Obavy zo stretnutia s bývalou šikanujúcou spolužiačkou
Spolužiačka organizuje stretávku zo základnej. Rada by som išla, problém je, že tam pravdepodobne bude aj jedna spolužiačka, ktorá ma hnusne šikanovala.
Sú to už roky, človek si povie, že za tú dobu sa určite zmenila, sle nezdá sa mi. A to z toho dôvodu, že pred rokom som ju stretla v drogérii, kde bola s nejakou kamoškou, a keď ma zbadala, tak jej niečo šepkala a začali sa smiať a obzerať si ma. Už som niekde inde samozrejme, len neviem či mám náladu zrovna ju vidieť. Neviem ako sa bude správať, možno sa nič nestane. Zas nechcem tam robiť scény ak by mala nejaké poznámky, nechcem to pokaziť všetkým.
nešla by som na takú stretávku.Keby chcem a mám chuť a s babami s ktorými som sa v triede bavila by som išla hocikedy na kávu alebo hocikde ale takto na verejné stretnutie celej triedy ani náhodou.Teda byť na tvojom mieste.My sme tiež boli v triede skupinky ako asi všade ale nechodím na nijaké stretká.Nie som na to typ.Keď chcem ako píšem vyššie dohodneme sa s tými babami s ktorými som sa bavila a ideme hocikedy niekam ale nie nútené stretnutia celej triedy.Veď to je normálne že nie každý vychádza s každým.A už vôbec by som si tam nešla niečo dokazovať teda nejakej krave čo mi robila zle.Ale to som ja ty si sprav ako uznáš za vhodné 😊 a u nás čo som sa dozvedela skoro nikto na tie stretká nechodí vždy je tam ževraj len pár ludí
@anonym_autor Ahoj, kludne na stretavku chod, ved tam nejdes kvoli nej a predpokladam,ze tam nebudete len traja, ale viacerí. Ty sa kludne mozes bavit s ludmi, ktorych mas rada, alebo na ktorych sa tesis a na nu nemusis vobec za cely cas ani pozriet. Ak by si sa tam necitila komfortne tak ci onak, tak nikto ta tam nebude drzat nasilim, mozes hocikedy odist🙂 Ale jasne,ze chod, uvidis,ze nakoniec bude dobre🙂
@anonym_autor tiež som mala takú spolužiačku, teraz by som sa smiala ja jej že ako nakoniec dopadla 🤣
Ja by som išla úplne v pohode. Mňa tiež na základnej určite baby a aj chlapci šikanovali a teraz úplne v pohode ked ich stretnem pokecam a neriešim. Oni boli hlúpe deti, ktoré mali veľa problemov doma, tak preto sa správali ako sa správali. Áno aj teraz ked ich stretnem vidím a cítim z niektorých trosku nevrazivosti (stale maju problemy), ale vôbec neriešim, mne je ich skôr luto. Lebo človek, ktorý je spokojný so svojim životom a sam so sebou nepotrebuje sa hnevať na druhých okolo seba.

@anonym_autor určite tam chod! Hádam Ťa jedna sprostana neodradi. Dosiroka sa usmievaj, to ju nahnevá najviac. 😅 Uži si to!