icon

Obnoví sa dôvera po manželových správach s kolegyňou?

karinka122
17. jún 2026

S manželom sme spolu 11 rokov a nemáme deti. Nikdy sme nemali pred sebou tajnosti a poznali sme navzájom heslá do telefónov. Niekoľko mesiacov dozadu som však natrafila na správy s jeho kolegyňou. Z tých správ nevyplývalo, že by tam šlo o niečo viac, ale zarazilo ma, že si posielali selfie a ona manželovi písala komplimenty na výzor. Mňa to dosť vystresovalo a spanikárila som. Mužovi som o tom hneď povedala a sľúbil mi, že jej vysvetlí, že to nie je vhodné si písať. Asi o mesiac na to som prišla nato, že ma v inej aplikácií zamknutý chat s ňou. Keď mi to odomkol, prekvapilo ma, že staršie správy boli vymazané a posledné správy čo som videla boli o našej plánovanej dovolenke, že sú radi, ako spolu pokecali a asi najviac ma zarazili pozdravy dobré ránko 😘 Ja som sa kvôli tomu úplne zosypala. Predomnou tej kolegyni zavolal, aby mi dokázal, že tam naozaj o nič nešlo. Vraj to bola jeho sprostosť a naivne si myslel, že to časom môže byť v pohode, veď predsa je to len kamoška s ktorou si rozumie. Potom mi ešte ukázal nejaké správy s ňou na záver, kde to akoby dali na pravú mieru, že to celé vyzeralo tak ako vyzeralo, lebo si to zamkol. Mne to nedalo a napísala som jej manželovi. On vraj o tých správach vedel a podľa neho tam nič nevhodné nebolo. Nikdy predtým manžel na mňa nebol zlý a urobil by pre mňa všetko. Robí všetko to, čo som mu predtým vyčítala, že sa ma menej dotýkal a lásku mi vždy vyjadroval hlavne slovne. Najmä to, že výrazne obmedzil telefón a necháva ho bez dozoru. Odvtedy prešlo už niekoľko mesiacov a občas si na spomeniem a zamrzí ma to. S tou kolegyňou sa nebavia, pretože sa asi urazila a odmlčala sa. V práci sa často ani nestretávali, lebo robí na inej budove. Manžel je celkovo ku všetkým priateľský, rád spoznáva nových ľudí a nikdy som nebola žiarlivá, keď sa bavil a občas si napísal s nejakou spolužiačkou. Tiež sa s nimi bavil podobným štýlom a nikdy tam o nič nešlo. Lenže tie baby som poznala a túto kolegyňu mi nikdy predtým nespomenul. Videla som, že aj s bližšími kolegami, kamarátmi si píše podobným štýlom a posielajú si aj fotky. Ibaže keď sa jedná o ženu, vnímam to úplne inak. Manžel sa k tomu vyjadril, že mal celkovo zlý pohľad na priatelstvá s opačným pohlavím a že čo pre jedného môže vyzerať v pohode pre druhého nemusí. Vraj keď ma videl takú utrápenú, už nikdy by nič také neurobil. Navštívili sme kvôli tomu aj párovú terapiu. Stalo sa niekomu niečo podobné a časom to prestalo tak mrzieť, ak sa partner dlhodobo snaží a dôvera sa znova navrátila alebo už vôbec?

Strana
z2
karinka122
autor
Včera o 15:28
@anonym_300dce

@anonym_5e2b2b Presne, a to ešte v kancli keď sa chlapi predvádzajú predo mnou, kto je väčší samec tak to čo zadrú by bolo až na § harašenia. Ale oni si chcú vlastne sami pred sebou a pred druhými dokázať, že ešte niesu na zahodenie, aj keď už nemajú 30 a sú zadaní. A vôbec si nemyslím, že osobne zrovna po mne by reálne išli. A ak je sexistický vtípek naozaj vtipný, aj sa zasmejem. Nič viac v tom netreba hľadať. Potm sú takí hamblivejší, ktorí osobne nevedia flirtovať, tak to zaobalia do správ. Ale v podstate princíp je ten istý.
Ja by som môjmu chlapovi do správ nešla. Viem že pracuje so ženami a veľmi peknými ženami a tipujem ho skôr na osobné flirtovanie ako správy. Ale nedáva mi dôvod, aby som sa cítila ohrozená. Tak načo sa tým zaoberať.
@karinka122 písať jej mužovi si veru nemusela 😀

@anonym_300dce môj muž nie je moc typ na takéto osobné flirtovanie, nikdy mu to ani vlastne nešlo z úst. On veľmi rád počúva komplimenty na svoju osobu, ale dávať ich moc nevie. To bolo vlastne dosť vidieť aj z tých správ, keďže on jej nijaké lichôtky nepísal. Aspoň teda, čo som videla. Viem, že jej dokonca posielal aj fotky so mnou, zo svadby, z dovolenky a tak. Ja neviem čo vlastne chcem počuť, asi len nejaké povzbudenie a iný pohľad na vec. Ja keď sa k tomu spätne vrátim, začala som si vyčítať, že som mu do toho sprostého telefónu nemala liezť a bola by som v pohode. On na mňa nikdy nereagoval útočne. Jeho reakcia bola, že ja si nemám nič vyčítať a nemôžem za to, že on sa zachoval ako idiot. Celkovo sa odvtedy dosť snaží, viac sa o mňa zaujíma, oveľa viac sa ma dotýka, keďže vie, že to potrebujem. Najviac ma na tom celom zarazilo to, že staváme dom, veľa času trávil tam, po robote, pred robotou, keďže dom stavia svojpomocne a aj napriek tomu mu ešte zostala nejaká energia na niečo takéto.

anonym_1d695e
Včera o 16:59

@karinka122 no nieco tam je a teba tahaju obaja za nos, vyhovuje im to takto potajme a zaroven chcu zostat vo svojich manzelstvach . Zrejme maju dohodu

Strana
z2