Obnoví sa priateľstvo po skončení sexuálneho vzťahu?
Ahojte, mam kamarata, s ktorym sme sa do seba "zalubili" a zacali sme spolu spavat. Ked sme zacali, samozrejme sme si slubili, ze "to nijako neovplyvni nase kamaratstvo" atd atd. Teraz vidim, ze sa mi ozyva, len ked ma chut na sex.
Ja ho uz ani nekontaktujem ani mu nevypisujem, iba ked ho stretnem, prehodime par slov. Ale ked sa mi on ozve, ze ci mam cas, tak vzdy idem ako taka pubertiacka. Nedokazem povedat nie. Chcem sex a zaroven sa bojim, ze ked poviem nie pridem o neho. Sex si uzvam, je vasnivy, ale potom sa mi dlho neozve a ja sa citim uplne mizerne, zneuzito. Poradte, co robit...
Ja som mala kamaráta, s ktorým som si vo všetkom rozumela, stretávali sme sa náhodne, vtedy sme dali kávu, raz bol zadaný on, raz ja, asi po 15tich rokoch sme na seba narazili, keď sme nemali nikoho, zariaďoval si vtedy byt a nemal mu kto pomôcť s detailami.. asi po pol roku sme sa zblížili viac a to absolútne nefungovalo, bol totálne poleno🙉 on ako človek ma bavil, ale tie intímnosti nie.. tak som to chcela vrátiť do toho stavu pred.. hrozne sa ho to dotklo, úplne ma odrezal, všade zablokoval a hrozne mi aj po rokoch chýba, neviem o ňom nič….
Toto mi príde iné, zneužíva ťa len na to jedno..kamarát ani nebol, bol len čakateľ na ,,čistý pich,, a zbytočne sa len budeš trápiť..keď ti to ubližuje musíš ho odrezať ty, držím palce..
@macatt tiez ma par chlapov na zozname, ktori akoby chybali, tazko sa to opisuje.
Tazko sa to prijima, ze z tolko ospevovanej lasky toto... budem sa snazit to teda ukoncit, nereagovat
Áno, treba s tým seknúť...vy už ste sa prehupli do inej fázy, kde už to naspäť nepojde.. možno až po nejakom čase si uvedomí, že mu stojíš za viac, ale tým že mu budeš po ruke sa to nestane.. rovnako môže na teba zabudnúť, keď k tebe nič necíti.. nemáš čo stratiť, môžeš len získať, keďže takto ako je to teraz ti nevyhovuje..
@jozko_z_lesa ked sme zacinali randit tak sme chceli, potom prisli osobne veci a ine priority, stacil mi ako kamarat, on to chapal. Ja som chapala jeho osobne veci, mali sme to vydiskutovane. Od cca februara by uz aj bol "spravny cas", ale uz sa to neda nijako vratit len ukoncit
Randit? Ked ste mali rande, tak to nie je kamarat s vyhodami. Lebo pri tomto type "vztahu" nerandis, stretavate sa iba za istym ucelom. Ano, mozete ist niekam na veceru, obed, ale nemate vztah. Proste sa stretnete, ked je cas a chut. Mozno on to vidi uplne inac. Mne to pride tak,ze ty proste s nim ten vztah chces a on sa k tomu nejak nevyjadruje. Pises, ze vztah nechces, tak kludne mozes v tomto pokracovat, ked to dokazes emocionalne ustat a nechat v rovine, ze vztah to nie je, frajer to nie je.
Bol ti kamarátom, pretože sa chcel s tebou vyspať. Sex dosiahol, chodiť ste spolu nezačali/neostali a tak nemá dôvod strácať energiu kamarátskym vykecávaním, keď tam je sex aj "zadarmo" bez toho aby akúkoľvek energiu vynaložil. Mala som dobrého kamaráta s výhodami a v pohode sme kamaráti doteraz. Ale je to preto, že tam šlo o príjemne strávený čas bez akejkoľvek snahy o vzťah z oboch strán. A nestretávali sme sa často - čo je tiež jednoduchšie sa nezaláskovať.
@muchotrafka298 ahoj,mozem spravu ?
@ksenzy1 uplne v pohode, ked chces.

On sa nezmení. Neanalyzuj to. Pozri, koľko tu je tém s magormi. Ste tak nepoučiteľné?Dobrý kamarát by nikdy nepristal na sex so svojou kamarátkou. Toto bol len známy, ktorý využil to, čo si mu ty sama dovolila a ponúkla. Ani tyrana nemusíš analyzovať, ani alkoholika, ani gemblera, ani sukničkára. To fakt Ti toto stačí a príde normálne? Prestaň naňho reagovať a daj šancu prísť do Tvojho života mužovi, ktorý si Ťa bude vážiť, milovať, komunikovať a dokazovať to činmi.