Nezasnúbené a predsa vydaté: Kto to zažil?
Ahoj, žienky, ste tu také, ktoré muž nepožiadal o ruku? Neľutovali ste to? Alebo ste nechceli vy?
Nebola som zasnúbená, muž ma nepožiadal o ruku ... jednu sobotu večer sme sedeli v nejakej krčmičke a len tak medzi rečou sme si povedali, či sa nejdeme zobrať ... v pondelok sme boli vybaviť dátum ... ale ja nie som na také tie teatrálne požiadania o ruku, iné veci sú pre mňa u muža a vo vzťahu dôležitejšie.
@bylinka25
Ja 🙂 zistili sme ze som tehotná tak sme riešili svadbu o rok skôr ako bolo v pláne, načo to odkladať a ešte zasnubami zdržovať 🥰
@dzulli1980 zásnuby vôbec nemusia byť teatrálne.. na mňa to vytasil medzi 4 očami po tme v posteli,nastrkol prsteň a bola privátna romantika 🙂
Ja. A neľutujem ☺️.
Kamoška.
Dlho boli spolu, ale on sa k ničomu nemal, lebo vedel, že ona nie je na romantické veľké gestá.
Ona jedného dňa šla na úrad, vybavila termín a jemu len oznámila, že v ten deň si má vybaviť voľno, lebo budú mať svadbu.
Sú spolu 15 či 20 rokov.
My sme sa tak jedno obdobie začali rozpravat o svadbe. Uz sme spolu byvali na byte, ktorý sme si spolu kupili. Jedného dňa prišiel pre mna do roboty a isli sme domov, lenže nezabocil k nam, ale isiel na inú trasu. Pýtam sa, kam ideme? A on ze: Ideme na faru za kňazom, opýtat sa na terminy svadby a na náuky… 😀🙈♥️😍 moje “zasnúbenie” 🫠
ja. neľutujem. a svadba bola o 2 svedkoch. tiež neľutujem. nemuseli sme sa brať (dieťa nebolo na ceste), proste sme sa chceli 🙂 a už je to dllllho odvtedy, žiadna trauma sa nekoná ani po rokoch
U nas to tak tiez bolo. Otazka a svadba do mesiaca.
Akurat sme zrovna skoncili skolu, mali obaja pracu, mali uz dohodnutu kupu bytu (isli podpisovat zmluvu nan). Tak sme pridali svadbu a vzali to uz 4 v 1 a bolo.
@bylinka25 u nas to bolo tak, že po 8 rokoch randenia a skončenia výšky sme sa spolu nasťahovali do domu a začali sme tak nejak spontánne vybavovať svadbu. Dali sme si dátum cca o 11 mesiacov. No a povedali sme to našim a moja mama sa hneď pýtala, kde je prsteň. Mne to nejako nechýbalo. Nakoniec pre pokoj na duši som si ho išla sama vybrať do zlatníctva, predavačke som povedala, že o pár hodin, ho niekto pride kupiť a odložila ho. Partner ho kúpil a hodil asi doma do šuflíka. Pred letnou dovolenkou mu vravím, že nech ho bere so sebou, pri mori aa zasnubime 🙂
A tak aj bolo, jeden večer pri prechadzke na plaži mi vyznal lasku a dal prsteň.
Neľutujem, že to bolo takto. Od svadby je už 7 rokov, spolu sme teda 15 rokov.
U nás rozhodlo tehotenstvo . Mala som necelých 19 muž 22 . Tak že sa ideme vziať … 2 mes pred svadbou prišiel na pytačky k nám s kyticou pre mňa a pre mamu popýtal našich či ma dajú a na mňa potom také oči 🥺 a ty ma chceš ? 😄😄😄😄 vravím že čo už mi ostáva 😄😄😄 tento rok 14 výročie ideme stavať domček máme jedného syna …. a prekonali sme toľko že už podľa mňa ostaneme spolu navždy 😄😄
My sme boli spolu uz cca 5 rokov, skoncila som akurat VS a v septembri sa vydavala svagrina. Ako tam tak sedime na jej svadbe pri stole, tak drahy len tak sucho skonstatoval. Hm, asi by sme sa mali aj my zobrat. Ak si to zorganizujes, tak si ta vezmem..... Tak som si to zorganizovala, som vydata uz vyse 18 rokov.
Vydata som, oficialne zasnubena som asi nebola... teda nemala som prsten ani nejake obrovske pytacie gesto.... otazka a svadba o par mesiacov. Spolu sme vyse 25 rokov.
Ja som síce žiadosť o ruku dostala, ale žiaden prsteň ani zásnuby sa nekonali. Ja si síce na gestá potrpim, ale nie na tie prázdne. A zásnuby mi pripadajú ako načisto prázdne gesto.

Ja som povedala muzovi ze si ho nezoberem ked ma nepoziada o ruku 😅 to sme uz mali svadbu davno naplanovanu. Den pred svadbou ma poziadal. Ale nebolo to take akoby som si predstavovala.. ked ja som to cakala v mnohych situaciach predtym. Tak ani prsten snubny moc nenosim. Len obrucku.