Odpustiť partnerovi alebo ukončiť vzťah?
Chcela by som sa opytat ludi co maju skusenosti so vztahmi a aj odpustanim.
Co mam robit pokial ma partner (sme spolu skoro 3 roky) v niecom pred nejakym casom velmi sklamal a zranil - boli sme na chvilu aj rozideni (nechcem konkretizovat ale neslo o neveru alebo nieco horsie - v skratke tam bolo klamanie a potom hned pocas rozchodu zaujem o inu zenu), a stale sa voci nemu kvoli tomu citim velmi negativne, trapi ma to a nedoverujem mu uz tak ako predtym. Ale na druhej strane v pritomnosti sa ku mne sprava naozaj velmi pekne, snazi sa kazdy den a vsetko je super, aj buducnost somnou planuje, az na tu minulost. Lenze ta minulost ma este stale trapi a nejde mi sa cez to nejak preniest. Mam z toho celeho dilemu. Nechcem sa vo vztahu citit tak, ze mam este stale voci nemu zast z minulosti, ale tiez sa nechcem vzdat niecoho, co ma potencial byt dlhodobo velmi pekne pokial by som sa cez toto teraz preniesla a odpustila. Je v takomto pripade lepsie sa snazit cez to preniest a odpustit? Da sa to? A ak ano, ako? Alebo je lepsie sa rozist a najst si niekoho kto ma nejako nezranil? Ale potom sa pytam, ci je realisticke, ze ma partner nikdy nejako viac nezrani alebo nesklame? Dakujem za vsetky naozajstne rady!
Ked netusim co to je .. tak netusim ci sa cez to da preniest . Takze odpoved hladaj u seba mne chybaju podstatne info .
Nemala si sa k nemu vracat, pokial si to nemala vyriesene.
Úžasne mu musí na tebe záležať a úžasne ťa musí milovať, keď už mal záujem o inú ženu a je úplne jedno co to bolo za klamstvo
Ahoj, dvakrát do tej istej rieky? Nie, to takmer vždy dopadne zle. Teraz bude chvíľu sekať dobrotu, vezme si ťa, alebo ti urobí decko, aby si bola na ňom viac závislá a potom bude pokračovať v svojom predošlom správaní. A bude to stupňovať. Poriadne si to rozmysli.
Ak počas rozchodu sa zaujímal o inú ženu, fakt ho chceš na celý život?

No pokial nenapises ako ta sklamal neviem sa k tomu vyjadrit