Obnova vzťahu
10. máj 2020
V niekoľkoročnom vzťahu s partnerom som urobila viac komunikačných chýb,nič vážne,drobné nedorozumenia. Odišla som zo spoločnej domácnosti,ani jeden z nas nemal v danej chvíli chuť veci riešiť vecne a racionálne. Zabalili sme to. Zlyhala komunikácia,nič iné. Po dvoch mesiacoch sme sa na seba nakontaktovali a ešte by tu bola šanca zachrániť vzťah. Ja ale nie som typ,ktorý by bojoval o chlapa a keďže poslednú chybu som urobila ja, tak mi dosť tvrdo dáva najavo,že snaha by mala byť na mojej strane a ja neviem odhadnúť hranicu tej správnej miery od do.

Láska nie je o tom, že aké požičaj, také vráť. Ak ty cítiš potrebu mu povedať o svojich citoch, urob tak a nečakaj za každú cenu, že hneď ti vyzná lásku aj on. Dôležitejšie sú činy, než slová. Ak sa k tebe vráti, už to je dôkaz sám o sebe, nepotrebuješ počuť, že si úžasná, a inú nechce. Lebo nechce, vrátil sa k tebe. Tie slová časom prídu, keď ti to bude chcieť povedať, nie keď to budeš chcieť ty počuť. Dôležité je sa z danej situácie poučiť a neopakovat rovnakú chybu, kvôli ktorej ste šli od seba. Držím vám palce.