icon

Nový kolega ma láka viac než manžel

8. jan 2025

Som vydata, som verna 11 rokov… mame krizu s manzelom, uz to bude 2 rok. viazne nam komunikacia, mam pocit ze odkedy som mu dala syna, mu na mne nezalezi.
do firmy kde robim, raz za cas chodi externista, volajme ho
Michal. mam ho plnu hlavu :/ je trpezlivy,smejeme sa, uci ma nove veci dolezite pre
moju karieru, a hlavne, nenormalne ma pritahuje. ked som pri nom, citim sa mladsia, krajsia, je odomna mladsi o 9 rokov, ja mam 37. ovladam sa, mame profi vztah ale neviem co sa to so mnou deje.

dnes som mala skvely pracovny den, plny emocii, chcu
ma povysit, velmi by som to potrebovala prebrat s manzelom, zial nemal velmi cas, zaujem… neviem. nemame spolocne plany. tuzim po inom byvani - byvame prilis blizko svokry- vo dvore), tuzim po druhom dietati ( manzel vobec nie) dufala som ze si dame aspon pohar vina, ze pozdielame nieco… ved sme manzelia.

Bola som vecer vo fitku, muz si lahol so syncekom, dufala som ze si najde par minut este ked ho uspi. opat som tak osamela. opat myslim na Michala…

pisem velmi uprimne, som triezva. som smutna. nieco je zle. a ja nemam odvahu priznat nahlas ze co.

vdaka za docitanie :(

otazka znie: Tak coho sa bojim a co
mi neda spat???

Strana
z2
sono2
8. jan 2025

Uži si s ním, alebo odolaj???

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
janinah
8. jan 2025

Co čakáš od Michala? Keď máte profil vzťah na com sa tak veľa smejete? Povýšenie moz3s prebrať s manželom
cez víkend,bude viac času a menej únavy...
Nestrat to co máš pre vidinu niečoho,čo je len ilúzia ci zbožné prianie.Nekompkikuj si život, môžeš stratiť všetko.

petamich
8. jan 2025

Michal mozno nebude az taky zazracny a imponuje ti hlavne tym, ze ti venuje pozornost, je na teba mily...a to je to co ti doma evidentne chyba, faktom je, ze Michala nepoznas, nevies aky je v skutocnosti a ci si jeho partnerka doma nevyplakava za to iste co ty 🤷‍♀️ s manzelom to riesite? ci prezivate a operativne fungujete

janinah
8. jan 2025

@kittykat22 zvykneš takto podobne klamať manželovi? Mne by toto ani nenapadlo...neklamem a to iste čakám aj dostávam od druhej strany...sme dospeli.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
janinah
8. jan 2025

@kittykat22 nerobím,len sa vyjadrujem,ak niekto radi somarinu...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
8. jan 2025

s manzelom odkladame rozhovory stale… kvoli nemu. jeho unave. jeho vyletom. vsetko co mna trapi, je pre neho nepodstatne.

nechcem zahodit to co mam. ano poznam to ze nevymen 90 percent kvoli tomu ze inde vidis 10 percent…
citim to
inac. ze “ krmim mrtvu macku” . ze odkladam zivot a moje sny na “potom”. ze zijem zivot niekoho ineho. moj manzel je sebec. zial
vidim to az teraz.

barborachors
8. jan 2025

Zas jedna, co sa robi svätou, lebo porodila. Ako ze dala mužovi syna? Co sme zas v 15. storočí? Myslis zabaleného v krabicu s previazanom mašľou? Snad ste si syna robili spolocne?
Ked sa uz teda pýtaš, tak ako inteligentný tvor dobre vies co sa deje. Vylučujú sa ti do mozgu hormony a šibe ti z toho. A kolega sa dobre udrbava, ze stara sa do neho rachla ako pubertiacka. Venuj sa pekne mužovi a na zajaca zabudni. Ten nechce mydlit mylfky ale 20 ročne pipky mlade. Budes v obraze, ked na to prides aj sama.

autor
8. jan 2025

@barborachors nie je to prvy x co na mna reagujes, opat takym agresivno- posmesnym stylom. sorry, ked ta rozculuje ako rozmyslam 😅 chcela by som ta spoznat osobne, mozno by sme aj kamosky boli, lebo taketo vtipy ma bavia…treba sa drzat pri zemi.

a 9 rocny rozdiel je uz pre teba MILFka??? pre mna vobec.

by ma zaujimalo
aky zivot zijes ty, ked sa takto vyjadrujes k pribehu inej zeny. ale ok. dik za prispwvok

duunlo
8. jan 2025

Michalovi otrc frndu, poriadne si to uzijte a mas co si chcela 😅 len o tom este nevies, to ti dojde neskor. Nemas za co 😝

petracandle
8. jan 2025

"Zahrabáva ti" lebo manžel ti nedáva pozornosť a má ťa na háku (veľmi smutné).
Čo sa kolegu týka, tak ako tu už jedna trefne spomenula - nevieš aký je reálne v súkromí, možno jeho frajerka tiež doma plače, že sa jej nevenuje 😃
A áno, preňho si milfka, lebo už máš dieťa, kým on obháňa 25 ročné (čo ale nemusí znamenať, že sa mu výzorovo nepáčiš).
V skratke, s kolegom mimo mileneckého vzťahu by aj tak nič nebolo, čiže popracuj na vzťahu s manželom. Rozdajte si to 3x a hneď prestaneš myslieť na kolegu 😃

viera27
8. jan 2025

Pozri, rozumiem, ze sa citis zle a mate krizu. Ale toto su vazne veci, treba byt uplne uprimna k sebe. Hormony sa totiz vedia zahrat velmi nepekne. A na toto musis po pravde vediet odpovedat sebe, nie nam, nie tu. To su len recnicke otazky:”Si si uplne ista, ze je to take zle? Nema nahodou tvoja “zamilovanost” taky vplyv, ze skresluje realitu v neprospech manzela? Je ten Michal naozaj taky skvely, alebo si ho idealizujes, lebo si nestastna? Povedala si na rovinu manzelovi, ze mate sakra problem?” Ak si nestastna a nefunguje zo, ries to, alebo aj kludne chod od manzela. Ale skus si to najskor sama vysporiadat a pripadne aj sama fungovat, kym sa mozno pod vplyvom okolnosti pohrnies niekam inam. Ono to totiz uz nepojde zastavit ani skryt len tak

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
dianka3
8. jan 2025

Mne tak napadlo každá ti tu radí zabudni na Michala a venuj sa manželovi. Však sa mu chce venovať aj tráviť s ním čas ale on je furt unavený alebo sa mu nechce alebo nemá čas a samé výhovorky. Čo keď práve tvoj muž má kdesi nejakú známosť a preto sa ti už toľko nevenuje. Chápem ze teraz máš v hlave Michala lebo on ti dáva to čo by mal tvoj manžel keby si to dostávala od muža ani nad ním nebudeš premýšľať. A zase riskovať to keď ho ani nepoznáš a nakoniec by sa z neho nejaký maniak vykľul. 🫤
Ja ti poradím ze Michala ber naďalej ako kolegu smeje sa ,žartuje atď .No a s manželom by si si mala sadnúť a porozprávať to čo cítiš a ak nebude sa chcieť rozprávať zase jeho trápne výhovorky typu ze je unavený a bla bla povec mu to rovno do tváre. Povec to čo cítiš a že ťa raní to ako sa k tebe chová proste všetko čo ťa trápi a uvidíš
Držím palce

viera27
8. jan 2025

@kittykat22 inak ano, “starsia” zena vie byt velkym lakadlom pre mladsich muzov. Nie malo synovych kamaratov aj spoluziakov z vysky kruzili ako osy, vecere varili ked som prisla na privat, fotili na tajno, sondovali, az bol nasraty. A teraz jeho kolegovia detto, chalani mladsi o 20 rokov a cerveni az za usami 😂. A ja som bola vzdy na starsich, minimalne 50 je pre mna zaujimave. Zato kamoska, ta vecne iba pod 30 randi. A rozhodne nema nudzu, skor sa ich zbavit potom nevie.

bolarazjedna
8. jan 2025

Súhlasím s @janinah, síce co písala @kittykat22 dostalo najviac "lajkov", ale mne to príde nezrelá reakcia "taktizovat", manipulovať, klamať uvedeným spôsobom, a budem čakať, že sa niečo vyrieši. Mozno to jej manžel vyhodnotí úplne inak a zareaguje inak, než tu väčšina očakáva, že teda " spamätá sa", že ženu môže stratiť...
Autorka, z textu mi vyplýva, že synček je ešte malý, príchod dieťaťa do rodiny ste s manželom nezvládli ideálne, odcudzili ste sa, je to častý jav, chyba ti pozornosť od manžela..... Možno aj ty by si mohla niektoré veci robiť inak....
Ja ti odporúčam vyhľadať psychologa. Nemusí to byť zrovna parová terapia, aj v rámci individuálnej terapie vieš dosť veľa pracovať na sebe, pochopiť svoje správanie vo vzťahu, viac pochopiť svoje pocity a co vlastne chceš.
A manzelovi dat najavo svoje pocity a túžby, očakávania asertívne, pokiaľ budeš mu vyčítať, že sa ti nevenuje, ešte viac a prehĺbi medzi vami priepasť. Je to ťažké, ja viem.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
viera27
8. jan 2025

@kittykat22 medzi “podlizovanim” a komunikaciou je este obrovsky priestor. Celkom ma prekvapuje, ako navrh komunikovat s clovekom, na ktorom mi zalezi (alebo fakt nechapem naco by som si ho brala) beries ako nejaku prehru, ponizenie. Je uplne normalne, ze niekedy ludia nerozumeju, ako ja nerozumiem napriklad fyzike. Kludne moze manzel zit v tom, ze vsetko je ok a nevsimnut si nic. A o tomto to bolo. Akykolvek vztah, na ktorom zalezi (nielen partnersky, aj kamaratsky, rodinny atd) by asi nemal byt stavany na principe kto “vyhra”. Prehravaju a vyhravaju obe strany, malokedy to ide inak.

yelena159
8. jan 2025

Baby, no a čo že je o 9 rokov staršia? Má len 37. Ja mám 26 a niekedy ma priťahujú aj 50 ročné milfky. O chlapoch ani nehovorím, som na starších.

@autorka Priťahuje ťa najmä preto, že ti venuje pozornosť, čiže ti dáva niečo, čo ti vo vzťahu s manželom chýba. Možno že aj preto, lebo je mladý fešak, čo ja viem?
Ďalej, píšeš, že chceš ďalšie dieťa, no vieš, či ho mladý vôbec niekedy chce? To len hypoteticky keby ste sa dali dokopy.
Idealiziluješ si ho. Toho človeka takmer vôbec nepoznáš. Je to len tvoj kolega, si pobláznená a čiže nemáš možnosť vidieť jeho zlé stránky.
Na tvojom mieste by som sa pokúšala niečo robiť s manželstvom. Keď sa to nedá zmeniť, rozvod.
Otázočka: ľúbiš svojho manžela vôbec?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
viera27
8. jan 2025

@kittykat22 to ano. Ale stale nevieme, ci komunikovali o problemoch. To ze niekto je nekomunikativny o standardnych veciach pocas dna neznamena nic. Proste mu to tak vyhovuje, je hnily a hlavne si moze mysliet, ze druhy je na tom tak isto. Ja napriklad neznasam rodinne oslavy.A tiez som si myslela, ze manzel je s tym spokojny, ze nemusi nikam chodit. Az po hooodne dlhom case z neho vyliezlo, ze on by sa rad aj isiel zabavit. Tak som zohladnila,no.

bolarazjedna
8. jan 2025

@kittykat22 nemusíš sa urážať, každá môžeme mať svoj názor, svoj pohľad a autorka aj tak bude postupovať podľa seba.
A ano, môj názor je, že vo vzťahu sú dvaja ľudia a nedá sa určiť, že za zlé vzťahy môže iba jeden alebo druhý, majú na tom podiel obaja. Nepoznám autorku, ale určite má tiež svoje chyby, takisto, ako každý z nás. Je taky pekný citát , že "vtedy keď už nedokážeme zmeniť situáciu, stojíme pred výzvou zmeniť sami seba"
Nepoznáme autorku, nepozname jej manžela, čo autorka napísala, je z jej subjektívneho pohľadu, možno manžel vidí situáciu úplne inak (netvrdím, či správne, či nespravne).
A keďže nikto z nás nebude nikdy dokončené dielo, na ktorom už netreba nikdy pracovať, tak áno, dovolím si tvrdiť, že autorka môže na sebe pracovať a zmeniť v niečom prístup.

luccija
9. jan 2025

To je iba poblaznenie neverím, že každá vydatá žena to niekedy nezažila.Verim, že to je príjemné flirtik, usmevy namiesto toho ako riešiť s mužom kto vynesie smeti a pôjde do obchodu.
Tak si nemala ísť do fitka ty sa zase cítiš urazená, že muž zaspal a nemal čas na rozhovor.Ked je človek zahľadeny inde všetko je doma zle.Nic od toho neocakavaj je o dosť mladší, ty máš dieťa moze to dopadnúť dosť zle.Ked bývate pri svokre pozemok, dom je mužov?
Píšeš, že nemáte dobrý vzťah a chcela druhé dieťa?pobav sa, zafantaziruj, ale nech to je tvoje tajomstvo

zelenina1
9. jan 2025

@luccija "pobav sa, zafantaziruj, ale nech to je tvoje tajomstvo" ..... ked to urobi chlap, na tomto fore dostane pi***g ze je to emocionalna nevera a je to dovod na okamzity rozchod 🙂 ked sa jedna o zenu, zrazu nie sme taki prisni? :P

luccija
9. jan 2025

@zelenina1 ja som realistka🤪

barborachors
10. jan 2025

@yelena159 cooo? Ze LEN 37? Ty kde zijes 😃 Vies aki su dnes muzi nároční? To koho jej akoze chces dohodit, nejakeho smrada? Ak chce zena vyvonaneho pekného chlapa inteligenta pracovitého co aj peniaze ma, ten si všíma mlade pipky do 30. Uz sa zeny ozaj spamätajte, neviem s kym sa stretávate vy ale tvrdiť o 37 zene s dieťaťom ze je zaujímavý objekt na sex pre krásneho chlapa co sa vie aj správať atd je ako ozaj absurdita. Treba byt realista. Sorry ale je to tak.

bejp
13. jan 2025

Ak si taká nóbl spisovateľka, skús to teraz pretaviť do reálneho života a toto isté povedz manželovi, nič iné ti nepomôže ak ťa takto vlastná myseľ dlhšie trestá 🙂

Strana
z2