Odišli ste od manžela kvôli inému mužovi?
Ahojte, je tu zena, ktorá odisla od manzela a dietata kvôli inému mužovi? Ako to dopadlo?
Ked mas ineho chlapa, s ktorym chces byt tak chod. Je to tvoj zivot, ty sa musis rozhodnut. To ako dopadli ine pre teba nic neznamena, ty mozes dopadnut lepsie, horsie ale v kazdom pripade to je iba a len tvoje rozhodnutie
@viestta stale nevies citat? a medzi riadkami uz vobec nie. A melies a melies a melies si svoje dookola. ach... jaj...
Nie od manzela s detmi chvalabohu, ale odisla som za mlada z dlhorocneho vztahu kvoli inemu. Ale ukoncila by som to tak ci tak, ten dalsi muz to len urychlil. Ten novy vztah bol jedna velka katastrofa, malo to kratke trvanie a viac sme sa nevideli a nikdy uz nekontaktovali. Mozes si mysliet, ze o aka osudova laska ta stretla, cely vesmir sa spojil aby ste sa nasli. Ha ha ha :D. Treba rozmyslat, co budes robit ak to nevyde.
@maskapadla a keď odíde muž kvôli "jebačke " od ženy a detí , tak je ako čo ?
@subartic no to sa mňa nepýtaj, je to opovrhnutia hodné. Podľa mňa by to mal byť trestný čin
ja chapem ten materinsky pud, že deti, deti, ale ked vidim ako žila moja mama neštastna, zahorknuta, skončila na liekoch, niekedy si myslim že udržiavat zly vzťah je hlupost
@karolinakr ale keď odíde matka s detmi od debila to je normálne a úplne iná situácia keď odíde matka od deti pretože ju piča svrbí
Ja nie... Ale máme takú expertku v rodine. Kým prebehol rozvod, nebola už ani s tým milencom.
@anonym_autor akoze odišla aj od dieťaťa?

Mala som kamarátku. Odišla kvôli inému od manžela aj s dcérou, starší syn chcel ostať s otcom. Novému partnerovi (nevzali sa) porodila dcéru, potom ju odkopol. Keď mala tá "nová" dcéra asi 6 rokov, kamarátka zomrela na rakovinu. Deti z prvého manželstva sú už, myslím, obe dospelé, ale žijú s otcom, o poslednú dcérku sa stará jej krstná mama, otec o ňu nemá záujem. Veľmi smutné.