Ochorel a vraj sa nevládze stretnúť

nela22323
12. nov 2023

Ahojte Pred mesiacom som spoznala muža. Stretávali sme sa a došlo už aj k milovaniu..,deň po tom ochorel. Už sme sa týždeň nevideli. Povedal, že je chorý a nevládze sa stretnúť.
V hlave mám myšlienku ako to so mnou myslí. Či ma má rád. Ešte mi to nepovedal.
Možno to chce čas..,keď do hlavy mu nevidím. Neviem ako to myslí., keď ak má rád nemá potom zbytočne strácam čas a snívam. Rozumiete mi....Čo si o tom myslíte? Ako by ste sa správali
Napíšte ďakujem

h2
12. nov 2023

Myslím si o tom, že je chorý. Teraz je chorých veľa ľudí. Daj mu čas, nech vyzdravie, navždy chorý nebude. Potom zistíš, na čom si.

blondinka95
12. nov 2023

ja by som sa bála či je to pravda a či je naozaj chorý alebo to nevie ukončiť 🤷ale to už snáď ty vieš

dzulli1980
12. nov 2023

Skôr si myslím, že "ochorel" naschvál ... proste si bola ľahká korisť, dala si mu po mesačnej známosti, dostal, čo chcel, viac ho nezaujímaš.
@nela22323

h2
12. nov 2023

@blondinka95
@dzulli1980 Baby, prečo jej to píšete? Čo by vyriešil, keby chorobu predstieral? Veď chorý je človek týždeň, maximálne dva, pokiaľ sa bavíme o normálnej chorobe. Čiže ak by si to vymyslel, potom by musel tak či tak s pravdou von. Prečo je také neuveriteľné, že by mohol byť naozaj chorý?

dzulli1980
12. nov 2023

@h2 Lebo chlapi vedia byť neskutoční herci ... v také náhody, že večer predtým sa s ňou vyspí a ráno je chudáčik choručký, neverím ... nie som nejaká zatrpknutá stará dievka, som šťastne vydatá, no takýchto "choručkých" som párkrát zažila ... bez toho, aby ma deň predtým "pretiahli".

2006_1211
12. nov 2023

@nela22323 no myslím ze si do toho milovania išla priskoro 😅a terza bud je ozaj chorý alebo je,,chorý,, lebo si mu už dala alebo je,,chorý,, lebo si možno pre neho nebola ten ideál v posteli

h2
12. nov 2023

@dzulli1980 Ale prečo by to robil? Keď stačí sa už proste viac neozvať, keď nemá gule priznať, ako to je. Načo vymýšľať hovadiny?

nela22323
autor
12. nov 2023

@h2 ďakujem za komentár.., keď ak sa so mnou keď bude zdravý stretne..,tak neviem ako zistím na čom som..že ma má rád mi ešte nepovedal. Pýtať sa ho to mi je hlúpe ...

h2
12. nov 2023

@nela22323 Na to sa ho určite nepýtaj, to je také zúfalé.

lindous
12. nov 2023

@nela22323 aj keď nemám nič proti sexu aj na prvom rande, keď to tak obaja cítia, je to situácia, pri ktorej treba rátať s tým, že ten druhý sa už ozvať nemusí… ale ak to jeden berie naozaj vážne, je lepšie mať tieto veci ako ďalšie smerovanie vzťahu a kto to ako berie vydiskutované pred tým ako k tomu dôjde… to už teraz ale nezmeníš… samozrejme, že je tu možnosť, že teraz je chorý, neskôr toto, potom hento, až ťa úplne ghostne… ale to ukáže len čas.. ste v kontakte? Hovorí o tom, že by sa s tebou rád stretol, keď mu bude lepšie? …daj mu proste ešte chvíľu, netreba ho hneď zatracovať, ale rátala by som so všetkým, lebo ak chlap fakt chce, väčšinou to dá dosť jasne najavo a nemusis sa pýtať na čom si (nemusia to byt zrovna slova “mam ta rad”, ale proste prejavy záujmu)

nela22323
autor
12. nov 2023

@lindous nevyspala som sa s ním na prvom rande. Na našom štvrtom stretnutí ma pozval k nemu domov a prišlo k sexu..,. Áno necham tomu čas a uvidím ako sa to vyvinie

ada12345
12. nov 2023

@nela22323 Vidis, tu mas poucenie do zivota. Nespim s chlapom pokial nemame vyjasnene vzajomne city. Chlap ti este ani len nepovedal, ze ta ma rad resp. ta miluje a ty si mu uz vliezla do postele. Skus si sama seba viac vazit. Ak hladas dlhodobejsi vztah, tak nebud lahka korist. Daj si nacas, spoznajte sa, zamilujte sa, randite aj polroka a potom ked si si ista, ze ta ma rad/lubi ta..... a to vycitis z toho ako sa k tebe sprava ... tak vtedy zvazuj posunutie vo vztahu na vyssi level.

lindous
12. nov 2023

@nela22323 ja som pochopila, že to bolo po tom mesiaci, chcela som tým len povedať, že pre mňa za mňa to neodsudzujem ani ak to je na prvom, ale že ak to je takto v začiatkoch, tak treba rátať s možnosťou, ze tomu druhému ide len o to a nebrať to príliš vážne… ale to sa môže stať, aj keby ti lásku vyznal, muži toho niekedy natárajú… opäť netvrdím, ze to musí byt tento prípad, ale tak vo všeobecnosti

karolinakr
13. nov 2023

Tu su často diskusie, že je uplne ok skočit na prvom rande v posteli, je to cool, načo čakať..Ja som väčšinou v menšine, mne sa to zda skoro..Nevyhoda, že môže ochoriet..stratiť mobil alebo presťahovat sa za mamkou do ineho štátu
Uvidiš za týždeň, či ešte stoná
Zistiš to tak, že bude sukat vyhovorku za vyhovorkou

acsa
13. nov 2023

@nela22323 ved ked vies kde byva tak mu zazvon a zober mu citrony a vyvar na tu jeho chorobu 🤭

cippi
13. nov 2023

Možno je naozaj chorý, ale mám kamaráta čo sa chváli skalpmi žien v posteli a ten ide podobným štýlom na ženy, nie že hneď na sex ale ako keby chce vzťah proste seriózne a vraví že to prináša úspechy takmer vzdy a potom zväčša sa prestane ozývať časom zablokuje si číslo a tak. Tak mi hovoril. Takže môže to byť takýto milovník tiež ak to hra.

sense
13. nov 2023

Môže byť chorý, môže to byť výhovorka. Ozýva sa ti cez deň prvý, vyhľadáva aspoň neosobné kontakt s tebou?

nela22323
autor
13. nov 2023

@sense aj áno...no skor ja jemu píšem ako sa má a či sa cíti lepšie

karolinakr
13. nov 2023

@acsa 🤣 a stretne na schodoch druhú ženu. takych filmov už bolo

acsa
13. nov 2023

@karolinakr aspon bude vediet na com je 😉

danica2711
13. nov 2023

strašne tlačíš na pílu. Po mesiaci očakávať od chlapa vyznania nehynúcej lásky... ukľudni sa, daj tomu čas, nechaj ten vzťah vyzrieť. Nenúť človeka, ktorý si ešte vôbec nie je istý tým, či k tebe vôbec niečo cíti, aby ti predstieral lásku. No a keď sa ukáže, že ťa nemiluje, tak sa po povedzme 2 mesiacoch akože vzťahu svet tiež nezborí, sbohem a šáteček, ideme ďalej

sense
13. nov 2023

@nela22323 tak ku prestaň písať prva a uvidíš ci sa ozve alebo nie

salome123
13. nov 2023

@nela22323 cize nechodi ani do prace?

monikkatt
13. nov 2023

@nela22323 tipujem ze si vrzol a uz nema zaujem. Ale mozno sa mylim a bude ozaj chory 🤭
Ved vyckaj, nevypisuj mu a uvidis co sa z toho vykluje.

hugger
13. nov 2023

@karolinakr

Ty si veľký filmový fanúšik však 😁

bbshop
13. nov 2023

Autorka, prosím ťa chod na terapie. Každý tvoj príspevok svedčí o tvojom nastrbenom dusevnom zdraví, nízkom sebavedomí, sebahodnote..príliš veci analyzujes, riešiš. Utrapis sa takto a s týmto prístupom nikdy nedosiahnes kvalitný plnohodnotný vzťah. Pravidelne su tu od teba príspevky z ktorých srší na kilometre beznádej a snaha urobiť všetko čo najlepšie, aby si urobila na toho muža dojem a udržala si ho. Nemôžeš do všetkého dávať toľko rozumu. Už som ti to písala pri tvojich témach o sexe. Ešte aj toto si sa pýtala na MK, že kedy s ním spať. Vôbec sa nespravas prirodzene a uvoľňuje. On od teba ujde, keď s tým neprestanes.

rorino
13. nov 2023

@nela22323 po troch týždňoch čo ste sa stretávali,ste už spolu spali a on ti nepovedal,či ťa má rád?Prečítaj si to aspoň trikrát a opýtaj sa seba prečo by ti to mal tak rýchlo povedať?Možno je naozaj chorý,alebo si našiel dobru výhovorku.

domkakvet
13. nov 2023

@nela22323 uvidis ako to bude, ved nejde byt hadam dlhodobo chory.

walentina7
13. nov 2023

Jasne, že nie je chorý, dala si mu skoro už sa nemá prečo snažiť. Neviem aký bol problém počkať aspoň polroka, tak by som ho natahovala len by za mnou slintal. Neviete ako na chlapov. Treba byť zvodná ale držať si zároveň odstup, aby ked išiel spať myslel na teba. Ked si mu uz dala všetko tak necakaj, že si pre neho vzácna. Chlapi keď o nás bojujú, popri tom sa zaľúbia srdcom. Z toho už nič nebude. Možno párkrát ešte využije teplý zásun, keď zacíti potrebu, ale láska určite nie.

katkazocele
13. nov 2023

@bbshop Nechcem sa jej zastávať, ale ak si jej dávala rady typu: ak ťa bude priťahovať, vyspi sa s ním po 5 minútach po káve za 2ečka, tak takéto typy rád jej skôr uškodili (stala sa lacnou, prevažne muži ktorí chcú vážny vzťah , áno vyspia sa s tebou keď sa ponúkneš hneď ako na podnose, ale majú v sebe už tú kontrolku- dala mne hneď, istotne by dala aj inému a z takej manželku nikdy nespravia )