icon

Obavy z osamelosti a problémy vo vzťahoch

Včera o 16:58

Ani neviem preco ale so vztahmi to mam velmi tazke od zaciatku. Vazny alebo dlhy vztah som nemala nikdy, vsetko sa v priebehu 2 mesiacov rozpadlo, z roznych dovodov. Bud odisli za inou, alebo sa odstahovali alebo povedali ze chcu byt sami. Mam pocit, ze ma chceli len na sex, nemam zo seba pocit ze som malo atraktivna, ale ze ich velmi lahko a po kratkej dobe prestanem zaujimat. Vo vztahu nie som stihacka, nikdy som nikoho nepodviedla, ani nie som konfliktny typ a nie, nie som ani obezna a nesmrdim. Mam pracu ktoru som vzdy chcela robit a maximalne ma naplna, no aj tak citim ze mi v zivote nieco hrozne chyba. Vsetky moje kamaratky uz maju dlhorocne vztahy, ja len niekolko tyzdnove-mesacne znamosti. Kvety od muza som dostala v zivote jeden jediny krat, aj to ako odpravedlnenie, lebo na mna raz vybuchol a dourazal ma tak ze som plakala ako male dieta. Rozchody som mala tiez velmi skarede, napriklad ze mi povedal ci by som na tyzden nemohla ist k rodicom lebo pride k nemu jeho rodina na navstevu a ked som si k nemu sla aspon po svoje veci po dvoch tyzdnoch lebo mi neodpisoval, mal u seba uz inu a krical na mna ze som uplne zbytocna a on ma nepotrebuje a nechce a ma uz ovela lepsiu. Mala som jedneho kamarata zijuceho v Prahe, velmi sme si rozumeli, kazdy den mi pisal, ako by prijal taku zenu ako som ja za partnerku, no nikdy sme sa nestretli pretoze sa vkuse vyhovaral. Tie roky idu a ja som este nikoho vhodneho pre seba nestretla, ani naznakom. Velmi ma to trapi, bojim sa, ze takto zostanem navzdy. Co mam robit? Kde moze byt chyba?

anonym_38eb23
Včera o 17:04

@anonym_autor aj s tym treba ratat. Tiez som si nikdy nemyslela, ze zostanem sama.

enmery
Včera o 17:07

Pozri, radšej sama ako s magorom...otvor si tu témy, s nešťastnými ženami s tyranmi, to je peklo. Tým chcem povedať, že si zo vzťahu a muža urobíš stredobod svojej existencie, tak práveže vtedy narazis na magorov alebo samotu. Paradoxne sebavedome zeny, ktoré sú ok s tým, že nikoho nemajú a žijú naplno presadzujú videami fakt kvalitné kusy chlapov...

stelly652
Včera o 17:09

Ahoj prešiel som si váš článok ja len by som chcel vedieť,že prečo sa to stalo čo popisuješ a kde je chyba??...môj názor je taký,že lepšie mať samotu a užívať si slobodu,pretože keď sa ja sam dozvedám od ľudí aký majú zlý vzťah medzi sebou ide až ku vyostreniu medzi partnermi a až k rozvodu chcela by si to hmm?? ne však netreba to brať k srdcu všetko ma svoje hranice,čas,trpezlivosť všetko raz prejde uvidíš ver mi ❤😉

martinmmartin
Včera o 17:09

Universum nikomu partnera ani stastny zivot nedlzi

marsmykkok
Včera o 17:11

Niekto proste nájde svoju polovičku ľahko-napríklad v 15tich spozná prvú lásku a sú spolu navždy, niekto hľadá dlhšie a zažije aj dosť rozchodov a nevydarených vzťahov, niekto nenájde vôbec. Proste je to osud, ale vždy máš šancu kým si tu na svete že niekoho spoznáš. Len netreba sa tým trápiť a netreba tlačiť na pílu, poľav trochu. Ja mám tiež takú kamošku čo roky skúša dookola, hoci už x krát povedala že koniec, ale nedarí sa jej, hoci je veľmi pekná a tým že proste to veľmi rieši len sebe ubližuje a priťahuje aj tak nesprávnych. Prečo by si nemohla mať šťastný život ak nemáš chlapa?

autor
Včera o 17:14
@marsmykkok

Niekto proste nájde svoju polovičku ľahko-napríklad v 15tich spozná prvú lásku a sú spolu navždy, niekto hľadá dlhšie a zažije aj dosť rozchodov a nevydarených vzťahov, niekto nenájde vôbec. Proste je to osud, ale vždy máš šancu kým si tu na svete že niekoho spoznáš. Len netreba sa tým trápiť a netreba tlačiť na pílu, poľav trochu. Ja mám tiež takú kamošku čo roky skúša dookola, hoci už x krát povedala že koniec, ale nedarí sa jej, hoci je veľmi pekná a tým že proste to veľmi rieši len sebe ubližuje a priťahuje aj tak nesprávnych. Prečo by si nemohla mať šťastný život ak nemáš chlapa?

@marsmykkok mam stastny zivot, niekedy si aj hovorim ze ako mi je dobre, ze sa nemam s kym pohadat, nema ma kto sklamat atd, ale chyba mi to. Zivot bez rodiny a partnera je prazdny. Chcela by som byt jedneho dna aj matkou.

marsmykkok
Včera o 17:24
@anonym_autor

@marsmykkok mam stastny zivot, niekedy si aj hovorim ze ako mi je dobre, ze sa nemam s kym pohadat, nema ma kto sklamat atd, ale chyba mi to. Zivot bez rodiny a partnera je prazdny. Chcela by som byt jedneho dna aj matkou.

@anonym_autor Aj som si myslela, že ti ide aj o to mať dieťa... Koľko máš rokov? Nepomohlo by ti netlačiť tak na pílu keby si dáš zmraziť vajíčka? Nech proste obrazne povedané nebežíš aby si stihla nesprávny vlak čo zistíš až ked ho stihneš a nastúpiš lebo rozhliadať sa čas nemáš, ale aby máš čas prísť normálnym krokom na tú stanicu a porozhliadať sa ktorý vlak je správny a do toho nastúpiť? Lebo proste tým že budeš tlačiť na pílu a brať všetko to len zhoršíš a správneho nenájdeš dupľom. A plne rešpektujem tvoju túžbu mať dieťa, je prirodzená u ženy. Ale zase treba povedať aj B, 100 percent matka si pár rokov, potom má dieťa vlastný život a ty už ostávaš sa prizerať len z dialky ako sa mu darí... Teda ani to dieťa nemôže byť zmyslom celého života. Musí človek nájsť zmysle života proste v samotnom živote, nie v niekom.

dasa234
Včera o 17:58

@anonym_autor nepíšeš, koľko máš rokov. Pozri sa, ja som našla partnera až v 32 rokoch a aj to neplánovane na svadbe mojej kamarátky, pričom jej mama je už môjho manžela krstná mama, a svadba bola v mojich 34. Akosi som nikdy nestresovala, že nemám partnera, v tomto som mala dlhé vedenie a na stretká trvajúce krátku dobu som nemala záujem alebo typu, len aby som niekoho mala, to je celé zlé. Jednému som vďačná. Tým, že som bola sama, je zo mňa samostatná, odvážna pracujúca žena, ktorá si vie platiť účty, sama cestovať a vzdelávať sa, a nie je odkázaná na muža. Áno, mame vďaka Bohu stastne manželstvo, a som za to Tomu hore vďačná....Uvidíš, všetko je tak, ako má byť. Držím palce.

sevrin
Včera o 18:34

@unbeholfen zháňajú ťa!

anonym_08f3ac
Včera o 18:35

Mam o chvíľu 45 a tiez to mam podobne ako ty. Tiez som atraktívna zena a aj tak sa o mna muzi nebiju. Raz mi jeden kamarát povedal ze som prilis...príliš pekná, príliš inteligentna, príliš samostatná a toho sa muzi boja. Asi mal pravdu🤷🏼‍♀️ netuším kde robím chybu ale uz to ani neriešim, co ma prist pride

anonym_5be7d5
Včera o 19:01
@anonym_08f3ac

Mam o chvíľu 45 a tiez to mam podobne ako ty. Tiez som atraktívna zena a aj tak sa o mna muzi nebiju. Raz mi jeden kamarát povedal ze som prilis...príliš pekná, príliš inteligentna, príliš samostatná a toho sa muzi boja. Asi mal pravdu🤷🏼‍♀️ netuším kde robím chybu ale uz to ani neriešim, co ma prist pride

@anonym_08f3ac sme tu asi viacere, ja mam 45 zachvilku tiez.. A to som v mladosti mala toho strasne vela, z coho vyberat. Prvy vztah uz v 15tich. A aha ho. 45, sama, sice uspesna, sympaticka, ale single, bez deti.

bluka2
Včera o 19:03

Je to okrem ineho aj vec šťastia

anonym_ee6d4a
Včera o 19:04
@anonym_08f3ac

@anonym_08f3ac 45 rokov, atraktívna dokonca príliš pekná... Si si istá? 😄 určite ti ale sebavedomie nechýba

bluka2
Včera o 19:07
@anonym_08f3ac

@anonym_08f3ac ja sa domnievam, že tieto veci nehrajú až takú rolu. Skôr vnútorná spokojnosť, nastavenie, že ti NIČ nechýba, radosť z niečoho, bezstarostnosť, uvoľnenie … to je ako magnet. Aspoň ja som si všimla, že vtedy mám najviac nápadníkov, keď sa mi niečo podarilo alebo sa tešila z nejakej zmeny, to na jednej party aj viacerých 😁 niežeby sa počet nápadníkov rovnal tomu, že nájdeš niekoho, kto vyhovuje aj tebe…

anonym_08f3ac
Včera o 20:11
@anonym_ee6d4a

@anonym_08f3ac 45 rokov, atraktívna dokonca príliš pekná... Si si istá? 😄 určite ti ale sebavedomie nechýba

@anonym_ee6d4a tak to sa teda velmi mýliš, sebavedomie som nikdy nemala a aktuálne riešim sebavedomie a sebalasku u psychológa. Hovorím podla toho co mi hovorí okolie, muzi mojich kamarátok atd

anonym_605669
Včera o 22:54

Vela ludi pise, musis byt taka hentaka, posobit sebavedomo, optimisticky, milo, nedostupne a potom ta muzi budu chciet. Z mojho okolia tieto reci neplatia, najskor zadane zeny boli prave nesamostatne zeny s nulovym zabezpecenim, ziadnymi ambiciami, cielmi, vysoko zavisle na partnerovi, dramaticke, alebo prilis princeznovske a prave tie zeny co vnimam ako normalne, vyrovnane, pozitivne, samostatne, tie su same. Osobne najviac si rozumiem prave s takymi zenami, pretoze ony akoby dospeli, narozdiel od zadanych zien, v ktorych vidim stale taku akoby nezrelost. Neustale potrebuju pomoc, pozornost, uznanie, starostlivost, svet sa toci okolo nich atd. Mozno sa muzom paci ta zenska nezrelost, hravost, zranitelnost, pretoze ich potom bud lahsie ovladaju, alebo si hladia ego tym, ako sa dokazu o taku zenu postarat a ochranit. Nevravim ze je to tak vsade, poznam aj vynimky normalnych zadanych zien, ale je ich malicko.
Tiez som si myslela, ze ja nikdy neostanem sama, som slusne vychovana, velmi skromne, so silnym charakterom, ale aj inteligentna, uspesna, vseobecne sikovna-ci varenie, kreativne cinnosti, a vraj pekna, postava takmer s idealnymi mierami. Na prvy pohlad obraz idealnej zeny. Ale evidentne to nestaci. Minimalne viem, ze mne ta "hravost" a "lahkost bytia", co tie ostatne zeny maju, chyba, som skor vazna, analytická, racionalna, proste iná....zivot ma tak naucil, nemala som moznost byt uplne sama sebou v 100% zenskej energii tak, ako som to hlboko citila...
Ono, netreba ani hladat vseobecny vzorec ako zaujat muza, nie je nic horsie ako stratit samu seba, treba hladat vnutorny pokoj a spokojnost so zivotom v prvom rade sama so sebou. Treba vediet prijat akekolvek zivotne okolnosti, aj pripadnu samotu. Niektore veci v zivote totiz nemame moznost ovplyvnit, ale mame moznost zabranit im ovplyvnovat nasu celkovu psychiku a pohodu....

renesance80
Dnes o 12:08
@anonym_605669

Vela ludi pise, musis byt taka hentaka, posobit sebavedomo, optimisticky, milo, nedostupne a potom ta muzi budu chciet. Z mojho okolia tieto reci neplatia, najskor zadane zeny boli prave nesamostatne zeny s nulovym zabezpecenim, ziadnymi ambiciami, cielmi, vysoko zavisle na partnerovi, dramaticke, alebo prilis princeznovske a prave tie zeny co vnimam ako normalne, vyrovnane, pozitivne, samostatne, tie su same. Osobne najviac si rozumiem prave s takymi zenami, pretoze ony akoby dospeli, narozdiel od zadanych zien, v ktorych vidim stale taku akoby nezrelost. Neustale potrebuju pomoc, pozornost, uznanie, starostlivost, svet sa toci okolo nich atd. Mozno sa muzom paci ta zenska nezrelost, hravost, zranitelnost, pretoze ich potom bud lahsie ovladaju, alebo si hladia ego tym, ako sa dokazu o taku zenu postarat a ochranit. Nevravim ze je to tak vsade, poznam aj vynimky normalnych zadanych zien, ale je ich malicko.
Tiez som si myslela, ze ja nikdy neostanem sama, som slusne vychovana, velmi skromne, so silnym charakterom, ale aj inteligentna, uspesna, vseobecne sikovna-ci varenie, kreativne cinnosti, a vraj pekna, postava takmer s idealnymi mierami. Na prvy pohlad obraz idealnej zeny. Ale evidentne to nestaci. Minimalne viem, ze mne ta "hravost" a "lahkost bytia", co tie ostatne zeny maju, chyba, som skor vazna, analytická, racionalna, proste iná....zivot ma tak naucil, nemala som moznost byt uplne sama sebou v 100% zenskej energii tak, ako som to hlboko citila...
Ono, netreba ani hladat vseobecny vzorec ako zaujat muza, nie je nic horsie ako stratit samu seba, treba hladat vnutorny pokoj a spokojnost so zivotom v prvom rade sama so sebou. Treba vediet prijat akekolvek zivotne okolnosti, aj pripadnu samotu. Niektore veci v zivote totiz nemame moznost ovplyvnit, ale mame moznost zabranit im ovplyvnovat nasu celkovu psychiku a pohodu....

@anonym_605669 tie su aj lahsie obladatelne preto ich muzi chcu