icon

Očakávam podporu manžela pri chudnutí, preháňam?

3. feb 2025

Baby, povedzte mi názor, kľudne ak mi šibe, narovinu a úprimne. Za posledný rok som pribrala asi 7 kg, keďže som nízka jednoducho to vidno. Môj manžel miluje legíny, všetko obtiahnuté. Ale ja som sa tomu vyhýbala, lebo vyzerám v tom ako hurka, sebakriticky no nie je to pekne. Veľakrát, keď sme niekde šli, sa ma pýtal, či si na seba niečo pekne oblečiem, ja hrča v krku, nešťastná zo seba ako vyzerám, som si vždy dala niečo voľne. Ale k veci, rozhodla som sa, že idem schudnúť, tak som to zobrala dosť tvrdo, kalorické tabuľky, som prísna. On a deti jedia klasické jedla, ktoré im varím. Odolávam od januára, vidím čokoládu, čipsy, nedám si. Aj keď večer on zobká, proste mám cieľ. Áno robím to pre seba, lebo samej mi nadváha prekáža, a keďže som nízka a nadváha je “ len “ 7 kg to bude pár mesiacov trvať. Tak som mu povedala, že čo keby mi za odmenu po dosiahnutí ideálnej váhy kúpil nejaké pekné legíny. Myslela som to ako podporu, proste niečo na čo sa budeme obaja tešiť, taký malý cieľ, motivácia. Tam nejde o to, že chcem darčeky veď legíny si môžem kúpiť hocikedy. On však zareagoval slovami “ ja nemám peniaze “… to malé dieťa vo mne to zranilo, proste som mala pocit, akoby som nemala v ňom istý druh opory, taký mentálny, motivačný. Premýšľam nad tým, či to preháňam, či nie…

ivik4
3. feb 2025

Ja premyslam len nad tym ze Ti povedal ako nema na jedny leginy 😵‍💫
A nie niesi ako decko .. mne manzel sam od seba kupuje vzdy bolestne napr. Za odber krvi 😁

januska12323
3. feb 2025

Nemal to byť trápny vtip?

lukbe
3. feb 2025

Divná odpoveď.

domkakvet
3. feb 2025

Neviem ako si to myslela, ci si tie leginy vyberies sama a on ich zaplati, lebo najskor som to pochopila, ze on ma ist do obchodu a kupit ti leginy, co mi pride uplne trapne, aby isiel chlap do obchodu a kupoval zenske leginy, mozno to aj jemu prislo trapne a v tom soku nevedel ani co ma povedat, tak z neho vyslo, ze nema peniaze. Proste od teba divna poziadavka. Neries to a kup si leginy sama.

hzn123
3. feb 2025

Divné píšeš že ti vadí samej že máš kila navyše a potom ti má za odmenu kupovať muž legíny.😅 A jeho odpoveď že nemá peniaze na zabila tiez😂😂 ste čudný pár

vinkel
3. feb 2025

Ja by som sa ani nepýtala muža. Kúpila by som si sama od seba 😂

jaass
3. feb 2025

Mohol inak zareagovať. Ale asi si myslel, že chceš leginy za 300€. Zajtra mu povedz, že stačí lacnejšie, okolo 130€ čo ti na to povie 😆😂

marca12
3. feb 2025

Nema peniaze na leginy? Z coho potom zijete?

majo111222
Odpoveď bola odstránená
sissy27
3. feb 2025

Na to si sa sice nepytala… ale nema peniaze na jedny leginy?? To co mas vysnivane nejake balenciaga za 1200€ ? Lebo inak to nechapem… on nepracuje alebo kde mina prachy ked zene povie “nemam peniaze na darcek pre teba” ?

guudy
3. feb 2025

@ivik4 moj by sa na bolestnom pre mna nedoplatil😅😅😅

ivik4
3. feb 2025

@guudy mam vaznu dg. Takze poznam 😄

autor
3. feb 2025

@ivik4 ale samozrejme, že na tie legíny peniaze má. Ja som si pripadala v tej chvíli tak trápne, ako malé decko, čo sa pýta otca, či mi niečo kúpi. A on ma odbije slovami nemám, čo v preklade znamená neotravuj ma so zbytočnosťami.

thereisabear
3. feb 2025

Asi sa mu páčiš aj s tými 7kg navyše a nechápe, čo vlastne riešiš a nemal práve dobrý deň, tak takto zareagoval. Chlapi sú niekedy proste čudní, netráp sa a kúp si tie legíny sama. Zaslúžiš si ich.

luccija
3. feb 2025

Ale kašli naňho kúpiš si aké budeš chcieť.Inak tiež si myslím, že to mal byť taký nevydarený vtip držím palce v chudnuti

janickacrazy
3. feb 2025

Možno to povedal preto, že neznáša nakupovanie? A máloktorý chlap iniciatívne kupuje svojej žene legíny, lebo možno nevie, akú máš veľkosť, atď. Tak trepol prvú výhovorku, ktorá ho napadla. Neber to osobne, držím palce v chudnutí.

autor
3. feb 2025

@janickacrazy vždy nakupujeme všetko cez internet, určite to nechápal tak, že ma ísť do obchodu a kúpiť, pripadne sa trápiť nad výberom. Keďže by som mu poslala ktoré. A ďakujem ti veľmi pekne za podporu ❤️

sense
3. feb 2025

Ako dosť divna reakcia ale vás oboch ...ako chudneme pre seba tak odmením sama seba nepotrebujem na to chlapa....aj keď teda keď tak nad tým rozmýšľam nijak extra som sa nepotrebovala odmeňovať kúpila som si čo som chcela....ako podpora bolo alebo je to keď je čo aj ja a nemám potrebu sa predo mnou napchávať alebo že si zacvičiť so mnou či sa postará o veci aby som sa mohla venovať sebe

deti95060810
3. feb 2025

mne mm radšej žiadne oblečenie nekupuje. jeho vkus je úplne mimo mňa.
kúpim si sama, mne stačia peniaze.

ivinkapink
3. feb 2025

No jednoducho ta odbil alebo aj nepochopil...ale kedze chudnem aj ja, tak viem ako sa citis...tiez by som očakávala od mojho aspon taku podporu,ze nebude tu pri mne vecer na gauci vkuse nieco chrumat a drazdit 😄🙈

anna777115
3. feb 2025

Tak, možno to v tej chvili nepochopil , že je to myslene v kontexte s chudnutim.

cyberk
4. feb 2025

Tak mna by ani nenapadlo od muza pytat leginy za to, ze som sa vyzrala a nasledne schudla 🤣 ved ty sama si daj darcek potom, pohlad do zrkadla musi byt dostatocna motivacia tak ci tak si myslim.

rorino
4. feb 2025

Povedala si mu na rovinu,že chces schudnúť a bola by si rada,keby ťa v Tom podporil?Lebo to,že nemá peniaze na legíny mohol myslieť aj tak,že sa mu páčiš aká si,tak načo by mal podporovať tvoju chudsiu verziu

h2
4. feb 2025

Tvoj chlap nemá peniaze na legíny???

jesenzima
4. feb 2025

Podľa mňa si sa opýtala blbosť a on na to blbo zareagoval ? Akože nejde o legíny, len on to nepochopil a prišlo mu to odveci ??