icon

Odišli ste od manžela kvôli inému mužovi?

Včera o 17:14

Ahojte, je tu zena, ktorá odisla od manzela a dietata kvôli inému mužovi? Ako to dopadlo?

Strana
z2
anonym_0b7e20
Dnes o 14:17

Mala som kamarátku. Odišla kvôli inému od manžela aj s dcérou, starší syn chcel ostať s otcom. Novému partnerovi (nevzali sa) porodila dcéru, potom ju odkopol. Keď mala tá "nová" dcéra asi 6 rokov, kamarátka zomrela na rakovinu. Deti z prvého manželstva sú už, myslím, obe dospelé, ale žijú s otcom, o poslednú dcérku sa stará jej krstná mama, otec o ňu nemá záujem. Veľmi smutné.

anonym_34c834
Dnes o 15:11
@viestta

Ked mas ineho chlapa, s ktorym chces byt tak chod. Je to tvoj zivot, ty sa musis rozhodnut. To ako dopadli ine pre teba nic neznamena, ty mozes dopadnut lepsie, horsie ale v kazdom pripade to je iba a len tvoje rozhodnutie

@viestta stale nevies citat? a medzi riadkami uz vobec nie. A melies a melies a melies si svoje dookola. ach... jaj...

anonym_ec20dd
Dnes o 15:27

Nie od manzela s detmi chvalabohu, ale odisla som za mlada z dlhorocneho vztahu kvoli inemu. Ale ukoncila by som to tak ci tak, ten dalsi muz to len urychlil. Ten novy vztah bol jedna velka katastrofa, malo to kratke trvanie a viac sme sa nevideli a nikdy uz nekontaktovali. Mozes si mysliet, ze o aka osudova laska ta stretla, cely vesmir sa spojil aby ste sa nasli. Ha ha ha :D. Treba rozmyslat, co budes robit ak to nevyde.

maskapadla
Dnes o 15:59
@subartic

@maskapadla a keď odíde muž kvôli "jebačke " od ženy a detí , tak je ako čo ?

@subartic no to sa mňa nepýtaj, je to opovrhnutia hodné. Podľa mňa by to mal byť trestný čin

maskapadla
Dnes o 16:02
@karolinakr

ja chapem ten materinsky pud, že deti, deti, ale ked vidim ako žila moja mama neštastna, zahorknuta, skončila na liekoch, niekedy si myslim že udržiavat zly vzťah je hlupost

@karolinakr ale keď odíde matka s detmi od debila to je normálne a úplne iná situácia keď odíde matka od deti pretože ju piča svrbí

anonym_343b20
Dnes o 16:20

Ja nie... Ale máme takú expertku v rodine. Kým prebehol rozvod, nebola už ani s tým milencom.

monulka205
Dnes o 19:15

@anonym_autor akoze odišla aj od dieťaťa?

Strana
z2