icon

Obavy z osamelosti a problémy vo vzťahoch

13. jan 2026

Ani neviem preco ale so vztahmi to mam velmi tazke od zaciatku. Vazny alebo dlhy vztah som nemala nikdy, vsetko sa v priebehu 2 mesiacov rozpadlo, z roznych dovodov. Bud odisli za inou, alebo sa odstahovali alebo povedali ze chcu byt sami. Mam pocit, ze ma chceli len na sex, nemam zo seba pocit ze som malo atraktivna, ale ze ich velmi lahko a po kratkej dobe prestanem zaujimat. Vo vztahu nie som stihacka, nikdy som nikoho nepodviedla, ani nie som konfliktny typ a nie, nie som ani obezna a nesmrdim. Mam pracu ktoru som vzdy chcela robit a maximalne ma naplna, no aj tak citim ze mi v zivote nieco hrozne chyba. Vsetky moje kamaratky uz maju dlhorocne vztahy, ja len niekolko tyzdnove-mesacne znamosti. Kvety od muza som dostala v zivote jeden jediny krat, aj to ako odpravedlnenie, lebo na mna raz vybuchol a dourazal ma tak ze som plakala ako male dieta. Rozchody som mala tiez velmi skarede, napriklad ze mi povedal ci by som na tyzden nemohla ist k rodicom lebo pride k nemu jeho rodina na navstevu a ked som si k nemu sla aspon po svoje veci po dvoch tyzdnoch lebo mi neodpisoval, mal u seba uz inu a krical na mna ze som uplne zbytocna a on ma nepotrebuje a nechce a ma uz ovela lepsiu. Mala som jedneho kamarata zijuceho v Prahe, velmi sme si rozumeli, kazdy den mi pisal, ako by prijal taku zenu ako som ja za partnerku, no nikdy sme sa nestretli pretoze sa vkuse vyhovaral. Tie roky idu a ja som este nikoho vhodneho pre seba nestretla, ani naznakom. Velmi ma to trapi, bojim sa, ze takto zostanem navzdy. Co mam robit? Kde moze byt chyba?

Strana
z2
unbeholfen
14. jan 2026
@anonym_605669

@renesance80 ved ano, to som pisala tiez. Dokonca mam jedneho kamosa co to aj otvorene povedal, citujem: muzi chcu mlade baby nie len kvoli mladosti, ale najma kvoli tomu, ze su este hlupucke a stacia na nich jednoduche manipulacne triky, trosku lepsia restika, darceky a uz ich maju v hrsti, kdezto ta starsia a najma samostatna, co si to vie zabezpecit aj sama, ta ma omnoho vyssie naroky a najma rozum, a toho sa muzi casto boja 🙂.... a tie vyssie naroky zeny nemusia byt materialne, prave naopak- napr.mne by stacila naozaj silne zrela osobnost muza, silny charakter, inteligencia- aj ta emocionalna, ziadne zavislosti ani riskantny zivotny styl, zakladam si vysoko na domacej pohode, kde sa o vsetkom da porozpravat v klude, bavilo by ma spolocne planovanie, budovanie niecoho, gaucova stagnacia ma nevadi,.... len toto uz tiez malo muzov splna, tazko najst takych...

@anonym_605669 reagujem na spodnú cast. Ale sú taki muži len ich nevidíš. Napíš mi, podebatujeme.

unbeholfen
14. jan 2026
@anonym_50765a

Tiež to mám podobne. vzťahy sa mi vyhýbajú, keď sa mi niekto páči, tak ten človek doslova utečie, alebo je bezhlavo zaľúbený do niekoho iného.... po mne idú taký o ktorých by som ani bicykel neoprela: od prvého momentu vulgárni, manipulátori alebo mi hneď vysvetľujú ako sú všetky ženy zákerné štetky. Tiež tomu nejako nerozumiem a vyzerá to že budem jednoducho celý život sama.
Tu na koňovi polovica užívateliek napíše že radšej sama ako s kreténom, len neviem načo je také skákanie z extrému do extrému. Chceli by ste byť radšej celý život v izolácii, v prázdnej miestnosti, alebo s niekým kto vás bude byť? Chceli by ste radšej umrieť smädom, alebo sa utopiť? Neviem, ani jedno... Chcela by som normálny vzťah, zázemie a niekoho, na koho sa môžem doma tešiť. Alebo aspoň niečo neutrálne. S kým sa aspoň tolerujeme a sme spolu ok.
Niekedy ma trochu zamrzí že nikdy som nikoho nemala, kto by ma ľúbil a koho by som mohla ľúbiť naspäť. Idea rodiny a detí tiež teda padá. Ale človek si na samotu za tie roky nejako zvykne.

@anonym_50765a však vravím že napíš, podebatujeme.

Strana
z2