icon

Nezhody vo vzťahu

27. aug 2025

S priateľom nemáme ideálny vzťah, obdobia harmónie a šťastia sa mihnutím oka pravidelne menia na tichú domácnosť. Aj za maličkosti. Kým v začiatkoch vzťahu sme si každú nezhodu vykomunikovali, teraz sa pre čokoľvek sa mu nepáči odmlčí, odmieta komunikovať, je arogantný, drzý.
Naposledy keď ma ako malé dieťa požiadal nech vyskúšam kde ma prst v nových nevychodených topánkach, neodhadla som silu, zabolelo a tak ako som kľačala ma udrel po hlave. Nebolo to silné, zabolelo ma len, že to vôbec spravil. Neprišlo žiadne ospravedlnenie, ani po celom dni tichej domácnosti. Iniciátor som bola zase ja.. namiesto ospravedlnenia a najmenšej ľútosti čo sa stalo som vraj mala dostať hneď po hube. Ani neviem prečo to píšem, možno potrebujem len počuť, že ja všetko príliš prežívam..

anonym_ecbd1b
27. aug 2025

@anonym_autor čo tak prežiť rozchod a nájsť si niekoho normálneho?

anonym_f4e52e
27. aug 2025

Partner si ťa neváži ,čiže na vzťah je nepoužiteľný.Zrejme si náhrada za jeho matku ,mám doma takého istého *uja

anonym_ff1b02
27. aug 2025

Prežívam to iste, ale skôr sa pre maličkosť nahnevá a ja za všetko môžem, nafúkne to do enormných rozmerov a vždy za to môžem len ja a nikdy sa neospravedlní, tiež neviem čo robiť je to dobrý, milujúci partner je to tak raz za mesiac ale ubíja ma to, ale zasa neviem si predstaviť že by som ho nechala lebo každý jeden chlap je nejaký vadny

mimikarol
27. aug 2025

Toto si necháš? Si normálna? Pozbieraj zvyšky sebaúcty a rozíď sa s ním. Čo je on retard že si nedokáže vyskúšať topánky sám? A celkovo čo je to za hovado?

tenerifka
27. aug 2025
@anonym_ecbd1b

@anonym_autor čo tak prežiť rozchod a nájsť si niekoho normálneho?

@anonym_ecbd1b co tak prezit rozchod, nikoho si nehladat a postavit sa na vlastne nohy?

komplikovana
27. aug 2025

@anonym_autor urcite neprezivas a neprehanas. Take spravanie urcite do vztahu nepatri. Ked si to videla?

7miriam77
27. aug 2025

Riadny pako, čistý magor, toto by som isto netrpela kvôli nijakemu chlapovi...očividne mu chýba rešpekt voči tebe a pravdepodobne ťa nemiluje. Zachovaj si hrdosť a daj mu pá pá

tenerifka
27. aug 2025
@anonym_ff1b02

Prežívam to iste, ale skôr sa pre maličkosť nahnevá a ja za všetko môžem, nafúkne to do enormných rozmerov a vždy za to môžem len ja a nikdy sa neospravedlní, tiež neviem čo robiť je to dobrý, milujúci partner je to tak raz za mesiac ale ubíja ma to, ale zasa neviem si predstaviť že by som ho nechala lebo každý jeden chlap je nejaký vadny

@anonym_ff1b02 naco potrebujes vadneho chlapa? Len aby nejaky bol? Naco? Ved na sex ti staci fesny mlady sused, a po ñom nech tiahne do svojho.....

bystrozraky
27. aug 2025

@anonym_autor Ak chceš počuť, že to príliš prežívaš: "príliš to prežívaš". A teraz naozaj -sama píšeš, že to nie je ideálny vzťah, tak prečo si nenájsť lepší? Alebo chceš, aby sme ťa len poľutovali? My nepoznáme presné dôvody ani tvoju presnú situáciu, ale podľa toho, čo píšeš, asi sa chceš rozísť a hľadáš len také malé postrčenie a konfirmáciu 🙂 tak ju mas 🙂

anonym_ecbd1b
27. aug 2025
@tenerifka

@anonym_ecbd1b co tak prezit rozchod, nikoho si nehladat a postavit sa na vlastne nohy?

@tenerifka áno, môže byť, ale človeku by bolo samému asi smutno

januska12323
27. aug 2025

@anonym_autor príliš prežívaš keď ťa treskne?? Čítaš to po sebe? Prečo s takým chujkom ostávaš?

anonym_ff1b02
27. aug 2025
@tenerifka

@anonym_ff1b02 naco potrebujes vadneho chlapa? Len aby nejaky bol? Naco? Ved na sex ti staci fesny mlady sused, a po ñom nech tiahne do svojho.....

@tenerifka nie nestačí, som z neúplnej rodiny, vlastne nemám nikoho, ja potrebujem partnera na celý život, a mala som viac vzťahov všetky boli horšie … a všetkých aj čo poznám tak majú niečo čo fakt nie je ok … už som si vybrala, Len sa tiež snažím nájsť riešenie

vler
27. aug 2025
@anonym_ecbd1b

@tenerifka áno, môže byť, ale človeku by bolo samému asi smutno

@anonym_ecbd1b akoze tisickrat radsej byt sama ako sa nechat takto otlkat a toto znasat

tenerifka
27. aug 2025
@anonym_ff1b02

@tenerifka nie nestačí, som z neúplnej rodiny, vlastne nemám nikoho, ja potrebujem partnera na celý život, a mala som viac vzťahov všetky boli horšie … a všetkých aj čo poznám tak majú niečo čo fakt nie je ok … už som si vybrala, Len sa tiež snažím nájsť riešenie

@anonym_ff1b02 vyskusala si vobec niekedy, ako ti moze byt dobre samej?
Za seba ti poviem, ze najstastnejsie a najspokojnesie obdobie v mojom zivote bolo medzi prvym rozvodom a dalsim vydajom. Som druhykrat vydata 26 rokov, manzel je pohodak a zaroveñ pracant a starostlivy ako manzel, aj ako otec..... Ale ta mentalna pohoda, ked nie si nikomu zaviazana, sa neda nijak nahradit. Zarobis si, usetris nieco, utratis nieco.... V tv zapnes, co sa ti paci, vypnes, kedy ty chces..... Neumyvas chlpy v kupelni, uvaris si tofu so salatom a nikto ti na to nepinda, celkovo za jedlo das stvrtinu z toho, nez ked je pritomny chlap. Na dovolenku ides kam chces a kedy chces..... Nemusis sa nikomu prisposobovat. Len hormony su sviña, do urciteho veku nas riadia stylom, ze mame potrebu sa mnozit, a preto sa vydavame/zenime, mame deti......

anonym_ecbd1b
27. aug 2025
@vler

@anonym_ecbd1b akoze tisickrat radsej byt sama ako sa nechat takto otlkat a toto znasat

@vler veď nemyslela som s tymto individuom....

anonym_9eace5
27. aug 2025

Kde na tych chu….v chodite …Vsak to by ani vlastna matka doma nechcela. Urcite nie si ani taka hlupa, ani taka skareda, aby si sa viazala na taky vadny kus.

anonym_805069
27. aug 2025

@anonym_autor predtým ako ho definitívne pošleš do teplých krajín mu skús poriadne stlačiť pri sexe gule, či ti fakt dá po papuli🤔

emaakajka
Autor odpoveď zmazal
anonym_ff1b02
27. aug 2025
@tenerifka

@anonym_ff1b02 vyskusala si vobec niekedy, ako ti moze byt dobre samej?
Za seba ti poviem, ze najstastnejsie a najspokojnesie obdobie v mojom zivote bolo medzi prvym rozvodom a dalsim vydajom. Som druhykrat vydata 26 rokov, manzel je pohodak a zaroveñ pracant a starostlivy ako manzel, aj ako otec..... Ale ta mentalna pohoda, ked nie si nikomu zaviazana, sa neda nijak nahradit. Zarobis si, usetris nieco, utratis nieco.... V tv zapnes, co sa ti paci, vypnes, kedy ty chces..... Neumyvas chlpy v kupelni, uvaris si tofu so salatom a nikto ti na to nepinda, celkovo za jedlo das stvrtinu z toho, nez ked je pritomny chlap. Na dovolenku ides kam chces a kedy chces..... Nemusis sa nikomu prisposobovat. Len hormony su sviña, do urciteho veku nas riadia stylom, ze mame potrebu sa mnozit, a preto sa vydavame/zenime, mame deti......

@tenerifka vyskúšala, bolo to super ale niečo mi chýbalo a áno ja už mám aj na to vek

lenuska9999
27. aug 2025

@anonym_autor tvoj muž je chorý. Nájdi v sebe aspoň štipku sebaúcty a odíď z tohto vzťahu

betulinka1
27. aug 2025

@anonym_autor zacina to jemným capnutim, potom postrčením a potom sa to stupňuje. Cize je cas vztah ukoncit. Evidentne tvoj priatel ma nejaky problem v hlave.

rezanka37
27. aug 2025

Rozchod, jednoznačne

sova7
28. aug 2025

Zase ďalšia. To kde sa toľko vadnych chlapov nabralo? Chlap povie žene že by mala dostať po hube. Ona sa pýta či je precitlivena. Ty si kde vyrástla? Miesto debaty tu si už mala byť po rozchode. Ale zrejme tu budeme za čas čítať priateľ ma bije ale iba raz za čas inak ma miluje a môžem ho nejak prerobiť?

sova7
28. aug 2025
@anonym_ff1b02

@anonym_ff1b02 nie je to dobrý milujúci partner

anonym_ff1b02
28. aug 2025
@sova7

@anonym_ff1b02 nie je to dobrý milujúci partner

@sova7 za to že ma človek jednu chybu neznamená že je zlý 🫣

sova7
28. aug 2025
@anonym_ff1b02

@sova7 za to že ma človek jednu chybu neznamená že je zlý 🫣

@anonym_ff1b02 pravidelne výbuchy agresivity a to co opisujes je agresivita a spôsob manipulácie a nasilia nie chyba. Je to vada jeho osobnosti. Kto takto dokáže zautocit na ženu ma v sebe niečo zle a v skutočnosti skrýva že ženy neznáša alebo ich moc nemusí a je to prejav neúcty

emaakajka
Autor odpoveď zmazal
anonym_1d4cf6
28. aug 2025

radiť niekomu, koho život neprežívate je dosť ošemetná záležitosť .....ale nedúfajte, že sa to zmení, nezmení a bude ešte horšie...ak chcete prežiť zvyšok života s plačom do vankúša ostaňte ...ak nie, zvážte rozchod , pretože prídu oveľa horšie problémy a starosti a ak ich partner rieši tak, ako ten Váš, tak ....

laila22
29. aug 2025

@anonym_autor áno príliš to prežívaš. Je to úplne normálne správanie vo vzťahu, že sa vôbec pýtaš... Sprav si s ním dieťa, isto sa všetko zmení...