Odpustili by ste neveru?

28. jún 2021

Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?

eeerickal1
28. jún 2021

Toto musíš ty vedieť, čo cítiš a na čo sa cítiš, ja by som povedala, že neodpustím, ale keby som sa ocitla v tej onej situácii tak je možné, že by som sa zachovala úplne inak.

pribinak
28. jún 2021

Nie, neodpustila. A čo poznám, tak ak akože odpustili, nebolo to dobre, po čase sa rozišli tak či tak

tosomja
28. jún 2021

Odpustila, ale už by som s ním nebola. Tak ako mne odpustil už môj ex, ale aj tak sme sa rozviedli. Všetko niečomu predchádza. Aj nevera. Nebol spokojný, hľadal inde. Alebo mal až veľmi veľa a už bol presýtený.
Záleží na vás, aké máte hranice.
Ja by som nedokázala žiť s človekom, čo myslí na inú.
Ani by som s ním nežila, keby som ja podviedla.

emma323
28. jún 2021

Ahoj, vieš na toto sa ťažko reaguje. Zažila som podobné
, Ja som odpustila, hoci cítim zradu z jeho strany ako keby zradil našu lásku ,ale lubim ho máme deti spolu, takže tak Musíš urobiť vo cítiš ty, nie ženy na soc. Sieti

vchvalova19
28. jún 2021

Odpustila by som mu,no ak by to spravil znova už by som sa knemu nikdy nevrátila ...no ty sama musíš vedieť čo cítiš a či je to to čo chceš 🤷🏻‍♀️ všetko záleží len od teba

mima172
28. jún 2021

Viem, že to musí byť ťažké, najmä keď je vo vzťahu už i dieťatko. Máme tiež ročnú dcéru a keď sa snažím vžiť do tvojej situácie, tak mam jedinu odpoveď a to je, žeby som to určite ukončila. Nie možno ale určite. Nedokázala by som sa vlastného muža už anilen dotknúť. No to som ja, ja som v týchto veciach priama a poznám sa - už by som nevedela byť šťastná. Držím ti palce, aby si sa rozhodla správne a najmä ak pôjdete od seba, tak prosím, len nech nie je vaša spoločná dcérka v strede toho konfliktu, ona nato nemôže doplatiť.

autor
28. jún 2021

@emma323 milujem ho. Len neviem či dokážem cez to nejak preniesť. Či sa mi to nebude stále pripomínať. Či dokážem nájsť opäť akú takú dôveru aby som ho stále neupodozrievala a nezblaznila sa z toho

autor
28. jún 2021

@vchvalova19 netuším co chcem

autor
28. jún 2021

@mima172 ďakujem

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sally001
28. jún 2021

To si musis dobre premysliet pretoze ak parkoval pred jej bytom tak to bolo fyzicke a to by som mu nikdy neodpustila... hned by som ho pobalila a nech ide za obchodacku.

macekovam
28. jún 2021

Podľa mňa... Prvý krát je to najtazssie.. Potom si už zvykneš...

julka828
28. jún 2021

Ja by som bola ochotna odpustit nejaku jednorazovku pod vplyvom alkoholu alebo tak ale urcite nie romanik kedy spolu spavali bohvie ako dlho

autor
28. jún 2021

@macekovam ďakujem

autor
28. jún 2021

@julka828 strašnú zlosť cítim. Také nadávky chrlim. Najradšej by som za jej mužom šla

autor
28. jún 2021

@sally001 aj ku chlapovi a decku 😂😭

julka828
28. jún 2021

Ja by som isla za jej muzom nech si to vyzerie a aj svojmu by som to dala vyzrat lebo to nebolo raz

emma323
28. jún 2021

Tak už ako to cítiš moja, ja som sa cez to preniesla, príliš ho zbožňujem, a viem že aj on mňa, bol to skrat

monka105
28. jún 2021

Úprimne? Ja by som neodpustila, pretože sa poznám. Nedokázala by som sa nad to povzniesť, nedokázala by som na to zabudnúť, odpustiť, nechať to v minulosti a neriešiť. Už by som mu nedokázala dôverovať, pri každom pípnutí telefónu, pri každom neskoršom príchode by som minimálne v hlave spochybňovala jeho verziu. A z tohto sú potom zbytočne hádky a trápenie pre obe strany. Ak ty vieš skutočne odpustiť a nechať to v minulosti, už to viac nevyťahovať, tak mu odpusti.

autor
28. jún 2021

@julka828 no bolo mi povedané, nech ju do toho netaham. Ze to je medzi nami dvoma🤮

unicornlady
28. jún 2021

Akože ešte ju aj máš chrániť? (nepovedať jej mužovi? možno keby to vie, sám by ju donútil podať výpoveď. Takto jej tvoj muž nemôže len tak dať výpoveď, aby z toho nemal zle)

alexas56
28. jún 2021

Nie nikdy. Nie je ťa hodný. Máš na lepšieho.. A že cítil nátlak? A keď prídu väčšie problémy, zas ťa podvedie ? Maj hrdosť a odíď od takého muža. Viem, že sa ti to bude zdať ako koniec sveta, ale ver mi bude lepšie z vlastnej skúsenosti píšem

autor
28. jún 2021

@emma323 prepáč ze pýtam, ale u vás to bolo jednorazové? Myslíš ze aj u nás to mohol byť skrat, že fakt kvôli tomu, že mi chcel dopriať viac?

juliet86
28. jún 2021

bol by ochotny ist s tebou na parove sedenia k psychologovi ? aby ste obaja pochopili preco sa stalo?

unicornlady
28. jún 2021

Iné by to bolo,keby máte dlhodobo zlý vzťah, nechcela by si nič riešiť a bol by to len jednorázový skrat. Tu ale nešlo len o jednorázovú záležitosť.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliet86
28. jún 2021

to sa naozaj pytas? ze chcel ti dopriat viac tak ta podviedol? to nijakym sposobom nedava zmysel

autor
28. jún 2021

@unicornlady predpokladám ze už jej oznámil, že o nich viem. Teraz by jej mala končiť zmluva. Tak dúfam ze ma ešte zbytok charakteru a pôjde do...

mell27
28. jún 2021

Z vlastnej skúsenosti ti poradím, zbal si veci a zabudni na toho chumaja, aj ja som bola naivná a odpustila som, vymstilo sa mi to, urobil to a urobí to znova...

autor
28. jún 2021

@juliet86 netuším