Nezvyčajné správanie partnerovej rodiny
Ahojte, mam 2 otazky...ako vnimate ak dospelé deti medzi 35 a 40 pred spanim a pri stretnuti bozkavaju matku na usta.. A aj medzi sebou sa bozkavaju na ista ked sa stretnu.. Pre mna to je prilis.. A ako vnimate ked svokre a svragrinej vadi ak ideme s partnerom na dovolenku. Automaticky sa zduje jedna alebo druha... A kazdy rok maju tendenciu pozadovat dovolenku s nimi bezo mna... Tvrdia ze ho odtrham od rodiny...
Vnímam to tak že by už mal konečne po toľkých rokoch pretrhnúť pupočníkovú šnúru a postaviť sa k veciam ako správny chlap. Ak si je neho partnerkou do života a ráta s tebou dlhodobo tak tým smerom ak si pre neho iba krátkodobá rozkoš a chce naďalej sedieť mamičke na sukni tak tým smerom. Oboje naraz sa nedá.
Bozky podľa mňa sú ok
Len to pozadovanie dovolenky je otázne
Ako sa dá nútiť dospelého chlapa na niečo čo nechce
A že im to vadí? veď môže
Ako to vnimam? Ze je to patologicke spravanie. Rovno mozu spolu vsetci spavat v posteli.
Vnímam to tak že by už mal konečne po toľkých rokoch pretrhnúť pupočníkovú šnúru a postaviť sa k veciam ako správny chlap. Ak si je neho partnerkou do života a ráta s tebou dlhodobo tak tým smerom ak si pre neho iba krátkodobá rozkoš a chce naďalej sedieť mamičke na sukni tak tým smerom. Oboje naraz sa nedá.
@anonym_fec661 neustale musi robit co prikaze... Vsetko sa podriaduje jej.. Vecer pred spanim pusa na usta.. A nuti aj mna
@anonym_fec661 neustale musi robit co prikaze... Vsetko sa podriaduje jej.. Vecer pred spanim pusa na usta.. A nuti aj mna
@anonym_autor tak máte 5? Či 35? U vás doma robí večer svokra? Ale vy ste u nej v jeho detskej izbičke?
Akože večer pre spaním ? ste manželia ked tu píšeš o svokre ? bývate u nej ?
@anonym_autor tak máte 5? Či 35? U vás doma robí večer svokra? Ale vy ste u nej v jeho detskej izbičke?
@anonym_fec661 v prípade ze sme na navsteve u nich alebo ona u nas.. A najhorsi argument je po 11 rokoch.. Ako si ta mam zobrat ked neakceptujes rodinu
Teraz seriozne, v momente ako by som 1x videla pusu na usta od matky mojmu dospelemu partnerovi 35+ moja jedina myslienka by bola “fuj” a uz by nebol moj partner. Proste nie, bolo by mi z toho divno-nechutne a hned by moj zaujem o neho opadol. Ocividne to nie je jedine spravanie za hranicou co sa tam praktizuje.
A ze nuti aj teba? Wtf?? Ty tiez nebudes ok ak si sa hned voci tomu razne neohradila, co mas 6 rokov?
Ty to trpis 11 rokov tak co sa terza pytas na nazor?
K zvysku sa ani nevyjadrujem? Ze dovolenka bez teba atd - sama ked si to sebe precitas necitis sa hlupo?
@anonym_fec661 v prípade ze sme na navsteve u nich alebo ona u nas.. A najhorsi argument je po 11 rokoch.. Ako si ta mam zobrat ked neakceptujes rodinu
@anonym_autor ja si nemyslím, že váš problém je to, že chlap si da pusu s mamou alebo raz za rok idú na dovolenku
Skôr by som sa pozrela na každodenné fungovanie
@anonym_autor ak by mi chlap povedal, že ako si ma má zobrať, keď neakceptujem jeho rodinu, tak v tej chvíli by som mala zbalené veci, alebo by som zbalila veci jemu. Pardón, ale ty máš koľko rokov a aké IQ, ak si s chlapom, ktorý sa pusinukuje na ústa s mamou a ktorý skáče ako mamička povie? Radšej sama, ako s takýmto chudákom.
Teraz seriozne, v momente ako by som 1x videla pusu na usta od matky mojmu dospelemu partnerovi 35+ moja jedina myslienka by bola “fuj” a uz by nebol moj partner. Proste nie, bolo by mi z toho divno-nechutne a hned by moj zaujem o neho opadol. Ocividne to nie je jedine spravanie za hranicou co sa tam praktizuje.
A ze nuti aj teba? Wtf?? Ty tiez nebudes ok ak si sa hned voci tomu razne neohradila, co mas 6 rokov?
Ty to trpis 11 rokov tak co sa terza pytas na nazor?
K zvysku sa ani nevyjadrujem? Ze dovolenka bez teba atd - sama ked si to sebe precitas necitis sa hlupo?
@anonym_13a351 ak by mi toto chlap povedal tak veľmi rýchlo by nebol mojim priateľom. A nie že 11 rokov sa niečomu takému podriaďovať. Ako on nech si dáva pusu neviem dokedy máme na dobrú noc ale ty to predsa nemusíš robiť. A teda ak by šiel chlap radšej na dovolenku s rodinou ako so mnou tak detto ho treba prenechať mame so sestrou
@anonym_13a351 ak by mi toto chlap povedal tak veľmi rýchlo by nebol mojim priateľom. A nie že 11 rokov sa niečomu takému podriaďovať. Ako on nech si dáva pusu neviem dokedy máme na dobrú noc ale ty to predsa nemusíš robiť. A teda ak by šiel chlap radšej na dovolenku s rodinou ako so mnou tak detto ho treba prenechať mame so sestrou
@sense dakujem.. Myslim ze toto mi stacilo a viem co robit
@anonym_autor túto otázku by si si.mala položiť ty. A dávno, uz by som tam nebola. Nezmení sa to.
@anonym_autor a ty si 11rokov vo vzťahu týmto individuom? Kam ste sa za 11 rokov vzťahu posunuli?
Tak môj muž povedal jasné svojej matke že u neho sme na prvom mieste ja a deti. Ona sa odula, proste klasika, ale ani v 30ke neskákal ako mamička pískala.
@anonym_autor mne by pusy na usta nevadili, dokonca by mi nevadili ani reci tych dvoch o tom, ze oni chcu s nim ist na dovolenku, ale sakra by mi vadilo, ak by sa moj chlap vo vsetkom podriadoval a prisposoboval mame a sestre. Toto to by mi vadilo velmi. 11 rokov by som toto urcite nevydrzala.
Aj on dava na dobru noc pusu na usta tvojej rodine? Pochybujem. Skus sa ho na toto vsetko spytat v opacnkm garde, keby toto co robi jejho rodina, robila tvoja. Ci by s tym bol ok..
Odporucam vsetkym psychiatra. A dufam, ze toto je troll.
@anonym_autor "A najhorsi argument je po 11 rokoch.. Ako si ta mam zobrat ked neakceptujes rodinu"
Myslim, ze tu asi naozaj nebude o com. Nevidim dovod si chciet za kazdu cenu vziat niekoho, kto jednak ma takuto rodinu (zdutu svokru a svagrinu, ze im beries chlapa), a jednak chlapa, co pusti takyto argument.
To akoby hovoril, ze si ta aj tak nikdy neplanoval vziat, lebo on patri iba mamicke.
@anonym_autor tvoja posledná veta hovorí za všetko, utekaj dievča
nech skúsi dať pusu na ústa na dobrú noc tvojmu otcovi :D rýchlo by ho to prešlo. no ale toto 11 rokov? fakt? prečo? za mňa je trápne pýtať si takú pusu od môjho syna, ktorý má 15. myslím, že sú aj iné prejavy lásky k rodičom ako pusy a skákanie ako oni pískajú. To už hraničí s manipulatívnymi sklonmi rodičov, čo sa určite podpísalo aj na povahe a psychike detí.
Ze by som u dala ochutnat vlastnu polievocku naspat..isla na dovolenku be neho...hned by pochopil kolkata bije 🙂
@anonym_autor Ano je to divne, ak to nevies tolerovat, tak neviem co tam robis. Tvoj partner to povazuje za standard, vyrastol tak, pre neho je to normalne. Tak nech si v tom zije.
@anonym_autor a keď jeho matku pred spaním pobozkaš na ústa ako Husák bozkával Brežňeva, tak už si ťa vezme za ženu? 🤔No, nepočúvaš, nebozkávaš svokru, veruže nie si dobrá nevesta. 🤣🤣🤣 Sa nediv, že si ťa ešte nezobral. 🧐 Ja by som mu navrhla, aby si pre vlastne dobro a hlavne dobro mamky skúsil hľadať poslušňejšiu nevestu. Ja by som pre vlastne dobro a psychické zdravie zvážila rozchod s týmto týpkom.
@anonym_autor A ja že moja svokra je divná. Tu je celá família divná aj tvoj priateľ
Ja svokre nikdy nedávam pusu. Len tak do vzduchu ak tak ideme a potom odchádzame domov, taká klasika, ale ani náhodou nie na pusu, ani na líca. Brrrrrr 😂😂
@anonym_autor dogrcala by som sa
Fakt 11rokov toto? Kde si bola do teraz? U mna je to hranica cez. Ok kym je dieta male. Ale dospela osoba?

Co na tom, ako ja to vnimam? Moj nazor absolutne nie je dolezity. Ano, je to podla mna divne a mimo. Nic to ale nemeni na ich ani mojom zivote. Ked in to vyhovuje, nech sa paci. A Ty si rozmysli, ci Ti vyhovuje ze si slraz s frajerom vezmes aj jeho rodinu a ci Ti to nebude raz prekazat pri detoch.