Odchod s ročnou dcérkou od priateľa
Ahojte, sme s priatelom spolu 4 roky a mame rocnu dcerku. Malu sme obaja chceli, no pocas mojho tehotenstva a po mojom porode sa nas vztah uplne zmenil. Prestal sa o mna zaujimat a prednejsie mu bolo ist niekam s kamosmi na gulas, na nejaku oslavu najlepsie bezomna a vzdy to skoncilo tym, ze sa opil pod obraz Bozi. Uz ked sme spolu v zaciatkoch zacali chodit, tak som mu hovorila ze neznasam, ked niekto nepozna mieru a pije. Ze to vidim vsade naokolo ako sa rucaju rodiny a na rovinu som ho konfrontovala ze on snad taky nie je. Ubezpecoval ma, ze v tomto smere je v pohode. No teraz ako je mala na svete sa ukazuje v plnej krase 😞 Ked je doma, tak sa s nou na chvilku pohra a potom sa zdekuje, zavrie sa do izby a tam si surfuje na nete. Na kazdej akcii z prace nesmie chybat. Teraz naposledy sme mali ist na oslavu okruhlych narodenin a 10 minut predtym sme sa tak pohadali ze tam siel sam. Prisiel odtial az na dalsi vecer a este bol opity. Jeho rodina mu to plne schvaluje, lebo oni su na take “party” zvyknuti. Uz s nim dalej nevladzem fungovat. A nejde len o alkohol. Nikdy mi nechce dat peniaze ked cosi treba kupit. Vzdy mi povie, ze ked cosi chcem, mam si pockat na svoju matersku. Malej dopraje a kupi jej co potrebuje, ale mna ma doma asi len za sluzku a kucharku. Kvoli tymto veciam chcem s malou odist. Vie mi niekto poradit ako postupovat? Hladam nam s malou uz nove byvanie. Co vyzivne? Kolko mu asi tak mozu vyratat ked ma dva prijmy dokopy za 1000€? Ma pozicku na 200€ mesacne, auto ma uz svoje. Byval by zatial asi doma u rodiny. Da sa z vyzivneho prezit? Kazdy den mi pomaly vykrikuje ze ak s malou odidem ze to nezvladnem financne a tak, ale ja budem radsej cely rok jest chlieb s maslom len aby som s nim uz viac nebola 😔😔 Je to tazke odist, lebo sa s malou velmi lubia, ale nemozem trpiet cely zivot s clovekom ktory ma uz asi nemiluje. Okrem toho mam podozrenie ci ma nahodou aj nepodvadza, lebo mi vkuse hovori ze mam ist na par dni k nasim, k rodine. Alebo za kamoskami do ineho mesta. A dnes som ho videla ist s kolegynou cestou domov. Viem, ze to nic nemusi znamenat, ale uz predtym bol na gulasi z prace a ona mj rano volala ze kde je, ze sa dohodli ist spolu na skolenie. To nemohla ist sama? 😏 Depta ma to vsetko. Nevladzem uz.
Keď ju tak ľúbi ako to, že sa po chvíľke hrania radšej zatvorí v izbe a surfuje?
Si mladá nepokaz si život. Máš na viac. Alkoholika snáď nepotrebuješ vo svojom živote.
Bal kufre a bez.. Minimálne to bude preňho ultimátum a keď ta s dcérou miluje zabojuje o Vas a zmení životný štýl. Aj keď pri takýchto "party typoch" veľkú zmenu nečakám.. Nemá ti kto pomôcť s malou? Mamina? Súrodenci? Kamarátka? Ze by si si našla prácu aspoň na brigádu, na par hodín, alebo polovičný úväzok..trosku na prilepsenie.. Bude to ťažké, ale nemožné to nieje.. Ja by som teda určite s takým bulom len kvôli strachu z toho, že nebudem mať peniaze neostávala.. Veľmi ti držím palce a prajem šťastie a uvidíš, ten pravý niekde čaká..
@fatinn Uz sme tak raz od neho odisli na 4 dni k nasim, s tym ze som mu povedala, ze odchadzame nadobro. Ostal z toho uplne mimo a chcel aby sme sa vratili. Ze to vyriesime a tak. Myslite ze pomohlo? 2 mesiace sa spraval normalne, pomahal mi s malou a potom opat to iste.. Cloveka proste nezmenis.. co sa postavis aj na hlavu. Jeho mama mu tie jeho alkoholicke excesy plne schvaluje a vzdy som najhorsia iba ja. Lebo ho chcem mat pod papucou. Ale to, ze ked ide domov a ledva sa tacka, to je uz ok. To sa za neho nikto nehanbi. 😞 Je mi z toho hrozne nanic.
Hlavu hore a bud silna, pre seba a svoje dieta...nezasluzis si, aby si bola pri niekom, kto si ta nevazi... Odid od neho a zariad si zivot podla seba, lebo toto co pises...nema vyznam.
Neboj sa a chod do toho !!!
Drzim palce 🙂
Najlepsie bude ak odides. Zvladnes to neboj sa ty nic, vidno ze si rozumna. Na zaciatku ti isto pomozu aj rodicia takze to mozno ani nebude az take tazke a hlavne budes mat pokoj, co je dolezite

Určite odist,to nemá význam.Mas len 1 život a dcérka je ešte malinka nebude si nič pamätať.