Nie je partnerstvo o prioritách a porozumení?
Ahojte, čo si myslite o situácii ktorá sa stala teraz s mojim priateľom … volal mi dnes po 5, či sa môžeme stretnúť … hovorím že teraz nemôžem niečo robím, ale neskôr áno. Tak on, že okej zavolám neskôr … tak mu hovorím, že nevolaj už dohodnime sa prosím teraz ( mala som toho veľa ešte urobiť, nakúpiť atď) Vymenoval mi, že ide nakúpiť a potom musí odbehnúť do prace na minútu. Všetko mame blízko bydliska aj bývame blízko seba. Tak sa pýtam že kedy teda a on že o hodinu. Pýtam sa koľko je hodín bolo 17:47. Takže cca 18:50 bude pri mne a napíše. Ja som sa na ten čas nachystala a už len čakala, že napíše a idem. 18:55 mi príde smska, že sa zdržal a ide ešte do tej roboty … ja mu píšem že v poriadku, ale ja sa už ponáhľam do obchodu takže stretnutie preložíme. Do 19:30 boli otvorene potraviny potrebovala som nakúpiť… Ísť do prace nemusel potreboval iba jednu nepotstatnu vec, ktorá by buď počkala do zajtra, pozajtra alebo kľudne po našom stretnutí mohol ísť … A ide oto že toto robí stále, stále je všetko podstatnejšie ako ja. Vždy som to ja ktorá počká kým on si všetko vybaví. Cítim tam stále 0 efort z jeho strany. Veď keď vie že ešte je v obchode a nestiha sa stretnúť somnou na čas tak aspoň predtým napíšem že nestíham. A mrzí ma, že nevynechá tu nepodstatnu časť v robote ale mňa … vždy ja na poslednom mieste keď sa nestíha … Vás by to nemrzelo? Povedala som mu to takto, ale iba ma zhučal, že preháňam, riešim blbosti a on takéto veci nerieši, že to bol jeho plán. Že to bolo pár minút … Nebolo … kým on prišiel z tej prace ja už som mala doma nakúpené …
A mavate este ine podobne situacie?
Lebo mozno 1) ta ma na haku, 2) nema len take prisne nemecke planovanie ako ty
@bluka2 napríklad teraz mi napísal, že dnes sa nemôže stretnúť lebo otec ho volal na záhradu … a keď bude mat večer čas sa ozve …
No tak rob teraz čo chceš a večer snáď keď sa ozve, môže dôjsť a môžte stráviť spolu čas, či?
Evidentne ťa nemá ako prioritu. Buď to akceptuješ, aj keď si uvedomuješ, že je to nesprávne alebo sa s ním rozides.
Chlap si sám určuje priority....to sa nedá rozkázať.
Keď je chlap zamilovaný, má ženu ako prioritu.
Napísať 5 minút po ..to je hulvatstvo....dokonca sa urazí, že on také nerieši.
Toto nie je chlap do manželstva...sorry, ale preto je veľká rozvodovosť lebo ženy tolerujú aj netolerovateľné.
Uvedom si, že ty a deti nebudete nikdy priorita a dokonca nemá ani úctu, lebo sa neospravedlní načas.
Ešte je možnosť rozísť sa a keď príde chlapec s prosikom, že si to uvedomil je možné uveriť zmene.
A čo je na tom, že ide dnes pomôcť otcovi na záhradu? Veď ty si včera večer tiež nemohla, lebo "Po 19:30 už som čakala doma na rodinu ktorá prišla a potrebovala som sa už venovať im." Tiež ti bola priorita tvoja rodina pred ním. Vyčítal ti to?
Kašli na neho. Keď je preňho všetko prednejšie ako ty.
Autorka, viem, ze teraz uz je neskoro, ale mala si sa ponuknut, ze pojdes na tu zahradu s nim. Aj budete spolu, aj sa zoznamis s jeho rodinou, aj skor bude porobene ked pomozes a potom budete mat viac casu na seba.

mne to pride ako keby sa dvaja zadani dohadovali na tajnej schodzke, vsetko naplanovane na minuty...vtedy mozem potom nie..uplne ako milenecky vztah alebo co