icon

Odpustili by ste neveru?

28. jún 2021

Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?

juliet86
28. jún 2021

keby tvoj otec podvadza tcoju mamu nechces o tom vediet? keby tvoja dcera je podvadzana nechces o tom vediet?vies ide o to ze vtedy by bol kajucnejsi a mozno povedal pravdu preco to urobil. ze prpste si chcel nieco dokazat ze je slaboch co mysli rozkrokom

martinaju
28. jún 2021

Mne by bolo zle keby sa ma dotkne a nie to s ním ešte spať. Asi by som sa vez to nevedela preniesť. A už ho budeš kontrolovať a budeš ho pdoozrievať začne mu to liezť na nervy.
Prípadne to on spraví znova.
Mám uja jeho podviedla manželka dal jej šancu chvilu bolo dobre a začala zas skončilo to rozvodom, tak či tak. Tu už bude skôr skúšať dokedy vydržíš lebo v podatate ti aj teraz ide nahovoriť, že on to robil len preto aby vam bolo lepšie.

nika2393
Autor odpoveď zmazal
autor
28. jún 2021

@78787878 ďakujem. V hlave mi tresti neskutočne. A ak budem počúvať srdce tak asi odpustím. A neviem ci to bude dobre

saraxyz
28. jún 2021

Veď to nemusíš hneď vyriešiť, že mu povieš odpúšťam ti a zajtra už bude všetko ako predtým. Ak sa bojíš, tak sa do toho nepustaj, lebo sa zbláznis. Čo chces teraz robiť?

komplikovana
28. jún 2021

normalne si dopraj cas- odstup, na rozmyslenie, co dalej s vami. Pozoruj ho zaroven ako sa sprava, ci sa vobec snazi odcinit nejako co narobil. Nerob ziadne unahlene zavery. Ale podla toho co citam, ako to odovodnil su nenormalne keci, ktore moze tlacit do hlavy nejake pubertacke a nie dospelej zene.

autor
28. jún 2021

@saraxyz neviem. Musím nejak ukludnit kvôli malej a.. To keby som vedela

autor
28. jún 2021

@komplikovana pýtala som sa ho, či si myslí že som hlúpa. Keby mi povedal ze si chcel len vrznut, niečo dokázať asi by som skôr prijala.
Ale tak v 50 osprostel

martinaju
28. jún 2021

Ono je to ťažké lebo veľa žien si povie kvôli dieťaťu odpustím len aby to spolužitie nevyzeralo tak že nakoniec dostane dieťa zlý príklad ako ma fungovať rodina. Ak si natoľko silná, že to hodíš za hlavu (časom) a on taký že sa bude snažiť a naozaj to nikdy nespraví (osobne by som tomu neverila už len kvoli argumentu čo dal prečo to spravil teraz a nie raz) tak super a ostaň s ním. Ale ak máš trpieť a malá sa na to pozerať určite nie, aby nenadobudla milnú predstavu o tom ako to ma fungovať.

elizabet173
28. jún 2021

ty musíš vedieť, či dokážeš odpustiť, nikdy sa ani v hádkach k tomu nevrátiť, či mu budeš v budúcnosti veriť, keď niekam pôjde, my ti v tom ťažko budeme radiť. Môžeme ti napísať každá, ako by sme to riešili, ale každá z nás má inú povahu, je v inej situácii. Ja by som neveru neodpustila, nedokázala by som si toho muža už vážiť a keď si ho nevážim, nedokážem ho milovať. Hnusil by sa mi, čo sa intimity týka, nikdy by som mu už nedokázala veriť, takže by to asi nakoniec ukončil sám. Pre mňa by bol život bez neho, ľahší aj keď možno menej pohodlný. Ale to som ja.

saraxyz
28. jún 2021

Ukľudní sa, vykric sa, ponadavaj si. Dostan to zo seba von😉 zvládneš to ❤️

autor
28. jún 2021

@elizabet173 ozaj neviem ci dokážem hodiť za hlavu

autor
28. jún 2021

@saraxyz tak už len ukludnit. Ostatné som zvládla na výbornú

komplikovana
28. jún 2021

ja ti drzim palce, lebo si viem predstavit ten hnusny pocit co musis prezivat. Sme zeny a sme silne. Cas ti ukaze co a ako, teraz je este skoro hovorit ano dokazem odpustit, alebo nie nedokazem odpustit.

saraxyz
28. jún 2021

@elizabet173 ja som exa (po nevere a ďalších sprostosti ach čo urobil)zobrala späť, aby som zistila, že je ešte väčší xxxxx ako som si myslela. Ale neľutujem ten krok. Síce stratené 2roky, ale otvoril mi oči

autor
28. jún 2021

@komplikovana ďakujem veľmi pekne za podporu

elizabet173
28. jún 2021

@mousegirl nemuseli by mu zrovna hrdinsky baliť kufor, kľudne by mohli aj plačúc odísť.

saraxyz
28. jún 2021

A nech ťa dobrá nálada neopúšťa 🤣 smiech lieči 😉

autor
28. jún 2021

@martinaju nechcem ostať iba kvôli malej. To aká rodina by bola

kvetinka75
28. jún 2021

Nie neodpustila

number19
28. jún 2021

Tvoj partner ma 50 rokov?

elizabet173
28. jún 2021

veď sa nemusíš rozhodnúť dnes. Nechaj to trocha vychladnúť, po pár týždňoch budeš vedieť lepšie, či je to muž, s ktorým to chceš ešte skúsiť, alebo či nie si schopná sa cez to preniesť a zotrvávanie vo vzťahu je len predlžovaním agónie.

eeffka
28. jún 2021

50r chlap velmi dobre vie co robi, a ty asi tiez nemas uz 20 aby si mu to zrala. Ja osobne by som ho asi rovno ovracala a tym by bol moj nazor vyjadreny jasne. Ak od neho nie si zavisla financne vyrazila by som s nim dvere aj s pantami a pani obchodacke by som sla podkurit tiez a mozno by som si aj udrela len tak, pre moj dobry pocit.
V kazdom pripade si vezmi cas a porozmyslaj ... ci ti to stoji za to. Dieta je male, otec mu chybat teraz nebude, cize o problem menej ako o rok/dva... ked sa to zopakuje. Na tohto by som si aj vsadila, lebo tak ubohu vyhovorku co dal, da lrn clovek ktory si mysli, ze vlastne sa nic tak zle nestalo

autor
28. jún 2021

@number19 áno

number19
28. jún 2021

No, tak 50 klepe na mozog (vacsina afer ktore som spominala sa odohrali presne v tomto veku, to je nejaky magicky vek u chlapov, alebo co)...no nic, ako spomenute daj si cas. Niektore vztahy prezili, niektore nie....treba v klude popremyslat...

elizabet173
28. jún 2021

@saraxyz aj blbá skúsenosť je skúsenosť, aj ťa niekde posunula, je to ok, ja by som to nedokázala, poznám sa príliš dobre.

elizabet173
28. jún 2021

@number19 asi hej, muži si okolo 50 myslia, že prišla druhá miazga a zatiaľ príde prvý infarkt

akbara77
28. jún 2021

Určite treba zavolať aj jej manželovi.S toľkým šťastím a láskou sa treba podeliť.

saraxyz
28. jún 2021

@elizabet173 teraz som už múdra 🤣 bolo to aj kvôli deťom a bolo to fakt zlé. Aj čo sa detí týka. Chyby robíme, aby sme sa poučili 😉

autor
28. jún 2021

@eeffka že pekne sa s ňou porozprávať? Ona skončí na ARO a ja na polícii? Tak myslíš? 😂