik
16. dec 2025

ty budeš hysterická čudáčka podľa všetkého a on je celý rád, že sa ťa zbavil. ak sa ti nepáčilo, žeby tam bývala iná, kým ťa nevyplatil, mala si mu to slušne povedať, že nech ťa vyplatí a nech si tam nasťahuje aj matku terezu. ale kým sú v dome tvoje prachy, neželáš si, aby tam bývala iná. alebo nech ti platí nájomné tá "druhá", kým ťa frajer vyplatí. tak či onak, neprimerane si vybuchla. ak toto mal počas vzťahu s tebou, nečudujem sa, že ťa nechcel. si časovaná bomba.

janai1
16. dec 2025
@anonym_ab139c

@anonym_ab139c celkom by ma zaujímalo ako by si mu chcela zabrániť si do jeho domu nasťahovať frajerku

minenkaa
16. dec 2025

Toto už fakt nie je normálne a čo si čakala ,zas jedna čo svojimi srackami otravuje druhých ľudí a ešte jej vadí ,keď jej neskáču okolo zadku
Ako a čo keď ty sa chces vrátiť

anonym_566e31
16. dec 2025

Kym by dom nebol vysporiadany (a ja nemam svoju ciastku) tak nie, nijakym frajerkam by som tam nedovolila byvat. Povedala by som ale nie, menej ci viac razne, ze s tym nesuhlasim a ani to neskusa.
Ale akoze tie hystericke sceny Tvoje to je tiez odveci. A vyznamie lasky... Akoze je to ex, evidentne mate vela za sebou, tak naco mu lasku vyznavas a este cakas ze ju bude opatovat - navyse ked uz ma novu frajerku. 🙃
Cele divne. Asi by si sa mala dat dokopy. A cim skor sa vysporiadajte.

anonym_8d15e7
16. dec 2025
@anonym_ab139c

@anonym_ab139c hej lenže pýtať sa nemusel a ak by mala námietky, povedal by, že užíva jeho polovicu domu a navyše, že ste sa dohodli na vyplatení....

anonym_1f8aa7
16. dec 2025

No zbohom..
Podľa mňa proste vybuchol, očividne si ho s takými vecami neotravovala prvýkrát, keď ti vykričal, že mu ničíš život, takže ja sa nečudujem, že bol z toho v šoku keď si naňho vyvalila, že sa k nemu chceš vrátiť 😀 po ďalšie píšeš, že ti najprv pekne povedal a vysvetlil, že si žije svoj život a blabla, takže bohvie čo si tam potom vystrájala, keď mu praskli nervy.
Mal by ťa rýchlo vyplatiť, aby už mal pokoj.
A ty sa pre vlastné dobro skús dať dokopy.

evcagabi
16. dec 2025

Mne pride vtipne, ze si mu zacala hovorit, ako si premyslala, ze sa k nemu vratis 😅😅 ma novu znamost a nejaka ex mu vysvetluje, ze.premysla nad navratom. Smrt by som sice ex nezelala ale do pecka by som ho poslala hned 😅😅😅😅

lindusss2016
16. dec 2025

Preco by ho malo zaujimat, ze si mu vyznala lasku? Raz si od neho odisla a on je za to ocividne rad, tak majnsvoju hrdost a nevnucuj sa, kde ta nechcu. Deti sppolu mate?

reanda
16. dec 2025

nepraje ti isto smrt, len si praje uz mat od teba pokoj, lebo si evidentne psychicky narusena
ja by som vam poradila dom predat, nech ta vyplati a s frajerkou si riesi ine byvanie

anonym_d2bccf
17. dec 2025

zahrala si zufale divadlo, ked si sa dozvedela, že on sa posunul dalej a buduje si novy zivot.. no boooze nie si ani prva ani polsledna, ktorá mi vyssie ego ako IQ.. s laskou to vsak uz nic nema.. on je zrejme uz tak alergicky na tvoju dramaticku crtu, ze povie aj to co mozno tak nemysli.. proste chce mat od teba svaty pokoj... niekedy mozno moze mat pocit, ze ten bude az ty jednoducho nebudes..

motylik2559
17. dec 2025

@anonym_autor Ahoj, myslim si,ze v danej chvili ti nechcel priat zrovna smrt, len necakal od teba sceny, ktore si narobila. Ked mas cierne myslienky, aj to nejako riesis? Psychologom alebo psychiatrom? Lebo na mna to posobi, ze si ho vedela aj statocne citovo vydierat...snad sa mylim, ale tvoj prispevok na mna tak posobi a chce mat uz konecne svoj zivot a klud bez teba. Nechcem byt k tebe kruta, co sa stalo uz sa neodstane, ale v prvom rade pories samu seba a svoje psychicke zdravie. Lebo teda, aj keby si s tym nesuhlasila, aby tam byvala, da sa to povedat aj inak nez hysterickymi scenami. Jasne,ze po tvojom vystupe aj on vybuchol, ked ta ma ocividne uz plne zuby a teda aj tvojich ciernych myslienok, ktorych si zrejme pocas vasho vztahu uzil dost. Uz davno si to mala riesit odbornou pomocou a ked aj riesis a nepomaha, tak zmenit odbornika.

anonym_b68dcc
17. dec 2025

@anonym_autor hystericky záchvat? Máš 2 roky alebo si psychiatrický pacient? 🙈 tiež by som s tebou nechcela mať nič spoločne

anonym_5bb817
Včera o 03:06

typické....nechceš lebo hľadáš niečo lepšie, ale keď už ho stratíš ako istotu zrazu chceš nazad? mala by si najprv dospieť a uvedomiť si čo od vzťahu chceš....lebo ty hľadáš iba istotu v živote nie vzťah

vilma7
Včera o 04:57

Nie divná, ale chorá si ty, asi si s tebou prežil ozaj peklo ked tak prudko reagoval. Ale nedivím sa mu, v ňom sa to zrejme roky zbieralo.
Určite ti nepraje naozaj smrt ale praje si od teda pokoj. Chudák si to určite s tebou užil.

Vyhľadaj odborníka.