icon

Online komunikácia počas randenia: Je nezáujem reálny?

20. jan 2025

Ako to je u vás keď randíte osobne s chlapom? Píšete si často aj online? Aj keď sme sa osobne 3x stretli, príde mi zvláštne, že za celý deň si vymeníme tak 3 správy. Ako je to u vás? Myslíte si, že to môže byť znamením nezáujmu z jeho strany?

earlgrey
20. jan 2025

Keď som randila, vypisovali mi muži od rána do večera...a poviem ti, riadne mi to liezlo na nervy 🤣

dzulli1980
20. jan 2025

No my sme si písali ráno, večer ... išlo by mi strašne na nervy, keby mi vypisoval nonstop ... čo máš 15-násť? Hádam má človek aj iné povinnosti, ako byť nonstop online.

michal_dr
20. jan 2025

@autorka

Menej, je niekedy viac 😉

Neviem ako ty, ale ja som so ženou radšej osobne, než si vypisovať, či telefonovať... nehovoriac, že pri písaní môžu vzniknúť nedorozumenia pri vtipe, podrypnutí, flirte a potom blbý pocit... 🙄 (nič horšie ako ospravedlnovať a vysvetlovať 😬🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️)

Nie je nič horšie ako tlačiť na pilu, byť stíhačkou jeden na druhého... veď o sebe viete, čo je zaklad, bolo a je vam spolu prijemne, naco si vypisovat...? Ked tak navrhnut, dohodnut stretnutie a bodka... 😉

Najlepšie sa rozprávať medzi štyrmi očami, ešte krajšie a úprimnejšie, keď tie štyri oči sú zatvorené ... 😉😎

lintu
20. jan 2025

Ako ste sa zoznámili? Stále existujú ľudia, ktorí jednoducho neuprednostňujú písomný kontakt.

duppka13
21. jan 2025

Ak by si chcel pisat od rana do vecera tak by ma to odradilo, mam aj ine veci na praci. Takze podla mna ak ti napise 3 spravy za den tak je to normalny, asi pracujuci muz co ma radsej ciny ako pisanie sprav. Ked som randila a chlap mi moc pisal navrhla som telefonaty, skus. Zavola ti raz za den max a mas pokoj.

jesenzima
21. jan 2025

A si predstav, že boli časy, keď sa "vypisovať" nedalo, ako to tí ľudia prežili 😀 určite celé dni sedeli doma a ohryzali si nechty a čakali, či zazvoní poštár s dopisom, alebo zazvoní pevná linka 😀 ... Ach, mňa keby stále niekto otravoval správami, tak by ma porazilo ...

nynia
21. jan 2025

S jednym som si pisala nonstop (on inicioval komunikaciu) a ked spatne nato pozriem uz by som to neurobila a aj tak ten vztah nevysiel hral to na viac stran🤣🤣🤣 s dalsim si pisem kazdy den par sprav a viac mi to vyhovuje a nemam pocit, ze ide o nezaujem ked si pomenej piseme ved ani ja nie som 24/7 na mobile a mam aj svoj zivot

melanta
21. jan 2025

Môj muž nemá sociálne siete, mobil doma chytí do ruky len ak mu niekto volá alebo ak si píše so synom. Keď je on alebo ja pracovne preč, zavoláme si dobré ráno a večer, nepíšeme si. Pre môjho muža je mobil len pracovný nástroj na volanie. Predstav si, že sú ľudia a hlavne chlapi, ktorí vôbec nemajú potrebu vypisovať si. Keď sme pár rokov s mužom začínali randiť, záujem mi prejavoval úplne inak ako vypisovaním.

marsmykkok
21. jan 2025

Tak ja som v tomto muž, aký zmysel má stokrát za deň si písať čo ten druhý robí? Aký má pre toho význam že si práve idem vyfúkať nos alebo sa vycikať alebo zapnúť tv? Nemám rada takúto silenú online komunikáciu o ničom, stačí mi udržiavať kontakt s tým človekom aby som vedela že je v poriadku, s čím žije, čo má nové.

maury
21. jan 2025

Myslím si, že tá intenzita je ok. Nie je každý je na to, aby si nonstop celý deň online vypisoval a nie každý má na to čas. Zober si cesta do práce z práce, práca, nejaké voľnočasové aktivity po práci, domáce povinnosti napr upratovanie, varenie, mnohokrát sa chce sa človek aj v kľude najesť bez mobilu. A keď je napr celý deň v práci na telefóne a v zhone, tak potom telefón nechce ani vidieť. Mnohí chlapi povedali, že dlhé časté správy ich unavujú a ani sa im ich nechce čítať. A myslím si, že keď si všetko napíšu a navzájom vešajú na nos o čom sa majú potom baviť, keď sa stretnú. Mne osobne to príde také, že mám počúvať o to o čom už som čítala a bavili sme sa o tom v online priestore? To ma vôbec neláka.

danica2711
21. jan 2025

koľko máš rokov? Dospelí ľudia totiž majú po celý deň aj kopu inej roboty ako vypisovať známej (zatiaľ sa ani nedá povedať frajerke), ktorú videli 3x v živote