icon

Odstrihli by ste kamarátov, ktorí sa netešia z vášho úspechu?

3. dec 2025

Ahojte. Odstrihli by ste kamarátov ktorí sa netešia z vášho úspechu? Že vám prajú ale len do určitej miery ako keby. Ak sa vám darí viac ako by chceli tak už im to vadí..

anonym_2565a2
3. dec 2025

Tomu vravíš kamaráti? No pekne, ešte raz sa pozri čo si napísala a odpoveď nájdeš medzi riadkami.Čiže len vtedy sú spokojní keď sa Vam darí menej ako im.

vorkola
3. dec 2025

Ani nerozmyslaj, to nie su nikdy dobrí kamarati, myslim si,ze mozu byt zavistlivci, alebo neprajnici,,Ak mas take tusenie ,odstrihni sa od nich., a radcej o tvojom uspechu im ani nic nehovor..Toto nie su praví kamarati. Ja mam napr.rada ,ked sa mojej kamaratke dari,,

anonym_a85b94
3. dec 2025

@anonym_autor odstrihli sme takých, lebo manžel robí v zahraničí , staviame dom a kúpili sme nové auto, tak nám to nepekne podhodili , akoby sme kradli, akoby to bolo jednoduché , manžel od rodiny a my tu s deckami hore ruka .
To ma vie tak nasrať, že až
Vydreté peniaze a s takým výsmechom , že šak nám sa žije
Posledné by sme pomohli aj kamarátom , posledné

Takže odstrihnúť

anonym_c13f60
3. dec 2025

kamarátov odstrihneš - to je jasné, ale čo keď takých "prajných" máš v blízkej rodine.

anonym_4747e6
3. dec 2025

Ano, odstrihla, zaskodnikov a neprajnikov nepotrebujem mat v zivote.

anonym_a85b94
3. dec 2025

@anonym_autor a jedna dobrá rada, ktorá tu už padla, nehovoriť o súkromných veciach , to nás naučila táto vec

anonym_4747e6
3. dec 2025
@anonym_a85b94

@anonym_autor odstrihli sme takých, lebo manžel robí v zahraničí , staviame dom a kúpili sme nové auto, tak nám to nepekne podhodili , akoby sme kradli, akoby to bolo jednoduché , manžel od rodiny a my tu s deckami hore ruka .
To ma vie tak nasrať, že až
Vydreté peniaze a s takým výsmechom , že šak nám sa žije
Posledné by sme pomohli aj kamarátom , posledné

Takže odstrihnúť

@anonym_a85b94 presne takychto prid*bancov stretavam aj ja. Takych, co vidia len to pozlatko, tu odmenu za dlhorocnu drinu, makanie, odriekanie a chrstnu ti to do ksichtu ako keby mas mat vycitky za to. To su kamarati na pohladanie, ozaj…

konikkon
3. dec 2025

@anonym_autor určite áno. V istej fáze môjho života som odstrihla všetkých negatívnych ľudí a obklopujem sa len najbližšími. Je to veľká úľava a ľahšie sa mi žije.

nikushka8
3. dec 2025
@anonym_c13f60

kamarátov odstrihneš - to je jasné, ale čo keď takých "prajných" máš v blízkej rodine.

@anonym_c13f60 aj rodina sa da odstrihnut alebo aspon nehovorit pred nimi o uspechoch, stretavat sa co najmenej

autor
3. dec 2025

@anonym_autor ide o to, že vacsinou sa im darilo viac ako mne mali sa v niečom lepsie a momentálne sa po x rokoch karta obrátila a mám sa fakt dobre ale musel som preto niečo samozrejme urobit a pracovat na sebe po každej stránke a náš telefonát mi prišiel ze ked dotycny pocul ze sa mi fakt darí tak uz hovor ukončil a to niesom ziadny chvalenkar podotykam a povedal som len velmi vseobecne ze sa mi momentalne proste dari. A vazne som mal pocit po tom telefonate ze ten clovek je prajny do urcitej miery a ona sa uz prekrocila.

autor
3. dec 2025
@anonym_2565a2

Tomu vravíš kamaráti? No pekne, ešte raz sa pozri čo si napísala a odpoveď nájdeš medzi riadkami.Čiže len vtedy sú spokojní keď sa Vam darí menej ako im.

@anonym_2565a2 ano taky mam pocit

a0
3. dec 2025

Odstrihla som takých ľudí z môjho života. Ostali mi v ňom len ľudia, s ktorými sa navzájom podporujeme a tešíme a to je najviac 😊

anonym_bbabdb
Včera o 05:59

@anonym_autor Vsetci ti zavidia. 🫣 pripomina mi to jednu pani: "vsetci mi zavidia, nedavate mi lajky, komenty, tak budem sa k Vam tak aj spravat."
Vies, aky je vysledok? Pani nema ani jednu kamaratku, jedine cestuje a oblieka sa -to naozaj ako princezna. A je tu v nejakej skupine o peceni, kde ju chvalia aka je bohyna. Aj to byvalo vytykane, na MK ma baby chvalia a vy ste mi neolajkovali tortu na fb...ze Adrika.

lentakyterapeut
Včera o 10:11

Bez vahania

anonym_e3dc8c
Včera o 10:27

Co ti poviem,je vela ludi takychto zavistlivych.Horsie ked uz do toho tahaju dalsiu stranu,co s tou zavistou dotycnej nema nic spolocne.Ale ta zavist doslova z nej vyskakovala.A uplne odveci zo zavisti sa pytala take veci,ze to normalny clovek byt nemoze.

anonym_e3dc8c
Včera o 10:32

Este,ze mi to dalsia strana povedala,byvali sused.Poslal mi aj screen shot a len som kukala,ako puk.Ale odjebal ju dobre.Aj na jej otazku odpovedal super,ze pri citani musela ocerveniet,od jedu a prasknut ako balon.

bomba36
Včera o 10:41
@anonym_c13f60

@anonym_c13f60 odstrihnem tiež, aký problém?

anonym_45fbfc
Včera o 11:59

@anonym_autor ... keď neprajú,nie sú kamaráti

anonym_bfbefa
Včera o 12:06

@anonym_autor akože fakt si myslíš že ti niekto dopraje viac ako sebe a svojej rodine/svojim detom? Prosím ta 😅 Možno tak tvoji rodičia, nikto iný

tinka3435
Včera o 13:00

Nie .Ak niesu pravý kamaráti odstrihnu sa časom sami

autor
Včera o 14:55
@anonym_bbabdb

@anonym_autor Vsetci ti zavidia. 🫣 pripomina mi to jednu pani: "vsetci mi zavidia, nedavate mi lajky, komenty, tak budem sa k Vam tak aj spravat."
Vies, aky je vysledok? Pani nema ani jednu kamaratku, jedine cestuje a oblieka sa -to naozaj ako princezna. A je tu v nejakej skupine o peceni, kde ju chvalia aka je bohyna. Aj to byvalo vytykane, na MK ma baby chvalia a vy ste mi neolajkovali tortu na fb...ze Adrika.

@anonym_bbabdb tak aky je dovod toho spravania? Ja sa pytam a preto som zalozila diskusiu. Pretoze ja sa s mojimi kamaratmi tesim ked ich povysia alebo im nieco v zivote vyjde.

anonym_bbabdb
Dnes o 06:40
@anonym_autor

@anonym_bbabdb tak aky je dovod toho spravania? Ja sa pytam a preto som zalozila diskusiu. Pretoze ja sa s mojimi kamaratmi tesim ked ich povysia alebo im nieco v zivote vyjde.

@anonym_autor Narcisticka povaha.
Neviem, co myslis pod pojmom, dari sa mi. Skus popisat, potom mozem spravne odovedat. Takto je to dost vseobecne.