icon

Nie je pripravený na vzťah

27. aug 2023

Ahojte baby ale aj muži. Čo by ste robili, ak ste v nejakom vzťahu už dlhšiu dobu, kde vám je ok, máte sa obojstranne radi, pocuvate uz dlho ako lubi, ale, predložené vám bolo vysvetlenie z opačnej strany, že nie je muž pipravený na taky vzťah ako chcete momentalne vy, akože vzťah kde dvaja ľudia sú spolu na život, a bolo vám prednesené, že o pár mesiacov, (nakoľko sú tam závazky, kt. je treba vyriešiť z minulých životov na obidvoch stranách s tým, že vy ako žena ste si doporiadku svoj život dala a už chcete aj žiť, ale jemu to akosi trvá) Pocuvate uz neznesitelne dlho pre Vas kazdy ma nejaky limit a chce si usporiadať veci, niesme na začatku kde je zamilovanosť, a vy tužite robiť aj bežné veci na život, svoj zivot zit, čakala by ste na vyriešenie ? Mne stale ide hlavou, ze ak zena chce vyriesi veci a muz tiez , dokaze si veci usporiadať a hlavne aj kvoli tomu, ze nechce prist o toho druheho. Ale ja mam zmiesane pocity som nervozna, vystresovana dlhu dobu, chcem zit normalne , ale kvoli nemu som obmedzena pohadame sa, vykricim mu veci lebo uz sme v takom stadiu a on je ako zbity pes, ze on ma miluje. Stale mi trepe nejake nezmysli. A predlzuje cas. Doslova predlzuje. Vsak nech nesedi s kamaratmi na kave, ale nech si kupuju byvanie. Či som už tak sprostá a naivná ze som natrafila na idiota kt. zivot uziva co prichadza a v zivote nikdy sa sam nepohne lebo teraz ma z kazdej strany servis? A vsetci su v jeho v okoli ok, a ma ine priority.? Dajte mi nejake typy do kedy by ste cakali, ake ultimatum by ste dali sebe aj jemu a pod. Ci by ste vobec cakali na zazrak alebo by tahal kadelahsie.

kataina
27. aug 2023

autorka napísala že pán je ženatý? Nechce sa mi hladať a nie je mi jasna situacia. On je ženatý? Ona čaka že sa rozvedie? Oficialne pred rodinou , priatelmi aj pred bývalými su oni pár? Žijete oddelene? Autorka, objasníš nam to?

autor
27. aug 2023

@luccija mala som na mysli, ze pri normalne slobodnych ľudoch kt. maju vyporiadané svoje staré zaležitosti tam by problem nemal byť žiadny a vzťah sa buduje. ak sa majú dvaja radi, Tu, my sa radi máme ale evidentne nemožem tlačiť i keď mám už dosť na pílu, povedala som si, že teraz zatlačim a buď ujde alebo nie, ale on neušiel… on stale tvrdi že ma ľubi, aj ked narobim vietor on neujde, drži

jan510
27. aug 2023

typicky manipulator, uziva si pozornost, to ze ta vytoci a urobi si aj tak ako chce sam

luccija
27. aug 2023

Tak nejaký dôvod má....narobis vietor a aj tak sa nikam neposunie.Myslela som, že je ženatý a rieši iné veci..býva s rodičmi či?možno mu vyhovuje žiť život s kamarátmi na káve a k tebe prísť len občas.Zeny chcú väčšinou "hniezdo" a niekde začať...nemám rada chlapov čo nevedia čo chcú, zavádzajú buď, alebo ..buď chce byť s tebou, alebo nečakaj.Mozno nie je ešte zrelý na spoločné bývanie.Kolko máte rokov?

jan510
27. aug 2023

Skusala si si overit info co ti podsuva? Ci byvala nie je ozaj len zamienka

autor
27. aug 2023

@kataina nie je zenaty, mal partnerku, s ktorou Nežije 80% v domacnosti, su tam dve deti, dovod som nebola ja, už dlhsie nefungovalo (podla jeho slov), ja som mala tiez zivot vo zvazku a vyriesila som ho za urcite obdobie, ale teraz som ja v situacii kedy mam cakat, 20% je to, ze su tam ine veci, znamena rodina, rodicia, priatelia, deti, praca, a pod. ine nechcem dalej hovorit, verim ze nie jednoduche, keď má človek spoločne veci, Ja som taka, že chcem mať veci na poriadku a vobec netuzim aby sa hovorilo o tom, ze som rozbila rodinu, preto chcem, aby si vyriesil najskor veci co ma ale ide o to ze jemu akosi pojem casu nehovori nic, a potom sa da nieco budovať..

autor
27. aug 2023

@jan510 nemam si ako overit, neviem kde ako, odkoho, iba to co vidim,

autor
27. aug 2023

@jan510 preto chcem vediet dokedy je normalne cakat iny nazor na pohlad ine vnimanie

jan510
27. aug 2023

Nemusis cakat, tieto typy tazia z nadeje, da ti nadej miestami to aj vyzera ze uz sa to pohne a bum nic...proste toto robia a je na tebe ako dlho ides cakat a dufat

autor
27. aug 2023

@luccija ja 38 on 47

autor
27. aug 2023

@jan510 presne toto citim

babulkomale
27. aug 2023

@tenerifka prosim ta a to vies ako o Kate a Wiliamovi? Robila si im slona na rande? 😃

number19
27. aug 2023

"preto chcem, aby si vyriesil najskor veci co ma ale ide o to ze jemu akosi pojem casu nehovori nic, a potom sa da nieco budovať.."
No z toho co pises mam skor pocit, ze nema velky zaujem si tie veci vyriesit aj ked vie, ze ti na tom zalezi.
Takze asi nema az taky velky zaujem o teba, inac by to uz bolo vyriesene nie?

number19
27. aug 2023

@babulkomale “Waity Katie”

luccija
27. aug 2023

Ako sú veľké deti?podľa mňa má krízu stredného veku a sedí na 2 stoličkách.To hovoria všetci, že doma to bolo zle, teraz nie deti sú malé, rodina...buď je rozhodnuty odísť, alebo nie.
Čím budete spolu dlhšie, tým sa mu zunujes a zistí, že aké to je také to je, ale doma to pozná, nechce sa mu deliť o majetok, deti, rozvod niečo už vybudovali... takéto veci sa väčšinou riešia v zamilovanosti a, keď neodíde teraz, tak nikdy.
Ja by som sa stiahla a uvidíš...to, že Ti rozpráva ako Ta má rád je pekné, ale treba činy...lebo takto Ta bude naťahovať rok, dva, tri a to si môžeš nájsť iného partnera
Ty máš deti či tajne dúfas, že budete mať spolu?

ahhola
27. aug 2023

Ty si ideš budovať nový život zo 47. ročným chlapom... 🙃
Ten už ti na všetko kašle, co na nom vidíš, prisim ta, aké má kvality?

Tam nech sa vráti k žene s ktorou má deti alebo nech sa hrá na starého mládenca, z toho nekuka nič, pre teba. Však ty ešte môžeš klofnut mladšieho chlapa a nie nerozhodne hebedo v prechode ... zamysli sa▪️
Znova a lépe😃

tenerifka
27. aug 2023

@babulkomale bozinku, ved to bolo vsade, aj dokument tusim na Netflixe, ale to az potom, co porodila prve 2 deti

autor
27. aug 2023

@luccija
@ahhola 😅 poviem Vám je to veľmi zaujímavé až na to že som v tom ja. Áno všetko viem, v zamilovanosti stratí muž/ zena hlavu a odíde.. ale ja som nechcela vyuzit tieto veci, mala som aj ja vztah kt. som musela ukončiť a nechcela som sa nikde ponáhľať. No a teraz mam starosť s týmto. 🧐 normalne je to možné zmevy?! 😳 tam bolo toto, že on má svoj vek a trieska do vetra? Tak ako to mam vyriešiť..

autor
27. aug 2023

@ahhola co mu dam ake ultimatum mesiac a potom skoncim.?

dadis
27. aug 2023

A ty deti mas? Chces? Nechces? Tiez mi nepride perspektivny..

autor
27. aug 2023

@dadis mam , nechcem

dadis
27. aug 2023

A ty chces, aby sa po polroku k tebe stahoval? Ci ako myslis dalsi krok? Tvoje deti su s tym ok? Podla mma je skoro na taky krok.

autor
27. aug 2023

@dadis gro celeho pre mňa je, že netúžim byť druhoradá, tzn. nech sú veci jasne ukončené, kt. majú byť ukončené definitívne na vzťah. Veľmi sa nedá ťahať na dve strany. Nový sa da budovať iba vtedy ak su veci predošle končené. Potrebujem vidieť a cítiť nie počuť, že chce dať veci doporiadku. Nie bývať zatial nie, ale existencia nového partnera, kde vidiš, že ten partner je ako človek pri tebe a myslí veci skutočne že chce, je pre mňa doležité, mať ten cit. Vidieť z neho toto lebo zatiaľ iba do vetra..

dadis
27. aug 2023

Chapem. A ta jeho partnerka teda o vas vie? Co znamena, ze je na 80% doma?

luccija
27. aug 2023

Prepáč, ja si myslím, že neodíde, keď sa boji spraviť prvý krok pobaví sa a nechá to ísť do stratena.Ty si nervózna, lebo chces viac a on Ti povedal toto...

""nie je muž pipravený na taky vzťah ako chcete momentalne vy, akože vzťah kde dvaja ľudia sú spolu na život, a bolo vám prednesené, že o pár mesiacov, (nakoľko sú tam závazky, kt. je treba vyriešiť""

Koľko chce času nech sám povie...on sa bude s tebou stretávať, ale neodíde z domu.Posli ho do haja

januska12323
27. aug 2023

Správne chápem, že si milenka?

ahhola
27. aug 2023

Kopni ho do riti... zajtra je taky pekný dátum, zajtra by to slo🌞
Podla tvojich litanii zas na to pôjdeš zo všetkými emóciami...
Napíš mu sms končíme, číslo zablukuj v mobile hlavne v hlave.
On to s tebou skončil už dávno, len si nepostrehla🤣

autor
28. aug 2023

@ahhola 😂
@januska12323
@luccija neviem to definivať, ale v tejto pozícii sa dosť zle cítim. A je mi to samej až veľmi neprijemné. Je milenka taka zena, kde nie je muz zenaty? Kde skoncil so svojou partnerkou este predomnou ale je to kontakt na veci spolocne, deti a pod? 80% nieje doma, 20% ale je 🤨. Možno klame. Možno sú to vyhovorky. Možno je to presne ten muž, kt. zavádza, pohrá sa, ale zodpovednosť žiadna. Ak by skončil dávno nič by ho nezaujimalo, ja tomu nerozumiem. Možno sa nechce vzdať ničoho čo má a zmeniť život nechce a rozpráva a rozpráva okolo toho iba. Možno nechce taký nový vzťah možno chce byť sám pre seba kamarati a pod. 🤨 Dobre dakujem vsetkým veľmi za nazor, pokúsim sa to teda vyriešiť. Lebo už teda v žiadnom prípade nebudem čakať donekonečna. Všetkym ďakujem ❤️

dadis
28. aug 2023

@autorka ano, milenka si aj v pripade, ze nie je zenaty..ako si prisla na to, ze nie si? To, ze nie je zenaty s matkou svojich deti a navyse ma pomimo pomer - len dotvara obraz o jeho charaktere. Ale pokojne sa tvar, ze je to tvoj priatel. Minochodom a u teba je kolko %? Predpokladam, ze este menej..Preto ta tvoja nespkojnost..

autor
28. aug 2023

@dadis nechcem sa tu hadať, potrebovala som počuť nazor na veci, pomohli ste, ďakujem, ostatné si doriešim sama 😊😉