icon

Opäť spolu po rokoch

24. máj 2025

Ahojte zaujíma ma či existujú šťastné konce, kedy ste sa v mladosti rozišli s priateľom, následne ste mali dalsi vzťah, manželstvo, deti, rozviedli ste sa a dali znovu dokopy s ex? Poznáte také príbehy?

deti95060810
24. máj 2025

skôr poznám že sa 2x zobrali a 2x rozviedli..

autor
24. máj 2025
@deti95060810

skôr poznám že sa 2x zobrali a 2x rozviedli..

@deti95060810 ach tak to áno to je iný prípad

viestta
24. máj 2025

Poznam pripad kde sa 5x zobrali, 4x rozviedli. Otec chodil po rozvode navstevovat deti, z tych navstev bolo dalsie dieta, tak ako zodpovedny chlap si matku zobral a po case sa zas rozviedli, lebo manzelstvo nebolo pre neho. Dotiahli to po 6 deti a neviem ako to pokracovalo potom. Ci to povazovat za stastny koniec, to fakt netusim...

petrao2
24. máj 2025
@viestta

Poznam pripad kde sa 5x zobrali, 4x rozviedli. Otec chodil po rozvode navstevovat deti, z tych navstev bolo dalsie dieta, tak ako zodpovedny chlap si matku zobral a po case sa zas rozviedli, lebo manzelstvo nebolo pre neho. Dotiahli to po 6 deti a neviem ako to pokracovalo potom. Ci to povazovat za stastny koniec, to fakt netusim...

@viestta 🤣🤣🤣
Tak toto povavilo no ale zivot prinasa rozne situacie

dorottka
24. máj 2025

Poznam. A je to uz dlhorocne stastne manzelstvo.

autor
24. máj 2025
@viestta

@viestta preboha toto nevymyslis 🙈

vierkainka
24. máj 2025

J.Lo a Ben Affleck ,ale už sú tiež od seba 🤷

betulinka1
25. máj 2025

Poznam maminu kamosku. Chodili spolu na strednej, na Vs sa jeden dostal do Ke a druhy do Ba. Tak sa rozisli s tym, ze ked skončia spolu tak sa stretnu. Neboli mobily ani net, aby to bolo teda jasne. Pisal sa rok 1978. Po VS sa vratili aj jeden aj druhy do rodného mesta, vratili sa k sebe a zili spolu 35 rokov az do smrti uja. Moja mama to brala ako najromantickejší pribeh a vzdy som pocuvala, kto ma byt spolu, spolu bude.

adonish
25. máj 2025

Okrem deti som to tak mala 😊 prva láska, rozchod po 2 rokoch a po 12 rokoch sme sa dali znovu dokopy. Medzitým som bola vydata, on mal tiez dlhodobý vztah. Sme spolu 8 rokov a mame 2 dcery ♥️

autor
25. máj 2025
@adonish

Okrem deti som to tak mala 😊 prva láska, rozchod po 2 rokoch a po 12 rokoch sme sa dali znovu dokopy. Medzitým som bola vydata, on mal tiez dlhodobý vztah. Sme spolu 8 rokov a mame 2 dcery ♥️

@adonish a nemám problém s tým že máš deti? A že si roky predtým žila aj intímne s iným mužom?

slaskou1975
26. máj 2025

Je to veľmi individuálne a preto radiť je veľmi ťažké. Osobne to neodporúčam, lepšie je začať stavať na čistej novej zelenej lúke ako tam, kde to nebolo v poriadku. Ide ale aj o vek, ako aj o dôveru ktorá už nemusí mat tu úroveň ako predtým.. to sú hlavne faktory o ktoré by som sa oprel/a.