Nezhody medzi kamarátkami

13. júl 2023

Mám najlepšiu kamarátku od detstva,vždy sme tu boli jedna pre druhú(myslela som si). Častokrát ma sklamala no vždy som jej odpustila.Vybavila som jej aj robotu u nás vo firme.Po zapracovaní spravila chybu čo som ja samozrejme hlasila nadriadeným.A odvtedy sa na mňa hnevá že mala som držať ústa a nikomu nič nepovedať.Skor či neskôr by sa na to došlo aj tak.Ja som úprimný typ človeka a nerada klamem.Robila viac chýb maličkosti,po čase ju prepustili.Odvtedy kade chodí len kyda na mňa že kvôli mne.A že sme už není kamarátky lebo máme úplne odlišné povahy.Ze ona potrebuje okolo seba ľudí čo jej dajú vo všetkom pravdu.A ja som zlá na ňu lebo si poviem svoj názor.To je vďaka za to že vždy som pri nej stála,x krát som jej vypomohla či finančne alebo duševne.Na to už zabudla.Neaku dobu sme prestali byť v kontakte.Obcas keď mi napíše ako sa mám,odpíšem stroho.No vždy nasmeruje tému na to ako sa sklamala vo mne.Ze odvtedy nevie si nájsť prácu a teraz cez prázdniny je sama doma s deťmi,že jej to už lezie na nervy a stále to isté dookola.Ako by ste sa zareagovali,prerušiť s ňou všetky kontakty?

vanilkovazmrzka
13. júl 2023

Dost toxicka osoba, taku v zivote nepotrebujes.

zmrzlinka2021
13. júl 2023

To su tie toxicke osoby, ktorym "sluzis" a "si tu pre nich" a v podstate ty sama si jej ukradnuta.

anickaaa6aaa
13. júl 2023

No a z tej druhej strany. Ak ste boli také kamošky a videla si urobila alebo robí chyby prečo si ju najskôr neskusila upozorniť ak si o Tom vedela? A namiesto toho hneď hlásiť ďalej? Tiež by som bola na teba asi naštvaná

ivana11155
13. júl 2023

Nahlásila si ju nadriadeným? Neviem čo to bola za chyba ale toto by som neurobila takto. Ja by som jej povedala nech si chybu po sebe opraví a keď nie, až potom by som povedala šéfovi. Jasné, že toto berie ako podraz.
Ale celé to vaše kamarátstvo je onicom, nedokážete sa podporiť, nenapĺňa ta taketo kamarátstvo s ňou, načo to po tomto všetkom nasilu držíš? Odstrihni ju a časom príde nová kamoška.

autor
13. júl 2023

@anickaaa6aaa
@ivana11155 Áno nahlásila som ju ,lebo spreneverila peniaze z firmy na svoje vlastné potreby.Ako som písala hore skôr či neskôr by sa na to aj tak došlo.

basullinka
13. júl 2023

Prerušila by som kontakty.

zorkahorka
13. júl 2023

Na kamosky sa nebonzuje. Nemala si sa do toho starat. Necudujem sa, ze sa hneva

ema22270
13. júl 2023

Toto su veci, co bolo treba urobit, nahlasit ju, keby si to neurobila, mozno by vyhodili teba z firmy, cize radsej nech sa ukazala v pravom svetle....

zmrzlinka2021
13. júl 2023

@zorkahorka
Poukazat na podvod, spreneveru by mala byt nasa psia povinnost. Lebo stale bude slovensko v riti, ked budeme si zakryvat oci pred zlom.
Ak vies o podvode, o konani zleho a zakryvas oci, zucastnujes sa danej veci ako spolupachatelka.

zmrzlinka2021
13. júl 2023

Autorka,

osobne by som za kamaratku nechcela mat podvodnicku, zlodejku... stretavaj sa s ludmi, ktori maju tvorit tvoj svet a posuvat ho dopredu. Ona vzdy bola tam kde je aj teraz a vzdy tam aj bude.

toskanka
13. júl 2023

@autorka Tak to potom nebola chyba, ale priestupok. Sa mi nechce veriť, ze ju hneď na mieste neprepustili, ale pokračovala v práci, kde, ako píšeš, sa dopustila viacerých menších chyb a potom ju prepustili.

mikadooo
13. júl 2023

Áno, jasné, že prerušiť kontakty. Čo ty vlastne z toho "kamarátstva" máš? Nevravím, že treba byť vypočítavý, ale nechápem na čo sa chceš silou mocou držať tejto baby, "odpúšťať" jej do nemlátom, atď. Prečo si to vlastne v minulosti robila? Nemáš tak trochu spasiteľský komplex?

autor
13. júl 2023

@ema22270 Aj ja si tak myslím keby som nebola povedala mohli by prepustiť mňa.
@mimka1402 Je v tej diskusii niečo podobné,no nepísala to ona.My sme nechodili spolu na SŠ ani nemáme v rovnakom veku detí.
@mikadooo Lebo ju mám rada a viem že človek vekom sa mení.Tiez viem aké ťažké je nájsť si kamarátku vo vyššom veku.

cacianka
13. júl 2023

Ja by som jej útoky vrátila, slušne ale dôrazne by som jej rovno napísala, že sklamala ona teba a ako.
tak ako si to napísala tu : stála si pri nej, pomáhala, viac x ťa sklamala ale vždy si ju brala ako kamošku a odpustila si.
Že aj prácu si jej vybavila a ona čo ? Spreneverila peniaze, podrazila tým aj teba a či si myslí že jej budeš vo všetkom držať chrbát a hubu ? Aj teraz ukazuje charakter, keď ťa ohovára a zhadzuje svoju vinu, svoje prusery na teba. Kľudne jaj napíš aj to že po tomto podraze a sklamani s ňou rušiš priateľstvo a ak neprestane na teba kydať, tak všetkým vytmavíš že je v podstate zlodejka...
Veď si kvôli nej mohla prísť o prácu a poškodila by si si reputáciu. S bilagom defraudant sa ťažko žije a hľadá práca

zorkahorka
13. júl 2023

@zmrzlinka2021 sama povedala,ze by sa na to prislo... druha vec je to, co pises - nad takou kamoskou, ktora je schopna takyo kradnut, by som pouvazovala...

zmrzlinka2021
13. júl 2023

@zorkahorka Najhorsie na celej veci je, ze niekoho odporucis, vybavis, pomozes a nie ze sa neosvedci, este aj spravi hovadinu ako kradez. Preto ja velmi zvazujem, koho kam odporucim